Enten du er en erfaren nettutvikler eller bare en nysgjerrig tilskuer som søker å lære mer om det lykkebringende prosjektet som er WordPress, vil tutorials hjelpe deg med å skjerpe ferdighetene dine for ikke å nevne å forvandle deg fra en WordPress-novise til Sensei på kort tid.


Hvis ønsket ditt er å øke kunnskapen din om WordPress, vil dette innlegget skinne lys på førti (40) fantastiske opplæringsprogrammer på WordPress. Selv om det finnes tusenvis av WordPress-opplæringer der ute, har vi gjort vårt beste for å gi deg førti (40) av de beste. Alle opplæringsprogrammene i dagens innlegg er langt over folden; de sprenger av WordPress-tips og ble laget av respektable forfattere og utviklere.

Så ta deg et krus med kaffe (eller hva som helst som flyter båten din) og gjør deg klar til å lære og ha det gøy!


1WordPress Tutorial – Komme i gang
Denne videoopplæringen av Jesse Boyer fra Udemy vil introdusere deg det grunnleggende om WordPress. Opplæringen vil hjelpe deg med å installere, konfigurere og bruke WordPress på nettstedet ditt enkelt og raskt. Du kan også sjekke vår egen nybegynnerguide til WordPress-videoer her på WPExplorer.


2Hvordan lære WordPress om en uke (gratis!)
Hvordan vil du lære WordPress og starte en online virksomhet om en uke? Hvis dette høres ut som noe du gjerne vil prøve, har Raelene Wilson, en prisbelønnet journalist og skribent ved WPMU DEV, akkurat tutorialen for deg. De Hvordan lære WordPress om en uke opplæringen er delt inn i syv deler, en for hver dag i uken. En dag som i dag neste uke, er du klar til å starte din egen virksomhet ��


3Hvordan sette opp et gratis minikurs i WordPress
Hvem ønsker ikke å gi sine besøkende mer verdi? Å tilby et gratis minikurs er en fin måte å gi ekstra verdi og øke adresselisten din. Denne opplæringen fra Joe Foley viser deg nøyaktig hva du skal gjøre for å lage et vellykket minikurs.


4Slik fjerner du ødelagte koblinger fra ditt WordPress-nettsted for alltid
Ødelagte lenker er vondt i nakken. De vil sende dine besøkende bort og sverte SEO-rangeringene dine. Det er ikke noe bra som kan komme fra ødelagte koblinger, uansett hvor attraktiv 404-siden din er. Den beste og eneste måten å takle ødelagte koblinger på er å bli kvitt dem en gang for alle. Tom Ewer vil vise deg hvordan du kan fjerne ødelagte koblinger fra WordPress-siden din – for alltid.


5WordPress Shortcodes: En komplett guide
Visste du:

  • WordPress kortkoder ble introdusert i versjon 2.5? (Å ja, de har eksistert en stund.)
  • Den gjennomsnittlige redaktøren uten programmeringsferdigheter kan enkelt publisere dynamisk innhold ved å bruke kortkoder?

WordPress Shortcodes-guiden av Konstantinos Kouratoras fra Smashing Magazine vil forklare alt du trenger å vite om WP-kortkoder. Hvis du er i snarveier (og som ikke er det), vil du synge ros for Konstantinos innen slutten av opplæringen.


6Hvordan bli kvitt / wordpress / fra din WordPress nettadresse
Denne gode opplæringen fra de gode gutta på WPBeginner er din reddende nåde hvis du “… tilfeldigvis installerte WordPress i en underkatalog og nå vil flytte den til rotkatalogen.” Opplæringen vil hjelpe deg å kvitte seg med domenenavnet ditt til / wordpress / extensions og gi deg en mer tilgjengelig og minneverdig URL.


7WordPress-opplæring: Hvordan lage et WordPress-tema fra HTML
Hvis du vil lære å lage WordPress-temaer fra statisk HTML, er dette opplæringen du trenger. Denne tutorialen er skrevet av Freddy (å, det er meg), og vil hjelpe deg med å konvertere HTML-maler til fullt fungerende WordPress-temaer..


wordpress-dashicons

8Bruke fontikoner (dashikoner) for tilpassede innleggstyper i WordPress 3.8
AJ Clarke f * cking elsker det nye WordPress 3.8 admin design. En funksjon som vekker ham, er skriftikonene (eller Dashicons), som mildest sagt var fantastiske tillegg. Hvis du vil vite hvorfor AJ går over Dashicons, kan du lese veiledningen hans om å bruke fontikoner for tilpassede innleggstyper. Opplæringen er kort og godt levert, noe som gjør det morsomt.


