Så du vil selge et produkt på nettet. Vi synes det er kjempebra! Nå gjenstår bare å bestemme hvordan. Heldig for deg WordPress gjør det enkelt å starte din egen nettbutikk, og hvis du selger en digital vare kan du ikke gjøre det bedre enn Enkel digital nedlastning – den gratis e-handel WordPress-plugin som gjør det enkelt å selge digitale varer.


Enkelt digitale nedlastingsfunksjoner

Jeg er sikker på at du vil vite hva som gjør Easy Digital Downloads (EDD for short) til et så godt valg for WordPress, og hvorfor du bør velge det fremfor andre alternativer for e-handel. Det er mange grunner til at din individuelle butikk kanskje vil bruke EDD, men det er noen få grunner som gjelder alle.

Gratis

Først og fremst er det gratis, noe som betyr at kjerneplugin helt sikkert passer inn i noens budsjett. Ikke la den ikke-eksisterende prislappen kaste deg av. EDD er et godt vedlikeholdt plugin med regelmessige oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer for å sikre en trygg handleopplevelse. I tillegg er det mange gratis tillegg og utvidelser tilgjengelig direkte fra EDD så vel som fra tredjeparter på WordPress.org.

Raskt og enkelt

Plugin-en er også enkel å bruke. Selv om du hopper over dokumentasjonen (selv om vi anbefaler å bruke den som hjelp hvis / når du trenger den), kan du få din Store Digital Downloads-drevne butikk i gang ganske raskt. Grensesnittet og alternativene er alle veldig intuitive og innstillingene for plugin-en er alle tydelig merket.

Enkel og utvidbar

Til slutt holder EDD ting enkelt. Det er ikke mange innebygde produktalternativer som andre plugins for e-handel. Dette gjør EDD til et mye mindre overveldende alternativ når du først kommer i gang med butikken din, men det betyr også at det er uendelige muligheter for utviklere som ønsker å utvide plugin-modulen. Med mindre alternativer for stilutviklere kan de rette oppmerksomheten mot funksjonene de vil legge til eller fremheve for å lage virkelig tilpassede butikker.

Enkel installasjonsveiledning for digitale nedlastinger

Enkel installasjonsveiledning for digitale nedlastinger

Klar til å få oppsett med Easy Digital Downloads og begynne å selge dine egne digitale varer? Prosessen er enkel og tar deg ikke lengre tid enn en ettermiddag. Det er bare noen få ressurser som trengs, så uten å ta noe mer av tiden, la oss komme i gang.

Pre: Krav til å opprette en nettbutikk med enkle digitale nedlastinger

Vent bare ett sekund! Før du kommer i gang, må du ha en WordPress-installasjon som er hostet selv. Selvhotell WordPress administreres på ditt eget domene og hostes med din egen webhotellplan (for ikke å forveksle med gratis blogger som tilbys av WordPress.com, du kan lære mer om forskjellene mellom WordPress.org og WordPress.com på vår blogg).

For din WordPress-installasjon som er hostet selv, trenger du følgende (selvfølgelig, merkevarene og selskapene som er nevnt er ganske enkelt våre anbefalinger, men du trenger fortsatt hver av disse uavhengig av hvor du valgte å kjøpe dem):

