Hvordan administrere WordPress-innhold med administrasjonssøyler Pro

Hvis du ønsker å skape et tydelig og organisert redigeringsmiljø å jobbe i, da Administrasjonssøyler Pro er til deg. Å drive et WordPress-nettsted betyr at du hele tiden har å gjøre med store mengder innhold, enten dette er blogginnlegg, sider eller andre innleggstyper. Dette kan bli vanskelig å administrere og redigere enkelt.


Admin Columns Pro vil vise kraftige kolonner som lar deg raskt sortere, filtrere og redigere innhold. Dette vil spare deg for tid, holde innholdet godt organisert og gjøre det mulig for deg å få tilgang til viktig informasjon.

I denne Admin Columns Pro-gjennomgangen vil vi diskutere funksjonene og funksjonalitetene som denne WordPress-pluginen tilbyr. Vi vil deretter se på hvordan du får plugin-programmet i gang, og hvordan du bruker noen av de viktigste verktøyene.

Administrasjonssøyler Pro-funksjoner

Legg til kolonner

Admin Columns Pro er en funksjonsrik plugin som er rask og enkel å sette opp, og til slutt vil forbedre WordPress-adminopplevelsen din. Du kan velge mellom over 160 kolonner, for alle innholdstyper, for å hjelpe deg med å bygge den perfekte oversikten. En dra og slipp-byggherre vil også gjøre det mulig for deg å organisere kolonnelayouter som passer dine behov, uten at du trenger å berøre en linje med kode.

Når innholdet er opprettet, kan du sortere og filtrere etter kriteriene du velger. Inline-redigering lar deg redigere data direkte fra en oversiktsside, uten å måtte åpne individuelle innholdsstykker. Dette gjør det til en ideell løsning for oss som ønsker å effektivisere prosessen med å gjøre endringer i innholdet.

Så nå vet vi litt om hva Admin Columns Pro tilbyr, la oss ta en titt på denne funksjonen til WordPress-plugin mer detaljert …

Legg til kolonner som passer dine behov

kolonner

Med administratorkolonner kan du enkelt og raskt legge til kolonner på oversiktssidene. Dette betyr at du kan se viss informasjon i innlegget eller siden. Og alt uten å måtte åpne dem. Over 160 kolonnetyper leveres, som Admin Columns Pro kan skryte av, dekker alle innholdstyper. Legg til en vist bildekolonne, vis alle innleggskoder i en kolonne, eller forfatterens navnekolonne, blant flere.

Dra og slipp byggmester

Dra og slipp

Denne plugins brukervennlighet er definitivt en av de overlegne funksjonene. Admin Columns Pro inneholder et dra og slipp-grensesnitt, noe som gjør det enkelt å ordne kolonnene dine. Du kan lage kolonnelayouter som gir organisatorisk mening for deg ved å bare klikke og dra kolonner rundt. Uten koding trengs, vil selv en ydmyk nybegynner få tak i denne programvaren i løpet av få minutter.

Sorter og filtrer raskt for å finne riktig innhold

Sortere

Admin Columns Pro gjør data raske å sortere, og hjelper deg med å organisere innholdet ditt på en måte som passer dine behov. Sorter etter innleggslengde, medier, kommentarer eller brukere, blant mange andre alternativer. Når du har sortert kolonnene dine, lagres disse resultatene automatisk som du foretrekker, til du sorterer på nytt.

Filter

Filtrering av kolonnedata er like enkelt som sortering. En rullegardinmeny lar deg søke gjennom og filtrere innholdet. Dette kan være spesielt gunstig hvis du vil se på en gruppe produkter, innlegg fra en bestemt måned eller artikler skrevet av en bestemt forfatter.

Enkelt å redigere direkte på oversiktssiden

Redigere

Enkelheten med å redigere kolonnedata er der Admin Columns Pro kommer inn i sitt element. Som nevnt tidligere, lar pluginens inline-redigeringsfunksjon redigere innlegg uten engang å åpne dem. Sjekk kolonnene dine for å se etter avvik i innholdet, og rediger deretter et av feltene i oversikten. Dette vil ikke bare spare deg for tid, men også bidra til å sikre høy kvalitet og konsistent innhold på hele ditt WordPress-nettsted.

