Forbedre WordPress-nettstedsadministrasjonen din med Slack

WordPress er en veldig fleksibel og brukervennlig plattform, så det skal ikke være noen overraskelse at flere og flere utviklere henvender seg til det for klientarbeid. Og på grunn av det enkle å bruke, gjør mange gjør-det-selv-gründere også WordPress.


Tid er penger enten du er en del av et massivt designfirma, eller et medlem av et lite team som starter din første online virksomhet. Hver gang du kan optimalisere en prosess du bør, og et effektivitetsverktøy du bør vurdere er Slack.

Hva er slakk

Slack er en måte å kombinere alle dine nettmiljøer, organisasjoner, grupper og mediekontoer på, slik at du kan samarbeide med teamet ditt fra en enkelt kilde (selv om du kan bruke det til å dirigere andre medlemmer av teamet ditt). På denne måten kan du øke produktiviteten uten å ofre kommunikasjonsverktøyene du allerede bruker. For å effektivisere datakildene dine, kan du bare legge dem til Slack-teamets konto via apper. Da kan alle medlemmene av teamet ditt se alle de forskjellige innleggene og mediene via en kanalfeed.

Det er et stort antall apper tilgjengelig for å integrere favorittverktøyene dine med Slack. Bare se på Slack App Directory. Du finner integrasjoner for populære sosiale medier plattformer som Twitter og Dribbble for å sende deg de nyeste tweetsene til / fra et bestemt håndtak eller for å se Dribbble-bilder for et bestemt søkeord. Det er også mange apper for analytics verktøy for å holde oversikt over nettstedets Google Analytics-ytelse eller Uptrend-varsel om oppetidssider. Og tonn mer. I tillegg kan du legge til tilpassede integrasjoner også (som WordPress).

Slakk for WordPress

WordPress & Slack

Slack og WordPress er som peanøttsmør og gelé. Begge helt fantastiske på egen hånd, men de går definitivt bra sammen også. Tror du ikke på oss? Tilogmed Lag WordPress teamet bruker Slack for å effektivisere kommunikasjonen. Kan ikke skade å prøve – og de gratis Slack-pluginene for WordPress gjør implementeringen rask og enkel.

Slack gjør det enkelt å konfigurere tilpassede varsler for spesifikke WordPress-hendelser. Når du er integrert, kan du se nøyaktig når teamet av forfattere publiserer et nytt blogginnlegg, eller når vedlikeholds- og sikkerhetsteamet trykker gjennom et tema eller en plugin-oppdatering. Dette sparer deg for tid som leder eller eier av små bedrifter (ikke mer gjennomgang av alle sider på WordPress-nettstedet), slik at du kan fokusere på resten av bedriften.

Med Slack kan du også utpeke spesifikke varslingsfeeds for forskjellige teammedlemmer. For eksempel kan du også konfigurere integrasjonen din til å pinge markedsføringsteamet når et innlegg blir publisert til de vet for å komme i gang med sosial markedsføring. Så mens du øker din egen produktivitet, kan du også effektivisere kommunikasjonen med hele teamet ditt. Og flere apper for fildeling, live chat, tavler og mer gjør det enda enklere for teamet ditt å samarbeide uten distraksjon.

Ser du hvorfor du kanskje vil prøve Slack for laget ditt? Siden det ikke finnes en WordPress-app (ennå ikke så langt vi kunne se) foreløpig, må du bruke Inngående Webhooks-app for å legge til dine WordPress-varsler. Vi viser deg hvordan du gjør alt dette på litt. Før vi kan komme inn på det, trenger du først en Slack-konto!

Trinn 1: Registrer deg for en gratis slakk-konto

Registreringen er rask, enkel og starter på $ 0. Den gratis kontoen gir deg muligheten til å integrere 10 tjenester med Slack-teamet, gjennomgå de siste 10 000-meldingene, legge Slack til enhetene dine enkelt via apper (iOS, Android, Mac og Windows desktop) og å ringe én til én ( selv om denne siste fremdeles er i betatesting).

