Å publisere kunde- eller kundevurderinger på nettstedet ditt er den perfekte måten å gjøre det på bygge tillit og autoritet med målgruppen din. Det er også en fin måte å vise frem opplevelsen din og noen av kundene du har jobbet med.


Noen metoder for å publisere tilbakemeldinger fra kunder er imidlertid mer effektive enn andre, og ved å gjøre det på riktig måte kan du øke antall besøkende som blir kunder eller kunder dramatisk. Tidligere viste jeg kundevurderinger på en bestemt måte, men etter å ha undersøkt viser det seg at jeg ikke gjorde dem mest av dem.

For å finne ut hvordan du velger beste WordPress testimonial plugin eller tema, og presentere dem på riktig måte for maksimal effekt, les videre for vår guide til å publisere attester i WordPress.

Eksempler på effektiv bruk av attester

Bare slik at du er klar over hvordan en attest kan se ut når den blir publisert på nettstedet ditt, og for å gi deg noen ideer om hvordan du kan integrere dem på nettstedet ditt, er her noen eksempler på andre nettsteder som bruker dem effektivt for å få nye kunder og kunder.

Testimonials StudioPress

StudioPress-nettstedet gjør en god jobb med å passe flere attester til et begrenset sted på hjemmesiden deres.

Kirsti Hines

Kristi Hines bruker attester fra høyprofilerte klienter på henne freelance blogging portfolio’s hjemmeside å raskt formidle hennes troverdighet til nye besøkende.

Hvordan få uttalelser

Hver gang jeg ber tilbakemeldinger fra klienter om min testimonials-side, prøver jeg å gjøre det så enkelt som mulig for dem. Ved å inkludere eksempler på andre positive tilbakemeldinger som er gitt i forespørselen, gjør det enklere å gi dem en mal å følge dem.

Du kan til og med gå så langt som å legge til et eget skjema på nettstedet ditt, med relevante spørsmål og felt som gjør det enda enklere for kundene å sende inn vurderingen. Noen testimonial plugins inkluderer denne funksjonen.

Hvis du kontakter kundene dine via sosiale medier, kan det igjen være enklere for dem å sende deg en vurdering av bittestørrelse som du kan publisere på nettstedet ditt, og koble det til profilen deres for å få et ekstra sosialt bevis.

Tips for visning av klientanmeldelser

Nå som du vet hvordan du samler attester fra dine klienter og kunder, her er noen tips for å vise dem på nettstedet for maksimal effekt, med noen koblinger til relevante casestudier og rapporter:

  • Prioriter attester fra høyprofilerte klienter over vanlige
  • Publiser dem over hele nettstedet ditt, ikke bare på en dedikert side
  • Ta med en logo eller helst et bilde av klienten
  • Videouttalelser kan føre til en konverteringsløft på 25%
  • Legg til en lenke til kilden slik at besøkende kan bekrefte den
  • Inkluder lenker til sosiale medier profiler for demonstrasjon Sosialt bevis
  • Der det er hensiktsmessig, lenke videre til en casestudieside som nærmere beskriver prosjektet

Selv om noen attester er bedre enn ingen, kan finjustere dem for å få dem til å virke mer autentiske, mens de også inkluderer konverteringsøkende innhold som bilder og videoer, men kan gjøre dem enda mer effektive.

WordPress Testimonial Plugins

Heldigvis er det noen gode testimonial plugins for WordPress som gjør det veldig enkelt å publisere dem på nettstedet ditt på en måte som vil bidra til å overtale besøkende til å bli kunder og kunder.

Viavi WP-attester

Viavi Testimonials Plugin

Av de gratis alternativene har denne pluginen mest attraktivt presenterte attester. Viavi WP Testimonials er nylig utgitt, så har bare klart å oppnå 30 nedlastinger så langt. Det ser imidlertid ut til å være fullt funksjonelt og fungert uten problemer under testingen. Den flate designen er fullt responsiv, og uttalelsene kan enten vises sammen eller vises med en glidebryter. Det er også tre stiler og åtte fargeskinn å velge mellom for å presentere tilbakemeldingene.

Få Viavi WP-attester

Uttalelser fra WooThemes

WooThemes Testimonials Plugin

Denne gratis testimonial plugin er fra WooThemes, men vil gjerne jobbe med alle temaer. Når du har lagt inn anmeldelser fra tidligere klienter som tilpassede innleggstyper, kan du deretter vise dem på nettstedet ditt via snarveiene, widgetene eller direkte i templatens malfiler. Dette er et godt alternativ for de som ønsker en rent og ustylert design som vil ta på seg utseendet til deres tema, i stedet for en som har sin egen formatering.

