Hvordan opprette e-post-drypp-kampanjer for WordPress

Hvordan opprette e-post-drypp-kampanjer for WordPress

E-post-drypp-kampanjer er en viktig komponent i den generelle e-postmarkedsføringsstrategien som resulterer i bedre e-postpriser, klikk og engasjement. De er en av de prøvde og testede teknologiene for e-postmarkedsføring som ganske enkelt arbeid.


E-postmarkedsføringskampanjer kan brukes på forskjellige former for e-postmarkedsføring, inkludert nyhetsbrev, produkt / serviceoppdateringer, forlatte handlekurvemails, festlige kampanjer og mange flere.

I denne artikkelen skal vi snakke om de forskjellige typene e-dryppkampanjer og hvordan du bygger dem ved hjelp av MailChimp. Til slutt skal vi lage vår helt egen e-postdripkampanje for WPExplorer-kunder, for å illustrere hvordan du kan bruke dryppmarkedsføring for å markedsføre og øke konverteringer for dine egne WordPress-produkter.

Introduksjon til e-postdripkampanjer

Har du noen gang lurt på hvorfor vi bruker ordet ‘drypp’ i dryppkampanjer via e-post? (Det har jeg alltid lurt på.) Vel, det er inspirert av drypp irrigering – en vannhøstingsteknikk i landbruket, der vann samlet seg og førte ned i jorden, veldig sakte. Vannet blir bokstavelig talt samlet dråpe for dråpe og blir laget til å nå direkte ved roten av planten.

Dryppkampanjer er ikke bare begrenset til e-post – begrepet gjelder også direkte mail og telefonbasert markedsføring. Men la oss fokusere på e-post dryppkampanjer, skal vi?

Utfordringen med enkle nyhetsbrev på e-post

Når det gjelder nyhetsbrev på e-post, har markedsførere et vanlig problem. Når noen abonnerer på nyhetsbrevet, ser de bare ny e-postmeldinger, og ikke de som ble sendt tidligere. Dette problemet forsterkes i e-postmarkedsføringskampanjer for forskjellige produkter og tjenester. Uten en e-postdripkampanje går abonnenter noen ganger glipp av viktig informasjon som hvordan du kommer i gang, viktige kunngjøringer, produktoppdateringer og mange flere.

En e-post-dryppkampanje gjør det mulig for en markedsfører å konfigurere og tilpasse e-postene som sendes til hver nye abonnent. De er kjent av mange andre navn – dryppmarkedsføring, automatisert e-postkampanje, livssyklus-e-postmeldinger, autosvar og automatisering av markedsføring, etc. Konseptet er det samme – drypp-kampanjer via e-post er et sett med markedsførings-e-poster som vil bli sendt ut automatisk på en tidsplan.

Segmentering og personalisering

Dette er de to store pilarene i en god dryppkampanje. Segmentering lar oss dele abonnentene i forskjellige grupper, og personalisering lar oss sende mer relevante e-poster til hver av disse segmenterte gruppene, og dermed øke sjansene for konvertering.

La oss ta et eksempel. Vi har alle brukt Dropbox. Dropbox har to grunnleggende typer kunder – gratis og betalt. Det er deres første segmenteringsnivå. Målet med disse to gruppene (eller segmentene) er ganske forskjellige.

 1. E-post-dryppkampanjen som ble sendt til den første gruppen, vil utdanne kunden til de forskjellige funksjonene og fordelene med Dropbox, og overtale personen til å oppgradere til en betalt versjon.
 2. Mennesker i den andre gruppen betaler allerede kunder, og dermed vil målet med den andre gruppen være å engasjere og beholde de betalende kundene.

Tilpasning lar deg sende e-postmeldinger som inneholder det faktiske fornavnet til personen, produkter de har sett på og mange flere. Her er en personlig e-post som blir sendt av Airbnb, når Jimmy sett på et bed and breakfast-trehus i Portland.

Som Jimmy påpeker i blogginnlegget hans, denne e-posten ble faktisk sendt til ham i løpet av et døgn etter at han hadde sett eiendommen. Airbnb har personalisert navnet, og innholdet i e-posten med eiendommen Jimmy så på forleden. De har også tatt med noen “anbefalte egenskaper” som ligner de Jimmy hadde sendt tidligere, og dermed har en større sjanse for å bli klikket.

