Forbedre ytelsen på WordPress-nettstedet ditt med Hummingbird

Uavhengig av nettstedet du driver, er det avgjørende at sidene kjører raskt. Studier viser at besøkende kan forlate et nettsted hvis det tar lengre tid enn tre sekunder å laste. Det er imidlertid visse oppgaver som kreves for å opprettholde høye hastigheter på nettstedet, og det kan være tidkrevende å holde seg på toppen av alt.


Heldigvis Hummingbird (a gratis hastighetsoptimaliseringsplugin for WordPress) gir et helt sett med ytelsesfokuserte verktøy i en praktisk pakke. Du kan bruke den til å aktivere funksjoner som hurtigbufring og GZIP-komprimering, for eksempel, som kan forbedre WordPress-nettstedets ytelse betydelig.

I denne artikkelen skal vi kort forklare viktigheten av nettstedets hastighet. Så vil vi gå fire måter Hummingbird vil forbedre ytelsen til WordPress-nettstedet ditt. La oss gå!

Viktigheten av et raskt nettsted

Test for sideinnlasting

Lastetid for sider påvirker nesten alle aspekter av nettstedets ytelse, inkludert besøkertilfredshet og SEO (SEO). Hvis sider for eksempel er forsinket, vil det være mer sannsynlig at besøkende forlater nettstedet ditt. Dette gjelder spesielt for mobilbrukere, som har en tendens til å forvente topphastigheter.

Hva mer, søkemotorer ta hensyn til nettstedets hastighet når du bestemmer deg for hvordan du rangerer websider. SEO-optimalisering er avgjørende, ettersom forskning viser at de tre beste søkeresultatene motta nesten to tredjedeler av organisk søketrafikk. Med andre ord, jo høyere nettstedet ditt vises i søkeresultatene, jo større antall mennesker vil se det og klikke seg gjennom.

Faktorene som gjør at nettstedet ditt kjører raskt

Det er ingen tvil om at å holde et øye med ytelsen til WordPress-nettstedet ditt er et must. Du kan enkelt sjekke siderets hastigheter ved å bruke en online løsning som Pingdom verktøy. Hvis det ikke er så raskt som det kan være, kan du imidlertid lure på hvorfor.

Mange faktorer kan påvirke hastigheten på WordPress-nettstedet ditt. Noen av de viktigste elementene er:

  • Nettverten din. Ikke alle webhotell er bygget like. Det er avgjørende å velge nøye, og bruke en leverandør som tar sikkerhet og hastighetsoptimalisering på alvor.
  • Hukommelse. Et nettstedets minne spiller en rolle i hvilken hastighet det kan oppnå. Jo mer minne og andre ressurser som er tilgjengelige, jo mindre sannsynlig er nettstedet ditt for å bli overbelastet (spesielt når det står overfor høye trafikknivåer).
  • Nettstedets tema. Nettstedets hastighet kan også begrenses av temaet. Jo ‘tyngre’ tema er, eller jo mer unødvendig koden det har, jo saktere vil det sannsynligvis kjøre. Når du bygger eller oppdaterer nettstedet ditt, vil du finne et tema som er optimalisert for ytelse.
  • Pluginsene dine. Det er en vanlig myte at ganske enkelt å ha mange plugins på nettstedet ditt kan få det til å kjøre sakte. Dette stemmer ikke nødvendigvis. Imidlertid kan dårlig kodede plugins eller de som ganske enkelt inneholder mye funksjonalitet være til skade for lastetidene dine.

Gjennomgang av temaene, plugins og hostingplanen din kan gjøre mye for å sikre at WordPress-nettstedets ytelse er i topp form. Selv om alle disse faktorene blir redegjort for, kan det hende at nettstedet ditt fremdeles ikke fungerer så glatt som du vil. Heldigvis er det mange andre måter du kan forbedre hastigheten på ethvert WordPress-nettsted.

4 måter å forbedre nettstedet ditt med hummingbird plugin

Det er mange verktøy du kan bruke for å få fart på nettstedet ditt. De fleste løsninger er målrettet mot en spesifikk optimaliseringsstrategi, som kan være nyttig, men som også fører til at du installerer mange ekstra plugins på nettstedet ditt hvis du vil oppnå best mulig hastigheter.

I stedet kan du velge en løsning som gir en serie ytelsesoptimaliseringsverktøy, for eksempel Hummingbird – en gratis hastighetsoptimeringsplugin.

