Bluehost Optimalisert WordPress Hosting vurdert

Har du bestemt deg for å være selv vert for en WordPress-blogg eller -side, men er usikker på hvilket vertsfirma du vil bruke? Det ser ut til å være et uendelig antall WordPress-vertsalternativer som er tilgjengelige for eiere av nettsteder.


Imidlertid forstår vertselskaper kraften til WordPress, og mange har begynt å optimalisere hosting-tjenestene deres spesielt for WordPress-brukere. Bluehost er et av disse selskapene. De gjør det enkelt for deg å være vert for og bygge et WordPress-nettsted på et blunk, og de tilbyr vertsalternativer tilpasset spesielt for WordPress-brukere.

I dette innlegget vil vi få en forståelse av hva optimalisert WordPress-hosting egentlig betyr ved å gå gjennom Bluehost-funksjonene som gjør optimalisert hosting for WordPress unik.

Bluehost: No Stranger to Hosting for WordPress

Bluehost 10-årig påtegning av WordPress.org

Bloggere over hele nettet viser til Bluehosts hastighet, kunnskapsrike kundeserviceagenter og rimelige priser. De tilbyr en rekke vertsprodukter. Delt hosting er ofte det beste alternativet for små nettsteder som bare er i gang. Nye kontoer kommer med et gratis domene i 12 måneder, et forbedret kontrollpanel og priser som starter på $ 3,49 per måned for det første året (hvis du bruker lenken vår ovenfor). Med grunnleggende plan kan du være vert for ett domene og installere WordPress med ett klikk, eller velge å bruke Bluehosts nettstedbygger.

Hvis du ønsker å være vertskap for flere nettsteder, er Plus-planen vertskap for ti nettsteder for $ 10,99 per måned (eller $ 5,95 per måned i salg), og du kan være vert for et ubegrenset antall nettsteder med Bluehost’s Business Pro-plan for $ 23.99 per måned ($ 13.95 per måned måned på salg).

Hver hostingplan inneholder et spesifisert antall e-postkontoer, bortsett fra proplanen, som tilbyr et ubegrenset antall e-postkontoer. Til slutt, mot en litt annen avgift og funksjonsstruktur, kan du sjekke ut Bluehosts nye nettsky-hostingløsning.

I tillegg til standardtilbudene øker Bluehost sin egen service og teknologi med sitt spesialiserte produkt: Optimalisert Hosting for WordPress.

La oss se nærmere …

Bluehosts optimaliserte hosting for WordPress Utforsket

Bluehost Optimalisert Hosting for WordPress

Når du skanner Bluehosts produktside for optimalisert hosting, er en av de første tingene du kanskje legger merke til, at den viser en høyere pris. For eksempel er den billigste planen $ 24.99 per måned (den første måneden er til salgs for $ 12.49). Men med denne planen kan du være vert for opptil fem nettsteder. Denne planen inkluderer også 30 GB lagring, 2 GB RAM, 24/7 kundestøtte, en forbedret cPanel, SiteLock-sikkerhet, og kan håndtere opptil en million besøkende per måned.

Mange tilleggsfunksjoner er inkludert på landingssiden deres, men jeg var uklar på hvordan disse funksjonene rettferdiggjorde en høyere kostnad. Så jeg ringte kundeservice for å spørre: “Hvordan er Bluehosts hosting optimalisert for WordPress? Hva gjør det annerledes? ”

Til min overraskelse hadde en av Bluehosts salgsmedarbeidere (Matt) nyttige svar.

Servernivåoptimalisering

Bluehost dedikerte servere WordPress Optimalisert Hosting

Den viktigste måten Bluehost optimaliserer WordPress-hostingplaner er ved å tilordne hver konto til en privat server – nettressursene dine er dine alene. En grunn til at andre hostingalternativer er rimeligere er fordi tusenvis av WordPress-administrerte nettsteder deler den samme serveren. Men strukturen på Bluehosts serverplattform betyr at nettstedet ditt har sin egen RAM-, CPU- og prosessledere (PHP-FPM). På grunn av dette antyder Bluehost at nettstedet ditt vil oppleve liten eller ingen nedetid, og vil utføre med en høyere hastighet for nettstedets besøkende.