Vanlige e-dryppkampanjer strategier

E-post drypp-kampanjer har ett mål felles: konvertere prøvekunder og holde dem engasjert. Hvorfor holde kunder engasjerte? Slik at de fortsetter å bruke produktet ditt. Produktet ditt nyter godt av sinnet til stede hos kunden din, noe som forhindrer dem fra å løpe til konkurransen når de kjører en kampanje. Vi har delt opp e-postmarkedsføringskampanjer i forskjellige brukstilfeller og delte et eksempel for hver kategori.

Velkomstemails

Disse e-postene sendes når en kunde registrerer seg for produktet eller tjenesten din. De skal være skarpe, engasjerende og skal føre kunden til en CTA – som enten er for å åpne appen eller logge på nettstedet.

En velkomst e-postadresse skal inneholde følgende:

 • Klart CTA
 • Slik kommer du i gang med produktet – inkludert lenker til kunnskapsbasen, støttefora og sosiale profiler.
 • Avslutt -knapp – alle e-postmeldinger skal ha dette!

La oss ta en titt på velkomst-e-posten som er sendt av Asana – en kick-ass samarbeids-to-do-app bygget av grunnleggerne av Facebook.

Det inkluderer en klar CTA – lansering Asana. Den utdanner også brukeren til hvordan du kommer i gang i tre enkle trinn, og har en haug med lenker under hvert trinn. Brukeren trenger ikke nødvendigvis å klikke på dem, men de er der de trenger det.

Hvis noen abonnerer på nyhetsbrevet ditt, kan du bruke et velkomstdrip for å automatisk sende brukeren noen av de mest delte blogginnleggene dine. Hvis du får en ny registrering på prøvenivå for tjenesten din, kan du prøve et drypp som inneholder casestudier om hvordan andre kunder bruker produktet ditt.

I det minste er velkomstemails en fin måte å si: “Hei der, hyggelig å møte deg!”

Experians whitepaper på velkomstemails viser at velkomstemails i gjennomsnitt har en gjennomsnittsnivå på 58,7%, mens normale e-postmeldinger ligger på rundt 14,6%. Når den velkomst-e-posten blir sendt øyeblikkelig (dvs. rett etter at brukeren har registrert seg), hopper open rate til 88,3%.

Onboarding e-poster

Hensikten med velkomstemailen er å få personen til å bruke eller åpne appen. Men det er ikke det eneste din ideelle bruker skal gjøre. For å få verdi fra produktet eller tjenesten din, trenger kunden det faktisk bruk produktet ditt. Hvilket betyr at de må ta det første skrittet.

 • I tilfelle av Asana er det den første oppgaven.
 • I tilfelle Dropbox, er det å laste ned og installere Dropbox desktop app. (Nei, ikke mobilappen, men den stasjonære).

Her er et eksempel på e-posten ombord fra Asana. Ta en titt på hvordan det inkluderer to CTA-er, som begge peker på den samme handlingen!

Anbefaling E-post

Anbefalingsemails er ryggraden i å holde brukerne engasjert. Alle fra Netflix, til Spotify, til Instagram, til Quora bruker personaliserte anbefalinger for å holde brukerne sine engasjerte. Jo større grad av tilpasning resulterer vanligvis i bedre åpne priser.

La oss ta Quora for eksempel. Jeg følger visse temaer om Quora, som er av interesse for meg. Quora bruker disse dataene til å sende meg daglige e-postmeldinger med anbefaling, og håper at jeg fortsetter å sjekke dem hver dag. Hvis jeg liker noe som fanger blikket mitt, kunne jeg klikke på det, og det ville ta meg rett til appen.

Emnelinjen som brukes i denne e-postmeldingen er faktisk spørsmålet som vises øverst. Ikke hvordan e-posten åpnes med “Sourav’s digest”. Det er personaliseringen 101 der!

Quoras algoritme bestemte at basert på min nylige aktivitet på Quora, ville det sannsynligvis tjent mitt klikk å sette dette spørsmålet på toppen av e-posten. Og gjett hva? Det gjorde det!

E-post om fornyelse

Oppgaven med en fornyelses-e-post er å lokke brukeren til å fornye tjenestetilbudet ditt. Du må sende fornyelses-e-post til kundene dine i god tid før utløpsdatoen, slik at de er klar over forpliktelsen.

