Cloudways administrerte WordPress Cloud Hosting Setup Guide

Det er bokstavelig talt hundrevis av hostingalternativer på nettet, hver med mange forskjellige vertsalternativer. Delt vertskap. Administrert WordPress hosting. VPS. Dedikert server. Og selvfølgelig er det skyvert. Når du søker etter administrert skyhosting er Cloudways en av de første som dukker opp, og med god grunn. Siden oppstarten i 2011 har Cloudways levert en av de toppstyrte skyhostingstjenestene, og i dag ønsket vi å vise deg hva de handler om.


En oversikt over Cloudways Hosting

Cloudways er en av de største leverandørene av netthosting. Hva er skyhotell? Det er stort sett nøyaktig hvordan det høres ut – hosting via “skyen.” I utgangspunktet fungerer et stort antall servere fra den virkelige verden sammen som ett system for å gi en stabil og sikker hosting for virtuelle servere. Dette betyr høyere ytelse med mindre driftsstans til lavere pris, og med enda større webhotell-fleksibilitet.

Hva som gjør Cloudways annerledes

Cloud hosting er tilgjengelig fra en rekke kjente hosting selskaper, men Cloudways har tatt det til neste nivå. De har forbedret den tradisjonelle nettskyen for å gi deg flere administrerte alternativer for skyhosting med fremragende funksjoner.

Først av bruker de de nyeste serverne og systemene (Nginx, Redis, MySQL, Lakk, Memcached og Apache for å være spesifikke) som en del av deres prestasjonsstabel. I tillegg forhåndsinstallerer de det nyttige Breeze Cache-plugin som inkluderer funksjoner for ekskludering av filer, gruppering og minifisering, samt Gzip-komprimering for optimaliserte filstørrelser. Denne utrolige kombinasjonsboksen er det som gjør Cloudways hosting raskt og pålitelig.

Den andre store delen om Cloudways i motsetning til noen av konkurrentene er at de leverer administrert serversiden sikkerhet med alle planene sine. De bruker flere beskyttelseslag (for eksempel brannmurer, 2-faktorers autentisering og IP-hviteliste) sammen med autooppdateringer for å holde alle serverne på plattformen oppdatert.

I tillegg vil du bli hardt presset på å finne en annen vert som lar deg forskjellige plattformvalg (du velger DigitalOcean, linode, VULTR, Amazon, Google), ubegrensede installasjoner, teamsamarbeid, enkel server skalering og en utrolig brukervennlig kontokonsoll (som du vil se mange øyeblikksbilder av senere) og gratis SSL attester via La oss kryptere.

Cloudways administrerte Cloud Hosting-planer

Nå som du vet hva det er Cloudways, bør du se på planene deres. En av de beste funksjonene i Cloudways er at de tilbyr en rekke vertsalternativer som passer for ethvert nettstedets budsjett- eller databehov.

Cloudways administrerte Cloud Hosting-planer

Du kan velge mellom skyservere som starter så lavt som $ 10 per måned, kontakte dem for en spesialtilpasset plan eller velge en av de andre serverplanene i midten. Alle planleggingen for mange nettskyhotell lar deg legge til så mange nettstedsinstallasjoner du vil, så hvis du er en utvikler kan du enkelt lage et antall iscenesettingssteder for klienter uten problemer. Og hvis du ikke er en utvikler og bare vil flytte bloggen din til Cloudways, vil du gjerne vite at de til og med vil hjelpe deg å migrere ett nettsted til den nye serveren din for gratis.

Cloudways WordPress Hosting Guide

Hvis Cloudways høres ut som den rette verten for nettstedet ditt (eller hvis du bare ønsker å se på hva hostingene deres har å tilby), er installasjonsguiden vår det perfekte neste trinn. vil lede deg gjennom trinnene for å få skyserveroppsettet ditt med Cloudways. Er du klar?

Registrer deg for en gratis Cloudways-konto

For å komme i gang går du til Cloudways hjemmeside ved å klikke på lenken for å komme i gang gratis. Du blir ført til hovedsiden for Cloudways-registrering. Du kan velge å logge inn med din LinkedIn- eller Github-konto, men vi foretrekker å registrere deg på gammeldags måte med e-post.

