Hvordan lage en tilpasset WordPress-påloggingsside (og hvorfor du bør)

Sjansen er stor for at du har lagt ned mye arbeid i å bygge WordPress-nettstedet ditt og få det til å se bra ut i forkant. Imidlertid kan du ignorere ett avgjørende aspekt: ​​ditt innloggingsskjema for WordPress.


Det er mange grunner til å tilpasse ditt WordPress påloggingsskjema, for eksempel å forbedre sikkerheten, øke merkevarekjennskapen og forbedre brukeropplevelsen. En av disse grunnene bør være nok til å overbevise deg om å dele fra standard innloggingsskjerm for WordPress. Denne enkle endringen er en overraskende utmerket måte å forbedre nettstedet ditt.

I dette innlegget skal vi diskutere fordelene ved å lage et tilpasset påloggingsskjema for WordPress. Deretter introduserer vi noen verktøy som kan hjelpe deg med å utføre denne oppgaven enkelt, inkludert noen av de beste tilpassede påloggingssiden plugins du kan velge mellom. La oss komme i gang!

Hvorfor et tilpasset WordPress-påloggingsskjema er gunstig for nettstedet ditt

Som WordPress-nettstedseier er du nesten helt sikkert kjent med standard WordPress-påloggingsskjema. Det er perfekt funksjonelle, men bare bein i utseendet. Se utstilling A:

Hoved WordPress påloggingsskjema

Den tilbyr heller ingen spesielle sikkerhetsfunksjoner for å holde hackere og andre uønskede ting utenfor administratorområdet ditt annet enn grunnleggende WordPress-sikkerhetsinnstillinger (som sterke passord). Av disse grunnene fortjener innloggingsskjemaet ditt like mye oppmerksomhet som ethvert annet område på nettstedet ditt.

Her er bare noen av fordelene med å tilpasse ditt WordPress påloggingsskjema:

 1. Bedre sikkerhet. Du kan beskytte innloggingssiden for å omdirigere innloggingsskjemaet til en unik URL, noe som gjør det vanskeligere for hackere å finne påloggingssiden din. I tillegg kan du sette en grense for antall ganger en person kan logge inn, eller til og med legge til multifaktor-godkjenning.
 2. Merkekonsekvens. Å utvide merkevaren din til påloggingsskjemaet ditt, slik at du kan opprettholde konsistensen med resten av nettstedet, slik at brukerne og teammedlemmene dine får en sammenhengende opplevelse. I tillegg hvis du legger til sosiale pålogginger i WordPress, er det enda enklere for leserne eller medlemmene å logge inn og dele innholdet ditt.
 3. Forbedret navigasjon. Du kan bruke påloggingsskjemaet ditt for å gi ekstra navigasjon for sluttbrukere. Du kan koble til profiler på sosiale medier, eller til og med vise spesialtilbud direkte på påloggingsskjermen.
 4. Forbedret brukeropplevelse. Du kan tilpasse påloggingsskjemaet ditt for å ta sluttbrukere til en hvilken som helst side du velger, for eksempel en tilpasset profilside eller en spesialisert kampanje, eller du kan opprette tilpassede meldinger.

Dette er bare noen av fordelene du kan høste med et tilpasset påloggingsskjema. Den første er imidlertid den viktigste. Sikkerhet skal alltid være fremste i tankene dine når du bestemmer deg for endringer på nettstedet ditt, og i dette tilfellet kan du forbedre det med bare noen få enkle justeringer.

Nyttige verktøy for å lage et tilpasset WordPress påloggingsskjema

Nå forstår du årsakene til at du vil endre WordPress-påloggingsskjemaet. Heldigvis er det nok av plugins som kan hjelpe deg (pluss at mange kan brukes til å tilpasse andre WordPress-skjemaer også). Følgende alternativer er noen av de beste tilgjengelige, med utmerkede funksjonssett og omdømme for pålitelighet.

ProfilPress Brukerregistrering, Front-end Innlogging og Brukerprofil WordPress Plugin

ProfilPress Brukerregistrering

Info & Last nedVis demonstrasjonen

ProfilePress er en hendig plugin som lar deg tilpasse din WordPress tilpassede pålogging, registrering, tilbakestilling av passord og redigere profilskjemaer. Du kan også bruke den til å lage front-end brukerprofiler som er unike for hver bruker.

Du trenger ikke å finne opp hjulet på nytt ved å bygge skjemaene fra bunnen av og håndtere validering, godkjenning og autorisasjon på serversiden. La ProfilPress håndtere alt det og mer for deg. Det er verdt å merke seg at ProfilePress bruker kortkoder. Så i stedet for å kode skjemaer i HTML som du vanligvis gjør, bare lim inn en kortkode. Fleksibiliteten til kortkoder gjør det mulig at et innloggingsskjema på bildet nedenfor er mulig.

