Hei folkens! I dag skal jeg ta deg gjennom hvordan du bruker TCWP-plugin-en for raskt og enkelt å utnytte hele omfanget av Twitter ‘kort-system.


TCWP er et premium WordPress-plugin dedikert til effektiv oppretting og administrasjon av Twitter-kort på nettstedets innlegg og sider. TCWP er designet både for å kjøre helt uavhengig av brukerinndata (helautomatisert) og / eller for å tilby en mengde Twitter-utviklerfunksjoner, avhengig av hvor praktisk du vil tilpasse dem. TCWP gir brukerne muligheten til å lage ALLE nåværende korttyper som tilbys av Twitter (se infografien nedenfor) og kommer med mange tidsbesparende funksjoner som å bruke innleggstittel / innhold / kjennetegnet bilde for automatisk å fylle ut kortets felt – du kan også spesifisere dine egne verdier hvis du ønsker det!

innhold

 • Twitter-kort – hva de er og hvorfor du trenger dem.
 • Slik bruker du TCWP – Funksjoner og arbeidsflyt forklart.
 • Fyll ut alternativene – Trenger du hjelp til å sette opp opsjonens dashbord? Ta en kikk.

Twitter-kort

For de av dere som ennå ikke har blitt introdusert for glede over Twitter-kort, la meg opplyse deg. Som du kan se på bildet under, er et twitterkort en måte å legge anriket innhold til på tweets. Hvis du ikke bruker dem selv, vil du uten tvil ha sett dem et sted på Twitter.

photo

Det er for øyeblikket 7 typer Twitter-kort (og forhåpentligvis flere som kommer i løpet av nær fremtid!). Disse er;

 • Sammendragskort
 • Sammendragskort med et stort bilde
 • Fotokort
 • Gallerikort
 • App-kort
 • Spillerkort
 • Produktkort

Ta en titt på infografien nedenfor for å se hvordan hvert kort ser ut.

TypesofTwitterCard900 @ 50

Hvis du vil finne ut mer om hva Twitter-kort er, kan du lese den offisielle dokumentasjonen her på nettstedet Twitter Developer. La oss imidlertid se på hvordan DU kan bruke TCWP til å bevare WordPress-bloggen din med disse bitene av sosialt markedsføringsgull.

Slik bruker du TCWP

Vi bruker en ny installasjon av WordPress 3.9 for denne demonstrasjonen. Hvis du vil spille med en live demonstrasjon av TCWP, kan du gjøre det her på demosiden.

TCWPDEMO

Rask demonstrasjonsvideo

Nedenfor kan du se en rask (2 minutter) video som demonstrerer TCWPs “auto generation” -kortfunksjon. Nyt!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xxaKQodZhuU&w=853&h=480]

Hender på

Så snart du har aktivert TCWP på WordPress-bloggen din, vil du se at det er et nytt menyelement under innstillingene; dette lenker til TCWP-alternativspanelet. Her setter du globale innstillinger som er viktige for generell kortgenerering og kortet for nettstedets forside.

TCWP1

Når du setter opp TCWP for første gang, er det et par alternativer som må fylles ut (jeg snakker om dette i detalj senere). På alternativt dashbord vil du se at det er 3 separate faner;

 1. Generell – På denne kategorien er de 4 innstillingene (pluss en hovedbryter) som vil styre kortopprettelsen på alle innlegg / sider unntatt hjemmesiden / forsiden.
 2. Hjem – Denne fanen inneholder innstillingene som kontrollerer kortet for hjemmesiden / forsiden.
 3. Aktiver – Bare ett alternativ her; det er her du oppgir Envato-lisensnøkkelen for å aktivere automatiske oppdateringer, akkurat som om TCWP var vert på WordPress Repository (mer om dette senere).

Det flotte med TCWP er at hvis du ønsker det, trenger du bare å fylle ut de få verdiene på dette alternativets instrumentpanel og TCWP vil ta seg av alt det andre!


Kortautomasjon

Så hva mener jeg når jeg sier ‘Automation’?

TCWP ble designet for å kjøre i bakgrunnen som krever så lite input som mulig. For å virkeliggjøre denne virkeligheten, har det blitt brukt store lengder for å integrere TCWP med innfødt WordPress.

Det er bare fire standardverdier du må fylle ut, og etter det vil TCWP bruke WordPress ‘innleggsdata som allerede er spesifisert for automatisk å fylle ut de relevante metataggene i innleggets hode; flott hvis du har et stort antall innlegg – dette vil nesten være en ett-klikk installere!

Hvis du for eksempel har fylt ut de fire standardverdiene i TCWPs innstillinger, trenger du ikke å berøre TCWP-metaboksen på siden for redigeringssiden for å få et gyldig Twitter-kort generert. Så lenge innlegget er fylt ut fullt ut (har en tittel, har innhold og har et omtalt bilde), vil TCWP generere postens kort fra selve postdataene og de globale TCWP-innstillingene.

Lett, er det ikke?


Automatiske oppdateringer

Komfort er nøkkelen.