Registrer deg for en gratis Cloudways-konto

Bare skriv inn din e-postadresse og et passord. Deretter bør du få en aktiverings-e-post om noen minutter.

E-post for verifisering av Cloudways-konto

Når du har mottatt aktiverings-e-posten, klikker du på den store grønne knappen for å aktivere kontoen din nå.

Merk: Hvis du ser en feil når du registrerer deg, eller hvis du ikke får bekreftelses-e-posten med en gang, ikke bekymre deg. Bare åpne opp 24/7 kundestøtte-chattefeltet nederst til høyre på hvilken som helst Cloudways-side. En Cloudways supportteknologi skal kunne hjelpe.

Konfigurer din Cloudways Hosting Server

Nå er det på tide å komme i gang med å faktisk konfigurere serveren din for å være vert for nettstedet ditt (eller nettsteder). Etter å ha klikket på koblingen “Aktiver konto” i e-posten, skal du se følgende skjermbilde.

Konfigurer din Cloudways Hosting Server

Først velger du søknaden din. Cloudways vet at WordPress er en av de mest populære nettplattformene rundt, så de har praktisk plassert det helt øverst. Det er fire alternativer å velge mellom:

 • Standard WordPress
 • WordPress Plus WooCommerce
 • WordPress Multisite
 • Rengjør WordPress (ingen Cloudways-optimaliseringer)

Velg alternativet som passer dine behov. Hvis du ikke er sikker, bare gå med det første alternativet for standard WordPress. Det er lett nok å legge til WooCommerce senere eller til og med aktivere multisitet på et senere tidspunkt (vi har en guide for å aktivere WordPress multisite hvis du trenger litt hjelp). I tillegg synes vi at Cloudways-optimaliseringene er ganske nyttige.

Deretter legger du til dine egne tilpassede navn for appen, serveren og prosjektet ditt. Dette er bare for øynene dine, så velg noe som vil hjelpe deg å huske hvilket nettsted du setter opp dette for.

Deretter ser du tilgjengelige alternativer for skyleverandøren, serverstørrelsen og datacenterplasseringene når du har valgt appen. Alle planer tilbyr en gratis 3-dagers prøveperiode for å gi deg en sjanse til å teste vertskapet. For øyeblikket inkluderer tilgjengelige leverandøralternativer:

 • Digital Ocean: SSD-basert lagring med 7 datasentre i 3 land
 • Linode: skyleverandør med 8 datasentre i 3 regioner
 • VULTR: SSD-basert lagring med 13 datasentre over hele verden
 • Amazon EC2: konfigurerbar diskstørrelse, 8 datasentre i 6 land
 • Google Cloud: 4 lokasjoner i 3 kontinenter, designet spesielt for store bedrifter eller ressurskrevende nettsteder

Alle Cloudways skyplattformer tilbyr lignende tjenester, med den største forskjellen pris og pålitelighet. Digital Ocean og VULTR tilbyr nesten ubegrenset båndbredde for nettstedene dine til en lavere pris, noe som gjør dem til fantastiske alternativer for utviklere med et budsjett. Amazon og Google derimot gir båndbredde på en betal-som-du-gå-basis, noe som betyr at de månedlige avgiftene dine sannsynligvis vil være høyere, men du får den oppfatning at nettstedet ditt aldri vil bli strupet siden du betaler for hver ressurs du bruker.

Når du skal velge en serverstørrelse, gjør du ditt beste for å velge planen du estimerer vil tilfredsstille dine behov. Hvis du ikke er sikker på hva du vil velge, gå med en mindre plan – kan du alltid legge til flere ressurser til serveren din på et senere tidspunkt etter behov. Cloudways gjør det enkelt å oppgradere serverplanen din når som helst rett fra serverkonsollen (som vi vil vise deg senere).

Når du har angitt leverandør og serverstørrelse, er det siste trinnet å velge en serverplassering. Vi anbefaler å velge en server nær ditt hovedpublikum. Så hvis mesteparten av trafikken din kommer fra USA, velger du en serverplassering i det landet.

