De fleste bloggere er besatt av å vokse publikum når de skal fokusere på å forbedre engasjementnivåene. Husk at et engasjert publikum er kjøpere, og det er gode nyheter for det eneste tallet som virkelig teller: bunnlinjen.


Å forbedre dette engasjementet er en gradvis prosess. Flott innhold er grunnleggende viktig, som alltid, men også måten du samhandler på og kobler til publikum – jo mer du kobler til publikum, desto sterkere blir forholdet mellom blogger og leser.

Hvorfor skulle du omsorg om styrken i dette forholdet? Vel, fordi det å bygge relasjoner er en flott måte å etablere det lojale lesertilskuddet du trenger for bærekraftig suksess – har du hørt om prinsippet om 1000 lojale fans, ikke sant? Det er disse lojale leserne som umiddelbart vil lese det nye materialet du publiserer, dele artiklene dine mer entusiastisk og åpne lommebøkene sine for å kjøpe tingene du selger.

I dag vil jeg hjelpe deg med å øke publikums engasjementnivåer ved å vise deg fem måter å samhandle med publikum, samt en plugin som hjelper deg å implementere hver strategi. La oss dykke rett inn, skal vi?

Seksjon for aktiv kommentering: Disqus (GRATIS)

Disqus

Et flott sted å begynne å samhandle med publikum er gjennom kommentarfeltet under artiklene. WordPress inkluderer et kommenteringssystem som standard, som fungerer godt nok, men er ganske begrenset sammenlignet med de mange funksjonsrike kommentarfiler som er tilgjengelige – som et resultat, vil de fleste bloggeiere installere en kommentar-plugin.

Dette kommer til personlige preferanser, men jeg er en stor tilhenger av Disqus Comment System-plugin, som hittil har over 1,5 millioner nedlastinger. Hvorfor er jeg en så stor fan av Disqus? Vel, det ser ikke bare bra ut med en enkel, men stilig layout, men det gjør det utrolig enkelt for besøkende å legge igjen en kommentar – de kan logge på ved hjelp av Facebook, Twitter, Google+ eller en Disqus-konto. Minimer friksjonen, maksimal antall kommentarer som er igjen.

Disqus støtter også gjengede kommentarer, noe som gjør det mulig å svare direkte på kommentarene som er igjen. Kast inn et opp / ned-stemmesystem som oppmuntrer folk til å legge igjen fornuftige kommentarer – ingen liker en nedstemning, ikke sant? – og du har den perfekte kommenteringsplattformen for å fremme en meningsfull diskusjon.

Oppmuntre til diskusjoner med avstemninger: Responsive poll ($ 14)

Responsiv avstemning

Du kan bruke avstemninger på flere måter for å oppmuntre til interaksjon med publikum. Til å begynne med kan du bruke dem til å få direkte tilbakemelding fra besøkende: du kan kjøre en avstemning for å se hvilke temaer publikum ønsker å lese mer om, for eksempel. Det er også en fin måte å legge til interaktivitet til innleggene dine: vurder å stille et aktuelt spørsmål, la besøkende gi mening og se deretter på en opphetet debatt på kommentarfeltet – hvis du vil lage et raskt innlegg som vil oppmuntre til debatt, kan dette er en flott løsning.

En av de bedre polling-pluginene jeg har opplevd, er Responsive Poll-plugin, som koster 14 dollar på CodeCanyon. Resultatene fra avstemningen din vises i responsive, animerte grafer, hvorav det er syv stiler å velge mellom: søylediagram, kakediagram, donut diagram, linjediagram, radar diagram, polar diagram og bootstrap fremdriftslinjer – alle stiler ser bra ut . Avstemningene kan tilpasses fullt ut, og du kan velge så mange svar du trenger.

Du kan sette inn en avstemning midt i innholdet ditt ved å bruke en enkel kortkode, i tillegg til at du kan bruke den samme kortkoden til å legge til avstemninger i et hvilket som helst widget-område – i skrivende stund er det ingen dedikert widget, men dette jobbes med av utviklere.

Generer Buzz med konkurranser: ContestHopper (GRATIS)

ContestHopper

Folk elsker å skaffe ting gratis, så bruk dette til din fordel: å kjøre en konkurranse med en fantastisk premie kan generere mye buzz for nettstedet ditt. Hvis du ikke har kjørt en konkurranse før, kan det virke skremmende å vite hvordan du skal komme i gang. Jeg vil anbefale å installere gratis ContestHopper plugin på nettstedet ditt.

ContestHopper lar deg legge til et rent utseende konkurranseskjema på nettstedet ditt. Du kan vise dette hvor som helst på nettstedet ditt ved hjelp av en kortkode, eller ved hjelp av en dedikert widget. Konkurranseformen din kan tilpasses fullt ut: du kan angi overskrift og overskriftstekst, inkludert bakgrunnsfarge og skrifter – fra over 600 Google-skrifter – og også tidsrammen for konkurransen. Du kan også spesifisere oppføringskravene – hvilke detaljer som må være igjen, inngangsgrenser per person, og om det er nødvendig med dobbelt innmelding for å validere oppføring.