ProfilPress leverer til og med flotte maler som er klare til bruk. Det er veldig enkelt å bruke disse forhåndsbygde malene; bare kopier og lim inn mal-kortkoden til en WordPress-side og lagre deretter. Forhåndsvisning for å se skjemaet live. Lett som pai.

ProfilePress inneholder også mange andre spennende funksjoner, inkludert: moderering av registrerte brukere, sosial innlogging via Facebook, Twitter, LinkedIn, Google, GitHub og VK.com, passordløs brukerpålogging, integrasjon med BuddyPress, BbPress, MailChimp, CampaignMonitor, Polylang, Multisite osv.

Nøkkelegenskaper:

 • Gjør det mulig å tilpasse påloggingsskjemaer, registreringsskjemaer og skjemaer for tilbakestilling av passord
 • Gir direkte forhåndsvisninger for å gjøre designprosessen enklere
 • Lar deg omdirigere pålogginger, registreringer og tilbakestillinger av passord til tilpassede sider
 • Tilbyr Multisite Integration, som gjør det mulig for brukere å opprette nye nettsteder via et front-end registreringsskjema
 • Gjør det mulig for brukere å laste opp avatarer, og gir moderering og sosiale medierelaterte funksjoner (førsteklasses versjon)

Tilpasset påloggingsside Customizer Gratis WordPress-plugin

Tilpasset påloggingsside Customizer Gratis WordPress-plugin

Hvis du leter etter en rask og enkel måte å tilpasse ditt WordPress påloggingsskjema, er Custom Custom Page Page Customizer et flott alternativ. Den bruker den kjente live Customizer med enkle alternativer for å endre din logo, bakgrunn, polstring, skjemafelt og knapp. I tillegg kan du alltid legge til litt tilpasset CSS for mer avanserte endringer.

Nøkkelegenskaper:

 • Enkel å bruke designalternativer
 • Familiar Customizer-grensesnitt
 • Forhåndsvis endringene når du gjør dem

Admin Tilpasset påloggingsside Gratis WordPress-plugin

Admin tilpasset påloggingsside-plugin

Tilpassing av WordPress-innloggingssiden-plugin gjør det enkelt å tilpasse påloggingsskjemaet slik at det ser riktig ut. Det gir deg muligheten til å endre farger, legge til et bakgrunnsbilde og til og med lage en lysbildefremvisning. I tillegg til tilpasningsfunksjonene, er denne plugin-en responsiv for mobile nettsteder og integrert med Google-skrifter.

Nøkkelegenskaper:

 • Gjør det mulig å omdirigere brukere til en tilpasset URL for påloggingsskjema
 • Lar deg tilpasse påloggingsskjemaet ditt med farger og bakgrunnsmedier
 • Inkluderer tilkoblingsfunksjoner for sosiale medier

LoginPress Custom Login Page Customizer Gratis WordPress Plugin

LoginPress Custom WordPress Login Form Customizer

LoginPress gjør prosessen med å tilpasse ditt WordPress påloggingsskjema enkel og intuitiv. Det lar deg redigere påloggingssiden din direkte fra WordPress-oversikten, og legge til tilpassede felt og meldinger for brukere. I tillegg er det mange designorienterte funksjoner som hjelper deg å matche merkevarebygging og stil på resten av nettstedet ditt.

Nøkkelegenskaper:

 • Lar deg legge til tilpassede logoer og bakgrunner til påloggingsskjemaet
 • Lar deg endre fargene på knapper og andre elementer
 • Gir muligheten til å lage egendefinerte feil- og velkomstmeldinger

White Label Branding for WordPress Premium WordPress Plugin

White Label Branding for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Denne premium plugin lar deg tilpasse ikke bare påloggingsskjemaet, men hele ditt WordPress admin-område. Du kan også bruke White Label Branding for WordPress for å kontrollere hva enhver bruker ser basert på deres tildelte rolle, for eksempel redaktør eller forfatter, og for å skjule bestemte områder om nødvendig. Dette skaper et verdifullt ekstra lag med sikkerhet for nettstedet ditt.

Nøkkelegenskaper:

 • Lar deg fullstendig tilpasse ditt WordPress admin-område basert på brukerroller
 • Lar deg bruke tilpasning på påloggingsskjemaet ditt og på baksiden, inkludert logoer, favoritter, topptekster og bunntekster
 • Tilbyr en visuell CSS-editor

Skreddersydd innlogging Tilpasset påloggingsside Premium WordPress-plugin

Skreddersydd innlogging Tilpasset påloggingsside-plugin

Info & Last ned

Den skreddersydde innloggingsprogrammet inneholder en innebygd stilbehandling for innloggingsskjemaet ditt, og gir et bredt spekter av tilpasningsalternativer. Det lar deg legge til valgfrie widgeter, i tillegg til at du kan tilpasse bakgrunner, overskrifter, knapper og mer for innloggingsområdet. Plugin-en er en del av et iThemes-medlemskap, som inkluderer premium-støtte og et samfunnsforum.

