De beste WordPress-kursene for nybegynnere

WordPress er et bemerkelsesverdig Content Management System (CMS) som er grunnen til at det er så mange gode WordPress-kurs tilgjengelig på nettet. Det er kraftig og fleksibelt nok til å lage nesten alle slags blogger eller nettsteder du kan forestille deg. Imidlertid kan den enorme verdenen av WordPress virke skremmende med det første, og du vet kanskje ikke hvordan du skal gjøre for å lære alle dens inn og outs.


Heldigvis trives WordPress-samfunnet, og det er mange mennesker der ute som er villige til å hjelpe deg med å lære tauene. Et raskt Google-søk avslører tusenvis av artikler og opplæringsprogrammer, sammen med dedikerte YouTube-kanaler som WPCrafter, Tyler Moore, og WPBeginner. Disse ressursene er fantastiske, men ofte vil du finne den beste måten å gjøre fremgang på, ved å ta del i et mer strukturert kurs.

Derfor vil vi anbefale noen virkelig gode WordPress-kurs på nettet for nybegynnere i denne artikkelen. Hver er designet med tanke på nye brukere og vil bevæpne deg kunnskapen du trenger for å starte opprette dine egne nettsteder. La oss komme i gang!

1. WordPress Training av Yoast Academy

WordPress Training av Yoast

BESØK YOAST for å komme i gang →

På tide å fullføre: 3 timer
Pris: Gratis nybegynnerkurs ($ 199 / år som inkluderer SEO-trening, $ 499 / år for tilgang til alle nåværende og kommende kurs)

Vil du komme raskt i gang med WordPress? Vel, hvem bedre å lære av enn et av de mest kjente navnene i bransjen. Yoast Academy tilbyr 4 gratis kurs for å dekke det grunnleggende. Den første, WordPress for nybegynnere, leder deg gjennom trinnene for å komme i gang (installasjon, temaer, plugins, sikkerhet osv.). Da hjelper videoer på blokken og klassisk redaktør deg med å velge det som passer best for deg. Og til slutt vil et gratis kurs om WordPress SEO for nybegynnere hjelpe deg med å peke deg i riktig retning for å starte rangering i søkeresultater.

Utover disse gratis kurs tilbyr Yoast to premium-pakker som er en flott ressurs for både nybegynnere og etablerte WordPress-brukere. Dette er din sjanse til å få eksklusive SEO-tips fra WordPress SEO-ekspert. Det er en flott investering i fremtiden til nettstedet ditt hvis du har tid og budsjett tilgjengelig.

Pros

 • 4 raske, enkle og gratis videoer å fordøye videoer for å komme i gang med det grunnleggende.
 • Alternativer for å oppgradere for tilgang til premium SEO-kurs du rett og slett ikke finner andre steder.
 • Det er et Yoast-sertifikat og et merke når du fullfører kursene for å legge til på nettstedet ditt eller gjenoppta det.

Ulemper

 • Fordi det bare er fire kurs, vil du ikke gå inn på nisjeemner som e-handel, nyhetsbrev osv.
 • Premium-SEO-kursene er dyre (selv om jeg som tidligere nevnt anser dem som en investering).

2. Joy of WP: WordPress Training

Joy of WP: WordPress Training

Besøk Joy of WP for å komme i gang →

På tide å fullføre: 5 timer og 30 minutter (WP A til Å er omtrent 4,5 timer, mens WordPress kommer inn omtrent 1 time)
Pris: Gratis

Bud over på Joy of WP har ikke satt sammen en, men to nyttige WordPress-kursserier for å komme i gang på reisen. Disse enkle å følge sammen med guider dekker Komme i gang, koblinger, temaer, plugins, blogging, hosting, Gutenberg og noen få andre ekstrautstyr (under Potpourri-delen). Hvis du fullfører videoene, er du sikker på å ha et godt håndtak om det grunnleggende WordPress.

Pros

 • Begge seriene er helt gratis (det kan hende du blir bedt om å registrere deg på en gratis konto for å se noen av videoene).
 • Hver video dekker et spesifikt emne i detalj, så hvis du bare vil lære hvordan du kan “legge til medier i overskriften”, kan du hoppe videre og se akkurat den ene videoen..

Ulemper

 • Hvis du ser på begge deler, er denne serien litt på langsiden. Du må skille ut en ettermiddag, eller enda en hel dag, for å fullføre alle videoene.
 • Det er noen få videoer du kan hoppe over fordi de er veldig spesifikke (hovedsakelig i plugins-delen).

3. WordPress Quick Start Course av WP Apprentice

WordPress Quick Start Course av WP Apprentice

Besøk WPA-lærling for å komme i gang →

På tide å fullføre: En time
Pris: Gratis (levetidstilgang til WordPress Essentials for $ 47, eller alle kursene deres for $ 147)

Dette første kurset er en rask og enkel tutorial ment for absolutte nybegynnere. WordPress Quick Start Course fokuserer på det grunnleggende: hvordan du finner en webhotell, installerer WordPress, bruker dashbordet og begynner å lage innhold. Alle plattformens sentrale funksjoner blir forklart, for eksempel temaer, plugins og widgets. Når du er ferdig med å se disse ti videoene, er du klar til å starte opp det første nettstedet.

