Hvordan signere dokumenter med WordPress

Vi har sendt alle e-postmeldinger frem og tilbake for å få et dokument logget av ved flere anledninger – og det ender vanligvis med at noen må skrive ut, signere og skanne dokumentet før du sender det tilbake. Til tross for de klare fordelene med den elektroniske tilnærmingen, ser papir fremdeles ut til å være en viktig del av vår verden.


Heldigvis er det en rekke WordPress-plugins som er tilgjengelige for å hjelpe klienter med å signere et dokument elektronisk, uten utskrift nødvendig. Med noen få anvisninger kan du sende klienten et profesjonelt skjema eller et dokument, og ta signaturen deres rett fra WordPress-siden din. Velkommen til fremtiden! Men hvis du ikke er kjent med konseptet, kan det være lurt å lære mer om e-signatur før du dykker ned i listen over WordPress-e-signaturverktøy.

Denne artikkelen vil se på syv nyttige plugins for å hjelpe deg med å få signerte dokumenter, og spare deg og dine klienter enorme mengder tid. La oss komme i gang!

1. WP E-signatur fra ApproveMe

WP E-Signature-plugin fra Approveme
Hvis du ønsker å signere dokumenter på nettet med WordPress, ApproveMes WP e-signatur er frontløperen. Denne premium plugin er designet for å gjøre det mulig for deg å lovlig signere dokumenter ved å bruke din egen WordPress-webside.

I likhet med e-signaturtjenester som DocuSign og HelloSign, lar WP E-Signature deg laste opp dokumenter og sende dem til dine klienter for signatur. Du kan ha ubegrensede dokumenter og ubegrensede signere som alle administreres gjennom ditt eget nettsted. WP E-signatur er UETA og esign kompatible, så signaturene er juridisk bindende og kan håndheves i retten.

Hvis du trenger en juridisk bindende løsning for å signere dokumenter i WordPress, er WP E-Signature det åpenbare valget. Selv om det er kostbart, er den tiden som er spart og tryggheten vel verdt prisen.

2. WP Online Contract

WP Online Contract plugin

WP Online Contract er et fullt utstyrt plugin for kontraktstyring. Med over 1 000 salg og en 4,4-stjerners rangering, er det en nisje for seg selv. Med denne plugin kan du opprette, administrere og lagre kontrakter på nettet og få dine kunder til å signere fra hvilken som helst enhet.

Slik at du kan lage dine egne kontraktsmaler ved hjelp av den innebygde WordPress-redigereren, lagrer WP Online Contract IP-adressen og tidsstemplene når en kontrakt er signert, og gir deg en revisjonsspor. Plugin-en integreres også med flere betalingsportaler gjennom tillegg.

WP Online Contract er en flott løsning hvis du leter etter en alt-i-ett-kontraktstyringsplattform innen WordPress. Det kan imidlertid være lurt å undersøke et annet alternativ hvis du trenger rettskraftige kontrakter.

3. Kontaktskjema 7 Signatur Addon (gratis)

Kontaktskjema 7 Signatur Addon
Kontaktskjema 7 er en av de mest kjente og mest populære plugins for gratis formbyggere, med over 1 000 000 aktive installasjoner. Selv om den opprinnelig ble opprettet for kontaktskjemaer, har den utvidet seg utover det, spesielt ved hjelp av tilleggsprogrammer som dette gratis signatur tillegg, som har 1 000 aktive installasjoner og en 4,2-stjerners tilfredshetsvurdering.

Signaturfeltet legges til skjemaet ditt gjennom kortkodelagger som alle andre felt, og kan tilpasses ved hjelp av CSS.

Hvis du allerede bruker kontaktskjema 7 og er komfortabel med grensesnittet, vil dette tillegget være perfekt for deg å legge til underskrifter til dine online skjemaer. Dette er ikke en juridisk bindende løsning, men kan fungere for mindre strenge bruksområder.

4. Formidable Forms ‘Signature

Formidable Forms Signature Addon

Du kan legge til et tilpassbart signaturfelt til skjemaene dine med dette Formidable Forms-tillegget.

I en verden av frie formbyggere, Formidable Forms er en sterk utfordrer, med over 300 000 aktive installasjoner. Nyttigheten av skjemabyggeren utvides gjennom premium tillegg, for eksempel deres signaturtillegg. Det starter på $ 19 for et enkelt nettsted, og kan også leveres med premium lisenser for høyere ende.