  • Vertsplan
    Siden du vil etablere en nettbutikk, oppfordrer vi deg sterkt til å kjøpe en god, administrert hostingplan som kan støtte trafikken nettstedet ditt vil motta. Administrert hosting leveres med WordPress allerede installert, så når du har valgt planen din, er WordPress allerede på serveren din klar til å gå. Vi anbefaler WP Engine – det er det vi bruker, og vi har aldri hatt noe problem. De tar vare på serverne dine for deg, og hvis du surfer på nettstedet vårt eller noen av WordPress-temademonstrasjonene dine, ser du at det brenner raskt. Planene starter på $ 29 / mo og tilbyr mange ressurser for en ny nettbutikk.
  • Domenenavn
    Dette er din faktiske URL, og hvis den ikke er inkludert i hostingplanen din, må du kjøpe den fra et domeneregister (vi anbefaler også å legge til personvern, spesielt for å unngå all irriterende spam hvis e-postadressen din er offentlig). Vi bruker GoDaddy for domenenavnene våre (der du kan få domenet ditt for bare $ 4.99 for det første året), men andre populære registreringer inkluderer Domain.com og NameCheap. Når du har et domenenavn, må du peke det ut til serveren din. Kryssreferanse hjelpedokumenter for domeneregisteret ditt med vertsfirmaets instruksjoner for veiledning om hvordan du gjør dette.
  • SSL-sertifikat
    Hvis du selger noe, trenger du å fakturere personlig informasjon fra kunder. Dette betyr at nettstedet ditt absolutt må ha et SSL-sertifikat. Du kan få en gratis SSL fra La oss kryptere, disse trenger imidlertid å bli fornyet med noen måneder og tilbyr ikke samme beskyttelse som deres premium-kolleger. Spar deg stresset og kjøp bare et sertifikat samtidig som du får domenet ditt. GoDaddy-tilbudets SSL-sertifikater til en fornuftig pris (og med denne GoDaddy SSL-kupongen kan du spare opptil 28%, koster deg så lite som $ 49,99 per år), og hvis du følger deres guide det er ganske enkelt å konfigurere. Du kan også bruke vår gratis SSL-guide hvis du bruker en vert som ennå ikke støtter Let’s Encrypt.

Når du har domenenavnet ditt, SSL og hosting alle klare, kan du begynne å bygge nettstedet ditt og butikken din med EDD.

WPCrafter Easy Digital Downloads Video Guide

Adam av WPCrafter.com har satt sammen denne fantastiske videoopplæringen for å lede deg gjennom prosessen med å sette opp Easy Digital-nedlastinger for første gang. Han dekker alle trinnene vi snakker om nedenfor. Vi anbefaler å se på videoen og bruke guiden vår til å følge sammen med viktige punkter. Da vil du være en EDD-proff! Sørg også for å sjekke ut alle Adams andre WordPress opplæringsvideoer også – han dekker mange nyttige WordPress-tips, triks og finpusse med nye videoer hver uke (så abonner for å forsikre deg om at du aldri går glipp av!).

Trinn 1: Last ned og installer enkle digitale nedlastinger

WordPress gjør virkelig alt enkelt, og å installere EDD er like enkelt som å installere noen annen plugin. Logg først på WordPress-installasjonen. Naviger til hovedpanelet Plugins> Legg til nytt.

Enkel digital nedlastinger WordPress Plugin

Herfra søker du etter “enkle digitale nedlastinger.” Det aller første resultatet skal være Easy Digital Downloads av Pippin Williamson. Klikk på Installere nå og deretter Aktiver.

Enkel digital nedlastinger WordPress Plugin installert

Du bør se en bekreftelsesside som den ovenfor. Dette legger til et nytt alternativ for dashbord som heter Nedlastinger. Det er her du kan administrere nettbutikken din og alle de digitale varene du legger til for salg.

Trinn 2: Store digitale nedlastinger Store-innstillinger

Før du legger til produkter, føler vi det er viktig å ha kjernealternativene i butikken din. Det er selvfølgelig massevis av fantastiske alternativer innebygd, slik at du kan optimalisere butikken din slik du vil. Vi skal bare berøre alternativene som vi mener er viktigst, men som ikke bør hindre deg i å gjennomgå alle innstillingene grundig for å være sikker på at det samsvarer med dine behov.

Enkelt digitale nedlastinger Generelle innstillinger

For å komme i gang, klikk på Nedlastinger> Innstillinger. Dette tar deg til siden med generelle innstillinger. Når du installerer EDD blir kassen, suksess, mislykkede transaksjons- og kjøpshistorikksider automatisk opprettet og tildelt for deg (lett, ikke sant?). På denne siden trenger du bare å legge til ditt Butikksted: Land og stat. Klikk deretter for å lagre.