9WordPress Security: Er ditt WordPress-nettsted virkelig sikkert?
Hvis du ønsker å ta krigen til hackere, vil denne opplæringen hjelpe deg på to viktige måter. Den første delen av opplæringen vil vise deg hvordan du sikrer WordPress-nettstedet ditt, og den andre delen vil avsløre ti (10) av de beste WordPress-sikkerhetspluginene, og gi deg det dobbeltkantede sverdet du trenger for å drepe hackere og den andre skum av internett. Ikke vent rundt soldat, gå og lese opplæringen, fienden din er hard på jobb!


10En trinnvis guide for å migrere ditt WordPress-nettsted til en ny webvert
Tom Ewer viser deg nøyaktig hvordan du enkelt og trygt kan flytte WordPress-nettstedet ditt fra en webhotell til en annen. Det trenger ikke være avskrekkende eller stressende å flytte nettstedet ditt, og Tom er her for å lede deg gjennom prosessen.


11Hvordan dele WordPress-innlegg inn i flere sider
Hvis du elsker lange blogginnlegg, men ikke vil utsette leserne dine for å bla, vil denne opplæringen fra WPMU DEV komme til nytte. Å dele innlegg er uansett til ditt eget beste. Det vil øke sidevisningene på nettstedet ditt og gjøre det lettere for leserne å konsumere innhold.


12WordPress SEO – Nybegynnerguiden
Joost de Valk fra Yoast.com vil lære deg alt du trenger å vite om WordPress SEO i denne nybegynnerguiden. Du lærer et par ting som hvordan du kan forbedre titlene dine, meta, permalinkstruktur, brødsmuler og andre funksjoner. For en måned siden publiserte han et megapost med tittelen Den definitive guiden til høyere rangering for WordPress-nettsteder. Du bør sjekke det ut også ��


1. 3Hvordan lage en utvalgt innleggskarusell for WordPress
Utvalgte innlegg øker brukerengasjementet og trekker oppmerksomhet til de andre innleggene dine. Denne veiledningen av James Lao fra Tuts + guider deg gjennom prosessen med å lage en omtalt postkarusell. Nyt!


14Den komplette guiden til tilpassede innleggstyper
Tilpassede innleggstyper lar deg lage et bredt utvalg av innhold. Denne opplæringen av Daniel Pataki fra Smashing Magazine vil vise deg veien rundt tilpassede innleggstyper slik at du kan dra full nytte av denne mekanismen.


15Slik fremtidsbeskytter du ditt responsive WordPress-nettsted
Responsive nettsteder er veien for i dag og i morgen. Et stivt nettsted har ikke noe sted i fremtiden å se at mobile enheter tar raskt over. Fremtiden elsker flyt. For å forhindre at det responsive WordPress-nettstedet ditt går i stykker, må du lese denne veiledningen av Jesse Friedman.


16Hvordan legge til deleknapper som overlegg på YouTube-videoer i WordPress
Videoer tiltrekker brukeraktivitet, og kan derfor injisere liv i et kjedelig nettsted når de brukes godt. Hvis du kobler sammen video med deling av sosiale medier, kan du øke brukerens engasjement på nettstedet betydelig. Denne opplæringen viser deg hvordan du legger til delingsknapper som overlegg på videoer for enklere deling.


woocommerce-orden-notes-til-e-post

17Slik bygger du en nettbutikk og selger produktene dine med WordPress og WooCommerce
En nettbutikk kan være en flott hjemmebasert virksomhet. Tenk på friheten som følger med en slik virksomhet, de lave omkostningene, verdensomspennende rekkevidde, automatisering og de mange andre fordelene. Hvis du ønsker å starte en nettbutikk, vil denne veiledningen av Tom Ewer definitivt peke deg i riktig retning.


18Gjenopprette WordPress-administratorpassord
Glemsomhet er en sucker. Jeg glemmer passordene mine flere ganger enn jeg vil huske. Du glemmer også; vi glemmer alle – det er uunngåelig. Å gjenopprette ditt WordPress-administratorpassord er enkelt å jobbe hvis du kan huske brukernavnet eller e-postadressen din. Men hvis du ikke kan huske det heller, vil denne opplæringen hjelpe deg med å gjenopprette administratorpassordet.


