I tilfelle du har bodd under en stein, startet Coachella 2016 i dag. Forbered deg på at musikkelskere, trendsettere og selvfølgelig kjendiser skal ta over sosiale medier denne helgen og neste gang. Vil være med på moroa?


Hvilken bedre måte å etablere din fantastiske smak innen musikk, mote og popkultur enn med en fantastisk blogg! Ikke bekymre deg – du trenger ikke å være webdesigner eller utvikler for å bygge din egen blogg. Alt du trenger er noen få ekstra kroner, en time eller mindre for å få oppsett og noe bra innhold som er klart. Så bli komfortable og la oss komme i gang!

Trinn 1: Få et domenenavn og hosting

Hosting er viktig. Vi snakker om det hele tiden her på WPExplorer, og med god grunn. Det er mange faktorer som kan velge å velge riktig hosting for ditt WordPress-nettsted, for eksempel nettplass, oppetidsgaranti (prosentandelen av tiden nettstedet ditt vil være i gang), sikkerhetskopiering, skalerbarhet, innebygde sikkerhetstiltak og mer.

Men siden dette sannsynligvis er første gang du oppretter en blogg, kommer vi til å anta at prisen er en stor faktor. Det er ingenting galt med det! Du kan fremdeles finne pålitelig hosting for din nye blogg til en rimelig og fornuftig pris. Dessuten, for en ny blogg vil en delt hostingplan fungere helt fint – ingen mening i å betale for mega-super-ladet-hosting når du ikke trenger det ennå (pluss at du alltid kan skalere opp senere).

Mange vertsfirmaer tilbyr nye kundespesialer, og med våre eksklusive kampanjekoblinger kan du spare stort på hosting for det første året eller mer. Her er to alternativer som er perfekte for festivalbloggeren som nettopp starter.

GoDaddy Web Hosting

GoDaddy $ 1 webhotell

Akkurat nå er det en gal GoDaddy-hosting-spesial der du kan registrere deg for en økonomihostingsplan for bare $ 1 / måned (for det første året) pluss at det kommer med en gratis domenenavn (igjen, for det første året – du må fornye domeneregistreringen hvert år sammen med hosting). Og vi kan personlig attestere at GoDaddy er et veldig enkelt vertsalternativ å konfigurere (du kan følge med GoDaddy Quick Setup Guide). Normalt vil vi ikke anbefale 1 dollar hosting (spesielt ikke for nettsteder med høy trafikk), men GoDaddy er et pålitelig selskap og vi har for øyeblikket to mindre nettsteder som er vertskap for dem akkurat nå og har ikke hatt noen problemer.

Bluehost Web Hosting

Bluehost $ 3,49 Webhotell

Det andre selskapet vi vil anbefale er Bluehost, og vi er ikke de eneste – de blir til og med anbefalt av WordPress selv. Med den spesielle nye kundekampanjen kan du få delt hosting for så lite som $ 3.49 / måned (med en 36 måneders kontrakt) pluss a gratis domenenavn. WordPress-oppsett med Bluehost ligner veldig på GoDaddy – det er en 1-klikks installasjon. Når du oppretter kontoen din, velger du bare WordPress-alternativet, og de installerer og konfigurerer alle WordPress-filene dine for deg, slik at du kan gå videre til å velge et tema, legge til plugins og faktisk blogge.!

Trinn 2: Velge riktig WordPress-tema

Nå som du har et domenenavn som er klart til å gå på hostingplanen din, kan du logge deg på WordPress-oversikten for aller første gang og begynne å gjøre nettstedet ditt klart for blogging. Dette inkluderer valg av tema for nettstedet ditt! Det store spørsmålet her er om du vil gå med ta gratis tema ($ 0 men begrensede funksjoner) eller a premium en (koster penger, men har flere funksjoner, og du kan spørre temaforfatteren om hjelp hvis du trenger det)? Her er våre favorittfesteklare temaer for hvert budsjett!

Twenty Sixteen WordPress Theme (Gratis)

2016 gratis WordPress Theme

Det er ingenting galt med det rene og enkle standard WordPress-temaet. Den er bygget for bloggere og har ikke mange ekstra funksjoner, men alt det grunnleggende er der takket være alternativer innebygd i WordPress-kjernen. Hvis du går til dashbordet ditt under utseende> tilpasse, kan du lage noen justeringer som en tilpasset logo og bakgrunn, men ved hjelp av noen få gratis plugins (vi kommer til de om et øyeblikk) kan du legge til flere funksjoner til dette grunnleggende temaet.

Noir Premium WordPress Theme ($ 59)

Noir Simple WordPress Theme for infoprenuers

Info & NedlastingVis The Demo

Noir er et førsteklasses tema som kommer med en fantastisk blogg, valg for tilpasning av farger, tilpassede Google fontalternativer og til og med innebygde reklamepunkter (legg til Google Adsense eller legg til tilknyttede lenker der for å generere noen få ekstra dollar hver måned). Pluss hvis du noen gang har planer om å selge noe (tilpasset festivalslitasje, utskrifter av bilder du tar på arrangementet, originale MP3-er, eller noe annet i det hele tatt) Noir kommer med full støtte for WooCommerce e-handel-plugin slik at du kan selge din egen digitale eller fysiske varer rett fra dine egne nettsteder (bye-bye Etsy avgifter!).

