Hvordan bygge et kirkelig nettsted med WordPress

Hvordan bygge et kirkelig nettsted med WordPress

Alle kirker trenger et nyttig nettsted, men få har et stort budsjett. Hva er en kirke å gjøre? Min favorittløsning er en som jeg har sett tusenvis av kirker bytte til de siste par årene – WordPress. Det er en rimelig løsning (ofte under $ 100 å bygge og $ 10 / måned for å være vert) som er enkel å bruke, men fleksibel nok for de fleste kirkenes behov. En ansatt eller frivillig kan bygge og administrere nettstedet uten koding eller designferdighet. Du kan til og med ansette en profesjonell og fortsatt spare penger fordi WordPress i seg selv er gratis. Det er mange grunner til at jeg anbefaler WordPress til kirker, ta en titt nedenfor!


Hvorfor bruke WordPress til kirkens nettsted?

 • WordPress er gratis takket være mange nettutviklere som frivillig deres tid og ferdighet
 • Det er et godt utvalg av temaer laget for kirker for å gi nettstedet ditt det utseendet du ønsker
 • En ansatt eller frivillig kan bygge det, eller du kan ansette noen til å gjøre det for deg
 • WordPress gjør det enkelt for flere brukere å administrere nettstedets innhold
 • Ingen kodings- eller designferdigheter er nødvendige for å bygge eller oppdatere et WordPress-nettsted
 • Det er tusenvis av plugins for å legge til ekstra funksjoner på nettstedet ditt
 • Kirken din eier nettstedet fordi det er selv vert (mer om det senere)
 • Kirken din kan gjøre hva som helst med nettstedet fordi WordPress er åpen kildekode

Hva er hva: Hosting, WordPress, Temaer og plugins

velge-beste-wordpress-hosting

Her er en rask ordliste som forklarer hva du skal gjøre ting tydeligere når vi går fremover.

hosting

Hosting er der kirkens nettsted bor på Internett. yourname.com peker på hosting for å tjene nettstedet ditt til besøkende. Du kan velge hvilken hostingleverandør du vil bruke. En typisk pris for hosting er $ 10 per måned. WPExplorer har noen hostinganbefalinger. Vurder også DreamHost’s gratis ideell hosting og Flock Hosting som er gratis for kirker.

WordPress

WordPress er et Content Management System (CMS). Du installerer det på hosting (i likhet med å installere et program på datamaskinen din) og logger deg deretter på administrasjonsområdet for å bygge nettstedet ditt og administrere innholdet. Vær oppmerksom på at temaer ikke kan installeres på WordPress.com-tjenesten, bortsett fra med den kostbare forretningsplanen. Jeg anbefaler å installere WordPress på en mer typisk hostingkonto. Les WordPress.com vs. WordPress.org for detaljer.

temaer

Temaer kontrollerer utformingen av WordPress-nettsteder. Du foretrekker kanskje et tema med et trendy utseende som Jubilee eller en med en minimalistisk stil som f.eks Maranatha. Noen temaer lar deg justere ting som farger og skrifter slik at de samsvarer med kirken din. Jeg anbefaler betalte temaer (fra $ 30 til $ 130) fordi de vanligvis har bedre design, flere funksjoner og inkluderer støtte fra produsenten. Du får generelt det du betaler for.

plugins

Plugins er valgfrie og legger til funksjoner til WordPress. WordPress lar deg selv gjøre grunnleggende ting som å administrere sidene og menyen mens du overlater mer spesialisert funksjonalitet til plugins. En plugin kan legge til funksjoner som prekener, begivenheter, nyhetsbrev, kontaktskjemaer og så videre. Det er mer enn 50 000 plugins og noen spesielt for kirkenettsteder.

Bygg det selv eller ansett en profesjonell?

make-money-rådgivning

Vi ser to typer kunder på ChurchThemes.com: kirker som bruker våre WordPress-temaer å bygge sine egne nettsteder og fagpersoner som bruker temaene våre til å bygge nettsteder for sine kirkelige kunder.

Jeg anbefaler å bygge et eget nettsted fordi det er noe folk flest kan gjøre og sparer kirkens penger. Du vil også være mer komfortabel med å administrere nettstedet og lære andre å gjøre det etter å ha opplevd å bygge det. Det er mange temaer der ute laget spesielt for kirker, selv om du ikke er begrenset til kirkespesifikke temaer. En god tematilbyder vil ha grundig dokumentasjon og tilby støtte for deres produkt.

Du kan spare tid ved å ansette en profesjonell til å bygge kirkens hjemmeside i stedet for å gjøre det selv. Dette krever et større budsjett, men er fremdeles typisk rimelig når du bruker premade-tema (kontra et helt tilpasset tema som vil være veldig dyrt).