Marketo har et fantastisk blogginnlegg om hvordan du oppretter fornyelses-e-postmeldinger som faktisk åpnes opp. Annet enn de grunnleggende og mellomliggende tingene, var en viktig takeaway for meg det faktum at man kunne bygge en hel kampanje rundt fornyelses-e-posten. Du kan starte med en påminnelse. Når fornyelsesdatoen nærmer seg, kan du øke følelsen av haster. Dette kan være 2-3 e-poster. Hvis ingenting fungerer, kan du prøve å sende et insentiv – for eksempel en rabattkupong. Når fornyelsesdatoen er gått, og kunden ikke konverterte, kan du prøve å sende et større incentiv, og oppfordre den (potensielt tapte) brukeren til å aktivere tjenesten på nytt..

iThemes sendte en fornyelses-e-post med et insentiv, kombinert med en følelse av press. De tilbyr hele 60% rabatt på sitt pro-abonnement på hele livet eksisterende kunder. Og hvis det ikke er nok, tilbyr de også en nedlastingslenke til en helt ny eBok de har lansert!

Frykten for å savne (FOMO) teknikk:

I dette skjermbildet ser vi hvordan e-postmeldingen induserer en følelse av press på leseren, ved å gjøre dette til et begrenset tidstilbud, som utløper 5. mai 2017. Denne e-posten ble sendt 27. april, noe som gjør tilbudet til 10 dager.

Her er et lite rom for forbedringer – kopien kunne også ha nevnt at tilbudet varer bare 10 dager (eller mindre enn 2 uker). Dette ville skape en større følelse av press i leserens sinn, sammenlignet med å nevne en senere dato. FOMO-teknikken er en velprøvd markedsføringsteknikk kjent for å forbedre open-rate, click-throughs og konverteringer.

Bekreftelses e-post

Bekreftelses-e-postadresser er av transaksjonell art, som informerer brukeren om den nylige aktiviteten. Disse kan variere fra alt fra kjøp til reservasjoner. Noen organisasjoner sender bekreftelsesmeldinger fra sikkerhetsperspektivet. Når du for eksempel logger deg på Google-kontoen din fra en ny enhet, får du en bekreftelses-e-post med “ny påmelding”.

Bekreftelses e-postadresser er for det meste transaksjonsmessige og formidler informasjon til brukeren. Nyhetsbrev med dobbelt påmelding sender en bekreftelsesmail for å bekrefte at brukeren faktisk har meldt seg på adresselisten. La oss se på noen av bekreftelsesemailene fra innboksen min.

I denne e-posten overvåker Jetpack oppetiden på et WordPress-nettsted og e-post brukeren umiddelbart når det blir oppdaget en driftsstans.

Her er et annet eksempel på en e-postbekreftelse sendt av Firefox.

engasjement

Det er forskjellige typer engasjementsarrangementer, og kan være salgsfremmende, tilbakemeldingsorienterte eller informasjonsmessige.

Uber gjør en god jobb med å samarbeide med brukerne sine, basert på lokalisert innhold. Uber knytter seg til forskjellige populære leverandører i byen for å tilby sine produkter og tjenester til Uber-brukere. Hvorfor? Fordi Uber ønsker å levere verdi til brukerne sine, og etablere nærliggende sinn. Så at neste gang du tenker på å hyle en drosje, tenker du på Uber.

kurs

Når bloggen din har eksistert en stund, er det på tide å diversifisere innhold. Podcast, e-bøker og live (eller innspilte) kurs er noen av de mest populære og bredt adopterte innholdsdiversifiseringsmediene der ute. En e-post-dryppkampanje kan opprettes rundt et bestemt kurs eller podcast, for å markedsføre det og få brukeren til å registrere seg eller lytte til den.

I denne e-posten, Chris fra RankXL deler sitt nye WordPress Blogging Academy-kurs. Et flott eksempel på innholdsdiversifisering og tankeledelse.

Avmeld e-post

Avsluttende e-postmeldinger er “farvel og farvel” fra e-postmarkedsføring. Du har forstått at du allerede har mistet en kunde når en e-postmelding sendes ut. Dette er tiden for å samle inn tilbakemeldinger fra brukeren. Strekninger som “vi beklager å se deg gå” er vanlig. Det som muligens kan gjøre en forskjell er å spørre hva som gikk galt. Hva fikk dem til å melde seg ut av nyhetsbrevet ditt? Du kan også dele en direkte e-postadresse til en dedikert kundelykkeansvarlig for brukeren å dele sine bekymringer.

