Å bli blogger er ikke bare noe å gjøre i helgen lenger. Det er en livsstil, og flere og flere bloggere begynner å bli bloggprøver ved å utnytte sine populære innlegg til å bygge online virksomheter. Så hva er en bloggpreneur? Dette kan variere avhengig av hvem du spør, men dette er uoffisielt vår offisielle definisjon av WPExplorer Dictionary:


Blogpreneur
/ Bläɡprənər /

substantiv; en person som driver en blogg som virksomhet, og gjør sine interesser og lidenskap til en heltidskarriere, ofte tar en økonomisk risiko for å gjøre det

Bloggprenører er over hele nettet, og det er veldig sannsynlig at du besøker et antall av nettstedene deres hver dag, enten når du undersøker forretningstips, eller under rolig nettlesing. Og alle av dem har funnet en måte å tjene penger med WordPress.

Eksempler på Blogpreneurs

Hvis du fremdeles er litt opptatt av hva en bloggprøver er, er her et par eksempler som kan hjelpe deg med å illustrere. Den første er WPExplorer – det stemmer. Vi startet som en enkel blogg som deler WordPress-tips og nyheter. Siden den gang har vi vokst til å bli et fullverdig merke med egne WordPress-produkter.

Et annet flott eksempel (som vi bare kan strebe etter) er Entreprenør On Fire. Først et lidenskapsprosjekt av John Lee Dumas, har EOF gått fra en liten daglig podcast til et humongøst nettverk av topprangerte podcaster, webinarer, workshops og mer. Det er utrolig hva du kan gjøre med en blogg og litt fokus!

Hvordan du kan bli bloggprenør

Selv om jeg ikke kan garantere suksess, kan jeg gi deg de grunnleggende trinnene for å komme i gang. Det er tre hovedtrinn som inkluderer å få din egen blogg fra bakken, dyrke trafikken og selvfølgelig finne måter å generere en kontantstrøm fra bloggen din. La oss grave deg inn!

Trinn 1: Lag bloggen din

Vi har snakket mange ganger om å bygge en blogg, men her er den kondenserte versjonen. Først, skaff deg litt flott WordPress hosting. Vi bruker og anbefaler WPEngine, siden de tilbyr administrert hosting de håndterer serveren din for deg slik at du aldri trenger å bekymre deg for det. I tillegg tilbyr de gode ekstrautstyr som sikkerhetskopiering av nettsteder, iscenesettingssider og virkelig fantastisk støtte for $ 29 per måned. Hvis du har et budsjett, er Flywheel en annen flott administrert WordPress-vert som tilbyr lignende fordeler for $ 15 i måneden. Og hvis du virkelig er i gang med en slyngstreng, har Bluehost en flott kampanje for det første året til bare $ 3,49 per måned.

noir-tema

Hosting til side, du trenger en flott bloggingstema med flotte funksjoner. Vi anbefaler Noir Responsive WordPress Blog & Shop-tema. Noir kommer fullpakket med funksjoner som sideoppsettalternativer, egendefinerte widgeter (om, sosiale, Instagram, Facebook-side, nyhetsbrev, etc.), stilede video- og lydblogginnlegg, 700+ tilpassede Google fontalternativer, tilpassede fargevalgere for mange temaer elementer for å lage et tilpasset fargeskjema, WooCommerce-kompatibilitet, støtte for RTL-språk, tilpassede forfatterbokser med sosiale koblinger og mange flere. Det har alt en ambisiøs blogpreneur trenger.

Når du har et tema, kan du begynne å blogge. Lag tonn unikt, kvalitetsinnhold. Skriv anmeldelser. Lag hvordan du guider. Del skjønnhetstips. Kommenter nyhetene. Men vær så snill, hva du enn gjør, skriv om det du vet og hva som interesserer deg. Hvis du prøver å starte en blogg om noe du ikke brenner for, vil du sannsynligvis miste fart fremover.