CLoudways Server Configuring

Med det gjort er du klar til å starte serveren din! Du bør bli ført til konsollen din, hvor du vil se en estimert ventetid på at serveren din ble satt opp (estimatet vårt var 7 minutter, og for oss installasjonen tok det omtrent 8 minutter – så ganske nær!). Mens du venter kan du fullføre kontoprofilen din med informasjon om selskapet ditt.

Når serveroppsettet er fullført, kan du gå videre til å administrere det. Klikk på din primede server for å åpne konsollen.

Administrere Cloudways-serveren

Første gang du åpner din Cloudways serverkonsoll vil den ha en tur, men guiden er åpen for å lære deg om serveroppsummeringen, navigasjonslinjen, tilgjengelige handlinger og detaljer.

Cloudways-serveren din

Som standard vil konsollen være åpen for din Mesterlegitimasjon. Herfra kan du redigere brukernavnet og passordet ditt, administrere SSH-nøkler og se IP-adressen din.

Cloudways Server Monitoring

Neste opp er Overvåkning fane. Det er mange forskjellige grafer og alternativer for å overvåke serveren og applikasjonene, men det er to viktige serveralternativer du kan følge med på. Den første er din Tomgang CPU. Du kan se i grafen vår at serveren for det meste befinner seg i 95-100% -området med gratis CPU, noe som betyr at det er god plass til nettstedet vårt til å operere for øyeblikket. Hvis grafen ble omgjort og det var et betydelig antall tilfeller der vår gratis CPU var på 0%, ville det være på tide å skalere opp til en større serverplan.

Den andre overvåkningsgrafen som skal sjekkes, er din Gratis minne. Små serverplaner kan fungere helt greit med bare 15-50 MB gratis minne, men hvis virksomheten din har kjøpt en plan med 4 GB eller mer, bør det ledige minnet konsekvent være over 100 MB. Hvis det ikke er, kan dette være et annet tegn på at det er på tide å oppskalere planen din.

Cloudways Server Manager Services

Etter overvåkning ser du a Administrer tjenester -fanen hvor du kan se de forskjellige kjerne Cloudways-tjenestene som holder serveren din i gang. Dette inkluderer Apache, cache, database og valgfri applikasjonsovervåking (via New Relic) tjenester. Herfra kan du starte de forskjellige tjenestene dine i tillegg til å rense cachen.

Cloudways serverinnstillinger og pakker

Siden du bruker WordPress, kan det hende du må justere noen av serverinnstillingene dine for å kunne laste opp en bestemt fil eller installere et stort plugin eller et tema. Alle disse serverinnstillingene og mer finner du i konsollen Innstilling og pakker fane. Bare husk å lagre endringene dine.

Cloudways Server Security

Sikkerhet er av største betydning for et nettsted, og Cloudways hjelp gjør serversikkerhet enkelt. Cloudways vedlikeholder brannmurer og implementerer serverplaster regelmessig for å sikre at installasjonene dine er trygge. De overvåker også mistenkelig aktivitet på serveren din. Så hvis du har flere mislykkede påloggingsforsøk fordi du har glemt passordet ditt, kan du bli låst ute av kontoen din. En måte å forhindre dette på er å redigere Sikkerhet innstillinger i serverbehandleren for å hvitliste din egen IP-adresse. Dette er helt valgfritt, og de fleste brukere kan hoppe over denne delen.

Cloudways Server vertikal skalering

Hvis du finner ut at du trenger mer serverplass, kan du enkelt øke Cloudways-planen når som helst fra Vertikal skalering seksjon. Velg den økte serverstørrelsen du trenger, og klikk for å bruke endringene dine (som vil gjenspeiles i den neste månedlige kostnaden).

Cloudways Server Backups

sikkerhetskopier er også innebygd i Cloudways serveralternativer og tas daglig som standard. Fra denne fanen kan du aktivere å ta sikkerhetskopier så ofte som hver time eller bare en gang i uken. Du kan også aktivere Lokale sikkerhetskopier som gjør en kopi av din siste sikkerhetskopi tilgjengelig for nedlasting via SFTP / SSH slik at du kan lagre dine egne sikkerhetskopier på datamaskinen din.

