OptinMonster gjennomgangs- og installasjonsveiledning

Når du driver en vellykket blogg eller online virksomhet med WordPress (eller med hvilken som helst nettplattform for den saks skyld), trenger du en jevnlig leserbase samt en jevn flyt av nye lesere for å vokse. SEO går en lang vei for å få nettstedet ditt funnet i søkemotorer, men når du først har en ny besøkende på nettstedet ditt, vil du holde dem tilbake. En av de mest populære og effektive måtene å holde på nye lesere er ved å implementere blygenerasjonsprogramvare for WordPress. I dag dekker vi formålet med blygenerasjonsprogramvare og ser på favoritten vår – OptinMonster.


Hva er Lead Generation-programvare?

EN lede er en potensiell ny abonnent eller kunde. Ledende generasjon er prosessen for å få den kundens interesse for hva det er å tilby. Og blygenerasjonsprogramvare er programmet eller plugin som hjelper deg med å kultivere og fange disse leadsene.

For WordPress brukes spesielt generasjonsprogramvare for generering av popups, flytende stolper og in-line optins for å vokse abonnementslister for nyhetsbrev. Disse listene kan deretter utnyttes for å øke bloggleserskapet ditt eller for å markedsføre varer eller tjenester du tilbyr via nettstedet ditt. Dette hjelper deg igjen med å forvandle besøkende som besøker WordPress, en gang til besøkende.

Når det gjelder alternativer for blygenerering er det en ganske klar linje på hva brukerne tror – enten du elsker dem eller du hater dem. Men uansett hvordan du føler for optins kan du ikke se bort fra at de er veldig effektive og har blitt dokumentert til doble og tredoble abonnementsrater (og i noen tilfeller enda mer – som hvordan Nikki, In Stitches brukte opt-ins for å øke abonnentene med 1375%).

Den beste Lead Generation-programvaren for WordPress: OptinMonster

OptinMonster Lead Generation-programvare for WordPress

Vi har prøvd mange plug-in-plugins og løsninger for WordPress, og vi er veldig imponert over OptinMonster og tror det er den beste leadgenerasjonsprogramvaren som er tilgjengelig i dag. Med tilpasningsalternativer, innebygd rapportering og avanserte teknologier for sporing av exit-intensjoner og delt testing, vil du være hardt presset for å finne en like tilpasset opt-in-maker. Vi gir det 5 stjerner for enkelhet, effektivitet og klarhet.

Først av alt er OptinMonster utrolig lett å bruke. Utviklerne har helt klart lagt mye tanke og krefter på å lage et intuitivt grensesnitt for å lage optins. Den aktive opt-in-skaperen har brukervennlige fargevalgere, tekstformater, rullegardinmenyer for handlingsvalg og mer. På denne måten selv om du ikke er en utvikler selv, kan du fremdeles lage tilpassede og funksjonelle rike opt-in-skjemaer uten å skrive en eneste kodelinje.

OptinMonster er det også supereffektiv. Hensikten med opt-in-skjemaer er å utvide listene dine, og med en rekke opt-in-stiler, formater og alternativer kan du lage et skjema som konverteres til leserskare. Det er lagt til funksjoner for å rulle utløsende, avslutte intensjon, låst innhold, forlate vogn og mer. Med så mange tilgjengelige innstillinger kan du lage opt-ins for hvert scenario for å fange flest mulig potensielle potensielle kunder.

Tydelig rapportering er en annen nøkkelfunksjon som gjør OptinMonster så kraftig. Du kan se og sammenligne hvordan det går med opt-ins (antall besøkende, konverteringer og klikkfrekvens) fra OptinMonster-oversikten. I tillegg kan du integrere dine opt-ins med Google Analytics-sporing for å få enda mer innsikt i hvem, hva, når og hvor folk klikker.

OptinMonster-medlemskap

Selv om du ikke vil bruke penger med en gang, kan du fremdeles komme i gang med OptinMonster for $ 0. Her er en rask introduksjonsvideo hvis du fremdeles ikke er solgt:

OptinMonster tilbyr for tiden en 14 dagers pengene tilbake-garanti, slik at du kan prøve uten å være fullstendig forpliktet. Så hvis du ønsker å gi det en gang, fortsett å lese og følg med vår enkle trinn-for-trinn-guide for å komme i gang.

Slik installerer du OptinMonster for første gang

OptinMonster er veldig enkel å bruke og overraskende rask å installere. Det er bare noen få skritt, og det bør ikke ta deg lengre tid enn en lunsjpause å få din første tilvalg opprettet og klar til å gå.

Opprett en OptinMonster-konto

Første ting først – du må registrere deg for en plan. Denne delen bør bare ta et par minutter. Så ta turen til OptinMonster-nettstedet, sjekk ut de tre planalternativene dine og velg det som passer best for deg (selv om vi anbefaler at du velger den årlige prisingen, siden du umiddelbart vil spare hele 40%).

