Hvordan integrere AWeber med WordPress (En nybegynnerguide)

Hver eier av en online virksomhet leter etter en måte å engasjere brukere og øke salget. Den beste måten å gjøre begge disse tingene er ofte å skape et sterkt forhold til publikum. Dette kan imidlertid være vanskelig å gjøre når du bare er i gang.


E-postmarkedsføring er en utmerket strategi, selv om du trenger riktig verktøy for å hjelpe deg. AWeber, kan for eksempel være bare løsningen du leter etter. Denne markedsføringsplattformen via e-post tilbyr flere funksjoner som kan hjelpe deg med å få kampanjene dine fra bakken.

I dette innlegget skal vi diskutere fordelene med e-postmarkedsføring, og deretter se på hvordan AWeber kan gjøre oppgaven enklere. Så skal vi gå gjennom hvordan du integrerer AWeber med WordPress-installasjonen, og avslutter med noen få tips for å optimalisere resultatene dine. La oss dykke inn!

Hvorfor e-postmarkedsføring er avgjørende for bedriften din

E-postmarkedsføring for WordPress innebærer å bruke en e-postabonnementsliste (vanligvis drevet av WordPress-installasjonen eller en tredjepart) for å utvikle sterkere forhold til leserne eller kundene dine. Du kan bruke e-postkampanjene dine til å dele innhold av høy kvalitet, annonsere spesialtilbud og arrangementer, eller holde publikum informert med et periodisk nyhetsbrev.

Det er mange fordeler ved å bruke e-postmarkedsføring, for eksempel:

 • Lav pris: Sammenlignet med tradisjonell markedsføring, er e-postmarkedsføring relativt billig.
 • Økt merkevarebevissthet: Målgruppen din blir mer kjent med merkevaren din gjennom e-postene dine, og kan lett dele innholdet ditt.
 • Evnen til å målrette kunder av høy kvalitet: Hvis e-postlisten din er abonnementsbasert, vet du at leserne allerede er interessert.

Du lurer kanskje på hvordan du kan implementere en e-postmarkedsføringskampanje, spesielt hvis du har budsjett. Du kan prøve å lage en e-postliste manuelt, men du vil få mye bedre resultater ved å bruke et verktøy dedikert til prosessen.

Vi presenterer AWeber

AWeber Nyhetsbrev

AWeber er en plattform som lar deg opprette, administrere og analysere markedsføringskampanjer via e-post. Det er enkelt å bruke og nybegynner-vennlig, noe som gjør det til et solid valg for enhver bruker. Du vil ha fordel av fleksible funksjoner som er enkle å implementere, og pålitelig støtte som hjelper deg når du sitter fast.

Nøkkelegenskaper:

 • Opprett enkelt e-postmeldinger med en dra-og-slipp-redigerer.
 • Bygg tilpassede påmeldingsskjemaer for å samle viktig brukerinformasjon.
 • Målrett mot spesifikke e-postabonnenter basert på deres preferanser.
 • Spor markedsføringsresultatene dine ved hjelp av analyser.

Pris: AWebers prisalternativer varierer fra $ 19 til $ 149 + per måned.

Hvordan integrere AWeber med WordPress

Først vil vi anbefale å ta litt tid å sjekke ut AWebers fulle dokumentasjon, for å få en følelse av hvordan plattformen fungerer. Etter det, her er noen enkle trinn for å få det til å fungere med WordPress

Trinn 1: Publiser et registreringsskjema på nettstedet ditt

For å komme i gang, naviger til AWeber-kontoen din og klikk på Registrer skjemaer:

AWeber Velg registreringsskjemaer

Velg det grønne Lag et registreringsskjema -knappen som skal føres til en malvalgskjerm. Her kan du forhåndsvise maler og velge den du vil bruke til skjemaet:

AWeber Velg mal

Når du har valgt en mal, får du muligheten til å velge en farge. Når du har valgt, klikker du på Last mal. Dette vil få deg til å sette opp og gjøre det mulig for deg å begynne å tilpasse malens innstillinger.

Det første du blir bedt om å gjøre er å legge til litt grunnleggende informasjon, for eksempel topptekst og et navn på skjemaet. Deretter kan du bestemme hvor abonnentene dine skal sendes etter at de har fullført det. Dette kan være en enkel side opprettet av AWeber, eller din egen webside:

AWeber Velg destinasjon etter skjema er sendtValget du tar her er opp til deg. Når du er fornøyd med beslutningen din, lagrer du skjemaet og klikker på Gå til trinn 3.