For de fleste lag vil det gratis nivået fungere perfekt. Imidlertid, hvis du trenger / vil ha mer (som ubegrenset serviceintegrasjon, søkbare arkiver, 2-faktorers autentisering osv.), Begynner brukerkontoer på bare $ 6,67 / måned.

Så for å komme i gang, gå til Slakk nettsted, Velg et servicenivå (igjen – gratiskontoen vil trolig være mest fornuftig for nye team) og klikk på knappen for å Lag et nytt lag. Bare skriv inn e-posten din og klikk deretter på neste.

Slakk registrering

Nå kan du gi laget ditt et navn. Alt du vil – selv om det er fornuftig å velge noe relatert til det teamet ditt er til for.

Slakk Team

Når du har valgt et lagnavn, har du muligheten til å angi Slack-webadressen din. Hvis teamnavnet ditt allerede er i bruk av et annet Slack-team, vises noen foreslåtte alternativer. Velg enten et av alternativene, eller skriv inn et annet navn for å fortsette.

Slakk nettadresse

Neste trinn er å bekrefte informasjonen din og teamnavnet / url. Dobbeltkontroller at det hele ser bra ut, og trykk deretter på knappen for å fullføre teamet ditt.

Slakk bekreftelse

Nå kan du invitere teamet ditt (eller du kan holde på med dette trinnet til du har fått alt slik du vil ha det).

Slack Invites

Slack-teamet ditt er nå satt opp! Det første skjermbildet du ser vil være en velkomstside. Hvis det er ditt første slips ved hjelp av Slack, klikker du på knappen for å starte opplæringen på 1 minutt som viser hvor du kan finne alle alternativene dine.

Slakk Tutorial

Før du går videre til neste trinn, foreslår vi at du oppretter noen få viktige Slack-kanaler som du vil bruke for å kommunisere med teamet ditt. Kanaler er gruppefeedere i teamet ditt som du kan bruke til å organisere Slack-meldingene dine.

Med kanaler du kan lage offentlig feeds som hele teamet ditt kan få tilgang til (utmerket til prosjektoppdateringer, møtenotater, sosiale medier osv.) så vel som privat kanaler for å begrense spredning av informasjon (for eksempel Zendesk-kunngjøringer for ditt supportteam, MailChimp eller Google Analytics-rapporter for markedsføringsteamet ditt, eller WordPress-oppdateringer for webteamet ditt).

Slakk kanaler

For å integrere WordPress med Slack må du også installere en avgjørende app – Inngående nettkroker. Denne appen er nødvendig for å hente tilpasset informasjon fra eksterne kilder (som WordPress). Så fra Slack-dashbordet klikker du på teamnavnet ditt i øvre venstre hjørne og deretter på alternativet for Apper og integrasjoner.

Slack Installer apper

Nå er det bare å søke etter “innkommende webhooks” og klikke på appen med en rosa og grå trekantlogo (se nedenfor). Klikk deretter på Installere knapp.

Slack Incoming Webhooks-app

Velg kanalen du ønsker å presse varsling om WordPress-siden for å klikke på knappen for å legge til integrasjonen.

Slack Incoming Webhooks Channel

Dette vil generere en rekke alternativer for nettkrok, men det du trenger senere er Webhook URL, som skal være det aller første alternativet.

Slack Incoming Webhooks URL

Nå som du har alt klart til å gå, kan du begynne å bruke Slack for å bedre administrere ditt WordPress-nettsted. Den enkleste måten å integrere Slack med WordPress er selvfølgelig en plugin.

Trinn 2: Installer Free Rock The Slackbot Plugin

Rock The Slackbot Gratis WordPress-plugin

For de fleste brukere Gratis Rock the Slackbot-plugin er et fantastisk alternativ. Slackbot er din vennlige lille hjelper innen Slack som hjelper deg og teamet ditt med å holde kontakten. Med den kan du automatisere meldinger til deg og teamet ditt når det skjer noe på ditt WordPress-nettsted.