OptinMonster Prising 2016

Hvis du er en blogger, vil Grunnleggende planen er sannsynligvis tilstrekkelig for dine behov. Kanskje til og med I tillegg til planen vil fungere også hvis du vil ha noen flere alternativer. Men hvis du vil bruke alle de fantastiske funksjonene i OptinMonster, eller hvis du vil bruke dem på en rekke nettsteder, anbefaler vi Pro plan. Det er den dyreste, men egentlig er det $ 29 i måneden for å ha tilgang til kraftige funksjoner som mobilspesifikk opt-in-optimalisering, tilpassede popup-vinduer for e-handel, lagt til CSS-effekter, exit intent-teknologi, automatisering av sanntidsoppførsel og mye mer.

Med planvalget ditt, følg ganske enkelt med resten av påmeldingsprosessen (e-post, navn, passord, betaling osv.).

Lag og tilpass din opt-in

OptinMonster-kontoinnlogging

Når du har opprettet en konto, kan du logge deg på kontoen din. Du bør se en lignende skjerm som den ovenfor. Klikk på den store grønne knappen “Create New Optin”.

OptinMonster kampanjenavn

Neste trinn er å gi kampanjen et navn og deretter legge til nettadressen til nettstedet der du skal bruke opt-in-skjemaet.

OptinMonster Legg til nettsted

Klikk på den blå lenken “Legg til et nytt nettsted” for å åpne modalvinduet, legg til kallenavnet og domenet ditt, og lagre deretter.

Valg av OptinMonster Optin Form

Nå kan du komme i gang med å lage din faktiske opt-in-skjema. Grunnleggende planer har bare tilgang til popup-vinduer i lightbox, og plussplaner inkluderer lysbokser, flytende stolper, sidefelt og etter post / in-line-alternativer. Men hvis du vil ha alternativer som øyeblikksbildet ovenfor, må du følge med på Pro plan. Dette gir ekstra alternativer for lysbilde, mobil og fullskjerm opt-in-stiler, så vel som tilpasset e-handel, sosiale medier og intelligente Canvas-popups. Bare velg en layout og mal du vil bruke (merk: for CSS-animasjonsalternativer må du velge Canvas-mal). For denne guiden valgte vi alternativet “Entrance” på fullskjerm.

OptinMonster alternativtilpasninger

Når du har valgt en stil, blir du ført til en live-redigerer der du kan begynne å tilpasse optin. Basic og Plus-planer tilbyr lignende designfunksjoner, som inkluderer den brukervennlige OptinMonster pek og klikk på malbygger, tilpasset fontalternativer, tilpasset CSS-støtte og muligheten til å legge til din egen suksessmelding og bekreftelsesside. Med en Pro-plan har du også tilgang til Ja / Nei maler samt MonsterEffects som du kan bruke til å legge til iøynefallende CSS-animasjoner til forskjellige elementer i alternativet.

Den aller første Oppsett-fanen til redaktøren inkluderer grunnleggende alternativer for kampanjen, inkludert standard- og suksess informasjonskapsler. Disse brukes til å bestemme når leserne dine skal se opt-in-en igjen etter å ha sett den eller fullført opt-in-prosessen. Hvis du vil at opt-in alltid skal sees, angir du informasjonskapslene til 0.

OptinMonster Optin Styling Customization

Den neste fanen merket Optin er der du finner valg og tilpasningsalternativer for farger og skrifter, alternativet å inkludere en kobling til personvernreglene og en tilpasset CSS-redigerer. For å endre den faktiske teksten som vises, bare pek og klikk. Når du begynner å redigere teksten, vil du også se en minitekstredigerer med grunnleggende alternativer for tekstdekorasjon og lenker, samt alternativer for å legge til uttrykksikoner og tilpassede avsnittstiler.

OptinMonster Ja / Nei Optin

Hvis du bestemmer deg for en Pro-plan fra OptinMonster, vil du også se en fane for å legge til Ja / Nei-knapper. Det inkluderte alternativer for å style hver knapp og legge til handlinger når leserne klikker.

OptinMonster suksessmelding

For å gå videre til suksess-delen, kan du tilpasse hva som skjer når en leser velter. Hvis du bestemmer deg for å vise et suksessstema, er det tre inkludert i Pro Plan.

OptinMonster visningsregler

Med din opt-in fullt utformet og klar til bruk, må du konfigurere skjermreglene. Disse avgjør om og når opt-in-en din vises til leserne. Det er mange standardregler for kampanjer, men du har også muligheten til å legge til ditt eget tilpassede regelsett hvis du ønsker det.

Avslutt intensjon er en effektiv innstillingsmiljø eksklusiv for Pro-medlemmer. Med denne kampanjens regelsett vil opt-in-en bli utløst når OptinMonster opplever at en leser kommer til å forlate nettstedet ditt. Denne funksjonen er svært nyttig for å fange ville være engangs besøkende og koble dem til å komme tilbake.

OptinMonster Legg til e-postleverandør

Integrasjonsfanen er viktig – herfra kobler du opt-in-skjemaet med e-postlisten din. OptinMonster integrerer for tiden med 24 forskjellige e-postleverandører (fra ActiveCampaign til Webhook). Velg leverandøren din og følg de nødvendige instruksjonene for å registrere kontoen din. Vi har valgt MailChimp, som krever en API-nøkkel.