Selv om de inkluderte sikkerhetskopiene er gode, anbefaler vi fortsatt å bruke en tjeneste som Vaultpress for å sikre at du alltid har en fullstendig kopi av nettstedet ditt med fingertuppene.

Cloudways Server SMTP

SMTP er den siste delen under serverbehandleren din. Dette er en innebygd funksjon for deg å bruke en tredjeparts e-posttjeneste som en port for å levere e-post fra serveren din. Bare klikk for å velge din egen SMTP, legg deretter til og konfigurer e-postleverandøren, eller aktiver elastisk e-post fra tilleggene dine (som vi kommer til neste gang).

Cloudways-tillegg

Cloudways tilbyr en håndfull nyttige Add-ons som kan få tilgang via serverbehandleren. For å aktivere tillegg klikker du på rutenettikonet i hovedmenyen.

Cloudways-tillegg

Det er for øyeblikket seks tilleggsprogrammer, der de tre siste alternativene legger konfigurasjonsalternativer til serveren din etter aktivering:

 • DNS Made Easy: Cloudways tilbyr ikke domenenavnsystem (DNS) for å administrere domenenavnene dine som standard, i stedet lar de deg bruke din egen tredjeparts DNS (som GoDaddy), eller du kan abonnere på deres DNS Made Easy-tjeneste. Dette tillegget starter kl $ 2.50 / måned for opptil 5 domener. Dette tillegget krever manuell aktivering av Cloudways, så når en gang er aktivert, vil tillegget settes i påvente til et supportmedlem kan godkjenne endringen din.
 • Rackspace-e-post: For å legge til en e-posttjeneste til nettstedet ditt har du muligheten til å aktivere Cloudways Rackspace-tillegget. Denne tjenesten er bare $ 1 / måned per e-post. Dette tillegget krever også manuell aktivering av Cloudways tekniske supportteam, så når du aktiverer tilleggsprogrammet vil det vente til et supportmedlem kontakter deg for å fullføre oppsettet for postkassen.
 • Elastisk e-post: For å sende et høyt volum med månedlige e-postmeldinger, kan det være lurt å vurdere Elastic Email-tillegget, siden det gir en rask og enkel måte å kontakte adresselisten din. Planene starter på $ 0,10 / måned for 1000 e-postmeldinger (med rabatter som er brukt for større volumer), og alt du trenger å gjøre er å aktivere tilleggsprogrammet og vente til Cloudways supportteam for å bekrefte at abonnementet ditt har blitt aktivert. Dette tillegget administreres også via avsnittet Server Management Add-Ons.
 • Søknadsmigrering: Hvis du vil flytte WordPress-nettstedet ditt fra en annen vert, er dette tillegget den enkleste måten å starte migreringen til Cloudways. Den første overføringen er tross alt gratis, med eventuelle ekstra trekk som er priset til $ 25 (eller $ 49 hvis det er flerfoldig)
 • Søknadsoppgradering: Vil du ha en spesifikk versjon av WordPress installert? Bruk denne førsteklasses tjenesten (fra $ 50) for å få en Cloudways pro til å administrere oppgraderingen din for deg.
 • CloudwayCDN: Hvis planen din inkluderer CloudwaysCDN, er det her du kan sjekke hvilke av WordPress-installasjonene dine som er knyttet til den. CDN-er er en flott måte å få fart på WordPress-nettstedet ditt – så hvis du har CloudwaysCDN på planen, anbefaler vi å bruke det.

Når du har undersøkt serverinnstillingene og tjenestene dine, kan du gå til applikasjonsinnstillingene!

Administrere WordPress-installasjonene dine

Hvis du klikker på Programmer i hovedmenyen, blir du sendt til applikasjonsbehandleren din. Herfra kan du få tilgang til alle serverinstallasjonene dine (WordPress så vel som alle andre du måtte ha).

