Utvikle din LearnDash-treningsvirksomhet med flere instruktører

Å lage et e-Learning nettsted med et flott LMS og et fantastisk tema er bare toppen av isfjellet. Det er liksom å åpne et bibliotek og vente på at folk skal gå i. Den virkelige utfordringen er å øke fotfallene.


Når det gjelder online trening, begynner vi med å bekymre oss for å velge riktig plattform for å lage vårt perfekte e-læringsside. Da bekymrer vi oss for å lage førsteklasses læringsinnhold. Vi setter opp prosesser for å administrere studentens fremgang, svare på spørsmålene deres, og øke engasjementet, blant annet. Men det vi ofte går glipp av, er å tenke på hvordan vi kan få studenter på siden!

Å bygge nettstedet og innholdet er viktig. Men å fange oppmerksomheten til potensielle studenter, gi dem et bredt spekter av kurs å velge mellom, få interesserte studenter til å melde seg, er ikke så lett.

Å dyrke virksomheten krever mye arbeid. Så la oss forstå med et eksempel.

Casestudie: Nettutvikling og online trening

LearnDash

John er en WordPress-utvikler som ønsker å bruke sin kompetanse og fritid til god bruk. John ønsker å begynne å tilby WordPress opplæring for utvikling av nettsteder, online. Fantastisk idé! Tatt i betraktning WordPress-eksperten som han er, går han tydeligvis opp med å lage et WordPress-nettsted for sine nettkurs, og velger LearnDash som sitt valg av LMS.

Han lager videoer av kursene sine. Det hele går bra. Han får påmeldinger, og folk viser mye interesse for løpet hans. Det vil si inntil antallet studenter planlinjer. Studenter melder seg på, men antallet påmeldinger ser ikke ut til å vokse, og med tanke på innsatsen han må legge ned for å administrere de eksisterende studentene og innholdet, er fortjenesten hans på det lave.

John trenger å ta noen grep, raskt!

Stien mest tatt.

Det mest åpenbare neste trinnet for enhver virksomhet som ønsker å vokse er markedsføring. John er enig. Han dykker dypt ned i alle mulige markedsføringsaktiviteter – blogging, markedsføring på sosiale medier, remarketing på Facebook, betalte annonser, e-postmarkedsføring, tilknyttet markedsføring.

Noen tilnærminger fungerer, andre ikke.

Han innser at problemet ikke dreier seg om omfanget av markedsføring, men heller selve innholdet.

Med tanke på at WordPress er et så populært emne, har studentene mange alternativer allerede. Det er mange kurs som tilbyr WordPress utviklingstrening og noen til og med gratis. WordPress-kursmarkedet er mettet, og betalte kampanjer brenner et hull i lommen til John.

Så hva kan John gjøre?

Stien mindre tatt.

Nå innser John at han trenger å tilby studentene sine noe mer for å holde dem interessert, og for å øke kursoppmeldingene. Han tenker på å tilby “verdiøkende kurs” for studenter som tar opp WordPress nettstedutvikling.

Sammen med nettstedutvikling tenker han å legge til layoutdesign og SEO-kurs blant andre. Hva dette effektivt gjør er å gi potensielle studenter et bredere sett med kurs å velge mellom. Og siden kursene er relatert, synes en student som har meldt seg på ett kurs, andre kurs også nyttige.

Resultatet?

Det er enda bedre enn John håpet på. Kursene får ham flere studenter, og ikke bare det, påmeldinger til WordPress nettstedutvikling øker også.

Men John er ikke ekspert på layoutdesign eller SEO. Så hvordan kunne John klare alt dette? Hvordan skapte han flere kurs og mer verdi for studentene sine?

Han fikk litt hjelp av medinstruktører.

Litt hjelp går langt.

Vi trenger alle litt hjelp for å utvide virksomheten vår, og når markedsføring mislykkes, øker tilbudet ditt for å få flere øyeboller, virker det som en logisk løsning. Men som John, vi er ikke ekspert på flere fag. Så hvordan bygger vi kurs om forskjellige fag?

Vi henvender oss til andre instruktører som oss, og ønsker å finne et publikum på kursene deres.

Administrer et Multi-Instructor LearnDash nettsted effektivt

LearnDash er en enkel LMS fordi den er enkel å forstå og bruke. Kursstrukturen er ganske grei, så du kan lage kurs uten problemer eller forvirring, selv i løpet av få timer.

Som nettstedadministrator er det viktig å være kjent med WordPress-backend og WordPress generelt. Det er ikke en vanskelig og rask regel, men du må lære og bruke den til slutt. Det er mange viktige innstillinger og funksjoner i WordPress-backend som du trenger å være dyktig med, så det er alltid en god idé å begynne å forstå det før enn senere. Og når du først er komfortabel med WordPress, er det en lek å bruke LearnDash.