Slik oppretter du en e-postdripkampanje med MailChimp

MailChimp er min favoritt e-postmarkedsføring og automatiseringsplattform. For å hjelpe deg i gang, her er min nybegynnerguide til MailChimp for WordPress. Takket være sin evig gratis modell, er MailChimp elsket av WordPress-samfunnet. Det er mange gratis og premium WordPress-plugins for hvordan du kan utvide e-postlisten din ved hjelp av MailChimp.

La oss se hvordan vi kan bygge en enkel dryppkampanje via e-post ved hjelp av MailChimp.

E-postmaler som tilbys av MailChimp

Dette er noen av e-postmalene som tilbys av MailChimp. De er optimalisert for bildeplasseringene, mengden tekst og layout for e-posten for hver målhandling. Å velge riktig mal er et viktig trinn i din dryppkampanje for e-post.

“Gjør en kunngjøring” Mal av MailChimp

For eksempel i deres Gjør en kunngjøring mal, begynner MailChimp e-posten med en kort, men fet overskrift og undermåler for å kommunisere hovedpoenget. Dette blir fulgt av noen bilder, tekst og til slutt CTA.

La oss kartlegge hver av malene for mulige brukssaker for e-dryppkampanjer vi har sett tidligere.

MalMulige brukssaker
Selg produkterSalgs-eller fornyelses-e-post
Gjør en kunngjøringProdukt / tjeneste Oppdater e-postmeldinger
Fortell en historieVelkomst, onboarding og engasjement, e-post
Følge oppE-post med bekreftelse, fornyelse og anbefaling
UtdanneNye emner om kurs og engasjement

1. Opprett en ny kampanje

Først av, logg inn på MailChimp-dashbordet og opprett en ny kampanje.

Klikk deretter på Opprett en e-post.

Velg automatisert fanen og klikk deretter på Del bloggoppdateringer. MailChimp tilbyr ulike typer automatiserte e-postkampanjer, alt fra nye påmeldinger til en mengde e-handelsrelaterte e-poster. Vi oppretter en enkel e-post med bloggoppdatering, som fungerer på RSS-feeds.

Angi kampanjenavnet og listen du vil sende nyhetsbrevet til. Hvis dette er første gang du bruker MailChimp, anbefaler jeg at du lager en dummy-liste som inneholder e-postadressene dine, slik at feil lett kan oppdages. Forsøk også å bruke forskjellige typer e-postkontoer, for eksempel Gmail, Outlook osv.

2. Konfigurer RSS-feed og timing

Nå er det på tide å konfigurere RSS-feeden. Hvis du er ukjent med konseptet, anbefaler jeg deg å sjekke artikkelen min – Nybegynnerguide for RSS i WordPress.

 1. Velg ut RSS-feed-nettadressen fra bloggen din, og skriv den inn i det første feltet.
 2. Du kan konfigurere leveringen av nyhetsbrevet på daglig, ukentlig eller månedlig basis. I denne opplæringen har vi valgt hver dag.
 3. I tilfelle et ukentlig eller månedlig nyhetsbrev, er det best å velge ukedagene nyhetsbrevet skal sendes til. Du kan konfigurere e-postfrekvensen avhengig av e-postplanen din. Det er imidlertid best å begrense nyhetsbrevet til 2 e-poster per uke. Husk at for mange e-poster kan risikere at brukeren klikker på avmeldingsknappen!
 4. Valg av størrelse på størrelse sikrer at bildene som brukes i blogginnleggene ser bra ut på alle enheter, inkludert mobiler, skrivebord og nettbrett.

Når du er klar, fortsett til neste trinn.

3. Segmenter listen din (eller send e-post til alle)

MailChimp gir deg alltid muligheten til å segmentere listen. Faktisk oppfordrer det deg til å gjøre det. Men siden dette er en tutorial og e-postlisten er en dummy-liste med e-postadressene mine, la oss sende den til hele listen.

4. Lag din e-post

Kampanjeinfo-siden er der mye av handlingen skjer. Det er her vi konfigurerer emnelinjene, forhåndsvisningstekst og mange andre parametere. Automatiserte e-postmeldinger fra MailChimp krever bruk av RSS-flettemerker. Jeg vil anbefale å gå gjennom RSS kunnskapsbase artikkel, for å få bedre forståelse. Når du er ferdig, velg en passende mal.

Du vil merke at to nye knapper vises i e-postdesigneren – RSS Header og RSS-artikler. Du kan dra og slippe disse blokkene i e-postdesignet ditt, og konfigurere dem deretter.