La oss gå nærmere inn på disse alternativene.

Alternativ 1: Bygg din egen side med et kirketema (anbefalt)

Jeg vil gi deg en bedre ide om hvordan min anbefalte tilnærming ser ut ved å gå gjennom deg.

Trinn 1: Velg et kirketema

Vurder disse tingene når du velger et kirke WordPress-tema.


Design
Du vil ha noe som samsvarer med kirkens personlighet. Noen temaer har valg, tilpasning av farger, skrift og bakgrunn. Prøv temaets demo på telefonen din for å sikre at den er mobilvennlig og laster rimelig raskt. Mobil nettlesing er ekstremt vanlig i dag.


Funksjoner
Med WordPress kan du lage egendefinerte sider (dvs. Ministries, Statement of Faith, etc.), drive en blogg og publisere bilder. Velg et tema som integreres med plugins for kirkeinnhold som prekener, arrangementer, lokasjoner og teamprofiler.


Ingen innesperringseffekt
Unngå temaer som registrerer egne innleggstyper for innhold som prekener og hendelser (du må legge inn innhold på nytt når du bytter tema). Noen innholdsfunksjoner hører hjemme i en plugin i stedet, og det er grunnen til at jeg utviklet gratis Kirkens innhold plugin (støttet av temaer fra forskjellige utviklere).


Support og dokumentasjon
WordPress er en gjør det selv-løsning, men det betyr ikke at du må være på egen hånd. Velg en tematilbyder som har grundig dokumentasjon og som gir støtte for temaet de selger.


Angrerett
Noen temaselgere vil gi deg pengene dine tilbake hvis ting ikke ordner seg, så sjekk refusjonspolicyen. Jeg synes hver temaselger burde det gi refusjon uten spørsmål.

Følgende temaer og tilbydere unngår lock-in-effekten ved å bruke Church Content plugin. De oppfyller de fleste eller alle anbefalingene mine.

 • ChurchThemes.com er min temabutikk. Vi har vært på det siden 2012.
 • OneChurch fra UpThemes bruker Church Content plugin.
 • Forgiven Theme av Justin Scheetz bruker også Church Content plugin.
 • Klok kirke er et fullverdig tema med funksjoner for direkteavspilling.
 • Avslappende er et gratis, godt kodet tema tilgjengelig på WordPress.org.

Trinn 2: Registrer deg for hosting

Rimelig Linux-basert delt hosting er tilstrekkelig for nesten alle kirkens nettsteder. Dette er den vanligste typen hosting og vil gi deg omtrent $ 10 per måned. Se WPExplorer sine vertsanbefalinger (disse inkluderer en ett-klikks WordPress installasjonsfunksjon). Husk også at DreamHost har det gratis hosting for ideelle organisasjoner. Kirken din kan kvalifisere seg hvis den er registrert som en 501 (c) (3) nonprofit i USA.

Når du registrerer deg som hosting, vil du bli bedt om å velge domenenavnet ditt (dvs.. yourname.com) og gi faktureringsinformasjon. De vil hjelpe deg med å bruke ditt eksisterende domene eller registrere et nytt for deg (vanligvis ca $ 15 / år). Du vil få tilgang til hosting-kontrollpanelet etter at du har fullført online-registreringsprosessen.

Komme i gang med registreringsprosessen for hosting

Trinn 3: Installer WordPress

Logg på hosting-kontrollpanelet ditt for å bruke ett-klikk WordPress-installasjonsfunksjonen. Verten din vil gjerne henvise deg til plasseringen av denne funksjonen om nødvendig. Mange verter har det enkelt å installere ett klikk, men hvis ikke, kan du fortsatt gjøre en standardinstallasjon av WordPress.

Hvis du allerede har hosting, kan det være lurt å lage en ny installasjon av WordPress i en katalog som f.eks yourname.com/new for å bygge det nye nettstedet ditt mens du forlater det eksisterende nettstedet online. Når den er ferdig, kan du flytte den til yourname.com ved hjelp av en rekke metoder.

Installere WordPress på BlueHost

Trinn 4: Installer temaet

Neste trinn er å installere kirketemaet på det nye WordPress-nettstedet. Temaleverandøren din bør ha instruksjoner som går ut som dette:

 1. Logg deg på ditt WordPress adminområde kl yourname.com/wp-admin
 2. Gå til Utseende > temaer > Legg til ny > Last opp tema
 3. Velg en zip-fil som du lastet ned, og klikk deretter Installere nå
 4. Etter installasjonen, klikk Aktiver

Last opp din WordPress Theme Zip File

Temaet eller dokumentasjonen kan deretter be deg om å installere en plugin eller to (for eksempel for prekener og hendelser) på lignende måte. Mange temaer inkluderer også startinnhold som du kan importere for å bruke som et solid utgangspunkt.