Forbedret kontrollpanel

Mange vertsfirmaer bruker cPanel som kontrollpanelets instrumentbord. En cPanel er nettstedets hovedkvarter, så å si. Bluehost gikk et skritt videre ved å tilpasse cPanel for å tilby en mer effektiv og brukervennlig opplevelse.

For eksempel kan du installere WordPress med ett klikk, og du kan enkelt kjøpe og installere premium-temaer gjennom den medfølgende MOJO Marketplace, som er integrert i Bluehosts tilpassede cPanel. Deres cPanel ble også designet for å navigere godt på en nettbrett eller stasjonær datamaskin. Og selv om det kan være praktisk for noen, anbefaler vi deaktiverer Mojo Market-pluginen som et av de første trinnene når du konfigurerer nettstedet ditt med Bluehost. Mange av kundene våre som bruker våre premiumtemaer har rapportert om problemer, feil og langsomhet når de bruker det, og det er så mange andre gode temaer å velge mellom på nettet (inkludert våre egne gratis WordPress-temaer) utenfor markedet..

WordPress trent ekspertstøtte

WordPress trent ekspertstøtte

Alle teknikerne på Bluehosts hjelpelinje er opplært i hvordan du navigerer i WordPress og hjelper deg med å bygge et nettsted. Så om du velger å registrere deg for deres optimaliserte WordPress Hosting eller ikke, er den hjelpen tilgjengelig for deg. Faktisk er teknologiene deres trent så godt WordPress har anbefalt dette vertsselskapet de siste ti årene.

Støtteforskjellen med dette optimaliserte hostingalternativet er at kundeserviceteknikerne gjennomgår avansert opplæring med flere store WordPress-utviklere.

Dette gir et annet nivå av støtte som er tilpasset dine behov innenfor rammen for hvilket dilemma du måtte møte når du ringer inn. Optimaliserte WordPress Hosting-kunder opplever ofte en kortere ventetid når de krever teknisk support. Noen ganger er det ingen ventetid i det hele tatt. (Som en side, ringte jeg også teknisk avdeling, og samtalen ble besvart i løpet av sekunder.)

SiteLock-sikkerhet

Bluehost-partnere-med-Sitelock-web-sikkerhet

Mennesker og virtuelle hackere elsker WordPress, spesielt mindre nettsteder; det ser ut til å være den ultimate hackingutfordringen for dem. Jeg har fått flere av mine WordPress-nettsteder hacket, helt til jeg lærte hvordan jeg kunne beskytte dem på riktig måte. Så å vite at du har det SiteLock-sikkerhet ved installasjon er en stor avtale. SiteLock setter opp en brannmur og skanner nettstedet ditt daglig for malware uten å bremse det.

Konklusjon

Det er mange WordPress hosting alternativer der ute, og Bluehost er en verdt å vurdere. I tillegg til et forbedret utseende, bemanner Bluehost WordPress-kjerneutviklere og sponser WordCamp-arrangementer for å hjelpe WordPress-kunnskap videre. Dette antyder at Bluehost, i tillegg til å tilby WordPress-relaterte produkter, er opptatt av å utvide sin egen kunnskap om emnet.

Se over denne listen over funksjoner og sammenlign den med WordPress-webhotellet ditt for å avgjøre om Bluehost Optimized WordPress hosting er et levedyktig alternativ for deg. Det virker som om de har gjort noen visuelle, tekstlige og serviceforbedringer siden en av anmeldelsene sine fra 2013, men meningene varierer. Det er best du leser over informasjonen som finnes her og på Bluehost.com, og deretter ringer dem hvis du har flere spørsmål.

Selgeren jeg snakket med var kunnskapsrik og forklarte forskjeller mellom deres Optimaliserte WordPress-tjeneste og et annet administrert WordPress-vertsalternativ (per min forespørsel) uten å være salgsmessig. Så i det minste, hvis deres salgsteammedlemmer henvendte seg til samtaler på lignende måte, er det mulig for deg å ringe og stille spørsmål uten å føle deg som om du vil vikle deg fast i et fiskenett. Du kan også kontakte teknisk support for mer detaljerte spørsmål om RAM, serverytelse og andre tekniske aspekter som påvirker nettstedets behov.

Har du brukt Bluehost til å bygge din WordPress-webside eller -blogg? Hvordan har det fungert for deg? Er det flere funksjoner tilgjengelig gjennom Bluehost som ikke er nevnt her? Hjelp andre med å nevne dem i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me