Un studiu de caz real în vânzarea descărcărilor digitale pe blogul tău

Studii de caz ușor de descărcare digitală

În octombrie 2012 am revizuit pluginul WordPress Descărcare simplă digitală aici pe WPExplorer. La vremea respectivă aveam o legătură bună cu pluginul și am ajuns la concluzia că aceasta este cea mai bună soluție pentru vânzarea descărcărilor digitale direct de pe blogul dvs. de care eram conștient.


Rapid înainte patru luni și sunt gata să-mi pun banii acolo unde sunt gura mea. Am lansat un produs informațional la sfârșitul lunii octombrie și până acum câteva zile îl vândusem folosind E-Junkie. Totuși, toate acestea s-au schimbat recent când am trecut la utilizarea Digital Digital Descărcări pentru a gestiona vânzarea ghidului meu online de scriere freelance.

În acest post vă voi oferi un studiu de caz în viața reală a implementării mele Easy Digital Downloads, astfel încât să puteți vedea exact ce este implicat în procesul de vânzare a produselor digitale prin intermediul blogului dvs. WordPress.

De ce am trecut la descărcări digitale ușoare?

Ar trebui să încep prin a spune că nu am fost în mod special nemulțumit de E-Junkie. Sincer, pentru 5 dolari pe lună nu poți să te plângi cu adevărat. Este o opțiune decentă.

Totuși, am simțit că vreau mai bine decât decent. Interfața nu este deosebit de ușor de utilizat și sistemul de raportare este puțin elementar. Descărcările digitale ușoare fuseseră în spatele minții mele de când l-am revizuit, dar eram un pic prea ocupat să mă ocup de ceea ce am considerat că va fi un proces ușor de transfer. Am fost vândut pe plugin – aveam nevoie doar să găsesc timpul.

Din fericire am făcut-o, ceea ce mă aduce la acest studiu de caz!

Configurarea pluginului Descărcare digitală ușoară

Eram îngrijorat de faptul că descărcarea ușoară a descărcărilor digitale va fi dificilă, dar nimic nu poate fi mai departe de adevăr. În realitate, plugin-ul este practic bun pentru a merge imediat ce îl instalați – cu siguranță, veți fi bine servit făcând o ajustare fină, dar nimic major nu este deloc important.

Odată instalat, Descărcări digitale simple apare în mod adecvat în bara laterală:

Opțiuni de meniu Descărcare digitală ușoară

Numărul de opțiuni disponibile poate părea copleșitor, dar interfața este foarte ușor de utilizat. Înainte de a începe să adaug produse și să inițiez comutatorul, am verificat Setările care sunt împărțite în șase file:

Ușor ecranul Setărilor de descărcare digitală ușor

Singurul lucru pe care l-am făcut în această etapă a fost modul de testare, selectarea gateway-urilor de plată și introducerea adresei mele de e-mail PayPal. În mod implicit Easy Digital Download vine cu PayPal și o opțiune „Test de plată” (a cărei utilizare este evidentă). Aceasta este tot ce îmi trebuie în acest moment, deoarece totul a trecut prin PayPal la E-Junkie, dar există opțiunea de a adăuga gateway-uri de plată suplimentare cu extensii.

Am adăugat apoi produsul meu din care există de fapt trei versiuni (și puncte de preț). Aceasta a fost o bucată de tort – am introdus doar un nume, apoi am încărcat fișierul și am stabilit un preț și o limită de descărcare:

Descărcări digitale ușor Ecran de descărcare nouă

Asta e! Odată ce mi-am salvat descărcarea, mi-a trebuit destul de mult – tot ce mi-a rămas de făcut era să adaug un cod scurt pentru butonul Cumpărare în pagina mea de vânzări..

Descărcările digitale ușoare simplifică acest lucru prin adăugarea unui buton deasupra editorului de text bogat în ecranele dvs. New Post / Page:

Butonul Insert Download

Când faceți clic pe buton, există doar câteva informații simple de completat:

Ecranul Insert Download

Asta e! După ce ați terminat butonul va apărea pe pagina dvs. de vânzări, indiferent de forma pe care ați determinat-o:

O captură de ecran a butonului Cumpărați acum în acțiune

Este corect să spunem că întregul proces a fost mult mai ușor decât am crezut că voi fi.