Trinn 2: Bygg et følgende

Dette er kanskje den vanskeligste delen av å bli bloggpreneur. Du trenger trafikk, og du vil trenge å sette av tid og krefter for å få det til (med mindre BFF-en din er Kim Kardashian, i så fall kan hun bare tweete en lenke til bloggen din … og en til vår også i orden?). Forutsatt at du ikke har nettverk med A-listere i helgene, er det noen få ting du kan gjøre for å bygge opp følgende.

sosial-deling

Vær sosial
Du må få innholdet ditt på sosiale mediesider, gjennom dine egne kontoer og ved å ha organiske besøkende på nettstedet ditt som deler innholdet ditt. Noir har innebygd sosialt deling på innlegg, så alt du trenger å gjøre er å sørge for at du har laget fengende innleggstitler som vil interessere andre mennesker på Twitter, Facebook eller Google+.

nyhetsbrev-widget

Start et nyhetsbrev
Jo tidligere du konfigurerer nyhetsbrevet ditt, jo bedre. Folk vil abonnere, og de fleste brukere avslutter aldri abonnement (bare se på din egen innboks, har jeg rett?). Vi anbefaler MailChimp siden det er det vi bruker og elsker, pluss at vi har en fantastisk nybegynnerguide for MailChimp for å komme i gang. Det er gratis å komme i gang, noe som er flott for en ny blogger med lavt budsjett, og hvis du bruker Noir-temaet er det en innebygd nyhetsbrevwidget for MailChimp. Bare lim inn API-et for nyhetsbrevet, så kan leserne begynne å abonnere!

Trinn 3: Selg noe

Med “blogg” -delen dekket i trinn en, må du nå takle “preneur.” For å være en bedrift må du opprette en kontantstrøm fra bloggen din. Det er to måter å nærme seg denne siste biten på.

reklame

Reklame
Hvis du bruker et tema som Noir, kan du selge og legge til det  reklame til nettstedet ditt ved hjelp av den innebygde hjemmesiden, blogginnlegg og widget-områder. Bare gå til tematilpasseren (fra WordPress-oversikten klikk på Utseende> Tilpass> Generelle temainnstillinger> Annonser) og lim inn bannerkoden din fra ditt tilknyttede selskap, Adsense eller lag ditt eget bilde med en lenke.

Tilknyttet salg
Du kan også markedsføre andre produkter og tjenester på nettet for å generere en inntekt. Slik tjener flertallet av YouTubers, skjønnhetsbloggere og til og med WordPress-guruer. Bli med i et tilknyttet program, og legg deg deretter til som unik tilknyttede lenker når du kommer med anbefalinger. Du kan også bruke gratis plugin Pretty Link for å lage tilpassede lenker med din egen url.

woocommerce-butikken

Produkt- og servicesalg
Det eneste bedre enn å markedsføre andre folks produkter er å markedsføre dine egne ved å lage et online-butikk. Lag din egen ebok, digitale varer, t-skjorter, webinarpakker eller annet. Lag noe du vet at leserne vil ønske deg. Hvis du er en livsstilsblogger, kan du lage en treningsplan eller en oppskriftsbok du vil selge. Hvis du skriver om aksjemarkedet, sett sammen en premium samling av dine beste investeringstips. Uansett hva du vil selge, kommer Noir WordPress-temaet med full støtte og tilpasset styling til WooCommerce slik at du kan få våre dit og selge, selge, selge!

Pakk inn

Dette er anbefalingene våre for å komme i gang! Velg din WordPress hostingplan, få et fantastisk tema som Noir WordPress Theme, promoter nettstedet ditt og opprett eller del produkter med andre. Det arbeides selvfølgelig kontinuerlig med å bli bloggprenør. Du må regelmessig lage ferskt innhold, endre opp produktene dine, lage sesongbaserte kampanjer, nettverk med andre bloggprenører i markedet, osv. Men hvis du starter med disse tre trinnene, legger du et solid grunnlag og setter kursen mot riktig suksessretning!

Er du bloggprenor også? Har du noen nyttige tips til våre andre lesere? Vi vil gjerne høre tipsene eller erfaringene dine i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me