Etter å ha kommet inn vil plugin-en la brukeren dele konkurransen på en av de store sosiale kanalene – du kan belønne dem med flere oppføringer for å gjøre det. Til slutt, når konkurransetidsrammen har gått ut, vil plugin-en velge en vinner tilfeldig.

Direkte kommunikasjon: Kontaktformulargenerator ($ 15)

Kontaktformulargenerator

Noen ganger vil en besøkende ønske å nå deg, men vil ikke føle seg komfortabel med å forlate spørringen sin i et offentlig miljø som kommentarfeltet. Den enkleste måten å motta meldinger fra besøkende er å installere et kontaktskjema-plugin. De fleste av oss vil allerede være kjent med en rekke kontaktskjema-plugins – spesielt gratis Kontaktskjema 7, og premium Gravity Form-plugins – men i dag vil jeg tilby noe annet: Kontaktformulargenerator-plugin, tilgjengelig for bare $ 15.

Contact Form Generator er en kraftig skjermbygger-plugin, som lar deg lage flotte kontaktskjemaer ved hjelp av et intuitivt dra-og-slipp-grensesnitt. Alle skjemaer er fullt responsive, og har et nesten ubegrenset antall tilpasningsmuligheter. Du kan raskt og enkelt style skjemaene dine – du kan velge ønsket skrifttype fra et utvalg av over 600 Google-nettfonter, i tillegg til å ha fullstendig kontroll over skrift, bakgrunn, kant og knappefarge.

Du kan konfigurere skjemaet enkelt, ganske enkelt ved å dra og slippe elementer som du vil – du kan legge til avmerkingsbokser, radioknapper og nedtrekkslister til skjemaet. Det er en glidebryter for å bestemme bredden på hvert element også. Det er også avanserte elementer som klokkeslett, dato, URL og captcha, med pluginen som validerer formatet til hver oppføring før du godtar en innsending. Endelig kan du integrere alle de store autoresponder-tjenestene, inkludert MailChimp og AWeber.

Ekstra kommunikasjonskanaler: HelloBar (GRATIS)

HelloBar

Siden de tidligste dagene av Internett har webansvarlige forstått viktigheten av å vokse en e-postliste – det er få bedre måter å øke interaksjonen med publikum på. En e-postliste lar deg kommunisere med abonnenter direkte gjennom innboksen deres, noe som utvider rekkevidden til nettstedet ditt og innholdet du publiserer.

Det finnes en rekke e-postliste-plugins, der mange tråkker en fin linje mellom å være for påtrengende, og ikke griper nok oppmerksomhet til å tiltrekke seg abonnenter. HelloBar er en fantastisk løsning på dette problemet, og tiltrekker akkurat nok oppmerksomhet uten å føle deg anmassende.

HelloBar er en enkel tilmeldingsform som slipper ned fra toppen av siden. Den kan integreres med ni autoresponder-tjenester – inkludert de store, AWeber og MailChimp. Hvis du ennå ikke har et autosvar-abonnement, vil HelloBar lagre de fangede e-postadressene dine for deg.

HelloBar selv kan tilpasses fullt ut – du kan redigere meldingen, skrifttypene, skriftfargen og knappefargen for å maksimere konverteringene. En demoversjon av baren din vises, slik at du kan leke med disse tilpasningsalternativene i sanntid. Barene i seg selv ser fantastiske ut, og med alle tilgjengelige farger kan du lage noe slående mens du fortsatt passer med nettstedets fargevalg. Du kan til og med lage flere HelloBars og kjøre a / b-tester for å se hvilken som gir best resultater – HelloBar-oversikten lar deg konfigurere hvor ofte hver enkelt vises, samt spore resultater.

Når du er fornøyd med designet ditt, kan du legge til HelloBar på nettstedet ditt ved å bruke en enkel HTML-kode, lagt til rett før avsluttende tagg. Du har også muligheten til å laste ned din egen forhåndskonfigurerte WordPress-plugin, lastet ned fra HelloBar-instrumentbordet – bare last ned og aktiver denne plugin, og HelloBar vil bli øyeblikkelig aktiv.

Siste tanker

Så der har du det: fem enkle plugins for å forbedre interaksjonen med publikum. Hvis du ser alvorlig på å bygge et lojal fellesskap for å holde besøkende i flom, er dette fantastiske strategier du kan bruke – de kan til og med tilby en viss beskyttelse mot den aller verste innvirkningen en Google-algoritmeoppdatering kan ha på nettstedet ditt.

Og ikke glem: det er det å samhandle med publikum moro – kanskje den beste grunnen til å få kontakt med publikum oftere!

Kan du anbefale andre interaksjonsøkende WordPress-plugins? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me