Få uttalelser fra WooThemes

Vitnesbyrd Showcase

Showcase-plugin

Dette lavpris-premiumalternativet er fullpakket med funksjoner for å vise attester, case-studier og anmeldelser på WordPress-nettstedet ditt. Denne plugin gjør det enkelt å vise flere attester på en begrenset mengde plass takket være den innebygde skyvekontrollen, alternativt kan du vise dem ved hjelp av et nettoppsett. Det er også flere enn 15 layout- og tilpasningsalternativer å velge mellom for å sikre at innholdet ditt samsvarer med stilen på nettstedet ditt. Plugin-enheten lar deg vise attester i et fast rutenett, eller inne i en rulleglidebryter.

Vitnesbyrdene i seg selv ser bra ut, med et utvalg av fem skinn tilgjengelig. Hver hud gir deg muligheten til å legge til et miniatyrbilde av vitnemålsgiveren (vist seg å styrke vitnesbyrdets troverdighet ytterligere) og en stjerneklassifisering av fem. Skinnene inneholder anførselstegn, uttalelser fra talemerkene, og, min personlige favoritt, attester fra kortboksen.

Testimonials Showcase lar deg angi måladressen til attestene dine, så når en bruker klikker på en av dem, kan de føres til ønsket sted – flott for å koble til mer dyptgående casestudier for spesifikke kunder. Du kan sette inn attester på hvilken som helst side ved hjelp av en kortkode, eller plassere dem i et hvilket som helst widget-område ved hjelp av den dedikerte widgeten. Som en endelig fordel blir skjemametadata automatisk lagt til i attestene – koden som gir kraftige utdrag – slik at stjernevurderingene fra attestene dine også kan vises i SERPene, noe som er flott for å øke CTR.

Få vitnesbyrd om utstillingsvindu

WP-kundeuttalelser

WP-kundevurderingsplugin

Denne pluginen er tilgjengelig som en gratis bonus med den kraftige Rich Snippets-plugin (bare bruk koden “GRATIS” under fanen Legg til / fornyt abonnement for å få den), en plugin som er opprettet for å tillate deg å publiser profesjonelle anmeldelser på ditt WordPress-nettsted.

WP Customer Testimonials-plugin inneholder en kortkode for å sette inn et skjema i et av innleggene eller sidene dine, slik at klienter og kunder kan sende inn sin attest. Med denne pluginen får du noen alternativer for å vise attester på forskjellige måter, inkludert publisering av dem som widgets.

Dette er et ganske fleksibelt alternativ, og hvis du er interessert i å kjøpe en plugin som lar deg publisere anmeldelse av innlegg på nettstedet ditt, kan du få WP Customer Testimonials plugin gratis.

Få WP-kundeuttalelser

Temaer med uttalelsesstøtte

Ikke glem å sjekke det nåværende WordPress-temaet ditt, eller det du har fått øye med, og se om det inkluderer støtte for dem når du jobber med hvordan du skal presentere dine attester..

Totalt tema

Noen moderne WordPress-temaer inkluderer støtte for å lagre attester fra klienter og kunder og deretter presentere dem på en mest mulig effektiv måte for de besøkende. Et slikt eksempel er vårt eget totalt responsive WordPress-tema. Dette temaet inkluderer en tilpasset innleggstype bygget spesielt for å publisere anmeldelser og takseringer fra klienter og kunder. Denne tilnærmingen fjerner behovet for å søke etter en passende plugin og lar deg legge til attester på nettstedet ditt så snart det er i gang..

Lær mer om totalt


Å publisere attester på nettstedet ditt er en kraftig måte å gjøre det på øke konverteringsfrekvensene, om målet ditt er å selge flere produkter, registrere deg flere kunder eller bestille mer arbeid. Ved å presentere dem på en profesjonell måte og deretter vise dem på hele nettstedet ditt, spesielt på landings- og produktsidene, kan du øke konverteringsfrekvensene ved å ta æren for arbeidet ditt. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor om du noen gang har brukt noen av de ovennevnte programtilleggene, eller om du har andre anbefalinger som vi kanskje har gått glipp av.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me