Cloudways kontoapplikasjoner

Bare klikk på et av dine installerte applikasjoner for å se de relaterte detaljene og innstillingene.

Cloudways applikasjonsdetaljer

Etter å ha klikket på en av installasjonene dine, vil du bli ført til Access Detail-skjermen. Dette gir all den grunnleggende informasjonen om installasjonen din, som temp-URL, administratorinnloggingsinformasjon for nettstedet ditt og MySQL-informasjon.

Cloudways Application Domain Management

Når du først kommer i gang med Cloudways-serveren, blir installasjonene dine konfigurert som iscenesettingssteder på hovedveien til cloudwaysapps. Når du er klar til å flytte til et live nettsted, må du gå til Domeneadministrasjon fane for å legge til nettadressen din (husk bare å peke domenet ditt over).

Cloudways-applikasjon SSL

SSL blir en nødvendig funksjon for blogger og nettsteder. Dette ekstra sikkerhetslaget forteller besøkende at tilgangen til nettleseren din til serveren din er kryptert, slik at all informasjon eller data som sendes mellom dem og deg er trygg. For å legge til denne sikkerheten til ditt Cloudways-vert nettsted, bare gå til SSL-sertifikat delen av Application Manager og bruk det innebygde verktøyet til å lage et gratis SSL-sertifikat ved å bruke La oss kryptere. Bare legg inn den forespurte informasjonen og følg instruksjonene på skjermen.

Alternativt kan du bytte SSL-alternativet for å laste opp ditt eget tilpassede sertifikat. For dette alternativet må du opprette og laste ned en sertifikatsigneringsforespørsel, opprette og kjøpe et SSL-sertifikat via en tredjepartstjeneste og deretter installere det på serveren din.

Cloudways-applikasjonsgjenoppretting

De to andre seksjonene de fleste brukerne ønsker å gjøre oppmerksom på er Migrasjonsverktøy og Restaurere fane. Begge disse er ganske selvforklarende. Når du først kommer i gang med Cloudways, kan du bruke deres gratis migreringsplugin til å flytte nettstedet ditt fra den gamle verten til den nye Cloudways-serveren (selv om den første støttede migreringen er gratis, så hvis du bare flytter ett nettsted, kan du like godt la Cloudways håndtere det). Senere på veien, hvis noe skulle skje med nettstedet ditt, og du vil gjenopprette det slik det bare var, gå til Restore-fanen. Herfra kan du velge en sikkerhetskopi fra rullegardinmenyen og deretter klikke på knappen for å laste opp.

Hvis du er en utvikler, er du kanskje også interessert i noen flere av de innebygde verktøyene Cloudways har satt på fingertuppene dine. De Cron Jobbsjef gjør det enkelt å legge til planlagte oppgaver (som å slette temp-filer eller sende e-postvarslene våre) til installasjonen. Det er også en fane for Distribusjon via Git som gjør det enkelt å generere din SSH-nøkkel som trengs for å koble til depotet ditt, og en Applikasjon innstillinger fane med alternativer for å slå av lakkbufring mens du tester / iscenesetter.

Før du går videre til din WordPress-installasjon er det bare et par andre alternativer i hovedkonsollkonsollen for Cloudways som vi vil dele med deg.

Legge til teammedlemmer til en Cloudways-server

Legge til teammedlemmer til en Cloudways-server

Hvis du jobber med et team og på flere prosjekter, vil du definitivt ønske å dra nytte av alle alternativene Team-modulen har å tilby. Herfra kan du legge til teamet ditt, redigere tilgangen til bestemte servere eller applikasjoner og begrense operasjonene med servere de har tilgang til (for eksempel er det sannsynligvis best at bare hovedadministratoren har tilgang til å skalere eller slette servere).

Administrere prosjekter med Cloudways

Administrere prosjekter med Cloudways

Den siste konsolldelen som du kan se på er prosjektledelsessiden. herfra kan du se et raskt øyeblikksbilde av alle live-prosjektene dine. Bare klikk på et prosjekt for å se de relaterte applikasjonene eller for å endre prosjektnavnet. Denne funksjonen er hovedsakelig for å hjelpe deg med å holde alle installasjonene dine organisert slik at du på et øyeblikk kan se hva som hører til hvilken klient osv.