19Hvordan deaktivere automatiske oppdateringer i WordPress
Siden WordPress 3.7, skaffet plattformen muligheten til automatisk å oppdatere seg selv uten menneskelige innspill. Hvis du har vært opptatt, må du ha notert at WP 3.8 oppdaterte seg til WP 3.8.1. Selv om dette er bra med tanke på sikkerhet, kan disse oppdateringene forårsake problemer med plugin-inkompatibilitet. Hvis du ønsker å deaktivere automatiske oppdateringer, vil denne opplæringen hjelpe deg.


20Hvordan automatisk følge ut eksterne koblinger i WordPress
Vil du ikke dele lenkesaft? Vel og bra, denne opplæringen av Sourav K. vil vise deg hvordan du kan stoppe søkemotor edderkopper fra å følge (uønskede) eksterne lenker.


21Hvordan kode et WordPress-tema fra riper
Denne opplæringen fra Keenan Payne vil hjelpe deg med å kode et WordPress-tema fra bunnen av. Mens opplæringen gikk i live for tre (3) år siden på onextrapixel.com (OXP), er den fullpakket med tips og klumper av visdom som passer for den håpefulle WordPress-utvikleren.


22Slik legger du til forfatterens bilder i WordPress-bloggen din
Hvis du ønsker å vise forfatterens avatarer på en unik måte, vil du lese denne veiledningen av Joe Foley, han fra WPMU DEV. Hvis nettstedet ditt blir matet med innhold av forskjellige forfattere, vil denne opplæringen hjelpe deg med å vise bildene deres hvor du vil uten å brekke svette.


23Kraftige WordPress-tips og triks
Denne opplæringen er en samling av tjuefem (21) smarte tips som vil være nyttige når du bruker WordPress. Skrevet av Daniel Pataki, the Kraftige WordPress-tips og triks tutorial er noe du vil ha i WordPress Resource Toolkit.


Lag et WordPress-plugin

24Hvordan lage en tilpasset WordPress-widget
Hvis du har vært rundt WordPress en tid, har du sannsynligvis ønsket at du kunne bygge din egen plugin eller widget. Ikke skjøn det, plugins og widgets er ikke det samme. Mens plugins legger til ekstra funksjonalitet, gjør widgets det enkelt å legge til forskjellige elementer på nettstedet ditt. Denne opplæringen viser deg hvordan du oppretter tilpassede widgeter. Du bør også se på Remis to-delt serie om hvordan du oppretter en widget-plugin for WordPress.


25Tips og triks for testing av WordPress-temaer
Som WordPress-utvikler skal testing av temaer være et kritisk skritt i temautviklingen. Testing kan hjelpe deg med å fange feil og sikkerhetshull som ellers hadde ødelagt omdømmet ditt blant annet. Daniel Pataki røper noen tips og triks som vil hjelpe deg å teste WordPress-temaene dine før du gir dem ut for publikum.


26Visual Composer: En guide til å dra og slippe sidebygging
De som har prøvd Visual Composer, må vite en ting eller to om gleden ved å bruke akkurat denne sidebyggeren. Plugin-en gir en opplevelse som ingen andre; den er enkel å bruke og krever ikke programmeringsferdigheter. I denne opplæringen gir Kyla deg en trinnvis veiledning om hvordan du bruker sidebyggeren.


27Slik forbedrer og avgrenser du WordPress-temautviklingsprosessen
Enten du nettopp begynte å utvikle WordPress-temaer eller du har vært inne på det i mange år, er det alltid rom for forbedringer. I denne veldig detaljerte opplæringen tilbyr Siobhan McKeown tips som lar deg forbedre spillet ditt med tanke på temautvikling.


28Hvordan bli en topp WordPress-profesjonell
I denne opplæringen setter Siobhan noen få ting rett og viser deg hvordan du kan bli den beste WordPress-utvikleren du noen gang kan være. Denne opplæringen går bra med Hvordan bli en topp WordPress-utvikler tutorial av Jonathan Wold.


29Hvordan lage et daglig og ukentlig e-post nyhetsbrev i WordPress
E-postmarkedsføring er den ledende formen for online markedsføring. Meldingen din blir sendt rett til det tiltenkte publikummet ditt, som det er mer sannsynlig at du får den og svarer deretter (positivt). Med andre ord, markedsføringsmeldingen er ikke utvannet og budsjettet holdes lavt sammenlignet med andre former for online markedsføring. Denne opplæringen fra redaksjonen ved WPBeginner vil hjelpe deg med å sette opp nyhetsbrev på e-post i WordPress.


