6 måter å bygge og vokse e-postlisten din med WordPress

En e-postliste er ikke bare en måte å holde publikum oppdatert på, den kan være et uvurderlig verktøy for virksomheten. At det er en god måte å få folk til å komme tilbake for mer. Men du kan også sakte og jevnt bygge forbrukernes tillit ved å tilby verdi gratis. Du kan deretter gjøre dette til et salg eller en kunde lenger nede i veien. Det beste er at du stort sett kan automatisere hele prosessen. Du trenger bare å vokse og lage en e-postliste.


Hvis du ikke allerede har en e-postmarkedsføringsleverandør, kan det være lurt å ta en titt på MailChimp, SendinBlue eller MailPoet – som alle tilbyr gratis planer for lister i mindre størrelse.

1. Sett et skjema i sidefeltet

Sidefeltform

Jada, det er enkelt å kopiere og lime inn koden til skjemaet, eller installere en plugin, slik at du raskt kan bare fortsette, lene deg tilbake, slappe av og se listen vokse … ikke sant? Vel, ikke akkurat. Hvis du gjorde det, ville du sannsynligvis ha en forferdelig konverteringsfrekvens. Nesten ingen av de besøkende ville registrere seg. Først av alt må du jobbe i en kort kopi for å kommunisere hvorfor det er lurt å registrere seg. (Du kan alltid etterligne påmeldingsskjemaer som har fått deg til å gi bort e-posten din tidligere, men sørg for at den er i samme stemme som resten av nettstedet.)

En vanlig strategi å ta ting enda lenger, er å legge til noe for å søte potten. En eBok, en arbeidsbok, et videokurs, eller til og med en gratis prøveversjon av et produkt. Når de brukes til å lage en liste, blir disse tingene ofte referert til som en blymagnet. Noe som oppfordrer flere til å legge igjen e-postene sine.

Massevis av bloggere og markedsførere sverger ved denne strategien, som du sannsynligvis har lagt merke til om du ofte har noen (eller mange) blogger gjennom årene. Noen mennesker vil imidlertid fortsette å tilby nyhetsbrevet som den eneste grunnen til å registrere seg, for å samle e-postene til folk som virkelig er interessert i å holde seg rundt og lese noen få nyhetsbrev i fremtiden.

2. Legg til et påmeldingsskjema etter innlegg

Du kan selvfølgelig lime inn koden for skjemaet manuelt etter hvert eneste innlegg du skriver, eller du kan bruke en enkel plugin for enkelt å utforme og plassere flotte former under innleggene og sidene dine. En flott optin er WPForms – som integreres sømløst med MailChimp, AWeber, Campaign Monitor, GetResponse, Constant Contact, Drip og Zapier. Bare installer, lag ditt tilpassede nyhetsbrevskjema, og sett deretter inn på sider. Igjen er det viktig å legge ned litt arbeid i å lage kopier som følger stemmen og karakteren på nettstedet ditt.

3. Ha innskjerm- eller popup-skjema på nettstedet ditt

Skyv inn eller pop-up-optinform

Hvis du bruker MailChimp, har de faktisk en lysbilde-generator som du kan bruke til å opprette en side, og deretter ganske enkelt lime inn koden i en del av header.php av det valgte temaet ditt for å bruke det på nettstedet ditt (du kan bruke en plugin som Topptekst bunntekst å legge til denne koden hvis du føler deg ukomfortabel med å redigere temafiler direkte.)

Hvis ikke, er det et par flotte WordPress-plugins (med mer funksjonalitet og forhåndsinnstilte temaer) som er mer enn opp til oppgaven. Bloom og SumoMe er to gode alternativer. Eller du kan bruke en fullstendig frittstående generasjonsprogramvare som fungerer med fulle funksjoner MailOptin, OptinMonster eller vår personlige favoritt Optimonk.

Både MailOptin og OptinMonster er betalte alternativer, men de tilbyr mye funksjonalitet, inkludert a / b-testing, lett fordøyelig analyse og enkel optin formbuilder. Begge er vel verdt investeringen. Bloom betales også, men gir ikke den samme fleksibiliteten etter min mening. For å få SumoMe-listebyggeren må du registrere deg på SumoMe. Det er gratis å prøve, og du får tilgang til mange andre markedsføringsverktøy også (et utmerket eksempel på en blymagnet på jobben).

4. Gjør hjemmesiden din til en dedikert (eller semi-dedikert) destinasjonsside.

Destinasjonsside

Mange større bloggere og eiere av små bedrifter vet at innsamling av e-post er en så viktig del av virksomheten deres at de dedikerer hjemmesidene sine til å samle inn kundeemner. Noen ganger betyr dette å lage en komplett destinasjonsside med et veldig diskret avslutningsalternativ som “Fortsett til bloggen min.” Andre ganger fokuserer de området over brettet, det synlige området som først ble lastet inn i en nettleser, ved å samle e-postmeldinger, og gjøre hjemmesiden til en slags semi-landing page.

