Innhold er konge. Jeg er sikker på at du har hørt det utallige ganger før. Og det er sant: innhold er en virkelig stor del av puslespillet for å bygge et vellykket nettsted. Men det er ikke det bare stykke.


Til å begynne med, å ha et vakkert, godt designet nettsted for å hilse besøkende vil gi et best mulig førsteinntrykk. Det er dette førsteinntrykket som oppmuntrer dem til å være på nettstedet lenger, for å faktisk lese det geniale innholdet du har brukt timer på å perfeksjonere.

Nå er jeg sikker på at vi alle vil ha det visuelt fantastiske nettstedet, og vi har sannsynligvis alle forskjellige meninger om hva som gjør et nettsted fantastisk. Det er imidlertid en ting jeg er sikker på at vi alle er enige om: bilder får et nettsted til å se bra ut. Og dristige, vakre, velvalgte bilder får et nettsted til å se ut egentlig flink. Hvis en besøkende kommer til nettstedet ditt bare for å se en stor tekstblokk, er deres første tanke “Jeg kan ikke bry meg om å lese dette.” Før de til og med har hatt tid til å prøve det fremragende innholdet ditt, har de allerede trykket på tilbake-knappen, og en annen potensiell kunde går tapt.

I dag vil jeg hjelpe deg med å oppmuntre de besøkende til å holde seg lenger ved å introdusere deg for syv WordPress-plugins for å legge til vakre bilder på nettstedet ditt. Husk: jo lenger de blir, jo mer leser de, og desto mer sannsynlig er de for å konvertere. Med dette i bakhodet er disse programtilleggene et must!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

GridFX Responsive Image Grids

GridFX Responsive Image Grids WordPress Plugin

Info & Last ned

Å legge til stilige bildegallerier er en god måte å gran opp innholdet ditt og gjøre det mer visuelt tiltalende. En av mine favoritt bildegalleri plugins er GridFX gallery plugin, tilgjengelig for $ 17.

Ved hjelp av GridFX kan du legge til vakre, responsive bildegitter til innleggene dine – det er også et fantastisk rutenett for murstiler tilgjengelig. Du kan trekke bilder fra WordPress-mediebiblioteket inn i rutenettet ditt, eller legge inn videoer, WooCommerce-produkter og WordPress-innlegg / sider. Det er over 80 forskjellige tilpasningsalternativer du kan velge mellom, inkludert lysbokser, farger og tittelanimasjoner. Min personlige favoritt er det chunky rutenettet i full bredde, som vist på skjermdumpen nedenfor.

GridFX Skjermbilde i full bredde

Easy Image Image Heis

Image Elevator Easy Images for WordPress

Info & Last ned

WordPress har alltid gjort det enkelt å legge til bilder til innholdet ditt – det er så enkelt som å dra og slippe et bilde i WordPress mediagalleri for å laste det opp, og deretter klikke for å sette det inn i et innlegg. Imidlertid gjør Image Elevator Plugin denne prosessen enda mer effektiv!

Med Image Elevator kan du lime bilder direkte i WordPress-redigeringsprogrammet – det er ikke nødvendig å åpne mediegalleriet. Denne funksjonaliteten utvides også til skjermbilder du tar selv: bare trykk Skjermbilde og du kan lime direkte inn i redaktøren. Personlig synes jeg at beskjæring av bilder er den største plage av alle, og Image Elevator løser dette problemet perfekt. Ved å bruke din favorittbildedigeringsprogramvare, er alt du trenger å gjøre å markere den delen av bildet du ønsker, klikke for å kopiere det, så kan du lime det inn i redigeringsprogrammet. Uten behov for å manuelt beskjære, er denne pluginen en sanntidssparing.

Skjermbilde av Image Elevator

Canva Design-knapp

Canva Design-knapp Gratis WordPress-plugin

Innleggets kjente bilder er et av de mest viste elementene på nettstedet ditt – tross alt vises de på bloggens hjemmeside og vises ofte øverst i innleggene. Hvis du kan gjøre bildene dine mer attraktive, får du flere klikk til innholdet. Enkelt, ikke sant?

Personlig er jeg en stor tilhenger av freemium Canva Design Button-plugin for å bygge kjente bilder – alternativt kan du bygge kjente bilder direkte fra Canva nettsted. Ved hjelp av dra-og-slipp-grensesnittet lar Canva deg legge over en rekke lagerfotografier, skrifter og grafikk for å lage vakre, merkede bilder. For et eksempel på typen bilde Canva er i stand til å produsere, se skjermdumpen nedenfor.

Canva-eksempel

Canva har over en million arkivfotografier tilgjengelig og mange grafiske elementer også. Noen få av disse er gratis, men de fleste har en rimelig prislapp vedlagt. Når du er ferdig med å lage lagvise bilder, betaler du bare for premiumelementene du har brukt, så kan du bruke det på nettstedet ditt.

Aesop Story Engine

Aesop Story Engine Gratis WordPress-plugin

Hvis du vil ha en fantastisk, gratis plugin som får innholdet ditt til å se nydelig ut, anbefaler jeg den massivt undervurderte Aesop Story Engine. Plugin-en er faktisk en pakke med forskjellige “moduler” for publisering av engasjerende, langformet innhold. Noe av denne funksjonaliteten er fokusert på å organisere innholdet ditt, for eksempel tidslinjer og kapitteloverskrifter. Imidlertid kan Aesop Story Engine også gjøre mange kule ting for bildene dine.

For en start kan du legge til vakre helsides bilder øverst i et innlegg. Dette er en funksjon som støttes av noen WordPress-temaer, men dette er et flott alternativ for alle som ønsker å legge dette til på nettstedet sitt. Du kan også bruke plugin-modulen for å legge til enkle bildegallerier til bildet ditt, eller bilder i full bredde i innholdet ditt – du kan til og med bruke en parallakseffekt med bildene i full bredde, som ser fantastiske ut.