Tilpassbare RSS-blokker i MailChimp

For RSS Header- eller Items-blokker kan du velge å tilpasse blokkenes innhold eller bruke det som er forhåndsdefinert av MailChimp. I denne opplæringen har jeg valgt utdrag alternativet og tilpasset skriftstørrelsene på e-posten. Når du er ferdig, kan du sende e-posten.

Dette er sluttproduktet av e-posten som er sendt av MailChimp.

Eksempel: Å bygge en e-post-dryppkampanje for WordPress-produkter

Så hva har dryppmarketing å gjøre med WordPress? Det er et kraftig markedsføringsverktøy du kan utnytte for å øke nettstedspublikummet ditt, øke konverteringer for dine online WordPress-produkter (temaer, plugins, tjenester osv.) Og engasjere nye abonnenter.

I begynnelsen av denne artikkelen har vi undersøkt de forskjellige kategoriene med e-dryppkampanjer, for eksempel velkomst, onboarding osv. E-post-drypp-kampanjen vår vil inneholde en e-post fra hver av disse kategoriene. Siden vi i WPExplorer er i ferd med å utvikle førsteklasses premium-temaer, vil vi bruke Total-temaet vårt for å illustrere hvordan du kan bruke dryppkampanjer via e-post i en virkelig situasjon.

Segmentering av e-post drypp-kampanjen

Før vi kommer i gang, er det viktig å huske at suksessen til en dryppkampanje for e-post er avhengig av segmentering og personalisering.

Hvordan segmenterer vi vår første dryppkampanje for e-post? Enkel. Vi segmenterer den basert på det faktum om personen som mottar e-posten er kunde hos WPExplorer eller en vanlig nyhetsbrevabonnent. Dette gir oss to grupper:

 1. Kunder som kjøper WPExplorer premium-temaer fra Envato (f.eks: Total)
 2. Folk som har abonnert på nyhetsbrevet fra nettstedet.

La oss lage en dryppkampanje for e-post for personer som nylig har kjøpt Total-temaet fra Envato.

Merk: Dette er bare et eksempel. Dette er ikke faktiske e-postmeldinger du mottar når du kjøper Totaltemaet. Themeforest gir ikke denne private informasjonen til selgere.

Del 1 – Velkomst-e-posten

Dette er e-postmeldingen en kunde mottar umiddelbart etter kjøpet av Total-temaet. I denne e-posten minner vi kunden om det siste kjøpet hans.

Eksempel på velkomst-e-post sendt til kunden umiddelbart etter å ha kjøpt Total-temaet.

 1. Selv om det er ideelt å bare ha en CTA i e-posten, har vi lagt til noen flere for å inkludere tilleggsinformasjon. Den viktigste CTA-en er for at kunden skal besøke Total-temas nettsted, som er dedikert til å forklare alle funksjonene i temaet.
 2. I andre ledd har vi økt antall klikkbare lenker til sider kunden kan finne nyttige, for eksempel hosting, demoer, temafunksjoner, osv..
 3. Du vil også finne en tydelig synlig lenke for abonnement i siste avsnitt. Dette forteller kunden at vi respekterer innboksenes plass, og ikke ønsker å legge til støyen.

Det vi ikke inkluderte:

Velkomst-e-postmeldinger som sendes umiddelbart ved kjøp eller påmelding, opplever en høy åpen rente. De er super viktige, ettersom de er det første kontaktpunktet mellom virksomheten og kunden; og dermed må vi utforme nøye.

Vi ønsker ikke å inkludere noe som er markedsføringsmessig, for eksempel et samlet hosting-tilbud eller oppgradere til en utvidet støtteplan. Slike e-poster kan sendes til engasjerte kunder, for eksempel de som er åpnet eller bedre, klikket CTA i e-posten.

Del 2 – Onboarding-e-posten

Eksempel på e-post om bord som er sendt til kundene av Total-temaet

Intensjonen med e-posten om bord er å gjøre kunden kjent med produktet og hjelpe ham med å nå målet sitt raskt. I onboard-e-posten vår kan vi derfor inkludere tips som:

 1. Slik installerer du Total-temaet
 2. Slik installerer du nødvendige plugins
 3. Nettstedsdemoer som ble bygget med temaet
 4. Koble til en støttekanal i tilfelle noe ikke fungerer

Noen kan kombinere ombordtrinnene med velkomst-e-posten, noe som også vil være greit!

