LEGGE MERKE TIL: Envato Toolkit er erstattet av Envato Market-pluginen. Se vår splitter nye Envato Market Auto-Updates guide for detaljer om hvordan du installerer og konfigurerer den nye plugin-modulen.


Millioner av mennesker bruker WordPress-temaer, og mange brukere og utviklere velger å kjøpe premium-temaer fra Themeforest. Det er en anerkjent temabutikk de kan stole på som er kjent for WordPress-temaer av høy kvalitet, og fantastiske temaforfattere (som WPExplorer, selvfølgelig). En annen flott funksjon i Themeforest er deres Envato WordPress Toolkit-plugin for automatiske WordPress-temaoppdateringer. Envato opprettet denne plugin slik at Themeforest-forfattere kan gi kjøpere raske, effektive oppdateringer for å holde temaene feilfrie og kompatible med den nyeste versjonen av WordPress. Denne hurtigguiden viser deg hvordan du laster ned, installerer og konfigurerer Envato WordPress Toolkit-plugin (vi har også laget en Envato WordPress Toolkit Video Guide hvis du foretrekker å se på i stedet for å lese).

Få din Envato API-nøkkel

Før du installerer plugin-modulen, må du be Envato API-nøkkelen din siden det kan ta alt fra noen minutter til noen timer før nøkkelen blir gjenkjent. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på Themeforest og besøke siden med brukerprofilen din. Klikk på innstillinger. Du bør se en API-nøkler -fanen nedenfor. Bare klikk på knappen for å generere API-nøkkelen.

genererer-Envato-api-nøkkel

Envato oppretter en tilfeldig 32-karakter API-nøkkel som du kan bruke. Du kan opprette flere nøkler hvis du trenger (noen brukere foretrekker å gjøre dette hvis de installerer hvert temakjøp på et annet domene).

Envato-api-key

Last ned, installer og aktiver Envato WordPress ToolKit Plugin

Nå som du har API-nøkkelen, må du skaffe plugin-modulen. Besøk Envato WordPress Toolkit Github-side for å laste ned zip-filen for plugin.

download-verktøykasse-zip

Du installerer Envato WordPress Toolkit akkurat som enhver annen plugin. Logg inn på WordPress-oversikten og naviger til plugins-delen. Klikk Legg til ny, Velg deretter Laste opp metode. Bla etter plugin-filen du lastet ned fra Github (den skal hete “envato-wordpress-toolkit-master.zip” eller noe lignende). Klikk Installere nå, deretter Aktiver pluginen.

install-Envato-verktøykasse-plugin

Når den er installert og aktiv, skal du se et Envato Toolkit-menyelement i dashbordet.

Sette opp Envato WordPress Toolkit

Det er superenkelt å installere plugin-en, siden du allerede har Envato API-nøkkel. Bare klikk på Envato Toolkit menypost i dashbordet ditt, og skriv inn Envato brukernavn og API-nøkkel. Deretter Lagre innstillingene dine.

add-your-api-key

Når verktøyet er lagret, bør du gjenkjenne API-nøkkelen og vise alle Themeforest-kjøpene dine. Hvis plugin ikke gjenkjenner API-nøkkelen din, er det mulig at nøkkelen din fortsatt er for ny. Husker jeg at jeg nevnte at det kan ta noen minutter eller noen timer? Prøv å tømme hurtigbufferen eller oppdatere nettleseren din, og hvis det ikke fungerer, vent på den ved å lese WordPress-bloggen din i en time og prøv igjen om en time.

All-kjøp

Så når du har vist listen over kjøp, kan du installere og oppdatere Themeforest-temaene rett fra dashbordet. Dette betyr at du ikke trenger å logge deg på Themeforest for å se etter temaoppdateringer – du kan raskt, enkelt og automatisk oppdatere temaene dine i stedet.

Oppdater temaene dine automatisk

Alt du trenger å gjøre for å oppdatere et tema er å klikke på Oppdater automatisk lenke for det temaet i verktøysettet ditt. Plugin vil be deg om å bekrefte oppdateringen. Dette for å minne deg på at hvis du har redigert stilarket eller andre kjernefiler uten å bruke et underordnet tema, vil du miste endringene. Ikke bekymre deg for stylingsalternativene du har angitt i WordPress Theme Customizer eller i Temaalternativer-panelet. Disse alternativene blir ikke utført ved å oppdatere temaet ditt..

confirm-oppdatering

Siden du alltid følger beste praksis og du har brukt et barn-tema for eventuelle endringer i temaets kode, klikker du OK å oppdatere temaet ditt. Neste gang vil du se et oppdateringsskjermbilde du vant til.

update-tema

Når oppdateringen er fullført, vil du se at temaet ditt er oppdatert hvis du går tilbake til Envato Toolkit-fanen..

verktøykasse-up-to-date

Det er det. Lett ikke sant? Bare sjekk Envato WordPress Toolkit Github-side av og til for å se om det er en plugin-oppdatering. For øyeblikket har den ikke en automatisk oppdaterer slik at du ikke vil se en oppdateringsvarsling i WordPress-oversikten.

Det er alltid en god idé å oppdatere temaene dine helt siden forfattere ofte fikser feil, oppdaterer for den nyeste versjonen av WordPress og legger til nye funksjoner. Forhåpentligvis vil denne raske opplæringen hjelpe deg med å gjøre oppdatering av Themeforest-temaene enda enklere!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me