Enkle digitale nedlastinger Valutainnstillinger

Neste klikk på det blå Valutainnstillinger lenken under fanen Generelt. Som standard bruker EDD standardinnstillinger for amerikanske dollar for valutaen din. Hvis det er det du bruker, trenger det ikke være behov for endringer, men for noen annen valuta rediger innstillingene for valutaen din, valutasignalposisjonen, tusenvis og desimal separatorer. Husk å lagre igjen.

Enkel digital nedlastning Payment Gateways

Velg nå Payment Gateways fane. Denne delen er der du kan aktivere betalingsmetodene du vil godta. Som standard inkluderer EDD Paypal og Amazon, men det støtter en rekke andre gateways inkludert Stripe, BitPay, Braintree, NETbilling, Authorize.net og mer. Disse gatewayene er alle tilgjengelige som premium gateway-tillegg for EDD for $ 49 per år.

MERKNAD: Det er også her du kan aktivere testmodus. Vi anbefaler at du bruker testmodus når du oppretter butikken din for å være sikker på at du har konfigurert gatewayen (e).

Enkelt digitale nedlastinger Paypal Standardinnstillinger

Hvis du bruker PayPal, klikker du på PayPal-standard alternativet under fanen Payment Gateways. For mange butikker er PayPal en enkel og effektiv måte å godta betalinger på. Oppsettet er ganske greit. Du må legge til PayPal-e-posten din, API-signatur-legitimasjon og lagre deretter.

Hvis du har lagt til flere gateway-tillegg, er det på tide å konfigurere disse også. Hver gateway har forskjellige innstillinger, så referer til hvert tilleggs dokumentasjon for hjelp.

Enkelt digitale nedlastinger E-postinnstillinger

Den neste delen å gjennomgå er E-postinnstillinger. EDD inneholder en standard e-postmal, så hvis du er fornøyd med det, kan du bare legge til din tilpassede logo og lagre. Du kan selvfølgelig legge til din egen tilpassede mal eller bruke e-postmaler-tillegget (som inkluderer 12 e-postmaler for bare $ 15) i stedet.

E-posteksempel på enkle digitale nedlastinger

Du kan også klikke på Forhåndsvis kjøpskvittering for å se e-posten som er sendt til kundene dine. Hvis du vil gjøre noen endringer, kan du bruke alternativene under den blå koblingen på innkjøpskvitteringer under fanen E-post.

Enkel digital nedlastningsstiler

Med e-postmeldingene dine, klikk på Styles fane for å velge en standard knappestil og farge. Hvis du bruker et WordPress-tema uten stylingsalternativer, er dette en rask og enkel måte å sikre at butikken din i det minste passer til fargeskjemaet for bedriften din.

Hvis du virkelig vil endre hvordan EDD-butikken din ser ut, anbefaler vi å bruke et WordPress-tema spesielt designet for og integrert med EDD. På denne måten vet du at det ikke vil være noen kompatibilitetsproblemer, og du vil kunne style butikken din uten mye krefter fra din side.

Hvis du heller vil ta tak i noen tilpassede CSS på egen hånd, må du huske å sjekke Deaktiver stiler-knappene i denne fanen og klikk lagre. Bruk deretter instruksjonene i EDD-hjelpedokumentet til tilpasse plugin for å komme i gang med din egen tilpassede CSS.

Enkel digitale nedlastinger Skatteinnstillinger

Skatt-fanen er veldig viktig, og så mye som vi gjerne vil gi deg gratis råd for dette er vi ikke regnskapsførere. Hvordan du sette opp EDD-skatter kommer til å avhenge av forskrifter og regler som gjelder for ditt eget individuelle sted. Sørg for å gjøre undersøkelser, aktivere de nødvendige skatteinnstillingene og lagre endringene.