MailChimp Få API-nøkkel

For å generere en ny MailChimp API-nøkkel, logger du bare på MailChimp-kontoen din og går til profilen din. Herfra svever du på Ekstra menypost, og klikk deretter på API-nøkler.

MailChimp Generer API-nøkkel

Nå er det bare å klikke på “Opprett en nøkkel” -knappen for å øyeblikkelig generere den nye API-nøkkelen. Kopier API-nøkkelen din og gå tilbake til OptinMonster opt-in editor.

OptinMonster Legg til MailChimp API-nøkkel

Lim inn API-nøkkelen din og legg til en kontoen etikett (dette er bare for deg, så du trenger ikke å tenke for mye på det). Når kontoen din har bekreftet, vil du se en ekstra rullegardinliste, og velg listen din, et alternativ for en velkomst-e-post for nye abonnenter og muligheten til å aktivere bekreftelse med dobbelt påmelding.

OptinMonster Google Analytics

Den siste delen i opt-in-redigeringsprogrammet er å aktivere Analytics for ditt opt-in-skjema. Herfra kan du legge til sporing for å se hvordan skjemaet ditt konverterer så vel som all annen fantastisk informasjon Google kan gi (som oppførsel, anskaffelse, etc.).

Når du er ferdig med alle opt-in-alternativene, lagrer du skjemaet.

Aktiver og integrer opt-in-en

Med din påmeldingsskjema klar til å gå, er det eneste som gjenstår å aktivere kampanjen din og legge inn opt-in på nettstedet ditt.

OptinMonster CV-kampanje

Hvis du vil aktivere kampanjepekeren på menypunktet “Kampanje (midlertidig stoppet)” øverst på siden. Klikk for å fortsette kampanjen.

OptinMonster innebygd kampanje

For HTML og andre nettsteder tilbyr OptinMonster innebygde koder som kan kopieres og limes inn, men for WordPress er det ingen innebygd kode som trengs. I stedet må du installere OptinMonster WordPress-plugin.

Installer OptinMonster WordPress Plugin

For å legge til din opt-in med plugin-loggen logger du først på WordPress admin panel for nettstedet du vil legge til opt-in på (dette skal være den samme nettadressen du opprinnelig la til da du opprettet din opt-in). Gå deretter til Plugins> Legg til nytt og bla etter “OptinMonster.”

Installer OptinMonster-plugin

Det aller første resultatet skal ha et lite grønt monster. Klikk på knappen for å installere nå, og klikk deretter på for å aktivere.

OptinMonster Connect-konto

Du bør se en velkomstskjerm etter at du har aktivert plugin-modulen. Neste trinn er å “Få forbindelse” til din OptinMonster-konto. Etter å ha klikket, bør du føres til et skjermbilde for å oppgi OptinMonster API-informasjonen. For å få dette til, må du gå tilbake til OptinMonster-kontoen din.

OptinMonster Generer API-nøkkel

Gå til Dashboard i OptinMonster, og klikk deretter på “API” -alternativet. Bare klikk på den grønne knappen for å generere API-brukernavn og nøkkel. Kopier disse og gå tilbake til plugin-tilkoblingsskjermen.

OptinMonster Save API

Lim inn API-informasjonen din og lagre. Når du har lagret, skal du se et alternativ for dine Optins.

OptinMonster View Optins

Klikk på kategorien Optins for å se på opt-in-skjemaene du opprettet på OptinMonster-nettstedet. Du vil se at opt-in-en er “Deaktivert” som standard. For å aktivere det ved å holde musepekeren på opt-in og klikke på alternativet “Edit Output Settings”.

OptinMonster Output Settings

Merk av i ruten for det aller første alternativet “Aktiver optin on site.” Du kan også gå gjennom og gjøre andre innstillingsvalg for lasting av opt-in på bestemte sider, kategorier eller koder. Når du er ferdig, klikk lagre, og opt-in-en din skal være aktivert og lett synlig på fronten av nettstedet ditt – det er det!

Nå kan du gå tilbake og lage flere opt-ins for delt testing, lage forskjellige stiler som skal brukes på forskjellige innlegg eller destinasjonssider, og prøve å lage opt-ins med forskjellige insentiver (gratis e-bøker, eksklusive tilbud osv.). Så bli kreative og begynn å vokse listene dine!

Pakk inn

Som du kan se, er OptinMonster ikke bare en enkel popup-plugin – det er en komplett generasjonsprogramvare som du kan bruke til å utvide bloggen din og bedriften din. Vi viser deg hvor enkelt det er å komme i gang, så alt som gjenstår hvis du kan ta sjansen og prøve. Vi tviler sterkt på at du vil bli skuffet, og OptinMonster er selvsikker i produktet sitt til at de tilbyr en 14-pengene-tilbake-garanti.

Få OptinMonster

Hvis du har spørsmål om vår erfaring med OptinMonster, eller hvis du har noen tips eller anbefalinger fra deg selv, kan du gi oss et kommentarblås. Vi vil spesielt høre om du har brukt OptinMonster for å utvide potensielle kunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me