WordPress hurtigstartguide

Nå som du har sett de viktigste alternativene på Cloudways-konsollen, er det på tide å gå videre til ditt faktiske WordPress-nettsted. Naviger tilbake til applikasjonsbehandleren din, klikk på WordPress-installasjonen du vil jobbe med, og kopier brukernavnet og passordet til administratorpanelet du har gitt. Klikk nå på lenken for å gå til WordPress-administratoren din.

Cloudways: WordPress Dashboard

Når du logger inn for første gang med legitimasjonsbeskrivelsen, skal dashbordet ditt se ut som på bildet over. Cloudways installerer den nyeste versjonen av WordPress så vel som deres Breeze Cache-plugin for deg (Merk: Hvis det er en annen hurtigbufring-plugin, vil du heller bruke, og sørg for å deaktivere og slette Breeze for å forhindre plugin-konflikter).

Den første prioriteringen bør være å rydde opp installasjonen og gjøre den klar for et tema og innholdet. Her er de første trinnene vi anbefaler.

 • Gå til din innlegg og sider for å slette eksempelposten og siden som allerede er på nettstedet ditt.
 • Navigere til innstillinger å redigere din Generell nettstedstittel og tagline, så vel som din Permalinks (vi anbefaler å bruke postnavn alternativ).

Når nettstedet er ryddet opp litt nå, kan du installere WordPress-temaet og eventuelle tilleggsprogrammer du måtte ønske deg.

Slik installerer du et WordPress-tema

Det er veldig enkelt å installere et tema med WordPress. Alt du trenger å gjøre er å navigere til Utseende> Temaer og klikk på knappen for å Legg til ny. Herfra kan du bla gjennom gratis temaer tilgjengelig fra WordPress.org, eller du kan klikke på Last opp tema -knappen for å legge til ditt eget WordPress-tema.

Cloudways: Installer tema

Det er mange flotte WordPress-temalternativer på nettet, og det kan være litt overveldende når du velger et WordPress-tema. For ideer om hvilket tema du kanskje vil starte med denne samlingen av noen av de beste WordPress-temaene, eller prøv noen av våre gratis WordPress-temaer en prøve.

Når du har funnet et tema som passer for nettstedet ditt (for eksempel elsker vi det totale flerbruks WordPress-temaet personlig), kan du installere det. Når du laster opp temaet, skal den installerbare WordPress-filen være i .zip-format.

Cloudways: Last opp WordPress Theme Zip File

Bare klikk på knappen for å Velg Fil og nettleser for deg tema zip, og klikk deretter Installere nå.

413 Be om feil

Avhengig av hvor stor temafil du er, kan du se en 413-feil som den ovenfor. Ikke bekymre deg! Dette betyr ganske enkelt at filen du prøvde å laste opp er større enn maksimal opplastningsstørrelse som serveren din for øyeblikket er satt til.

Øk størrelse på opplastningsfil på Cloudways Server

For å fikse dette logger du ganske enkelt på Cloudways-kontoen din, klikker du på Server-delen, velger serveren du bruker og klikker på Innstillinger og pakker. Da er det bare å bu opp filopplastningsstørrelsen til 20 MB og klikk lagre.

Cloudways: Bekreftelse av temainstallasjon

Gå tilbake til WordPress-installasjonen din, last opp tema-zip-filen på nytt og klikk Installere nå. Alt skal gå greit, og du bør se temakonfirmasjonssiden som den ovenfor. Bare klikk for å activate temaet! Med et nytt tema på plass kan du begynne å legge til innhold, eller du kan installere noen få nyttige WordPress-plugins.

Slik installerer du WordPress-plugins

WordPress-plugins er installert omtrent som WordPress-temaer, og de kan legge til massevis av flotte funksjoner og funksjoner på nettstedet ditt.

