Hvordan legge til et kontaktskjema til WordPress med kontaktskjema 7 og totalt

En av fordelene med å ha et nettsted er at du alltid kan nås til publikum du prøver å få kontakt med. Og ingenting gjør trikset som å legge til et kontaktskjema eller en kontaktside på nettstedet ditt. Et kontaktskjema er et av de mest effektive Call To Action-alternativene på et nettsted, og en fin måte å få besøkende til å nå ut til deg. For å si det ganske enkelt, det er et ideelt kommunikasjonsverktøy som gir effektiviteten til nettstedet ditt.


Ofte vises et kontaktskjema på mange nettsteder på kontaktsiden i et generisk format. Men det kan også tilpasses for å holde stil med nettstedet ditt. Du kan også plassere det under et blogginnlegg, eller nederst på spesielle destinasjonssider for å overtale besøkende til å gjøre en bestemt handling.

Kontaktskjemaer har alltid vært enorme på nettet. La oss finne ut hvorfor:

 • Kontaktskjemaer tilbyr 24 × 7 tilgang: Et kontaktskjema gir rask, praktisk og 24/7 tilgang for alle besøkende.
 • Kontaktformer gir bedre brukeropplevelse: Den generelle kundeopplevelsen forbedres med et kontaktskjema. Du kan gjøre det mulig for en kunde å kontakte deg hvor som helst på nettstedet. Dessuten kan et kontaktskjema synkroniseres med den besøkende nettleseren. Alternativer for automatisk utfylling kan da fjerne kjedsomheten ved å fylle ut skjemaet. Hvis du imidlertid bruker en e-postkobling i stedet for et kontaktskjema, vil kundens oppmerksomhet ganske enkelt flytte til et annet vindu for å sette opp en standard e-post.
 • Kontaktskjemaer fører oversikt over alle oppføringer og gjør håndteringsdata enklere: Kontaktskjemaet er en verdifull kilde til viktige data. Ved å angi den spesifikke informasjonen du ønsker i feltene i kontaktskjemaet, kan du samle den nøyaktige informasjonen du trenger. All informasjon blir mottatt av deg på nøyaktig samme måte. Dette gjør det enkelt for deg å organisere svarene på en måte som er fornuftig.
 • Kontaktskjemaer hjelper deg med å utvide abonnentlisten: Dataene i et kontaktskjema kan samles, sorteres og analyseres for å forbedre markedsføringen og generere potensielle kunder. Skjemaene kan utformes for å samle inn data automatisk og integreres med Google Analytics å være fornuftig ut av det. En enkel avkrysningsrute som inviterer leseren til “Abonner på vårt nyhetsbrev” kan utvide e-postlisten din, uten å være påtrengende.
 • Kontaktskjemaer kan sende autosvar og forbedre arbeidsflyten: Sett opp skjemaene slik at automatiserte svar blir sendt ut til teammedlemmer eller til kunder. Design regneark og eksporter data samlet inn til disse arkene for videre bruk. Du vil se en forbedring av den generelle arbeidsflyten på baksiden av WordPress. Dessuten kan du integrere skjemaet med tjenester som Trello, Salesforce for å forbedre arbeidsflyten.
 • Kontaktskjemaer kan brukes for å stimulere brukere til å svare: Du kan tilby incentiver til besøkende å bruke kontaktskjemaet. Dette er en måte å øke brukerengasjementet og forbedre datainnsamlingen.
 • Kontaktskjemaer kan hjelpe med merkevarebygging av nettstedet ditt: Kontaktformer trenger ikke alltid virke generiske og kjedelige. Det er også mulig å style skjemaene slik at de stemmer overens med merkevaren din eller stilen på nettstedet ditt. Det kan tjene til å øke bevisstheten om merkevaren din og øke synligheten til nettstedet ditt på nettet.
 • Kontaktskjemaer er generelt sikrere: Kontaktskjemaer er en sikrere og pålitelig måte å samle informasjon om kundene dine på.
 • Kontaktskjemaer beskytter e-posten din mot overbelastning og spam: Et kontaktskjema på nettstedet ditt kutter automatisk antall e-poster som treffer innboksen din. Samtidig kan du bruke spamfilter på skjemaene for å redusere spam-svar i skjemaene. Ikke bare det, kontaktskjemaer blir håndtert på serverens slutt, der e-postadressen din ikke er lett tilgjengelig.
 • Kontaktskjemaer hjelper til med å filtrere uønskede kontakter: Ved å be om informasjon (telefonnummer eller adresse) om personen på kontaktskjemaet, kan du holde ut uønskede kontakter og sikre at bare virkelig interesserte lesere kan kontakte deg. Imidlertid kan dette også holde ut ekte brukere, så bruk dette alternativet forsiktig.
 • Kontaktformer er nyttige for andre formål også: Du kan få et kontaktskjema for å gjøre dobbelt plikt som å akseptere donasjoner, gjøre reservasjoner og mer. Du kan også bruke kontaktskjemaer for å samle tilbakemeldinger fra besøkende eller oppfordre dem til å be om detaljer eller komme med spørsmål om produktene dine.

Slik legger du til et kontaktskjema på nettstedet ditt

Av mange grunner kommer ikke temaene vanligvis med innebygde kontaktskjemaer. De samler vanligvis en plugin som håndterer denne funksjonaliteten. I dette innlegget fortsetter vi gjennom trinnene for å installere kontaktskjema 7 på et WordPress-nettsted ved å bruke temaet Total.

Total anbefaler to plugins for å legge til et kontaktskjema.  Kontaktskjema 7, som er gratis og Gravity Forms, hvis du foretrekker en premium plugin. Du kan velge et av de to alternativene og legge til skjemaer hvor som helst på nettstedet ditt.