Enkelt digitale nedlastinger Kassainnstillinger

Gå videre til fanen Diverse, klikk på Innstillinger for kassa. Det viktigste alternativet er å håndheve SSL på Checkout. Dette krypterer nettstedsdata som sendes mellom kundens nettleser og serveren din. Som en online selger som aksepterer sensitiv faktureringsinformasjon, er det viktig å bruke rimelige sikkerhetstiltak for å beskytte kundenes data, og det betyr at du bruker SSL for kassen siden.

Easy Digital Downloads Innstillinger for nedlasting av filer

Hvis du vil sette begrensninger for hvor mange ganger produktene dine kan lastes ned, gå til Nedlasting av filer delen for å aktivere alternativet for nedlasting av fil. På denne måten kan du spesifisere om et element bare kan lastes ned en gang, to ganger, ubegrenset osv.

Easy Digital Downloads Accounting Settings

For regnskapsførerens kjærlighet, vennligst aktiver alternativet Sequential Order Number under Regnskapsinnstillinger i fanen Diverse. Dette vil gjøre det enklere å holde oversikt over økonomien og rapportene som er knyttet til dem for antall personer.

Easy Digital Downloads Avtalevilkår

Til slutt gå til Avtalevilkår delen for å opprette vilkårene dine som kundene bør godta før de sjekker ut. Hvis du trenger hjelp til å opprette vilkårene dine, kan du gjøre et raskt Google-søk. En ressurs vi fant er TermsFeed som har en god artikkel om juridiske avtaler for digitale produkter. Sjekk ut den for å lære mer om de forskjellige retningslinjene, vilkårene og betingelsene du bør lage når du selger digitale varer.

Woohoo – innstillingene dine er alle klare, og du kan nå gå videre til å legge til produktnedlastinger i butikken din.

Trinn 3: Legge til Easy Digital Downloads-produkter

Når EDD er installert og konfigurert, kan det være på tide å legge til nedlastinger. Det første trinnet er å klikke på Nedlastinger> Legg til nytt. Dette vil åpne en helt ny produktside for deg å legge til all nedlastningsinfo.

Easy Digital Downloads-produkt

Du kan se på skjermdumpen over for å se hvordan produktet ditt kan se ut når du er ferdig med å legge til innholdet ditt. Du vil fylle ut de fleste seksjonene.

Fra toppen må du legge til et produkt Tittel og Beskrivelse, samt velg eventuelt aktuelt kategorier eller Tags hvis du bruker dem til butikken din.

Når du går videre nedover på siden, bør du se en metaboks for å legge til din Last ned priser. Det er her du oppgir prisen, eller aktiverer variabel prissetting hvis du vil tilby mer enn ett nedlastingsformat (for eksempel forskjellsproduktslisenser, forskjellige filstørrelser osv.).

Velg deretter din Produkttype (standard eller bunt) og last deretter opp filene dine til Nedlasting av filer seksjon.

Til slutt har du muligheten til å overstyre de globale nedlastingsinnstillingene du brukte tidligere, for eksempel nedlastingsgrenser og knappealternativer. Du kan også laste opp en funksjon Last ned bilde hvis det er fornuftig for produktene dine.

Når alt er klart, publiser nedlastingen og gjenta prosessen for alle andre produkter!

Trinn 4: Opprette din viktigste butikkside

Du er nesten ferdig med å lage butikken din! Det siste trinnet er å lage din viktigste butikkside som viser frem alle produktene dine. EDD bruker kortkoder for å gjøre det enkelt å sette inn produktene dine på hvilken som helst side.

Enkel butikkside for digitale nedlastinger

Bare opprett en ny side og sett inn EDD “nedlastinger” -koden. Du kan se hva vi brukte på bildet over. Det er mange forskjellige kortkodeparametere Du kan bruke til å endre hvordan nedlastningene ser ut når du setter inn tema (alternativer for å skjule kjøpsknappen, antall kolonner, viser den fullstendige beskrivelsen med mer). Vi brukte alternativene for antall nedlastinger per side, antall kolonner og for lagt til paginering.