Hvis du går med det første alternativet, kan du bruke en destinasjonssideoppretter som trives for å opprette destinasjonssiden, og bare angi den som indekssiden for nettstedet ditt. Den andre tilnærmingen med semi-landingssiden kan virke vanskelig å lage, men det er ikke bare temaer som er helt dedikert til denne tilnærmingen (som Landing av Themify), men du kan enkelt lage en vakker funksjonell side med en sidebygger eller et tema som Total.

Problemet med metodene jeg har nevnt så langt, er at de alle er avhengige av en faktor som er mye vanskeligere å forbedre på kort sikt, trafikk. Hvis du ikke har mange som besøker nettstedet ditt, vil du naturlig nok ikke ha mange som melder seg på nyhetsbrevet eller kurset ditt. Du kan gjøre dette selv om du ikke har lansert nettstedet ditt ennå, ved å bruke en kommende plugin. Det er grunnen til at de neste metodene fokuserer på både trafikk- og e-postabonnenter.

5. Land et gjestepost og send trafikk til en destinasjonsside.

Gjestepost

Et gjestepost er ganske enkelt et innlegg som du skriver og publiserer på andres blogg eller nettsted. Hvis du allerede har opprettet et forhold til andre bloggere / bedriftseiere i din nisje, kan du nå dem og slå ideer du tror vil være bra for publikum (hvis ikke, bygg opp relasjoner med mennesker i ditt rom).

Husk å følge opp. Dette er ting som har fått meg inn døra noen ganger i det siste, er en enkel oppfølgings-e-post omtrent en uke etter den første. Hold det høflig og enkelt, oppsummer raskt forslaget.

Selv om det kan fungere på kort sikt rent på grunn av volumet, fraråder jeg “tilpasning for spam og be”, der du ganske enkelt sender en e-post til en rekke mennesker basert på en mal, da den kan brenne broer der du ellers kan ha bygget et flott forhold.

For optimale resultater, velg blogger som er direkte eller indirekte (for eksempel et gjestepost om raske effektive treningsøkter på en sunn spiseblogg) relatert til emnet (e) du takler på nettstedet ditt. Deretter legger du litt krefter på å undersøke hva slags innhold som ser ut til å resonere mest med publikum. Dette er forskjellig fra blogg til blogg. Noen steder har publikumselskende publikum, andre elsker dype personlige historier om prøving, feiling og til slutt suksess.

Deretter kan du velge å enten sende dem til den vanlige destinasjonssiden, eller kanskje til og med gå den ekstra milen og sende dem til en destinasjonsside som er 100% skreddersydd for akkurat dette gjestepostens publikum. Skrevet på språket deres, og kanskje gi dem en eksklusiv avtale eller tilbud sammen med den normale ‘blymagneten’.

Det flotte med denne strategien er at den er repeterbar. Du kan til og med gjesteinnlegg mer enn en gang på det samme nettstedet. Hvis du gjør det riktig, også tar deg tid og krefter på å lage et stykke verdt å huske (og dele), vil det også bidra til å forbedre forholdet ditt til personen som lar deg låne scenen sin.

6. Samarbeid med noen (gjør en felleskontrollert virksomhet)

joint-venture-team-arbeid

Hvis du sliter med trafikk, men allerede har et kvalitetsbook / kurs / produkt som du tror på, kan du prøve å rekruttere hjelp fra andre mennesker. Du kan tilby bloggere eksklusive tilbud til publikum, for eksempel en sjanse til å få boken / kurset ditt gratis.

Hvis innholdet ditt er av høy kvalitet, og du allerede har opprettet en viss rapport med noen få påvirkere på din plass, kan dette være mye enklere enn du kanskje tror. Igjen fraråder jeg ‘spam and be’ tilnærmingen. Og husk å følge opp igjen.

Avslutt våre tips for å utvide e-postlisten din

Mens det første trinnet for å bygge et publikum og gjøre medlemmene av det publikum om til kunder, selvfølgelig er trafikk, og å få besøkende i utgangspunktet, er det andre trinnet å sørge for at de fortsetter å komme tilbake. Hvis de ikke kommer tilbake, vil de bare være en tilfeldig person som våget seg inn på nettstedet ditt en gang. Men hvis de blir med på nyhetsbrevet ditt, vil de sakte bli kjent med deg og hva du handler om. Eller hvis du allerede har trafikken som kommer inn, kan du bruke hvilken som helst av eller kombinere metode 1-4. Hvis du fortsatt sliter med å få folk til å besøke nettstedet ditt, kan du jobbe mot 5-6.

Kjører du et nyhetsbrev, et e-postkurs eller noen annen form for e-postliste? Vi vil gjerne høre noen av tipsene dine (og jeg er sikker på at våre andre lesere også ville gjort det) – som hvordan du i utgangspunktet har utvidet e-postlisten din, eller hvordan holder du folk på å abonnere?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me