Det er nå på tide å legge skjemaet til WordPress-nettstedet ditt. For å publisere den selv, velg Jeg installerer skjemaet mitt:

AWeber Installer skjema selvDu får et utdrag av Javascript – kopier det nå. Naviger deretter til sider i WordPress-oversikten, og åpne siden der du vil plassere skjemaet. Lim inn Javascript-kodebiten hvor du vil at skjemaet skal vises på siden din:

Sett AWeber-JavaScript inn på siden

Lagre eller oppdater siden til slutt. Hvis du forhåndsviser det fra frontenden, bør du nå se skjemaet!

Trinn 2: Konfigurer funksjonen AWeber Blog Broadcast

Nå som skjemaet ditt er oppe og går, går du tilbake til AWeber-kontoen din. Under meldinger, velge Bloggssendinger og klikk på Lag en blogsending:

Lag en bloggesending med AWeberLegg til WordPress-bloggens RSS-feed-URL i det tilsvarende feltet, og velg deretter en strømmal fra rullegardinlisten til høyre for meldingsområdet:

Velg AWeber kringkastingsmalEtter dette vil du kunne bestemme noen grunnleggende innstillinger for sendingene dine. Du kan angi en tidsplan for når de skal sendes, og velge en trigger. For eksempel kan du sende sendinger etter at et visst antall nye innlegg har blitt publisert, eller på bestemte dager i måneden:

Hvor ofte skal sendingen sendes?

Hvis du vil sende sendinger automatisk basert på valgt trigger, sjekk Send automatisk. Lagre deretter innstillingene, så er du klar! Ikke glem å teste sendingen for å sikre at alt fungerer som forventet.

Tips for å optimalisere markedsføringsresultatene for e-post

OptinMonster Lead Generation Plugin

Ved å integrere AWeber med OptinMonster kan du dra nytte av funksjonene i begge verktøyene.

Nå som du vet hvordan du integrerer AWeber med WordPress, la oss snakke om noen få ting du kan gjøre for å optimalisere resultatene. For det første er det et par grunnleggende strategier du kanskje vil følge:

 • Ta en aktiv tilnærming for å spore resultatene. AWebers analysefunksjoner gir mange nyttige opplysninger, for eksempel antall åpninger, klikkfrekvenser og avmeldinger. Du kan bruke disse detaljene til å bestemme hvilket innhold som er mest effektivt.
 • Segmenter listene dine. Ved å bruke informasjonen fra analyseresultatene dine, kan du lage segmenterte lister for å målrette mot forskjellige typer abonnenter med innholdet de er mest interessert i..
 • Koble AWeber til leverandøren av destinasjonssider. Hvis du for øyeblikket bruker en destinasjonssideleverandør, kan du koble den til AWeber sømløst.
 • Sjekk ut AWebers appintegrasjoner. Du kan koble AWeber til mange programmer som du allerede bruker, for eksempel MailOptin eller sosiale medier-apper.

Endelig kan det være lurt å vurdere å plukke opp ett eller flere verktøy som vil forbedre AWeber-installasjonen:

 • OptinMonster er en funksjonsrik WordPress-plugin som du kan bruke til å lage svært konverterende opt-in-skjemaer for nettstedet ditt. Du kan enkelt integrere AWeber-abonnentlisten med OptinMonster-skjemaene for å øke blygenerasjonen.
 • Heyo er et verktøy som lar deg bygge kampanjesider som er optimalisert for sosiale medier og mobile enheter. Hvis du kobler den til AWeber, kan du øke ledningene og fremme bedre engasjement.
 • Digioh lar deg sende sikre filnedlastinger til personene på adresselistene dine. Så hvis du har konkurranser eller gaver og trenger å sende filer til vinnerne, for eksempel, gir Digioh en privat måte å gjøre nettopp det på.

Hver av disse strategiene og verktøyene kan være en velsignelse for den nye AWeber-integrasjonen, så vi vil anbefale å sjekke dem ut!


Et av de mest givende aspektene ved markedsføring via e-post er måten det lar deg opprettholde et forhold til publikum etter at de har forlatt nettstedet ditt. Abonnentene dine meldte seg på adresselisten din, noe som indikerer at de vil ha informasjonen du gir.

Nå trenger du bare å målrette denne målgruppen med verdifullt innhold. Bruk tipsene våre til å utvide e-postlisten din, og pump deretter ut nyttig innhold og innlegg du kan sende til publikum.

Har du noen spørsmål om hvordan du kan optimalisere markedsføringsstrategien for e-post ved å bruke AWeber? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me