Pros

 • Kurset er kort og gratis, så du risikerer ikke noe ved å prøve det.
 • Den holder seg på et introduksjonsnivå, perfekt for noen som aldri har brukt plattformen.
 • Du vil få en generell oversikt over alle de viktigste funksjonene i WordPress.

Ulemper

 • At kurset er så kort kan også være en ulempe – det er ikke rom for grundige forklaringer.
 • Bare emner på inngangsnivå dekkes. Hvis du vil lage noe annet enn et enkelt nettsted, vil du sannsynligvis trenge ytterligere informasjon.

4. Fullfør WordPress-opplæring for nybegynnere av Udemy

Fullstendig WordPress-opplæring for nybegynnere av Udemy

Besøk Udemy for å komme i gang →

På tide å fullføre: 4 timer
Pris: 19,99 dollar

Fullstendig WordPress-trening for nybegynnere er for tiden priset til litt under $ 20, og den er relativt omfattende. Som alle gode WordPress-kurs, dekker dette innlegget fra Udemy det grunnleggende om å sette opp en webside eller blogg. Den fokuserer også på det større bildet, og forklarer den generelle rammen for plattformen og hvordan den fungerer. Nær slutten er det litt diskusjon om ved hjelp av SEO for å forbedre nettstedets synlighet og rangering.

Pros

 • Mange temaer blir dekket på bare noen få timer.
 • Kurset inneholder en trinn-for-trinn-guide for å få nettstedet ditt i gang.
 • Det tar en konseptuell tilnærming til WordPress, og lærer deg hvordan og hvorfor ting fungerer i stedet for bare å gi instruksjoner.
 • De fleste av forklaringene er enkle og nybegynnervennlige.

Ulemper

 • Noe av det senere materialet er ganske avansert, og dekker komplekse temaer som å lage dine egne temaer (i rettferdighet kan du se dette som en proff!).
 • Kurset er litt eldre. Så selv om det meste av informasjonen fortsatt gjelder, er noen få ting utdaterte.

5. WordPress 101: The Basics av ​​WP101

WordPress 101: The Basics av ​​WP101

Besøk WP101 for å komme i gang →

På tide å fullføre: 90 minutter
Pris: $ 19 / år (de 7 første videoene er gratis – slik at du kan komme i gang for $ 0)

Noen ganger gir ikke et gratis kurs alt du leter etter, og du er villig til å betale for noe litt mer profesjonelt. WordPress 101: Grunnleggende kommer med en pris, men gir mer støtte og visningsalternativer enn de ovennevnte kursene. Det klarer også å dekke alle de grunnleggende – temaer, plugins, sette opp et nettsted – samt noe mer avansert materiale om nettstedinnstillinger og tilpasning. Spredt gjennom de 20 videoene er mange nyttige tips for WordPress nybegynnere.

Pros

 • Kurset er mer tilgjengelig enn de fleste. Det er lukket bildetekst, og det er et alternativ på spansk.
 • Når du kjøper kurset (eller et abonnement), får du tilgang til et forum der du kan stille spørsmål og få støtte.
 • Når du har begynnerkurset, er kurset på mellomnivå gratis.

Ulemper

 • Når den ikke er i salg, er kurset litt kostbart, gitt den korte lengden.
 • Det forutsetter at du allerede har satt opp WordPress, så det dekker ikke hvordan du vert og installerer plattformen.

6. Bli ditt eget sjef WordPress-kurs av BitDegree

Bli ditt eget sjef WordPress-kurs av BitDegree

Besøk BitDegree.org for å komme i gang →

På tide å fullføre: 75 minutter
Pris: 34,99 dollar

Vil du lære hvordan du starter ditt eget nettsted? Og hvordan tjene penger på det? Og greier det over tid? Enkelt – Be Your Own Boss-serien på 17 korte, og til det poenget tutorials er noe for deg. BitDegree har gjort en god jobb med å sette sammen en rask og lettforståelig guide som forklarer alt det grunnleggende for å starte din egen webside med WordPress. I tillegg dekker kurset sentrale tips og ferdigheter for å forbedre virksomheten din, markedsføring, passiv inntekt og (selvfølgelig) bli din egen sjef. Alt du trenger er internettilgang, og du kan ha all kunnskapen du trenger for å starte ditt eget nettsted innen slutten av lunsjpausen.

Pros

 • Laget av programvare og apputvikler Alex Genadinik.
 • Dette raske, 75 minutter lange kurset er enkelt å passe inn i enhver tidsplan.
 • Nyttige og direkte opplæringsprogrammer dekker viktige punkter for etablering av nettsteder slik at du kan bygge et nettsted på en dag.
 • Lagt tips for å drive nettstedet ditt som en virksomhet er nyttige for de som er nye i bransjen.