Signaturfeltet legges til et skjema som alle andre felt, og har noen få alternativer for tilpasning. Når signaturen er sendt inn, blir den konvertert til et bilde og lagret med skjemadataene.

Hvis du er en Formidable Forms-fan, vil dette tillegget gjøre det enkelt å samle underskrifter. Imidlertid er det ikke en spesielt sikker løsning, og den er heller ikke designet for juridisk bindende situasjoner.

5. Super Forms ‘signatur

Super Forms signatur tillegg

Super Forms er en relativt ny dra-og-slipp-formbygger som har fått høye rangeringer i løpet av få måneder siden lanseringen. Skaperne av Super Forms har gitt et tilleggsunderskriftstillegg som lar deg legge til et signaturfelt til skjemaene.

Når du legger til signaturfeltet, kan du tilpasse innstillingene for linjetykkelse og bakgrunnsbilde. Ingen nettleser-plugins kreves for at brukerne dine skal legge til signaturen sin, som blir konvertert til et bilde og lagret med skjemainnleveringsdata.

Hvis du allerede er en Super Forms-bruker og ønsker en enkel måte å samle underskrifter på nettet, kan dette tillegget være verdt å vurdere, men vær oppmerksom på at det ikke er en juridisk bindende løsning.

6. Signatur Addon for ARForms WordPress Plugin

Arforms Signature Addon

Hvis du ikke allerede er kjent med det, er ARForms et velrangert plugin-program for førsteklasses formbyggere med over 3000 salg. De har opprettet et premiumunderskriftstillegg som lar deg fange underskrifter på nettet ved å bare legge et felt til skjemaet.

Det brukervennlige dra-og-slipp-grensesnittet gjør det enkelt å legge til signaturfeltet til skjemaene. Nettbrukerne dine trenger ikke noen spesielle nettleser-plugins for å legge til signaturen sin, som vil bli konvertert og lagret som en PNG-fil med skjemainnlevering.

Hvis du trenger en juridisk bindende løsning, kan det hende at dette ikke er tilnærmingen for deg. Imidlertid, hvis du allerede er en ARForms-bruker og ønsker en enkel måte å samle underskrifter på, sjekk dette ut.

7. Swift Signature Free WordPress Plugin

Swift Signature-plugin
Rask signatur er en fremtidig deltaker i online signaturverden. Denne gratis plugin-en er en del av SwiftCloud-forretningsservicetjenesten, og er designet for å gjøre enhver WordPress-side signerbar. Du må opprette en gratis SwiftCloud-konto for å bruke plugin-modulen, og et premium-alternativ kommer i fremtiden – så prøv det gratis nå, mens du kan.

Swift Signature kan brukes på enkeltsider, eller som en del av en flerstegsstrøm – og integreres med alle eksisterende SwiftCloud-tjenester. Alle signerte dokumenter arkiveres og lagres med juridisk bindende tidsstempler for en revisjonsspor. Dette kan være en nyttig løsning hvis du leter etter et integrert sett med tjenester.


Å få signert dokumenter kan ofte være en smertefull og tidkrevende prosess, spesielt hvis du ikke klarer å sette deg ned med kunden din personlig. E-postmeldinger sendt frem og tilbake slutter med behovet for å skrive ut, signere og skanne et dokument før du sender det tilbake på e-post for å fullføre prosessen.

WordPress tilbyr flere løsninger for å hjelpe deg med å få dokumentene signert elektronisk, så la oss sammenfatte de syv programtilleggene i denne artikkelen:

  1. WP E-signatur fra ApproveMe
  2. WP Online-kontrakt
  3. Kontaktskjema 7 Signatur Addon
  4. Formidable Forms ‘Signature
  5. Super Forms ‘signatur
  6. Signatur Addon for ARForms
  7. Rask signatur

Vi er sikre på at en av disse vil dekke dine behov, selv om vi absolutt anbefaler WP E-Signature som en helhetlig solid løsning.

Er elektronisk dokumentunderskrift avgjørende for virksomheten din, og hvis ikke, kan du ta i bruk praksisen fremover? Del innsikten din i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me