I dag WordPress Theme (gratis)

I dag Blogg & Magazine Gratis WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Et annet flott alternativ er vårt helt eget WordPress-tema i dag. Dette temaet for nyheter og blogger kommer med enkle tilpasningsalternativer for å velge kolonnelayout, sosiale koblinger, annonseområder og mer. I tillegg støtter den flere innleggsformater – slik at du enkelt kan dele fotosett fra hendelser, vlogger fra uken, lydopptak eller intervjuer og selvfølgelig standard tekstinnlegg.

Festivt Premium WordPress Theme ($ 39)

Festivt Premium WordPress Theme

Info & NedlastingVis The Demo

Ikke la “høytids” -annonsering av dette temaet lure deg – det er perfekt for mote fremover og musikkfokuserte bloggere. Store, dristige bilder, tilpassede fargealternativer, skriftalternativer og egendefinerte widgeter er bare noen av de flotte funksjonene som er innebygd i dette temaet. I tillegg er det morsomme tilpassede widgeter for sosiale koblinger, en “om meg” -del og mye mer.

Trinn 3: Legge til nyttige plugins

Plugins kan være litt overveldende. Det er sannsynligvis hundretusener av dem når du kombinerer alle tilgjengelige gratis- og premiumalternativer. Men det er bare noen få viktige plugins vi anbefaler alle å bruke pluss noen morsomme som gjør det enklere for deg å få kontakt med andre festivalgjengere.

JetPack WordPress-plugin

Jetpack WordPress-plugin

jetpack er en alt-i-ett-plugins for alle dine WordPress-behov. Denne plugin inneholder alternativer for WordPress-sikkerhet, bildeoptimalisering, sosial deling, relaterte innlegg og mer.

Akismet Antispam WordPress Plugin

Akismet Antispam-plugin

Akismet er et kommentar-spamfilter også fra Automattic-teamet. Det filtrerer ut alt søppel, så alt du sitter igjen med er ekte kommentarer fra ekte lesere. Du trenger å aktivere en API-nøkkel, men dette er helt gratis for personblogger (woohoo!).

Yoast SEO WordPress Plugin

Yoast SEO-plugin

Hver blogg trenger en goof SEO-plugin for å hjelpe deg med alle de kompliserte tingene som påvirker rangeringen av søkemotorene dine. Vi anbefaler på det sterkeste Yoast SEO. Det er det vi bruker (sammen med over en million andre mennesker) fordi det gjør det å lage nettstedkartet ditt, legge til SEO-klare titler og tekstutdrag og mer så, så enkelt.

Instagram Feed Free Plugin

Mens du er ute og kommer, kommer du definitivt til å knipse og dele bilder på Instagram. Vil du ikke dele dette på bloggen din også? Med gratis Instagram Feed plugin kan du legge til insta til innlegg, sider og til og med widgets med den nyttige kortkoden.

Instagram Feed Free Plugin

Vil du dele bilder og siterbare tanker på Twitter også? Bruke Enkel Twitter-feed-widget plugin for å legge til de nylige tweets i sidefeltet eller bunntekst widget-områdene. På denne måten kan alle leserne se hva du har til!

sosial-stream-wordpress-plugin

Men hvis du vil dele det du deler på alle sosiale medier, må du ikke se lenger enn Social Stream. Denne premium-pluginen (bare $ 19) kan koble seg til Twitter, Facebook, Google+, Instagram, RSS-feed på bloggen, Pinterest, Youtube, Vimeo, Tumblr, last.fm og mer! Sammenslåing av alle sosiale kontoer dine skaper en superladet mediastrøm slik at leserne dine kan følge med på festivalaktivitetene dine og føle at de er der med deg.

Trinn 4: Begynn å blogge hjertet ditt ut

Blogg ditt hjerte ut

Trinn 1 til 3 handlet om å gjøre WordPress-nettstedet ditt klart, men nå er det på tide å faktisk legge til innhold til bloggen din. Det er virkelig ingen regler om hva du kan og ikke kan gjøre (bortsett fra ikke plagierer andre folks arbeid og ikke distribuerer opphavsrettslige materialer greit?). Men her er noen raske tips du må huske på når du skriver:

  • Bruk riktige overskrifter: En H1 er for innleggstittelen din. Hvis du vil legge til flere overskrifter i innholdet ditt, bruk en H2-overskrift med H3-underoverskrifter under det osv..
  • Gi kreditt til kildene dine: Hvis du vil dele andres foto eller video, sørg for å gi dem æren for det! Bedre ennå, ber først om tillatelse (den opprinnelige skaperen vil takke deg!).
  • Link til andre: Det er flott å koble til andre blogger i innleggene dine, slik at leserne kan fortsette å lese om det aktuelle emnet, å bygge kameraderi med andre bloggere, og det ser bra ut for SEO.
  • Stavekontroll og anmeldelse: Stavekontroll er flink til å fikse stavefeil, men sørg for å lese gjennom arbeidet ditt en gang til før du legger ut til skum for grammatiske feil (ellers lover vi at du får minst en “nyttig” kommentar som påpeker det).

Pakk inn

Vi håper denne lille guiden kan hjelpe deg med å få opp bloggen din akkurat i tide til festivalsesongen! Har du noen andre tips å dele? Eller brukte du guiden vår til å lage din egen festivalblogg? Vi vil gjerne høre tankene dine eller se hva du opprettet – så del med oss ​​i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me