Del 3 – Oppdaterings-e-postadressen

Eksempel på temaoppdatering tilgjengelig e-post

Å informere kunder om produktoppdateringer spiller en viktig rolle i kundens glede og livssyklus. Når vi oppdaterer temaet med nye funksjoner, feilrettinger eller ytelsesforbedringer, er det lurt å sende en e-post til kunden med en påminnelse om å oppdatere temaet.

Del 4 – Oppbevarings-e-post

Eksempel på WPExplorer-fornyelses-e-post

La oss innse det – kundens lykke og fastholdelse spiller en grunnleggende rolle i et produkts (eller organisasjonens suksess). Det største eksemplet? Amazon. Så hvorfor snakker vi om oppbevaringsemails? Her er grunnen til:

Total WordPress-temaet ble utgitt i 2013, og har blomstret i over fire år nå. Envato tilbyr kjøpere med 6 måneders støtte og oppdateringer som standard kjøpsalternativ for Total-temaet. Hva skjer når en kunde trenger support etter den forhåndsbetalte støtteperioden? Det er her en e-post for fornyelse av støtte skal. Det er ikke alle kunder som trenger det. Men det vil være i en frilanser eller et byrås beste interesse å kjøpe ekstra støtte i tilfelle en klient har “fancy” krav.

E-post dryppkampanje utløser og tidslinje

Flott. Nå har vi e-postene. Men når sender vi dem? Er det noen triggere? Jeg er glad du spurte! Her er en tabell som markerer triggere og tidslinjer for e-post-dryppkampanjer som vil være fornuftig for de fleste WordPress-temaer eller plugins.

KampanjenavnAvtrekkerTidslinje
1 – Velkomst-e-postNår en person kjøper temaetUmiddelbar
2 – Onboarding e-postFolk som har åpnet velkomstemailen kan være de første mottakerne. Andre kan motta e-posten om bord etter en stund.To dager for folk som har åpnet velkomstemailen. Fire dager for alle andre.
3 – Oppdater e-postNår en oppdatering er tilgjengeligUmiddelbar
4 – Oppbevarings-e-postNår kundens supportplan utløperFem måneder og tjue dager etter kjøpet. Dette gir kunden ti dager til å ta en beslutning.

Ytterligere segmentering basert på brukeraktivitet

Så langt har vi laget en e-post-dryppkampanje med MailChimp for folk som har kjøpt Total-temaet fra Themeforest.

Hvis vi skulle segmentere denne gruppen ytterligere, kan vi bryte oss inn i aktiv og uvirksom kunder. Hvem er de, spør du? Her går det:

 • Vi vil definere en aktiv kunde som person med god e-poståpning og klikkfrekvens. Med andre ord, aktive kunder er mennesker som åpner, leser og klikker på lenkene i e-postene som blir sendt til dem
 • Uvirksom kunder derimot, er folk med en veldig dårlig open rate for e-post, det vil si at de ikke åpner e-postene som ble sendt til dem.

Det er sannsynlig at en aktiv kunde vil gi tilbakemelding til visse spørsmål om produktforbedring eller tilbakemeldinger. Vi kan sende dem e-post som:

 • Hvis du skulle endre en ting om Total, hva ville det være?
 • Hva er din største frustrasjon med Total-temaet?

Intercom har et utmerket blogginnlegg om tilbakemeldinger og engasjement-e-poster og hvordan Invision brukte det i de første dagene for å skalere til hvor det er i dag. Der har du det. En grunnleggende dryppkampanje for e-post for folk som har kjøpt Total-temaet!

Konklusjon

Drip-kampanjer via e-post er en av de beste måtene å holde kundene engasjert med WordPress-bloggen, produktet eller tjenesten din. Det er en avgjørende del av kundereisen, som til slutt påvirker virksomheten din.

Alt dette stiller spørsmålet – fungerer faktisk dryppkampanjer via e-post? Jepp, det gjør de. Ganske bra, faktisk. Ifølge undersøkelser samlet av teamet bak e-markedsføringspakken Emma, ​​produserer relevante målrettede e-poster 18 ganger mer inntekter enn globalt kringkastede. De fant også ut at folk som leser drypp-e-postene dine er langt mer sannsynlig å klikke på lenkene i dem, med en 119% økning i klikkfrekvens fra drypp e-post.

Så hva tror du? Vil du begynne å implementere dryppkampanjer via e-post? Hva vil du endre om dryppemailene vi har brukt i WordPress produkteksempel? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map