Cloudways: Installer WordPress-plugins

Gå til dashbordet Plugins> Legg til nytt for å bla gjennom alle gratis plugins fra WordPress.org. Akkurat som temaer er det mange gratis og premium plugins tilgjengelig på nettet. Her er noen anbefalinger fra forfatterne våre for å hjelpe deg i gang:

 • 50+ av de beste WordPress-plugins
 • 15 plugins for å lade WordPress-kommentarene dine
 • De beste oversettelsespluginene for å gjøre ditt WordPress-nettsted flerspråklig
 • Topp 9 beste gratis WordPress-glidebrygg-plugins
 • 10+ beste antispam-plugins for WordPress
 • Beste GDPR-samsvar WordPress-plugins

Installer anbefalte WordPress-plugins

Og selvfølgelig, hvis premium-temaet ditt leveres med premium-plugins (som hvordan Total inkluderer den kraftige WPBakey-sidebyggeren), vil du følge alle spørsmål eller meldinger på skjermen for å installere disse programtilleggene..

Bygge ditt WordPress-nettsted

Med ditt tema og plugins installert og aktivert, kan du begynne å bygge nettstedet ditt. Hvis temaet ditt fulgte med eksempeldata, vil du kanskje laste det opp (bare gå til Verktøy> Import> WordPress for å laste opp prøven .xml-filen som fulgte med temaet ditt).

Totalt eksempler på temaeksempler

Eller hvis du bruker et tema som Total med over 40 eksempler på demoer som er tilgjengelige via den innebygde demoimportøren, kan du bruke temaets alternativer for å importere din favorittdemo. Totalt er dette under Temapanel> Demoimportør.

Cloudways øker maksimal utførelsesgrense

Når du laster opp eksempeldata, kan det hende at serveren din går ut før den er ferdig. For å unngå dette, øker du ganske enkelt maks utførelsestid for serveren din. For å gjøre denne loggen tilbake til Cloudways-kontoen din, går du til serveren din og klikker på Innstillinger og pakker for å justere utførelsesgrensen til 300 sekunder (bare for å være trygg).

Det kan være lurt å også sjekke stylingsalternativene for temaet og pluginene under Utseende> Tilpass så vel som andre alternativer via et tilpasset panel i dashbordet. Når nettstedet ditt ser bra ut, kan du begynne å legge til innholdet.

Bloggtips

Avhengig av hva nettstedet ditt handler om er det mange gode tips på internett for blogging, finne din egen skrivestil, tjene penger på bloggen din og mer. Her er noen tips fra forfatterne våre for å komme i gang – men et raskt Google-søk viser tusenvis av andre gode artikler:

 • WordPress bloggingstips for å gjøre bloggen din til en suksess
 • 10+ tips for å øke tilliten og troverdigheten til WordPress-bloggen din
 • Hvordan tjene penger med en WordPress-blogg
 • Tips om innholdsmarkedsføring for små bedrifter som bruker WordPress
 • Hvordan bli en vellykket blogpreneur og tjene penger med WordPress

Pakk inn

Forhåpentligvis etter å ha lest gjennom all informasjonen over, har du en bedre ide om hva Cloudways har å tilby WordPress-brukere og hvordan du kan komme i gang med WordPress ved å bruke Cloudways administrerte netthosting.

Jeg var veldig imponert over deres brukervennlige serverkonsoll og raske WordPress-oppsett. Jeg personlig gir jeg dem en solid 5/5 som vert. Med mange flotte innebygde funksjoner for skalering av servere, har SSL, team og flere Cloudways posisjonert seg som et flott alternativ for helt nye brukere eller små bedrifter, så vel som for erfarne designbyråer som kan administrere hundrevis av klientsider..

Hvis du vil lære mer, gå til Cloudways nettsted. Du kan komme i gang med din egen 3-dagers prøveperiode ganske enkelt ved å registrere deg med en e-post (ikke noe kredittkort kreves).

Cloudways gratis prøveversjon

Og hvis du har spørsmål om Cloudways WordPress skyhosting, funksjonene deres eller vår erfaring med å bruke det, kan du bare la oss et spørsmål i kommentarene nedenfor. Eller del din egen Cloudways-opplevelse – vi vil gjerne høre hva du synes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me