Bruker AdSense effektivt for WordPress

Å tjene penger med et WordPress-nettsted innebærer ofte tilknyttet markedsføring, annonser eller e-handel. Noen ganger innebærer det til og med å selge medlemskap, lage jobbrett eller være vertskap for arrangementer.


Mange tror at reklame er gamle nyheter i pengene som tjener penger, men det kan ikke være lenger fra sannheten. Annonser er spesielt nyttige for å tjene penger på nettmagasiner, blogger og nettsteder der du ikke direkte selger et fysisk produkt.

Siden sponsede innlegg ofte blir sett på som skitne av brukere, og tilknyttet markedsføring kan også heve røde flagg avhengig av hvordan det blir presentert, sirkler vi tilbake til annonser. Og når du ser hvordan verktøy som AdSense gjør det så mye enklere enn det pleide å være å implementere, er det ingen overraskelsesannonser som ikke kommer noe sted snart.

Det som er mest interessant er at AdSense ikke koster deg penger å implementere, slik at du i det minste kan teste farvannet og se om du kan tjene penger på det. I tillegg gir dette deg en mulighet til å se om brukerne dine synes annonser er irriterende. For å sikre at brukerne dine ikke blir irriterte, er det viktig å lære å bruke AdSense effektivt for WordPress. Men før vi snakker om hvordan du konfigurerer annonser, la oss lære litt om Google Adsense og se hvordan du kan registrere deg.

Hva er Google AdSense?

Google AdSense-hjemmesiden

Et populært nettsted for inntektsgenerering, Google AdSense er et flott alternativ for både nybegynnere og profesjonelle.

Google AdSense er et program fra Google som gjør det mulig for markedsførere (referert til som utgivere i programmet) å sømløst vise annonser på sine nettsteder og blogger. Hovedformålet er inntektsgenerering, og du kan bruke dem til å tjene penger med WordPress ved ganske enkelt å plassere spesialiserte annonser på nettstedet ditt.

Hvis du er markedsfører, er det noen få lignende programmer du kan velge i stedet. AdSense tilbyr imidlertid et par unike fordeler:

  • Troverdighet: Som et verdenskjent selskap kan du ikke bli mer troverdig enn Google.
  • allsidighet: AdSense tilbyr en rekke annonsetyper, inkludert tekst, bilde, rich media, video og lyd.
  • fleksibilitet: Dette programmet fungerer med en rekke plattformer og andre verktøy, inkludert WordPress og Blogger.

Før du hopper rett inn, har AdSense mange politikk vil du vurdere. Det er også noen få krav for annonsørene. For eksempel må du ha et veletablert nettsted (minst seks måneder gammelt), og du må være 18 år eller eldre.

Hvis du er klar til å komme i gang med AdSense, vil du gjerne vite at prosessen er enkel. Faktisk kan det fullføres på bare tre trinn.

Trinn 1: Registrer deg for Google AdSense

Siden AdSense er et program på Google-plattformen, er alt du trenger en Google-konto for å komme i gang med å bruke de forskjellige funksjonene. Når registrerer deg for Google AdSense, du har to alternativer. Du kan logge inn med en eksisterende Google-konto, eller du kan opprette en ny konto.

Begge disse handlingene kan utføres fra påloggingssiden. Hvis du har en eksisterende konto, kan du bare legge til påloggingsinformasjon og klikke på Logg inn. Hvis du trenger å opprette en konto, klikker du på Flere valg, og velg Opprett konto fra hurtigmenyen:

Google AdSense-påloggingssiden

Når du har logget deg på (eller fullført registreringsprosessen), blir du ført til neste trinn i programmet.

Trinn 2: Fullfør AdSense-programmet

Som med alle tilknyttede programmer, vil du bli bedt om å fylle ut en søknad. Heldigvis er prosessen enkel og kan fullføres i løpet av få minutter.

Vi anbefaler at du starter med å lese gjennom og forstå AdSenses retningslinjer og vilkår. Selv om dette er et skritt du kan bli fristet til å overse, er det viktig å vite nøyaktig hva Google forventer av brukerne. Dette skyldes at du vil bli pålagt å følge alle retningslinjer og retningslinjer hvis du er godkjent som utgiver.