Imidlertid, med et nettsted med flere instruktører, vil du legge til flere mennesker til nettstedet. Når måten LearnDash for øyeblikket er bygget, vil disse menneskene trenge tilgang til backend for å lage sine kurs. Og hvis de ikke er kjent med WordPress-backend, kan det være overveldende. For de som er kjent med WordPress, kan administratorer møte et annet problem. Å gi backend-tilgang kan svekke nettstedets sikkerhet.

I begge tilfeller blir backend-kompleksiteten og det å gi tilgang til flere utenforstående et problem. Og det søkes etter en løsning.

1. Bruk et administrasjonsplugin for flere instruktører

Frontend Course Creation Plugin

Den beste handlingen er å bruke en plugin som lar deg legge til flere instruktører på nettstedet ditt og la dem lage kurs i LearnDash, uten å gi dem tilgang til backend. Og som alle WordPress-ting, er det en plugin som fungerer til dette. Se og se, Front End Course Creation for LearnDash!

Front End Course Creation lar LearnDash-administratorer lage “Course Authors” på nettstedet deres. Som navnet antyder, kan disse kursforfatterne opprette kurs bare fra frontend. Her er noen detaljer om hvordan en plugin som Front End Course Creation kan hjelpe skapere som John.

2. Begrens tilgang til kursforfattere

LearnDash Course forfattertilgang via BuddyPress

Med Front End Course Creation-plugin kan administratorer begrense nettstedsadgang for instruktører eller kursforfattere bare i frontend. De har ikke tilgang til WordPress-innstillinger. Instruktører kan ha egne BuddyPress-profilsider med alternativer for å lage kurs direkte derfra. Det er så enkelt!

3. Tilby et enkelt grensesnitt for oppretting av kurs

Front End Course Creation-plugin-en har et grensesnitt for byggherre som er veldig enkelt å bruke og tilbyr mange funksjoner, for eksempel enkelt å legge til nye kurs, leksjoner, emner, lagre utkast, automatisk publisering av innhold osv. Raskt og uten kompliserte prosedyrer. Johns instruktører kan lage det komplette kurshierarkiet sammen med spørrekonkurranser på en enkelt skjerm med en dra og slipp kursbygger. Slår å måtte navigere over flere LearnDash-alternativer når som helst! Alt dette uten å bekymre deg for kompleksiteten i WordPress backend. Det er greit hvis kursforfattere ikke er kjent med WordPress helt. Det er ingen læringskurve involvert; kursoppretting er så enkelt som å fylle ut et skjema.

4. Selg kurs med letthet

Som nettstedadministrator kan John selge kurs laget av gjesteforfattere eller medinstruktører. Front End Course Creation-pluginen er også kompatibel med WooCommerce. Dette betyr at John til og med kan legge til disse kursene som WooCommerce-produkter, slik at studentene hans har bedre betalingsalternativer. Kurs av en instruktør kan pakkes og selges som et enkelt produkt, om nødvendig.

5. Hold oversikt over kommisjonene

LearnDash Award-kommisjoner

Med Front End Course Creation kan John også administrere instruksjonsoppdrag. Plugin gjør at han kan sette opp provisjonsprosenter for betalte kurs for individuelle kursforfattere. Hver gang et kjøp gjør, holder Front End Course Creation oversikt over oppdraget som hver instruktør tjener for kurset. Kommisjonsrapporten kan også eksporteres etter behov.

6. Var alltid ansvarlig!

Det beste med alt er at John’s instruktører ikke har noen backend-tilgang i det hele tatt. Dette sikrer at John har full kontroll. John kan velge å gjennomgå kurs av nye forfattere før han publiserer dem, eller han kan velge å automatisk publisere kurs for erfarne forfattere. Som LearnDash-administrator har John den siste uttalelsen!

Avskjed tanker

Når det gjelder e-læring (eller hvilken som helst virksomhet for saken), er hjelp – å skalere virksomheten din uten å gå på akkord med kvaliteten – alltid velkommen!
Å ha et ekstra par hender betyr at du kan fordele ansvaret ditt og fokusere på det som er viktig. Alt du trenger er teknologisk assistanse som sikkerhetskopierer deg!

I tilfelle av eiere av nettsteder som John, kan enkle plugins gjøre en forskjell og lette ledelsens lidelser. En plugin med flere instruktører bevise at bare fordi en LearnDash-webside har mer enn én instruktør lagt til det, betyr det ikke at vedlikehold og administrasjon trenger å bli komplisert eller kjedelig. Det er en måte å ta vare på alt på, og det er bare et spørsmål om å finne riktig plugin for å utvide treningsvirksomheten din jevnt!

Glad undervisning! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me