Hvordan legge til Google-skjemaer til WordPress

Hvordan legge til Google-skjemaer til WordPress

Google tilbyr en rekke verktøy for å hjelpe deg med å gjøre mer i nettleseren din – dokumenter, ark, lysbilder og skjemaer. Google Forms hjelper deg med å opprette og legge til skjemaer til ditt WordPress-nettsted gratis med Google-kontoen din. Selv om det har eksistert i noen tid nå, er en forbedret versjon ble introdusert i 2016. Og nå er det desto mer enkelt å lage og legge til Google-skjemaer til WordPress.


Legg til Google-skjemaer til WordPress

Skjemaer er en flott måte å samle informasjon på nettet. Fra kontaktskjemaer og undersøkelser til kassesider og abonnementsformer, de er nyttige tillegg til nettstedet ditt.

Dette er grunnen til at du bør bruke Google-skjemaer på nettstedet ditt:

 • Enkelt å lage, legge til og bruke.
 • Skjemaene er lydhøre, slik at du kan opprette, redigere eller svare på skjemaer fra hvilken som helst skjermstørrelse.
 • Data kan lagres direkte i et regneark.
 • Kan lage et enkelt skjema og dele det på flere nettsteder.
 • Lett å dele på nettet, teammedlemmer kan samarbeide.
 • All data blir lagret på Google-stasjonen.
 • Rask tilgang til alle skjemaene dine på ett sted.
 • Du kan se svar i sanntid og se hvordan individuelle respondenter svarte på spesifikke spørsmål.
 • Svarene kan organiseres og vises pent.
 • Flere tillegg som tidtakere for enda mer funksjonalitet.
 • Den lar deg sette inn bilder og YouTube-videoer direkte i skjemaets spørsmål.
 • Funksjoner som forhåndsutfylte svar, obligatoriske felt og flervalgsnett.

WordPress-formbyggere er også bra, men Google-skjemaer kan være et bedre alternativ når du vil vise skjemaer på flere nettsteder eller plattformer, samle alle svarene på ett sted og dele dem med andre.

Alternativ 1: Slik legger du til Google-skjemaer til WordPress manuelt

Til å begynne med, besøk Google danner nettsted og klikk på Lag et skjema. (Åh, du må ha en konto hos Google før du gjør dette.)

Lag et skjema

Du har to alternativer her – bygg en ny form fra bunnen av eller bla for å velge en av de mange tilgjengelige malene.

La oss velge skjema for evaluering av kurset, i forbindelse med denne opplæringen, men du kan virkelig velge hva du vil.

Det er en flytende meny på siden som kan hjelpe deg med å endre og tilpasse skjemaet i stor grad. Du kan legge til flere spørsmål, legge inn tittel / beskrivelse, sette inn bilder eller videoer og lage flere seksjoner.

Kursevalueringsskjema

Spørsmål kan vises i forskjellige formater – multiple choice, dropdowns eller lineær skala, og du kan dra og slippe spørsmål for å ordne dem i hvilken som helst rekkefølge du ønsker. Du kan også velge et visuelt temadesign. Dessuten, hvis du legger til bildet eller logoen din, vil Google automatisk komme med et utvalg av farger eller temaer som angir tonen i skjemaet.

Du vil kunne bruke hopplogikk på spørsmålene dine, tilpasse bekreftelsessiden, bruke tillegg for et enda kraftigere skjema og forhåndsvise liveskjemaet.

Når du har fått alt konfigurert, finn øyeikonet øverst og klikk på det for å gjøre det Forhåndsvisning formen. Hvis du er fornøyd med hvordan skjemaet ser ut, fortsett og trykk på Sende knapp.

På neste skjermbilde finner du alternativer for hvordan du får tilgang til skjemaet.

Kopier kode

Du kan velge å

 • send skjemaet til deg selv
 • dele en lenke med andre eller
 • kopier innebygd koden og lim den inn i WordPress

Siden vi ønsker å legge til Google-skjemaer til WordPress, kopierer iframe-koden …

Lim inn koden

… og lim det inn i et nytt innlegg. Fortsett deretter å forhåndsvise og publisere innlegget. Slik ser du skjemaet Kursevaluering på min WordPress-installasjon.

Forhåndsvisning

En annen måte å sette opp Google-skjemaer er å bruke Google-stasjonen. Finn på Disk Ny øverst til venstre og klikk på det. Så se etter Mer , som fører til Google Forms. Du kan starte en ny form herfra også.