Enkel digital nedlastning Shop Front End

Og slik ser butikken vår ut i frontenden. Merk at dette er som standard WordPress 2015 Tema. De eneste justeringene vi lagde var å laste opp en tilpasset logo til Cool Store (som kan legges til fra WordPress Customizer under Utseende> Tilpass> Nettstedsidentitet) samt endre standard beskjæring av miniatyrbilder (som kan endres fra WordPress-oversikten under Innstillinger> Media).

Tilpasse din Easy Digital Downloads Store

Vil du ha en fantastisk EDD-butikk uten å måtte kode en haug med tilpasset CSS selv? Enkelt – det er hva temaer og tilleggsprogrammer er for. Med et godt tema og noen få nyttige plugins kan du lage en fantastisk e-butikk med alle funksjonene du trenger for din virksomhet.

Enkelt digitale nedlastinger WordPress-temaer

Den raskeste måten å endre hvordan EDD-butikken din ser ut er med et tema. Temautviklere har tatt seg tid til å målrette mot alle CSS-elementene i hele e-handel-plugin slik at du kan få en vakker butikk. Selv om det er mange gode EDD-temaer tilgjengelig på nettet, og dette er bare noen få av våre favoritter.

Vendd Free Easy Digital Downloads WordPress Theme

De Vendd WordPress Theme av Easy Digital Downloads er ikke bare gratis, men også designet og utviklet av det samme teamet bak EDD. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for kompatibilitetsproblemer, ettersom hvert aspekt av temaet fungerer sømløst med EDD. Det er mange innebygde alternativer for farger, bakgrunner, sidemaler for innsendinger i front, 3 sideoppsett og mer.

Checkout Premium Easy Digital Downloads WordPress Theme

Et annet flott alternativ er Checkout WordPress Theme by Array, som inkluderer elegant utformede alternativer for å skape en digital butikk eller markedsplass. Lagt til temafunksjoner for en teamside, prissettingstabeller, uttalelser, tilpassede typekit-skrifter, tilpassede farger og mer, som gjør det enkelt å lage et unikt design for butikken..

Olam Premium Easy Digital Nedlastinger WordPress Theme

Hvis du leter etter et fleksibelt premiumtema, bør du ta en titt på Olam WordPress Theme av webNesters. Olam er et utmerket alternativ for å opprette en nettbutikk med WordPress siden den støtter flere plugin-er for e-handel, inkludert EDD. Temaet inkluderer også Unyson-sidebyggeren som du kan lage tilpassede sider i tillegg til den kraftige EDD-butikken.

Squarecode Premium Easy Digital Nedlastinger WordPress Theme

Til slutt, hvis du er interessert i å starte din egen markedsplass, er Squarecode Marketplace WordPress Theme av Cr3ativThemes et godt valg. Dette temaet er fullt kompatibelt med alle EDD-tilsetningssteder på markedet og inkluderer enkle alternativer for tilpassede farger, bakgrunner, logo, favoritt, layout av esker eller helsider, ansatte, portefølje, karrierer og mye mer.

Enkelt digitale nedlastinger Tillegg

Avhengig av hva du selger, hvis du vil ha tilknyttede selskaper, eller hvis du vil kunne selge medlemskap, er det mange fantastiske premiumtillegg tilgjengelig på EDD-markedet for å hjelpe deg med å legge til flere funksjoner i din digitale butikk. For øyeblikket er det mer enn 150+ gratis og premium tilleggsprogrammer å velge mellom. Her er bare noen av favorittene våre.