Legge til en kontaktside ved bruk av kontaktskjema 7 og totaltema

Når du installerer Total-temaet, anbefales også kontaktskjema 7 å installeres. Hvis du ikke installerer og aktiverer kontaktskjema 7 når du importerer en eksempeldemono, må du huske å aktivere det separat for å bruke det på nettstedet ditt.

Når du aktiverer kontaktskjema 7-pluginen, ser du et nytt menypunkt “Kontakt”På oversikten. Det bør være et eksempel på kontaktskjema for å komme i gang. Klikk for å åpne kontaktskjemaet og redigere skjemainnholdet slik det passer ditt behov. Når du er ferdig med redigering, lagrer du skjemaet og kopier deretter kortkoden for senere bruk.

Se alternativet Tilleggsinnstillinger i redaktøren? Ved å bruke dette alternativet kan du inkludere tilleggsinnstillinger til hvert kontaktskjema. Du må legge til kodebiter i det spesifikke formatet i passende felt i kontaktskjemaets redigeringsskjerm.

Deretter åpner du en Ny side. Tittel siden slik du ønsker, jeg har tittelen min “Kontaktside”. Lagre siden din som et utkast, og klikk deretter på Visual Composer-alternativet du er mer komfortabel med. Vi bruker Frontend Editor men du kan bruke de samme trinnene i backend hvis du foretrekker det.

Lag en ny side

Dette vil åpne den aktive front-end dra-og-slipp-redigereren Total er basert på. Sett inn kontaktskjemaet ditt bare ved å klikke på den blå knappen for å + Legg til element.

Totalt tema: Legg til element

Velg deretter Form kortkode modul.

Totalt tema: Formkortkodemodul

Lim deretter inn formkodekoden du kopierte tidligere i den første boksen. Lagre for å sette inn skjemaet på siden.

Totalt tema: Sett inn skjema

Nå kan du bruke de innebygde skjemaalternativene Total har inkludert for å tilpasse dine for animasjon, stil, bredder og fontstørrelse. Når du er ferdig, skal du forme modulen din og deretter klikke på den blå knappen øverst til høyre på skjermen publisere siden din.

Totalt tema: Formalternativer

Det er flere alternativer i live-temaet Customizer som du får tilgang til via WordPress-dashbordet. Navigere til Utseende> Tilpass> Generelle temaalternativer> Koblinger og knapper for å redigere styling av temaknapp som brukes på kontaktskjemaet.

Totalt tema: Form-knappfarge

Med andre temaer som ikke inkluderer en skjemamodul, kan du ganske enkelt lime inn koden i WordPress-tekstredigeringsprogrammet eller i en tekstboksmodul.,

Legge til et kontaktskjema til widgets i sidefeltet

I stedet for en fullstendig kontaktside (eller kanskje i tillegg til den), kan du også legge til en kontaktskjema-widget til sidefeltet til alle eller noen av sidene eller innleggene. Du kan også legge den til bunnteksten eller et hvilket som helst område på nettstedet som kan ha en widget. Dette vil hjelpe brukerne til å nå deg hvor enn de er på nettstedet.

Totalt bruker native WordPress-funksjoner. Så å være kjent med hvordan Customizer ser ut og fungerer, gir deg en fordel. Customizer Manager er aktivert som standard. Den legger til en ny admin-side kl Temapanel> Customizer Manager, der du kan aktivere / deaktivere seksjoner fra WordPress Customizer. Du kan lære mer om denne funksjonen her.

Men for å komme videre med oppgaven vår å legge til en kontakt-widget, må du navigere til Utseende> Tilpass.

Et sett med alternativer vises, klikk på Widgets> Hovedsidefelt.

Widgetalternativets temaalternativ er aktivert som standard. Dette gir deg muligheten til å lage egendefinerte widgetområder på nettstedet ditt. Hvis du bare skal bruke de innebygde sidefeltene / widget-områdene, kan du deaktivere denne funksjonen. Du kan lære mer om å legge til tilpassede widgetiserte områder her.

Et annet panel åpnes på Customizer som inneholder alle widgetalternativene. Å velge Tekst widget, og den vil automatisk bli lagt til de eksisterende hovedsidefeltwidgets. Bare trykk og dra og slipp for å ordne widgets og endre posisjonen i sidefeltet.

Åpne tekstwidget, legg til en tittel i widgeten og lim deretter inn koden som du kopierte mens du opprettet kontaktsiden.

Nå kan du klikke på Ferdig> Lagre og publiser.

Og du vil nå ha et grunnleggende og funksjonelt kontaktskjema på sidefeltet (Total har også en fin forretningsinformasjon-widget som du kan legge til adresse, kontaktnummer og e-post). Slik ser kontaktskjemaet mitt i sidefeltet ut for leserne mine foran.

Endre stil / format på kontaktskjemaet

Total støtter alle kontaktskjema 7-felt, inkludert avmerkingsbokser, radioknapper, nedtrekksvinduer, reCaptcha, skjulte felt, plasseringstekst og mer. Dette betyr at det er mulig for deg å justere innstillingene for skjemaene dine, sende ut automatiserte svar, legge til en emnetittel og mye mer. Ta en titt på Kontaktformular 7 dokumenter for å lære mer om plugin og de fantastiske funksjonene den inkluderer.

Å konkludere

Å legge til et kontaktskjema på nettstedet ditt er enkelt, koster ikke mye og forbedrer effektiviteten og arbeidsflyten. Det er egentlig ingen grunn til at du ikke skal ta i bruk denne enkle metoden for å øke brukeropplevelsen, samtidig som du får viktige potensielle kunder samtidig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me