Integrasjon med andre WordPress-plugins

Administrasjonssøyler Pro Plugin-integrasjoner

Admin Columns Pro integreres med noen andre populære plugins inkludert WooCommerce, bbPress og Yoast SEO, blant andre. Dette betyr at du kan organisere og administrere dataene fra disse støttede programtilleggene.

Hvis du for eksempel driver en WooCommerce-butikk, kan du vise kolonner som viser produktpriser, dimensjoner for hver vare, om de er på lager og mer. Ikke bare vil du raskt kunne se nøkkelinformasjon om alle produktene dine på ett sted, du kan også redigere denne informasjonen, slik at du enkelt kan administrere og oppdatere WooCommerce-dataene.

Pluss at Verktøysetttyper integrasjonstillegg betyr at du enkelt kan legge til kolonner for tilpassede felt og taksonomier opprettet med typer. Administrasjonskolonner gjenkjenner automatisk oppsettet ditt fra Typer, slik at du kan legge til de tilpassede feltene med bare noen få klikk. Tilsvarende med pods Du kan opprette og redigere egendefinerte innleggstyper og deretter bruke Admin Columns Pro til å endre innleggstypene dine for å vise et hvilket som helst innleggstypefelt som en kolonne (som farger, lokasjoner, priser, osv.).

Andre funksjoner i Admins Columns Pro

Som du kan se, har Admins Columns Pro mye å tilby. Selv om vi har dekket de fleste høydepunktene, er her noen få viktigere, men kanskje mindre spennende, funksjoner …

 • Flere kolonnesett – Lag egendefinerte skjermvisninger og sammendrag tilpassede kolonnesett basert på brukerrolle for å administrere innlegg, sider osv..
 • Horisontal rulle – Ikke bekymre deg for små skjermer, bare aktiver horisontal rulling fra “Skjermalternativer” -menyen for å gjøre navigering enkel.
 • Taxonomy Columns – Legg til en kolonne i taxonomy oversikten for å se mer innhold uten å måtte åpne den en etter en.
 • Importer og eksporter – migrer kolonneinnstillingene dine enkelt til et annet nettsted, eller bruk dem som sikkerhetskopi.
 • Multisitekolonner – Hvis du har en multiside, kan alle brukerkolonner brukes for nettverksbrukere.
 • Støtte – Admin Columns Pro kommer med omfattende dokumentasjon og et dedikert utviklerteam gir direkte e-poststøtte.

Som du ser er Admin Columns Pro full av imponerende og kraftige funksjoner. La oss nå se på hvordan du får denne pluginen i gang på WordPress-siden din …

Kom i gang med administrasjonssøyler Pro

Admin Columns Pro er ekstremt grei å konfigurere og bruke. Fortsett å lese for en rask gjennomføring når du kommer i gang og bruker denne plugins mest populære funksjonene.

Installer plugin-modulen

Legg til nytt plugin

Først ut, kjøp plugin-modulen fra Admin Columns Pro og last den ned fra din Kontoside. Logg deg deretter på WordPress-nettstedet ditt og velg ‘Plugins> Add New’.

Klikk på “Last opp plugin> Velg fil”. Velg zip-fil for Admin Columns Pro, og velg “Installer nå”.

Administratorkolonner Pro-meny

Når du har aktivert plugin-modulen, finner du en Admin Columns-meny under “Innstillinger”.

Aktiver lisensen din

Innstillinger-fanen

For å sikre at plugin-en automatisk mottar oppdateringer, må du aktivere Admin Columns Pro-lisensen. Velg ‘Innstillinger> Administrasjonskolonner’. Nå vises skjermbildet Innstillinger for administrasjonssøyler. Velg fanen ‘Innstillinger’.

Aktiver lisens

Skriv inn lisenskoden under ‘Oppdateringer’ og klikk på ‘Oppdater lisens’. Hvis du er usikker, kan lisensen din bli funnet på kontosiden din.

Legg til, fjern og administrer kolonner

Når plugin-en din er installert og lisensen er aktivert, er du klar til å begynne å lage kolonner. Admin Column Pro har et veldig intuitivt grensesnitt som gjør det ekstremt enkelt å legge til, fjerne og administrere kolonnene dine. I skjermbildet Innstillinger for kolonner innstillinger velger du fanen ‘Administrasjonskolonner’.

Administrasjonssøyler

I rullegardinboksen velger du hvilken innholdsoverleggsside du vil legge kolonner til. For denne artikkelen har jeg valgt ‘Innlegg’, og dermed gjort det mulig for meg å legge til kolonner på innleggets overleggsside.