Nøkkelegenskaper:

 • Tilbyr en stilbehandling som lar deg tilpasse farger, skrifter og widgetområder
 • Tilbyr tilpassbare påloggingsformer, med redigerbare topptekster, bunntekster, knapper og lenker
 • Lar deg legge til to widget-områder på innloggingssiden
 • Bonus: Denne pluginen er tilgjengelig som en del av iTheme sin Plugin Suite, så hvis du allerede har pakken eller er interessert i noen av iThemes andre fantastiske plugins, kan dette være en god del

Hvordan tilpasse ditt WordPress påloggingsskjema

Nå som du har sett noen av de nyttige verktøyene du kan bruke til å endre WordPress-påloggingsskjemaet ditt, ser du raskt hvordan du faktisk gjør det. Selvfølgelig vil disse trinnene være forskjellige for hver av de ovennevnte plugins. Hvis du velger et funksjonsrikt plugin med mange innstillinger og alternativer, kan det ta litt lengre tid å få ditt WordPress påloggingsskjemaoppsett, men for nå skal vi vise deg et av de enkleste alternativene.

Trinn 1: Installer plugin-modulen for påloggingsskjema

Installer innloggingsskjema Customizer Plugin

Så for å komme i gang velger du plugin og installerer og aktiverer den. Hvis plugin-en du liker er i WordPress.org-depotet, kan du finne den rett i WordPress-oversikten under Plugins> Legg til nytt ved å bruke søkefeltet. For eksempel valgte vi å gå med Tilpasset innloggingsside-tilpasning.

Hvis plugin-en din er fra et tredjeparts nettsted, vil du fortsatt navigere til Plugins> Legg til nytt men klikk deretter på knappen for å laste opp plugin. Derfra følger du instruksjonene på skjermen for å laste opp zip-filen din for plugin og installere den.

Trinn 2: Finn innstillinger for innloggingsskjema

Innstillinger for tilpasning av innloggingsskjema

Når plugin-en din er installert og aktiv, bør du nå prøve å finne plugins-innstillingssiden. For tilpasset innloggingssidetilpassing finner du disse under Utseende> Innloggingstilpassing. Andre plugins kan bli funnet under Verktøy, Innstillinger eller til og med under en ny menyfanen lagt til i WordPress-dashbordet.

Trinn 3: Begynn å tilpasse ditt WordPress påloggingsskjema

Tilpasset påloggingsside Live Customizer

Når du har funnet innstillingene dine, er det på tide å komme på jobb! Hvis du har alternativer på innstillingssiden din, kan du begynne å endre dem. For den tilpassede innloggingssiden Tilpassing-pluginen vi bruker, må du først klikke på “Start Customizing” -knappen som åpner WordPress Customizer.

Tilpasset påloggingsside Live Customizer-alternativer

Denne spesielle plugin-en bruker kjente designalternativer for farger, bakgrunn, polstring og mer.

Tilpasset påloggingsside Live Customizer Styling

Bare jobb deg gjennom de tilgjengelige alternativene for å lage ditt eget tilpassede WordPress påloggingsskjema.

Tilpasset påloggingsside Live Customizer CSS

Oh, og hvis du trenger (eller vil) endre noe som ikke er tilgjengelig som et innebygd alternativ, kan du alltid bruke litt tilpasset CSS for å gjøre tweak. Tilpassingsprogrammet for tilpasset innloggingsside som vi bruker inkluderer det eget CSS-panelet, men det er en “Tilleggs CSS” -del i standard WordPress Customizer du også kan bruke. Et raskt Google-søk er vanligvis den enkleste måten å finne ut hvordan du skriver et par linjer med CSS, men hvis du ikke er sikker på at du alltid kan se om plugin-utvikleren vil gi en hånd.

Når du er ferdig, bare glem ikke å lagre. Etter det skulle det nye tilpassede WordPress påloggingsskjemaet være i gang!

Konklusjon

Når det gjelder WordPress-nettstedet ditt, vil du være like oppmerksom på å finjustere adminområdet ditt som du gjør med frontend. Å tilpasse påloggingsskjemaet hjelper deg med å gå mer enn merkevaren din, og kan gi økt sikkerhet og en forbedret brukeropplevelse.

I denne artikkelen har vi introdusert fem plugins som kan hjelpe deg med å lage en WordPress tilpasset påloggingsskjema for å matche nettstedet ditt, men kanskje har vi savnet favoritten din. Er det andre tilpassede innloggingsformular-plugins som du synes er verdt å sjekke ut? Gi oss beskjed om dem i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me