Google Disk

Alternativ 2: Slik legger du til Google-skjemaer til WordPress med en plugin

Når du ganske enkelt legger inn koden i WordPress-innlegget eller siden din, er det du får et skjema som beholder Googles standardstil. Det gjelder ikke CSS-en og passer kanskje ikke med temaet ditt. Imidlertid kan det være lurt å ha et skjema som er mer i samsvar med stilen og merkevaren på WordPress-nettstedet ditt. For å gjøre dette, kan du prøve Google Forms WordPress-plugin.

Google danner plugin

De Google danner WordPress-plugin lar deg legge til Google-skjemaer til WordPress og administrere dem via WordPress admin-område. Den integrerer også skjemaene dine bedre med WordPress, i tillegg til at de tilbyr en rekke alternativer for å endre og style Google-skjemaet ditt. Den fjerner Google wrapper HTML og legger inn skjemaet direkte på nettstedets sider og innlegg.

Plugin-en er enkel å bruke. Som alltid må du først installere og aktivere plugin-modulen. Du finner et Google-skjemaelement lagt til WordPress-menyen din på dashbordet.

Installasjon

Klikk Legg til ny Google Forms.

Legg til nytt skjema

På dette stadiet kan du gå tilbake til Google-skjemaet ditt og kopiere URL-adressen under Send-alternativene og lime den inn i URL-skjemaet.

Kopier URL

Fyll ut de gjenværende alternativene som du vil, og hold den generelle stilen på nettstedet ditt i tankene. Du kan også endre teksten som skal vises på bekreftelsessiden.

publisere skjemaet, og finn kortkoden

Finn kortkode

Kopier kortnummeret, åpne et nytt innlegg og lim det inn i tekstredigeringsprogrammet.

Lim inn kortkode

Utseendet til skjemaet ditt vil nå avhenge av det aktive temaet på nettstedet ditt eller hvilken som helst tilpasset CSS du legger til ved hjelp av konfigurasjonsalternativene for plugin-modulen..

Det som er viktig å merke seg her er at pluginen støtter bare publiserte Google-skjemaer. For å si det på en annen måte, må du kunne åpne URL-skjemaet vellykket fra en nettleser. Dette betyr at disse skjemaene ikke fungerer for noen form som er ment for privat bruk.

Skjema Innleveringslogg

Mens du samler svar til ethvert formål, er det nødvendig å formatere dem på en måte som det gir mening og gir innsikt.

Plugin-en har en del av skjemaets innsendingslogg, der du kan se alle svarene. Tidsstemplet og URL-en for hver innsending opprettholdes, og disse kan gi verdifull statistisk innsikt. Når du ikke trenger postene mer, kan du slette dem bulk.

Ellers kan du få tilgang til Google-stasjonen din og se alle svarene direkte på stasjonen. Etter å ha åpnet stasjonen, finn skjemaet, åpne det og klikk på svar alternativet i toppmenyen.

svar

Du kan se alle svarene i et regnearkformat når du klikker på + -ikonet (skjult i bildet over), velger destinasjonen for svarene eller laster dem ned i CSV-format. Du kan også aktivere e-postvarsling for svar eller slette dem i bulk, alt via stasjonen.

For å avslutte

Google-skjemaer er en enkel og populær måte å samle tilbakemeldinger eller svar til ethvert formål. De er allsidige, og du kan bruke dem til å samle e-post, til å gjennomføre undersøkelser, motta applikasjoner, spørreskjemaer, avstemninger og spørrekonkurranser. Det er enkelt å lage et Google-skjema og gi tilgang til det til tredjepart, enten du deler en lenke, e-post det eller legger det inn på nettstedet ditt. Og de kan være et bedre alternativ når du vil dele skjemaer og gjøre det mulig for andre å samarbeide om skjemaet.

Skjemaer er ikke de eneste verdifulle tilleggene til nettstedet ditt, ettersom Google tilbyr en rekke andre tjenester som Analytics og skrifter. Vi har laget et innlegg om WordPress-plugins for å integrere Google-tjenester med WordPress. Ikke bare det, det er mange nyttige apper og utvidelser for Chrome som også kan gjøre det lettere å jobbe med WordPress. Du kan dra nytte av disse gratis Google-tjenestene, appene og utvidelsene dine etter behov.

Har du noen tips å legge til? Eller et annet spørsmål om hvordan du legger til Google-skjemaer til WordPress? Bare legg igjen en kommentar – vi vil gjerne høre tankene dine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map