Trinn 5: Tilpass temaets utseende

WordPress har en flott funksjon som heter Customizer som mange temaer støtter. Du kan gå til Utseende > Tilpass Velg deretter alternativer for farger, skrifter, bakgrunnsbilde og så videre (avhengig av hva temaet gir). En direkte forhåndsvisning vises mens du gjør tilpasningene dine. Det som er flott med temaer som støtter dette, er at du ikke trenger grafisk design eller kodingsevne for å få nettstedet ditt til å samsvare med kirkens merkevarebygging. Og du trenger ikke betale store pengene til en nettdesigner.

Her er et skjermbilde av lagrede temaets tilpasning for å gi deg et inntrykk av hva som er mulig.

Lagret Theme Live Customizer

Se nedenfor for å se hvordan Jubilee tema kan tilpasses for å se annerledes ut. Dette illustrerer hvorfor jeg anbefaler å bruke et tema som utnytter WordPress’s Customizer-funksjon. Et fleksibelt, lett å tilpasse WordPress-tema gjør det enklere å bygge en kirkeside.

Tilpassinger av jubileumstema

Trinn 6: Publiser innholdet

Du vil merke etter at du har logget deg på ditt WordPress admin-område at det er en meny til venstre for å administrere innhold og innstillinger. WordPress gir innholdsstyringsfunksjonene Pages and Posts (blogg) ut av boksen. Hvis temaet ditt bruker et programtillegg for andre typer innhold, kan det hende du ser menyelementer, som prekener, hendelser, mennesker og steder.

Skjermdumpen nedenfor viser hvordan en prekenens innhold styres ved hjelp av et tema som støtter Kirkens innhold plugg inn. Legg merke til at menyen har ikke bare Sider og Innlegg, men også innleggstyper for kirkeorientert innhold. Menyen koblingen “Kontakt” kommer fra kontaktskjema 7-plugin. Dette er alle eksempler på ting som burde komme fra plugins i stedet for selve temaet for å unngå lock-in-effekten som er nevnt tidligere.

Kirkens prekenredaktør

Trinn 7: Forbered deg på å starte

Det er noen ting du vil forsikre deg om at er blitt ivaretatt før du vurderer nettstedet ditt gjort. Lese Ni ting du bør gjøre etter å ha bygget ditt WordPress-nettsted for raske tips om sikkerhet, sikkerhetskopiering, oppdateringer, innstillinger, spamforebygging og søkemotorer.

Etter det kan du kunngjøre lanseringen av den nye WordPress-drevne kirkewebsiden!

Alternativ 2: Ansett en profesjonell for å bygge nettstedet ditt med et kirketema

Pastorer, ansatte og frivillige bygger vellykket sine egne kirke nettsteder med WordPress-temaer. Vi har ingen spørsmål som stilles tilbake pengene tilbake-garanti på ChurchThemes.com som bare en liten prosentandel har brukt. Jeg er overbevist om basert på den lave refusjonsraten og hva jeg har vært hørsel at WordPress og et solid tilpasset kundestøttende tema med grundig dokumentasjon og støtte er en løsning som mange kirker kan håndtere.

Når det er sagt, er det et alternativ å ansette en profesjonell for å hjelpe deg. Det finnes forskjellige typer WordPress-løsninger for forskjellige behov. Du kan velge hva som best passer dine behov (spare penger og få erfaring eller spare tid og få bekvemmelighet). Å ansette en profesjonell til å bruke et ferdig laget WordPress-tema for kirker kan koste flere hundre eller flere tusen dollar. Å ha et helt tilpasset tema utviklet bare for nettstedet ditt vil koste mer og anbefales ikke fordi det bare ikke er kostnadseffektivt.

Nedenfor er fagpersoner som jeg stoler på for å hjelpe deg med å bygge nettstedet ditt ved hjelp av et kirke WordPress-tema.

Konklusjon

Jeg håper dette har gitt deg en ide om hva som er involvert i å bygge en kirkeside med WordPress. For å oppsummere det, anbefaler jeg å bygge et eget nettsted, men å leie ut kan være et godt alternativ også. Uansett hvilket alternativ du velger, vil du nesten helt sikkert spare penger i forhold til andre løsninger fordi WordPress er gratis open source-programvare. Vurder å velge et tema som er laget for kirker, unngå innesperringseffekt, støtter Customizer og inkluderer grundig dokumentasjon med støtte fra utvikleren.

Over til deg og tankene dine. Har du bygd en kirkeside med WordPress? Del erfaringer og tips.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map