+ Kolonne

Deretter klikker du på ‘+ Kolonne’ nederst på siden. Du kan nå velge hvilken type kolonne du vil vise og endre dens innstillinger, inkludert merking av den nye kolonnen og bestemme dens bredde. Det er viktig at du her må slå på redigering, sortering og filtrering. Husk at ikke alle kolonnetyper støtte alle disse tre funksjonalitetene, slik at du kanskje ikke får muligheten til å aktivere dem alle.

Fjern rediger

Hvis du vil fjerne eller redigere en kolonne, bare hold musepekeren over kolonnelinjen og velg deretter “fjern” eller “rediger”.

Dra og slipp

Hvis du vil endre rekkefølgen på at kolonnene skal vises, drar og slipper du kolonnene til dine foretrukne posisjoner.

Vis innlegg-skjermen

Når du har lagt til og organisert alle kolonnene etter dine behov, klikker du på “Lagre”. Velg nå “Vis innleggskjerm” for å se de nye kolonnene i aksjon.

Filtrer og sorter kolonner

Når du har opprettet kolonnene du trenger, kan du begynne å bruke dem for å hjelpe deg med å organisere og administrere innholdet. Som diskutert tidligere, kan søke i innholdet ditt ved hjelp av sorterings- eller filtreringsverktøyene være spesielt nyttig hvis du vil finne, se eller redigere spesifikke data.

Aktiver sortering

Hvis du ønsker å sortere en kolonne, må du først sjekke at sortering er tilgjengelig for den kolonnetypen, og at du har aktivert ‘Sortering’ når du setter opp kolonnen. Deretter åpner du oversiktssiden som inneholder kolonnene du vil sortere. Her har jeg åpnet innlegg-siden min.

Word Count Sort

Ved å holde musepekeren over tittelen på kolonnen du vil sortere, vises pilen for sorteringsalternativ. Bare klikk på pilen, og kolonnen din sorteres automatisk. Her kan du se at jeg har sortert blogginnleggene fra største til minste ordtelling.

Utvalgt bildefilter

Filtreringsalternativene for hver kolonnetype vises øverst på siden i nedtrekksbokser. Hvis du vil filtrere en kolonne, velger du tilgjengelige filtreringsalternativer og deretter klikker du på ‘Filter’. Her har jeg filtrert blogginnlegg for å vise de som ennå viser et omtalt bilde. Når du filtrerer igjen, må du først sjekke at kolonnetypen støtter filtrering og er blitt aktivert.

Rediger kolonner

Inline Edit

Å redigere kolonner er like greit som sortering og filtrering. Velg ‘Inline Edit’ øverst på Innlegg-siden, og du vil nå få lov til å redigere innholdet som vises i de redigerbare kolonnene.

Legg til FI

Her redigerer jeg et blogginnlegg som trenger et omtalt bilde lagt til det. Ved å klikke på redigeringsikonet i den viste bildekolonnen kan jeg velge og knytte et bilde til innlegget, uten å måtte åpne innlegget i det hele tatt.

FI Edit

Prisalternativer

Administrasjonssøyler Pro er tilgjengelig fra bare $ 49. Denne personlige planen lar deg bruke Admin Columns Pro på ett nettsted og inkluderer ett års oppdateringer og støtte. Forretnings- og utviklerplaner er også tilgjengelig for større online virksomheter og profesjonelle. De største fordelene med å oppgradere til en av disse fra en personlig plan er bruk på flere nettsteder, så vel som alle de tidligere nevnte premium tredjeparts tillegg (Pods, Advanced custom Fields, WooCommerce osv.)

Det er viktig at Admin Columns Pro tilbyr en pengene-tilbake-garanti på 60, ​​så hvis du ikke er fornøyd med plugin-modulen, vil du motta full refusjon. Dette viser hvor trygg administrasjonssøyler Pro er i deres produkt.

Siste tanker

Som du kan se å bruke Admin Columns Pro til å administrere WordPress-innholdet ditt, er det ekstremt enkelt og effektivt. Denne pluginen gir deg muligheten til å spare deg for tid, i tillegg til at du kan eliminere feil på skoleguttene, opprette en profesjonell, organisert og konsekvent blogg.

Finn ut mer om Administrasjonssøyler Pro i dag. Og som alltid, hvis du har spørsmål eller noe å legge til, legg igjen en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map