Hvis du ønsker å få budskapet ditt over i storslått, spektakulær stil, kan Aesop Story Engine være akkurat det du leter etter.

Allground: Fullskjerm bakgrunner

Allground: Fullskjerm bakgrunner for WordPress

Info & Last ned

Å bevege seg bort fra å plassere vakre bilder innenfor innholdet ditt, Allground Fullscreen Background vil hjelpe deg å legge til et vakkert designelement på hele nettstedet ditt. Allground lar deg legge til dine egne bilder på fullskjerm, som deretter vises som bakgrunn for nettstedet ditt. Dette er en flott måte å skape et spennende førsteinntrykk for besøkende. Du kan også legge inn YouTube-videoer eller vise videoer med egen vert som bakgrunn.

Du kan angi at bakgrunnen din skal vises på hele siden, eller du kan konfigurere den til å vises på et bestemt innlegg / side. Bakgrunnene er heller ikke faste, og du kan konfigurere en serie bilder som skal roteres med noen få sekunder.

WP Smush.it

WP Smush.it gratis WordPress-plugin

Uten tvil den minst glamorøse plugin som er omtalt i dagens liste, men muligens en av de viktigste. WP Smush.it-bildoptimalisering lar deg holde WordPress-nettstedet ditt raskt å gå ved å kondensere bildene dine til mindre filstørrelser uten å miste kvaliteten. Og som vi alle vet, nettstedets hastighet er en del av Googles rangeringsalgoritme, så alt du kan gjøre for å forbedre belastningstiden kan se deg klatre opp på SERPene.

WP Smush.it komprimerer et bildes filstørrelse ved å fjerne de unødvendige metadataene – en form for tapsfri komprimering. Du kan angi at plugin-en automatisk skal “smush” nye bilder når de blir lastet opp til mediebiblioteket, eller du kan gå tilbake og komprimere eksisterende filer. Hvis du vil ha en premiumversjon av Smush.it-pluginen, har WPMU gitt ut WP Smush PRO.

Final Tiles Grid Gallery

Final Tiles Grid Gallery for WordPress

Info & Last ned

Den endelige pluginen i dagens liste er Final Tiles Grid Gallery. Plugin-enheten lar deg lage enkle, stilige, responsive rutenettgallerier for nettstedet ditt.

Min favorittgalleristil som støttes av Final Tiles, er det vakre “smarte” rutenettet. Smarte rutenett lar deg bygge rutenett uten begrensning av kolonner og rader – bildene du velger, plasseres ganske enkelt sammen, og skaper vakre, særegne gallerier. Se skjermdumpen nedenfor for å se dette i aksjon.

Skjermbilde av Final Fliser

Utover dette støtter plugin også sosial deling med ett klikk, fem lightbox-stiler og sveveeffekter. Du kan også legge til bildetekster til hvert bilde, og besøkende kan sortere og filtrere galleriene dine. Avhengig av den besøkende nettleseren, støtter Final Tiles fantastiske CSS3-animasjoner også for å gjøre galleriene dine enda mer iøynefallende.

ImageLinks

ImageLinks

ImageLinks er et premium WordPress-plugin som gir interaktiv løsning for nettstedet ditt. Kartinfo er tilgjengelig for alle som besøker nettstedet ditt, uavhengig av enhet eller muligheter. Bruk den til å lage infografikk, kart, nyhetsfotografering, produktmarkedsføring og e-handelssider, handlbare produktkataloger og utallige andre ting. Ta et hvilket som helst bilde, plasser hotspots, koble popover-verktøytips med rikt medieinnhold og publiser det på nettstedet ditt. Plugin-en har en egen funksjonsrik dra & slipp-webapplikasjon, slik at brukeren raskt og enkelt kan lage sitt fantastiske interaktive bildekart, og umiddelbart legge dem inn på et nettsted.

Den støtter også wordpress innebygd innholdsredigeringsprogram for popover-verktøytips som lar deg legge til rikt innhold til verktøytipsene på det interaktive bildekartet. Legg til tekst med stiler, medieinnhold, innebygd innhold fra YouTube, vimeo, lydcloud og fra andre webtjenester. I tillegg kan du bruke wordpress-kortkoder fra installerte plugins. Plugin-en skalerer utmerket på alle slags enheter, fungerer bra på berøringsskjermene også.

Velg mellom ett av tre forhåndsdefinerte temaer, eller bruk dine egne. Vi kan tilpasse gjeldende tema med en tilpasset css-regler eller opprette et nytt, kjøre din egen JavaScript-kode når en bruker klikker på et hotspot eller utløser en annen handling for å gjøre noe spesielt på hjemmesiden din. Bli nøtt, du er velkommen.


Å legge fantastiske bilder til nettstedet ditt skaper et solid førsteinntrykk som holder besøkende på nettstedet lenger. Jo lenger de blir, jo mer leser de, og desto mer sannsynlig er de for å bli lojale fans – og å ha et lojal publikum er grunnleggende viktig når du prøver å bygge et bærekraftig merke og en sunn bunnlinje.

Hvis du vil legge til vakre bilder på nettstedet ditt, vil alle disse programtilleggene hjelpe. Mitt råd: se på hva hver enkelt kan gjøre, og vurder hvordan plugin-funksjonaliteten kan passe til innholdet ditt og nettstedet du bygger. Hvis du tror det vil være en god kamp, ​​gi den en tur – bare sørg for å spore din avvisningsrate og tid på stedet beregninger før og etter installering av plugin-programmet for å se hvordan publikum reagerer på de ekstra bildene!

Hva er din favoritt WordPress-plugin for å legge til bilder? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me