Deretter kan du fylle ut den tredelte applikasjonen. Du må først legge inn grunnleggende informasjon, for eksempel nettadressen til nettstedet. Deretter blir du bedt om å oppgi dine betalingsadressedetaljer (slik at AdSense kan sende deg betalinger og viktig kontoinformasjon). Til slutt må du bekrefte telefonnummeret ditt.

Når de tre søknadssidene er fullført, er det bare et trinn til før Google vurderer nettstedet ditt. Du blir bedt om å legge til en HTML-kode på nettstedet ditt, som vil bli gitt i formatet vist nedenfor:

Instruksjoner for å koble AdSense til nettstedet

Når koden er lagt til på nettstedet ditt, merk av i ruten som bekrefter at handlingen er fullført, og klikk deretter Ferdig. Nå, alt du kan gjøre er å vente tålmodig. Gjennomgangen av søknaden din kan ta alt fra 48 timer til to uker, og du vil motta en e-post når beslutningen er tatt.

Trinn 3: Lag Google AdSense-annonser

Når du har fullført søknaden, kan du logge deg på AdSense for å få ballen til å rulle. AdSense-oversikten viser flere faner på venstre side, men det eneste du trenger å bekymre deg for akkurat nå er Mine annonser fane. Klikk på dette for å fortsette.

Hvis du aldri har opprettet en annonse før du ser en tom side. Klikk på Ny annonseenhet for å generere en annonse og redigere den slik at den passer til nettstedet ditt.

Det første trinnet er å navngi annonsen din. Dette kommer ikke til å vises på nettstedet ditt, så du navnlig navngir det for din egen referanse. Etter det viser de anbefalte størrelser for annonsene dine. Velg gjerne den du synes er mest passende.

Du må også spesifisere om du vil ha en tekst- og visningsannonse eller bare den ene eller den andre. Tekstannonser har ikke bilder inkludert, så velg nøye.

Deretter blir du spurt om hvordan du vil at designen skal se ut. Jeg velger generelt Standard styling siden dette er kjent for å konvertere ganske bra. Noen av de andre fargene og designene kan imidlertid se bedre ut på din egen webside. Det som er fint er at de har en forhåndsvisningsknapp for å se hvordan den kommer til å se ut.

Google AdSense tilbyr flere forhåndsbygde stiler, men du kan fortsatt justere hvert designelement i en annonse, som det vises på skjermdumpen nedenfor. Den lar deg for eksempel endre tittelfarge, URL-farge, kantlinje og skriftfamilie.

Hvis du ønsker å gruppere flere annonseenheter sammen (for sporingsformål), må du åpne området Egendefinerte kanaler for å få det til. Du har også muligheten til å lage sikkerhetskopieannonser. I utgangspunktet refererer dette til det faktum at AdSense viser en tom annonse hvis den ikke kan komme med noe relevant. Hvis du heller vil se en standard sikkerhetskopiannonse, er dette stedet å opprette den.

Etter denne prosessen, klikk på Lagre og Få kode knapp.

Pro-tips: Google AdSense har nå et alternativ å velge en helt responsiv annonsemodul, noe som gjør det mye enklere for annonsene dine å svare på mobile enheter og skjermer i ulik størrelse. Personlig ville jeg gått med det hver gang. Imidlertid er dimensjonene 336 × 280 og 300 × 260 også kjent for å fungere bra når det gjelder montering av nettstedet og konvertering.

Trinn 4: Implementere AdSense på nettstedet ditt

Selv om det kan være noen andre mindre effektive måter, er det egentlig tre måter å legge til Google Adsense-annonser på WordPress-nettstedet ditt:

  1. Sette inn annonser av kopiering og liming annonseenhetskoden din til widgeter, sider og innlegg.
  2. Kjøpe en WordPress tema som støtter Google AdSense.
  3. Laste ned og aktivere a plugg inn som integrerer Google AdSense.

Ideelt sett er de to andre de enkleste, siden mange temaer og plugins ikke krever at du fortsetter å kopiere og lime inn kode til widgets. Ikke bare det, men noen temaer har forhåndsinnstilte moduler som gjør at annonsene ser vakre ut og mer sannsynlig blir klikket. Men la oss se på hver enkelt.

Metode 1: Kopier og lim inn Google Adsense-koden i en widget

Den første metoden er god gammel kopi og lim inn. Koden avslørt i forrige seksjon brukes til å kopiere til nettstedet ditt, så sterre ved å kopiere den koden fra AdSense.

Åpne deretter WordPress-dashbordet. Gå til Utseende> Widgets.