Å bruke Slack med WordPress er en flott måte å holde seg oppdatert på flere forfattere, oppdateringer til nettstedet ditt og til og med SEO knuse 404 feil. Det er flere varslingsutløsende handlinger innebygd i Rock the Slackbot for å hjelpe deg med å holde rede på hva som skjer, inkludert:

  • Innlegget publisert, upublisert, oppdatert, slettet eller søppel
  • 404 feil
  • Menyelement slettet
  • Media lagt til, redigert eller slettet
  • Bruker lagt til, tildelt en ny rolle eller slettet
  • WordPress, tema eller plugin-oppdatering tilgjengelig eller oppdatering installert

I tillegg jobber plugin-forfatteren for tiden med å legge til merknader for menyelementtillegg, nye kommentarer samt nytt tema og plugininstallasjon eller aktivering. Hver varsel kan tilpasses for å varsle om en spesifikk Slack-kanal eller sendes som en direkte melding til kontoen din.

Bare installer plugin-modulen fra WordPress-oversikten under Plugins> Legg til nytt. Når du er installert og aktivert, naviger til Verktøy> Rock the Slackbot og klikk på koblingen “få dette partiet i gang”.

Rock Slackbot-installasjonen

Herfra kan du legge til webhook-navnet ditt, lime inn webhook-URL-en du genererte tidligere med den innkommende Webhooks-appen og deretter fullføre valgene for hendelsesvarslene dine..

Rock Slackbot-oppsettet

Når du er ferdig, kan du lagre nettkroken din, eller opprette så mange andre du trenger. Lett riktig?

Trinn 2 for utviklere: Installer Slack Free WordPress-plugin

Slack Free WordPress-plugin

Hvis du er en utvikler som leter etter noe tilpasses de gratis Slack plugin for WordPress er et flott alternativ. Som standard er det bare noen få innebygde varsler for din WordPress-installasjon: når et innlegg er klart til gjennomgang, når et innlegg blir publisert og når det kommer en ny kommentar. Men skjønnheten med denne pluginen er ikke det som er inkludert – det er det du kan legge til med slack_get_events filter.

Med Slack plugin-filteret kan du lage tilpassede varsler for omtrent alle WordPress-handling. Hvis du vil vite når en bruker tilbakestiller passordet sitt, endres temaet på nettstedet ditt, eller hvis en kommentar er søppel, er det like enkelt å legge til en ny hendelse via filteret.

Forfatteren av denne lette plugin-en tilbyr også utvidelser for å integrere andre populære plugins med Slack-varslingsoppsettet. For nettsteder, varsler for EDD og WooCommerce gjør det enkelt å holde oversikt over bestillinger eller betalinger. Og forfatteren opprettet også utvidelser for Kontaktskjema 7 og Gravitasjonsformer for å varsle deg om nye innleveringer.

Installasjon er akkurat som alle andre gratis plugins – gå til WordPress-dashbordet og naviger til Plugins> Legg til nytt og søk etter “slakk.” Det skal vises som det første alternativet. Når det er installert og aktivert, klikker du på det nye menypunktet for Slakk> Legg til nytt.

Slack Plugin Setup

Herfra kan du lage varslene dine ved å gi integrasjonen et navn, lime inn nettadressen til nettkroken og velge en kanal for varslene dine skal legges ut på. Hvis du la til tilpassede hendelser, skal de vises under delen “Hendelser som skal varsles” sammen med de tre standardalternativene. Bare husk å lagre når du er ferdig, så vil du være klar til å motta tilpassede varsler rett til Slack-kanalene dine!

Anbefalte Slack-apper for forbedret effektivitet

Slack App Directory

Hvis du valgte en gratis Slack-konto som vi nevnte ovenfor, er du begrenset til 10 serviceintegrasjoner for teamet ditt. Det høres kanskje ikke ut som massevis, men det er nok å få WordPress-nettstedet eller småbedriften til å fungere effektivt. Her er noen apper fra katalogen som vi vil anbefale deg å vurdere (i tillegg til det påkrevde Inngående nettkroker app selvfølgelig).