3040 må-ha WordPress-plugins for 2014
Internett er fullt av gode og nyttige WordPress-plugins. Å velge det beste er derfor en oppoverbakke oppgave. I denne opplæringen introduserer Freddy deg førti (40) må-ha WordPress-plugins for 2014.


31Secrets of High Traffic WordPress Blogs
Vil du vite hvordan de store gutta på WordPress gjør det de gjør? Hvordan de genererer millioner av treff og driver WordPress-blogger med titalls millioner visninger? Vil du høre hva WordPress Core-utviklere har å si om disse uhyrlige WordPress-bloggene? Denne veiledningen gir svar på disse og andre spørsmål.


32WordPress Child Themes: A What You Must Know Guide
Hva eller hvor mye vet du om temaer for barn? Underordnetemaer lar deg tilpasse nettstedet ditt uten å redigere overordnet tema. På denne måten kan du oppdatere overordnet tema når som helst uten å bekymre deg for å miste tilpasningen. En ting til, barnetemaer er enkle å sikkerhetskopiere. Denne opplæringen vil skinne lys på WordPress-barnetemaer for å gi deg en bedre forståelse.


336 tips for å få mer trafikk til ditt WordPress-nettsted
Det er ingen enkel oppgave å dra trafikk til nettstedet ditt. Dette er ganske nedslående med tanke på at du trenger trafikk for å bygge en bærekraftig online virksomhet. Denne SEO-opplæringen for WordPress viser deg hvordan du får mer trafikk til ditt WordPress-nettsted.


34Slik tillater brukere å sende innlegg til ditt WordPress-nettsted
Hvis du ønsker å gi brukerne dine muligheten til å bidra til nettstedet ditt, vil denne opplæringen fra WPBeginner vise deg hvordan du gjør det.


forbedring-wordpress-bruker-opplevelsen

354 Topp tips for brukeropplevelse for forbedring av ditt WordPress-nettsted
Tom viser deg hvordan du optimaliserer ditt WordPress-nettsted for å tilby en bedre brukeropplevelse. Vel, hvis du ikke hadde noen anelse, er brukerengasjement alt hvis du prøver å skape en lønnsom online virksomhet.


36Ved hjelp av valgspørring for responsive kolonnedrevne oppsett
Benjamin Intal fra Tuts + forklarer hvordan du bruker mediesøk. Mediesøk er nyttige når du skal lage responsive nettsteder, og med mindre du bor under en stein, vet du allerede at responsivt design er fremtidens vei. Den er her for å bli.


37Hvordan velge et flott fargeskjema for nettstedet ditt
Fargene du bruker på WordPress-nettstedet ditt vil påvirke brukerengasjementet. Overlate det til Timothy Bowers for å vise deg hvordan du kan oppnå riktig balanse. Han vet hva som fungerer og hva som ikke gjør det.


38Slik tilpasser du WordPress Admin enkelt
WordPress admin-området, også kjent som backend, er ikke en av de vakre sidene av WordPress. Imidlertid er det enkelt å tilpasse bruk av php fungerer som vist i denne opplæringen av Aurelien Denis.


39Hvordan lage en egen side for blogginnlegg i WordPress
Blogginnlegg er som standard konfigurert til å vises på hjemmesiden. Dette gir et problem hvis og når du vil opprette en tilpasset hjemmeside. Denne opplæringen vil hjelpe deg med å lage en egen side for dine vakre blogginnlegg.


40Hvordan gjøre A / B-delingstesting i WordPress ved hjelp av Google Analytics
Google Analytics hjelper deg å holde deg oppdatert på statistikken din. Delingstesting hjelper deg med å bestemme hvilken design og sideelementer som påvirker ytelsen til nettstedet ditt og med hvor mye. Denne opplæringen vil hjelpe deg å gjøre A / B-delt testing for å forstå hva du trenger å endre for å forbedre ytelsen til WordPress-nettstedet ditt.


Over til deg…

Her er vi førti (40) opplæringsprogrammer. Vi har dekket en rekke forskjellige opplæringsprogrammer, fra temautvikling til plugins og SEO, for bare å nevne noen. Ballen er nå i din domstol. Sett disse opplæringsprogrammene på prøve og bli den beste WordPress-utvikleren du var bestemt til å være. Ser deg rundt ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me