Produktomtaler Easy Digital Downloads Add-On

De Anmeldelser Tillegg for Easy Digital Downloads gjør det mulig for kundene dine å gi rangeringer og anmeldelser for nedlastningene dine. Dette er en flott måte å vise bevis på at du lager fantastiske produkter, og tillegget inkluderer til og med et alternativ å sende anmelderne en kupongkode som takk for at du har gitt mening.

PayPal Pro / Express Easy Digital Nedlastinger Add-On

For en mer profesjonell kassaopplevelse bør du vurdere PayPal Pro & Express-tillegg for EDD. Med PayPal Pro-brukere kan du foreta et kredittkortkjøp uten å forlate nettstedet ditt, og PayPal Express tilbyr ytterligere lag med sikkerhet slik at kundenes informasjon forblir trygg.

Sosiale rabatter Tillegg for digitale nedlastinger

Gi kundene en belønning med Tillegg for sosiale rabatter for enkle digitale nedlastinger. Med dette tillegget kan du tilby rabatter når brukere deler produktene dine på forskjellige sosiale nettverk. Men du kan også deaktivere rabattfunksjonen, og bruke tillegget som en enkel måte å legge til sosiale delingsknapper på produktsidene dine.

Dropbox Easy Digital Nedlastinger Add-On

De Dropbox-tillegg for Easy Digital Downloads gjør det mulig for deg å være vert for nedlastbare filer på Dropbox i stedet for på nettstedet ditt. Dette kan øke hastigheten på nedlastingsprosessene og ta en stor belastning av serveren din, slik at du sparer penger på hosting eller overføringsgebyr.

Gjentakende betalinger Easy Digital Downloads Add-On

Vil du tilby nedlastingene dine som en del av et premiummedlemskap? De Tillegg for tilbakevendende betalinger for EDD gjør det mulig for deg å sette opp tilbakevendende betalinger som blir belastet kundene dine på daglig, ukentlig, månedlig, årlig osv. basis. Kombiner dette med Tillegg for innholdsbegrensning å opprette bare medlemmer for abonnentene dine.

Bygg din egen startpakke Enkelt digitale nedlastinger Add-Ons Bundle

For mange nye butikker er Easy Digital Downloads Starter Pack Bundle er perfekt. Du har muligheten til å velge alle tilleggene du vil ha samtidig. Og når du kjøper 5 eller flere tilleggsprogrammer, sparer du umiddelbart 30% på kjøpet. Du kan ikke slå den avtalen!

Marketplace Easy Digital Nedlastinger Add-Ons Bundle

Hvis du planlegger å bygge din egen markedsplass, er Easy Digital Downloads Marketplace Bundle er en nødvendighet. Denne pakken med 8 premium-utvidelser inkluderer alle tilleggene du trenger til alle medlemmene for å sende inn varer for salg, administrere provisjoner, samle kundevurderinger, tilby belønninger og mer. I tillegg sparer du $ 170 ved å kjøpe alle 8 tilleggsprogrammer som en bunt.

Kjerneutvidelser Easy Digital Downloads Add-Ons Bundle

Til slutt, hvis du bare vil ha alle tilleggene, kan du få Easy Digital Downloads Core Extensions Bundle. Dette inkluderer og ubegrenset brukslisens for hver eneste premium-tillegg som for øyeblikket er tilgjengelig fra EDD. Denne pakken er den dyreste, priser til 495 dollar, men hvis du er en nettutvikler som bruker mange tillegg flere ganger, er det mye (du sparer nesten 80%).

Pakk inn

Der har du det – vår fulle, dyptgående guide for hvordan du konfigurerer Easy Digital Downloads for første gang, samt en samling av våre favoritt WordPress-temaer og EDD-tillegg. Forhåpentligvis har vi hjulpet deg med å finpusse EDD-ferdighetene dine, slik at du kan begynne å selge dine egne digitale produkter på nettet.

Har du et spørsmål som vi ikke dekket i denne artikkelen? Eller flere tips for nye brukere av Easy Digital Downloads? Legg igjen en kommentar nedenfor – vi vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me