Har du noen gang ønsket å bare starte på nytt med en ren skifer? Kanskje prøver du ut et nytt tema på en iscenesettingsside. Eller kanskje tester du kompatibiliteten til noen få plugins i din egen sandkasse. Dette er når du kanskje vil tilbakestille WordPress-databasen.


I disse tilfellene importerer eller oppretter du eksempeldata du kan teste med, og når du først har testet, vil du sannsynligvis kvitte deg med dem. Du kan bare slette dataene bit for bit manuelt, men det tar alltid. Eller du kan bruke Avansert plugin for tilbakestilling av WordPress for å sette nettstedet tilbake slik det var da du startet på bare noen få sekunder.

Slik tilbakestiller du WordPress-databasen

Avansert plugin for tilbakestilling av WordPress

Den enkleste måten vi har funnet på å raskt tilbakestille WordPress-databasen, er med gratis Avansert plugin for tilbakestilling av WordPress. Denne pluginen renser brukerne, blogginnleggene, lagrer produkter, porteføljeartikler eller noe annet du måtte ha lagt til i WordPress-installasjonen sammen med alle medfølgende mediefiler, kommentarer, taksonomier, rangeringer osv. Det sletter ikke installerte temaer. og plugins – det vil ganske enkelt deaktivere disse (så ingen bekymringer).

Vi anbefaler på det sterkeste å bruke denne pluginen i testmiljøer der du hele tiden trenger å starte på nytt. Vi bruker det selv når vi tester for Total WordPress-temaet vårt, så vel som for mange av pluginanmeldelsene du ser på bloggen vår. Selv om plugin-enheten for øyeblikket ikke støtter multisitering, gjør den en fantastisk jobb på enkeltinstallasjoner og setter fart på test- og omprøvingsprosessen.

Nå som du vet hva Advanced WordPress Reset-plugin gjør, slik kan du installere og bruke den til å tilbakestille nettstedet ditt.

Trinn 1: Installer avansert plugin for tilbakestilling av WordPress

Installer avansert plugin for tilbakestilling av WordPress

Logg først på WordPress-installasjonen og naviger til Plugins> Legg til nytt. Søk etter “database reset” og se etter Advanced WordPress Reset (det skal være det første resultatet). Klikk på knappen for å Installere og så Aktiver pluginen.

Trinn 2: Tilbakestill WordPress-databasen

Tilbakestill WordPress-databasen

Når den er aktiv vil plugin legge til en Avansert WP Reset alternativet under Verktøy. Det er her du kan tilbakestille nettstedet ditt.

Viktig notat: Husk at denne pluginen tilbakestiller hele nettstedet ditt, noe som betyr at alle brukerne dine (bortsett fra administratoren), innlegg, sider, ansatte, portefølje og alt annet blir slettet – også borte for alltid. Dette er grunnen til at vi anbefaler det når du ønsker en ny start som i testmiljøer. Hvis du bare vil rydde opp i din nåværende WordPress-installasjon, foreslår vi at du bruker en plugin som Advanced Database Cleaner (fra den samme plugin-utvikleren).

Bare skriv inn ordet “reset” for å bekrefte at du virkelig vil tilbakestille nettstedet ditt, og klikk deretter på det store blå Tilbakestill databasen knapp.

Trinn 3: Sjekk den rene installasjonen

Etter tilbakestilling av WordPress-databasen

Etter å ha bekreftet tilbakestillingen, skal du se et notat om at det var vellykket (yay!). Hvis du ser på nettstedet ditt, vil du merke at det er som en helt ny installasjon.

WordPress Database Reset Result

Hvis du klikker på innlegg vil du se at nettstedet ditt har gått tilbake til den opprinnelige WordPress “Hello World!” standardinnlegg, komplett med prøvekommentar. Og hvis du sjekker under sider standard WordPress “eksempelside” bør også være tilbake.

Deaktivert plugins etter tilbakestilling

Nettstedet ditt vil også ha gått tilbake til gjeldende standard WordPress-tema. Men ikke bekymre deg – alle temaene og pluginene dine bør fortsatt installeres. Den avanserte tilbakestillingen av WordPress deaktiverer dem ganske enkelt (se øyeblikksbildet over – alle pluginene våre er fortsatt der).

Før etter

Og bare for å se deg, her er testen vår før og etter bilder.

Før avansert tilbakestilling av WordPress

Dette var teststedet vårt før (komplett med eksempler på innlegg, taksonomier, hendelser, menyer og mer).

Etter avansert tilbakestilling av WordPress

Og dette er etter resultat. Du vil se at Mesa-temaet vi brukte nå er deaktivert, og nettstedet vårt bruker i stedet standard WordPress-tema for 2017.

Pakk inn

Der har du det! En komplett guide for å tilbakestille WordPress-installasjonen med den avanserte plugin for tilbakestilling av WordPress. Det gjør det virkelig raskere å teste om du er en nettdesigner eller utvikler. Bare sørg for at du bruker det på en enkelt WordPress-installasjon, og husk at det vil slette alt innholdet ditt (som vi nevnte før – dette er best for testmiljøer, for levende nettsteder der du vil beholde innholdet ditt Advanced Database Cleaner plugin er et mye bedre valg) .

Har du en annen måte å tilbakestille WordPress på? Eller spørsmål om hvordan du tilbakestiller WordPress-databasen? Eller om bruk av avansert plugin for tilbakestilling av WordPress? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me