Dropbox: På et eller annet tidspunkt vil du sannsynligvis trenge å dele en ressurs med teamet ditt. Dropbox er et utmerket alternativ for å dele tilgang til filer med teamet ditt, og med Slack-integrasjon kan du enkelt sette inn filer direkte fra Dropbox i Slack-meldinger til teamet ditt.

GitHub: For å administrere teamprosjekter elsker vi Github (vi bruker det her på WPExplorer for mange prosjekter, så vel som temafunksjonsforespørsler og feilrapporter) og ved å integrere det med Slack betyr det at du kan se nøyaktig når gitsene dine har forpliktelser, trekke forespørsler eller utsteder aktivitet fra team.

Hootsuite eller Twitter: Hvis du har alle dine sosiale kontoer kondensert i Hootsuite, eller hvis du er avhengig av et enkelt sosialt nettsted som Twitter, er det en god ide å integrere seg med Slack for å være sikker på at ingen går glipp av en melding. Konfigurer appen din for å dirigere sosiale meldinger til en spesifikk Slack-kanal, slik at mediaguruene dine kan administrere oppsøkelsene dine bedre.

MailChimp: Hvis bedriften din bruker MailChimp for å kommunisere med forbrukere, kan det være lurt å vurdere å integrere den med Slack for å se når du får (eller mister) en abonnent. På denne måten kan du se når du kanskje trenger å gjøre noen forbedringer i dine opt-in teknikker.

Pingdom: Hold oversikt over oppetid og nedetid på nettstedet ditt. Med Pingdom-appen for Slack vil teamet ditt være det første som vet når en av Pingdom-policyene dine blir utløst.

skype: Hold kontakten med teamet ditt og start live chat eller samtaler via Skype-appen for Slack. Dette er en rask måte å ringe et improvisert møte eller dele viktige nyheter med hele gruppen på en gang.

Statsbot: Hold oversikt over nettstedanalysene dine via Slack with Statsbot. Denne nyttige lille boten kan fortelle deg alt om nettstedmålingene dine siden den integreres med Google Analytics.

Wunderlist eller Trello: Velg din preferanse av disse to (ikke behov for begge deler), men å ha en løpende oppgaveliste for laget ditt er et godt valg. Begge appintegrasjonene vil sende varsler til din Slack-kanal når gjøremål blir lagt til, oppdatert eller fullført, slik at du kan se hvem som får det til.

Zendesk eller HelpScout (hvis du bruker dem): Hvis teamet ditt tilbyr kundestøtte, kan det være verdt å vurdere en av disse appene for å integrere billettsystemet ditt med Slack-kontoen din. På denne måten kan du overvåke nye billetter, samt teamets effektivitet med å oppdatere og svare på åpne billetter.

Selvfølgelig hvilke apper du velger vil avhenge av teamets behov. Kanskje er du ikke så opptatt av oppetiden din som om levering av pakker (ja – det er en sporingsapp for det). Det finnes apper for omtrent alt du kan tenke på – Google hangouts, fakturering, målsporing, jobbsøknader, tidtakere, kalendere, oppetid, aksjemarkeder og mer. Så se på det fulle App Directory å se hva andre nettsteder eller prosesser er fornuftig for at teamet ditt skal integreres med Slack.

Fremover

Forhåpentligvis vil du prøve Slack. Det er en fin måte å holde WordPress-nettstedet eller virksomheten din organisert og kjører problemfritt. I tillegg, siden det er gratis er det egentlig ikke en god grunn til ikke å gi den en gang. Hvis du har andre spørsmål om Slack for WordPress, kan du gjerne spørre i kommentarfeltet nedenfor. Eller hvis du allerede bruker Slack, vil vi gjerne høre hvordan du har likt å bruke dette effektiviseringsverktøyet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me