Du kommer sannsynligvis til å sette inn en annonse i sidefeltet eller over overskriften. For dette eksemplet vil jeg legge annonsen i sidefeltet. Derfor kan du dra Tekst-widgeten til det sidefeltområdet og lime inn koden du kopierte før.

Det er ingen grunn til å fylle ut Tittelfeltet siden dette er en annonse.

Etter det kan du oppdatere nettstedet ditt for å se relevante nye AdSense-annonser som dukker opp på nettstedet ditt.

Metode 2: Bruk et tema med Adsense-områder

Bruk et tema med Adsense-områder

Selv om jeg ikke kommer til å anbefale spesifikke temaer, kan du begynne med å søke etter “AdSense WordPress-temaer”I ThemeForest-biblioteket.

Du får også hell på følgende steder:

  • MHThemes
  • MyThemeShop
  • Studio
  • Themeforest

Selv om du bare kunne hatt vårt helt eget Total-tema, selvfølgelig. Den er SEO optimalisert og tilbyr mange flotte sidebyggingsfunksjoner som du kan bruke til å sette inn Google-annonser på innleggene og sidene dine. Og vi har til og med utviklet et nyttig utdrag for å sette inn og annonse banner over eller under blogginnlegg (Totalt dokumenter).

Metode 3: Installer en Google Adsense-plugin

Å bruke en widget for AdSense er den mest grunnleggende av alle metodene, og et tema gir deg ikke massevis av fleksibilitet når du plasserer annonsene. Imidlertid kan en plugin fungere som en bedre løsning hvis du ønsker flere funksjoner for annonsene dine. Noen av pluginene fjerner for eksempel behovet for å kopiere og lime inn kode, mens andre genererer rapporter og har innstillinger for ting som valg av tidsperiode.

Mange Google AdSense-plugins har kommet og gått i det siste, men la oss se på de mest lovende i dag.

Annonser Pro

Annonser Pro WordPres-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Hvis du vil ha mest mulig verktøy for å lage, administrere og spore annonsene dine, er Ads Pro Plugin det beste alternativet. Denne premium plugin-enheten tilbyr mange funksjoner for annonsestiler, popups, sosial integrasjon, planlegging, geo-målrettede annonsekampanjer, online statistikk og mer. Så ikke bare kan du tjene penger på nettstedet ditt med Adsense, men du kan selge de beste konvertering av annonseplasser til bestemte kunder til en høyere pris.

Avanserte annonser (gratis)

Plugins for avanserte annonser fungerer fint for å gruppere annonser i en glidebryter, selge annonser på nettstedet ditt og angi datoer for når du skal publisere nye annonser. AdSense integreres sømløst med plugin-modulen.

WP Pro Adning System

ADNING (WP Pro Advertising System) WordPress Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Her er en plugin som støtter alle slags annonseringsverktøy. Den har en rekke steder for plassering av annonsene dine, sammen med popup-annonser som integreres med AdSense.

WP Simple AdSense-innsetting (gratis)

WP Simple Adsense Insertion Gratis WordPress-plugin

Denne pluginen lever helt sikkert opp til navnet sitt, siden den gjør WordPress AdSense Insertion-annonser enkle og smertefrie. Denne pluginen lagrer en til tre Google AdSense-koder og kaster dem på hele nettstedet, slik at du bare kan fokusere på noen få annonser. Den viktigste funksjonen er kortkodefunksjonaliteten, som lar deg sette inn annonser ved å kopiere og lime inn plugin-genererte kortkoder nesten hvor som helst på nettstedet ditt.

AdSense av WP QUADS (gratis)

AdSense gratis WordPress-plugin av WP QUADS

Dette er et plugin med noen få mer avanserte funksjoner, og er et utmerket valg for alle som ønsker å tilpasse annonseplasseringene sine. Viktige funksjoner inkluderer full lydhørhet og muligheten til å angi synlighetsbetingelser.

Om du velger å bruke en plugin eller ikke, er basert på dine preferanser. Likevel vil det ikke skade å prøve en av de ovennevnte programtilleggene!


Å bruke AdSense effektivt for WordPress tar ikke mye tid å mestre. Faktisk er AdSense-grensesnittet ekstremt brukervennlig, og plugins, temaer og widgets er alle enkle å administrere.

Har du spørsmål om bruk eller innsetting av AdSense på WordPress-nettstedet ditt? Vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me