Ulemper

 • Kurset kan dekke virksomhetssiden mer, men du kan følge opp denne opplæringen med BitDegree inntektsgenereringskurs (for øyeblikket bare $ 9,99).
 • Langs de samme linjene som forrige punkt, er dette kurset en oversikt, slik at det ikke går i dybden på noe emne for å passe alle viktige punkter i den kompakte 75-minuttsplanen..

7. Ulike WordPress-kurs på Lynda.com

Ulike WordPress-kurs på Lynda.com

Besøk Lynda.com for å komme i gang →

På tide å fullføre: Avhenger av kurset, men de fleste er omtrent 2 timer lange
Pris: En måned gratis, etter det starter et abonnement på Lynda.com på $ 24.99 per måned

Kanskje du allerede vet litt om WordPress eller oppretting av nettsteder generelt, og du føler at noen av ovennevnte kurs vil være så enkle for dine behov. Eller kanskje du bare liker ideen om å kunne lære i ditt eget tempo, i stedet for å bli ledet gjennom et strukturert sett med leksjoner. Lynda.com er et nettsted der alle kan laste opp sine egne WordPress-kurs, noe som betyr at det er en mye av tilgjengelig informasjon. Du kan finne kurs om å sette opp WordPress, det grunnleggende om å lage et nettsted, hvordan du bruker temaer og plugins, spesifikke tips og triks og mer avanserte emner.

Pros

 • Du får tilgang til mye innhold til en ganske lav pris.
 • Det er mulig å finne kurs rettet spesielt mot det du prøver å lære.
 • Når du føler deg klar for det, vil visse kurs gi mer avansert informasjon og teknikker.
 • Lynda.com er en mer selvstyrt plattform – du kan hoppe fra kurs til kurs etter hvert som behovet oppstår.

Ulemper

 • Å bruke denne typen nettsteder er ikke så grei som å lære gjennom et enkelt kurs. Du må gjøre noen søk for å finne den informasjonen du trenger.
 • Kvaliteten på kursene er variert, siden hver har en annen skaper.

8. Begynnelsen av WordPress av Treehouse

Begynner WordPress av Treehouse

Besøk Treehouse for å komme i gang →

På tide å fullføre: 3 timer, begynn å bli ferdig
Pris: Et abonnement på Treehouse starter på $ 25 per måned (det er også et sju-dagers gratis prøveversjon)

Dette kurset dekker det vesentlige som WordPress er, hvordan man installerer WordPress lokalt for testing, grunnleggende (innhold, media, tilpasning og mer), brukerroller og migrering fra lokalt til live. Den er delt opp i enkle å administrere seksjoner, bortsett fra WordPress-baserte delen, som er omtrent 1/2 av hele kurstiden (men ingen bekymringer – du kan enkelt pause når som helst). Det er et flott alternativ å komme i gang på en ettermiddag.

Pros

 • Totalt sett veldig lett å følge med.
 • Enkle trinnvise instruksjoner hjelper deg gjennom viktige WordPress-aspekter.

Ulemper

 • Ting beveger seg ganske raskt i den lokale installasjonen, slik at du kanskje trenger å lytte på nytt.
 • Bygge på det siste punktet – delen om migrering til ditt live nettsted er litt rask.

9. WordPress Development av Treehouse

WordPress Development av Treehouse

Besøk Treehouse for å komme i gang →

På tide å fullføre: 27 timer for hele kurset, med 2 timer for å dekke ‘nybegynner’ -materialet
Pris: Et abonnement på Treehouse starter på $ 25 per måned (det er også et sju-dagers gratis prøveversjon)

Du vil være hardt presset for å finne et grundigere kurs enn WordPress Development. Hele sporet dekker nesten alt du kan tenke på som er relatert til WordPress. Det er en veldig klar progresjon fra innhold fra nybegynnere – nedlasting av WordPress og bygging av ditt første nettsted – til mellomliggende og avansert materiale, for eksempel å jobbe med plugins og kodetilpasning.

Pros

 • Det er massevis av innhold, organisert på en måte som er lett å følge.
 • Trinn-for-trinn-instruksjoner leder deg gjennom å bygge et WordPress-nettsted.
 • Å jobbe gjennom begynnelsen av dette kurset gir et ganske tydelig bilde av hva WordPress kan gjøre og hvordan det fungerer.

Ulemper

 • Når du har kommet deg over de første par videoene, er den mer avansert enn de andre WordPress-kursene på denne listen.
 • Noen videoer antar forutgående teknisk kunnskap, spesielt senere i sporet.

Hvis du aldri har brukt WordPress før, kan du være bekymret for at du ikke har erfaring eller teknisk kunnskap som er nødvendig for å gjøre effektiv bruk av plattformen. Imidlertid er det enestående samfunnet og det store utvalget av tilgjengelige WordPress-kurs og opplæringsprogrammer det veldig tilgjengelig for alle som er villige til å bruke litt læringstid.

Disse WordPress-kursene vil hjelpe deg å forstå og begynne å bruke det grunnleggende på kort tid. Men kanskje vi savnet en god. Vet du om andre fantastiske ressurser for å lære om WordPress? Vi vil gjerne høre om dem i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me