TCWP6

TCWP er utstyrt med sitt eget oppdateringssystem! Når du aktiverer din kopi av TCWP med envato-kjøpskoden din, kan TCWP kommunisere med sin dedikerte oppdateringsserver og tjene oppdateringer direkte til bloggen din, akkurat som om den var vert i WordPress Repository! Kul!


Individuell postkonfigurasjon

Slik bruker du TCWP-metaboksen til ‘daglige’ korttilpasninger.

OK, så som vi har nå, har vi satt opp de generelle TCWP-alternativene, vil kortdataene bli generert. Hva om jeg vil redigere kortet? Eller bruke på de andre korttypene? For dette vil vi gjøre endringer i metaboks for de enkelte innleggene.

Det er å bruke denne metaboxen som du kan utnytte den fulle kraften til TCWP og Twitter’s Cards.

TCWPMetaboxExample

På hvert enkelt innlegg og side (tilpassede innleggstyper støttes også!) Vil du se den nye blå metaboksen som du kan se på skjermbildet ovenfor. Ved å bruke dette grensesnittet kan du konfigurere alle aspekter av innleggets kort.

Du kan leke med metaboxen på demonstrasjonsstedet: ta meg dit nå!

Legge merke til at ved å endre innleggstypen, endrer du også tilgjengelige alternativer – dette er bare en av funksjonene som er inkludert for å gjøre bruk av TCWP så raskt og enkelt som mulig.

For mer informasjon om hva som går hvor i TCWPs metaboks, se TCWPs dokumentasjon eller legg igjen en kommentar!

TCWPCC

Fyll ut alternativene

Trenger du hjelp med å sette opp ting? Følgende kan hjelpe deg hvis du er litt forvirret.

La oss se på hva som går hvor på TCWP-dashbordet.


Generell

Denne fanen er dedikert til generiske innstillinger som brukes som standardverdier når du genererer Twitter-kort for alle innlegg / side unntatt hjemmesiden..

TCWP2

 1. Deaktiver Twitter-kort globalt: Dette er hovedbryteren som styrer kortopprettelsen på alle innlegg og sider. Bare merk av for dette alternativet for å stoppe metadataene som blir generert.
 2. Twitter-konto tilknyttet blogg: Det er to twitter-brukernavn som vanligvis tilskrives et kort. Den ene er kontoen til selve nettstedet (dette alternativet), og det andre er brukernavnet til forfatteren. Brukernavn for forfattere kan spesifiseres på individuelle innlegg, men brukernavnet til nettstedet kan bare stilles her.
 3. Standard forfatter Twitter brukernavn: Dette er standardverdien som blir brukt for forfatterkontoen HVIS dette er ikke spesifisert i postalternativene.
 4. Standard Twitter-kortbeskrivelse: Dette gjør akkurat det som blir sagt. Dette brukes som kortets beskrivelse hvis og bare hvis, innlegget / siden har ikke noe innhold, og du har ikke spesifisert en tilpasset beskrivelse i TCWP-metaboksen.
 5. Standard korttype: Du kan velge enten fra Sammendrag, Sammendrag med stort bilde eller Fotokort som standard (det som ble brukt når du ikke har spesifisert en type på selve innlegget). Det er bare tre alternativer her, ettersom de er de eneste som automatisk kan genereres uten brukerinput.

Hjem

Du kan opprette ditt Twitter-kort på forsiden / hjemmesiden fra denne menyen. For forsiden vil disse innstillingene overstyre alle spesifiserte i TCWP-metaboks.

TCWP3

 1. Aktiver generisk Twitter-kort?: Dette alternativet slår og slår bare på hjemmesiden kortet. Dette skal være på (sjekket) som standard.
 2. Kort type: Velg hvilken som helst korttype for hjemmesiden din. Legg merke til at når du endrer denne verdien, vil innstillingene nede på siden endres (vises / forsvinne) for å matche alternativene som kreves for korttypen din. Smart, ikke sant?
 3. Generisk kortskaper: Kontoen som skal godkjennes som forfatter. Merk at nettstedets konto fremdeles vil bli hentet fra alternativet på fanen Generelt.
 4. Generisk kortbeskrivelse: Ganske enkelt – merk at noen kort ikke vil bruke denne verdien.
 5. Standard kortbilde: Du kan laste opp et bilde direkte fra alternativpanelet her. Dette vil bli brukt som kortets bilde (bortsett fra galleri og appkort).
 6. Andre muligheter: Det er 23 andre kortspesifikke alternativer du kan konfigurere. For mer informasjon om disse, kan du sjekke TCWPs dokumentasjon.

Aktiver

Aktiver TCWP med din Envato kjøpskode.
TCWP4

 1. Envato kjøpskode: Når du kjøper TCWP fra CodeCanyon, vil du få en kjøpskode. Ved å aktivere din kopi av TCWP aktiverer du automatiske oppdateringer for den på bloggen din! (hopp tilbake til ‘Automatiske oppdateringer’)

TCWPCC

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me