Hummingbird Page Speed ​​Optimization

Denne plugin-en kan du forbedre hastighetene på nettstedet på en rekke enkle måter uten behov for flere verktøy eller mye teknisk kunnskap. La oss se på fire av optimaliseringene det kan hjelpe deg å oppnå.

1. Bufring

Hver gang noen besøker nettstedet ditt, må nettleseren sende en forespørsel til serverens nettsted. Serveren sender deretter tilbake all informasjonen som er nødvendig for å vise sidene dine. Hvis det er mye data involvert, serveren får for mange forespørsler, eller den aktuelle besøkende befinner seg langt unna, kan denne prosessen ta lengre tid enn den burde.

WordPress-hurtigbufring er en måte å løse dette problemet ved å lagre noen av nettstedets data på et mer praktisk sted. På den måten kan det åpnes og hentes raskere. Totalt sett er det å aktivere hurtigbufring på nettstedet ditt en smart måte å forbedre ytelsen på.

Hummingbird-pluginen lar deg dra nytte av dette ved å tilby forskjellige typer cache:

Hummingbird Plugin Caching

Du kan aktivere hurtigbufring, hurtigbufring av nettlesere og mer gjennom passende navngitte caching -fanen i WordPress-bakenden. For mer informasjon om hva disse alternativene er og hvordan de fungerer, sjekk ut denne nyttige guiden Du kan lese hvordan du konfigurerer cacheinnstillinger i plugin-modulen.

2. GZIP-komprimering

Du er sannsynligvis kjent med .glidelås utvidelse, som er en måte å komprimere store filer på, slik at de er lettere å lagre og transportere. GZIP er en lignende, men kraftigere komprimeringsmetode. Det kan gjøre filene på nettstedet ditt mindre og raskere å laste, uten å miste nødvendige data underveis.

Detaljene om hvordan GZIP-komprimering fungerer er litt kompliserte. Heldigvis, som mange hastighetsoptimaliseringsteknikker, er det ikke nødvendig å forstå alle tekniske detaljer for å bruke den på nettstedet ditt.

Med Hummingbird-plugin kan du gå til Kolibri> GZIP-komprimering for å aktivere tre forskjellige typer:

Kolibri-plugin GZIP

Bare velg hvilken type server nettstedet ditt er vert på, og trykk på Bruk regler knapp. Plugin vil ta vare på resten. Du kan også lage noen manuelle justeringer hvis du vil.

3. Minifisering

På en måte er minifisering lik GZIP-komprimering. Det er en annen måte å hjelpe nettstedet ditt til å prestere raskere, ved å fjerne unødvendige data fra koden. Jo mindre informasjon som må overføres mellom serveren og nettleseren, jo mindre tid vil det ta før sidene dine lastes inn.

I Hummingbird kan du få tilgang til minifiseringsmotor gjennom Kapitaloptimalisering -fanen i WordPress:

Hummingbird Asset Optimization

Plugin-filen vil skanne nettstedets filer og lar deg optimalisere hvilke du vil. Du kan til og med flytte bestemte ‘bak-kulissene’ kodefiler til bunnteksten på nettstedet her, hvis du er kjent med CSS. Dette kan bidra til å øke hastigheten på WordPress-sider enda mer.

4. Prestasjonsskanninger

Uansett hvilke ytelsesoptimaliseringsteknikker du implementerer, vil du følge med på nettstedet ditt og fortsette å finpusse det over tid. En måte å gjøre det på er å kjøre periodiske ytelsesscanninger, som du kan gjøre i Hummingbird-dashbordet:

Hummingbird Performance Scan

Resultatene av disse skannene kan hjelpe deg med å identifisere filer som kan bremse nettstedet ditt. Hva mer kan du klikke på Forbedre ved siden av hvert element som er gradert gul eller rød, og få noen tips for hvordan du kan få den poengsummen.

Endelige tanker om WordPress Nettstedets ytelse

Selv om det er viktig å holde nettstedet ditt raskt, kan det være vanskelig å administrere hver av de mange teknikkene som kreves for å få det til. Bruke en ‘alt-i-en’ gratis hastighetsoptimaliseringsplugin kan hjelpe deg med å implementere de mest viktige trinnene raskt og enkelt.

Hummingbird, for eksempel, lar deg optimalisere nettstedets ytelse gjennom:

  1. caching.
  2. GZIP-komprimering.
  3. forminskning.
  4. Prestasjonsskanninger.

Har du noen spørsmål om hvordan du opprettholder toppfarten på WordPress-nettstedet ditt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me