Călătoria Cumpărătorului prin site-ul meu

Ca să fiu destul de sincer, am crezut că totul este puțin de asemenea uşor. Am fost dornic să explorez călătoria pe care orice client o va parcurge pe site-ul meu atunci când cumpără produsul meu informativ. Din fericire, acest lucru este într-adevăr simplu, cu opțiunea Test de plată activată – puteți testa procesul de câte ori doriți.

Am descoperit curând că Descărcările digitale ușoare creează o serie de pagini implicite atunci când este instalată, astfel încât procesul de plată / plată este gata să meargă imediat. Tehnic nu trebuie să atingeți un lucru pentru ca procesul de checkout să funcționeze după ce ați adăugat descărcări și butoane de plată, dar poate fi înțelept să adaptați acele pagini pentru a face lucrurile ceva mai personale pentru site-ul dvs..

A face acest lucru este o bucată de tort – acele pagini suplimentare pot fi găsite alături de toate celelalte pagini de pe site-ul dvs. și pot fi editate în același mod ca oricare altul:

Descărcări digitale ușor de pagini

Fiecare pagină conține un cod scurt care furnizează legătura dintre pagină și conținutul creat dinamic. Tot ce am făcut a fost să adaug un pic de text înainte de acest scurt cod pentru a obține rezultatul dorit, deci asta …

O captură de ecran a paginii Checkout

… a devenit acesta:

O captură de ecran a paginii Checkout

Odată ce am fost mulțumit de procesul prin care un client va achiziționa un articol de pe site-ul meu, am apelat la e-mailul de confirmare a achiziției pe care îl va primi. Acesta este un alt domeniu în care Descărcare simplă digitală excelează, deoarece vă permite să personalizați acest e-mail în conținutul inimii dvs. cu o serie de câmpuri dinamice. Iată cu ce am ajuns:

O captură de ecran a e-mailului de confirmare a achiziției

Ceea ce produce un e-mail ca acesta în realitate:

O captură de ecran a e-mailului de confirmare a achiziției

Simplu, dar eficient.

Rapoarte și statistici

Nu am nimic în calea rapoartelor de afișat (deoarece am doar capturi de ecran cu o valoare de vânzări de o zi), dar raportarea este unul dintre motivele principale pentru care am decis să fac trecerea de la E-Junkie la Descărcare simplă digitală. Să aveți toate rapoartele în tabloul de bord WordPress este extrem de convenabil, iar rapoartele în sine sunt foarte bine prezentate.

Puteți consulta datele în format de listă (și faceți clic pe fiecare produs pentru mai multe informații):

O captură de ecran a achizițiilor

Sau observați tendințele în timp cu rapoarte:

O captură de ecran a unui raport Easy Digital Download

Este totul destul de neted și o îmbunătățire vastă a experienței mele de E-Junkie. Nu aștept să adanc mai mult în aceste rapoarte atunci când am alte date cu care să mă joc.

Există mult mai multe în spatele scenelor

Acest lucru este destul de mare în ceea ce privește pașii simpli pe care i-am făcut pentru a începe descărcările digitale ușoare – întregul proces nu m-a durat mai mult de 30 de minute (dintre care o mulțime de curioși). Dar, deși Descărcările ușoare digitale sunt destul de ușor de configurat, există multe profunzimi în opțiunile disponibile pentru a putea modifica lucrurile după bunul plac. Nu sunt sigur că există multe (dacă există) modalități prin care doriți să oferiți descărcări digitale prin intermediul blogului dvs. WordPress, care descarcă ușor digital nu se poate mâner – măr renet pare că s-a gândit la toate.

Există o mulțime de lucruri pe care nu le-am menționat niciodată, cum ar fi codurile de reducere, categoriile și etichetele și mai multe setări, dar vă oferă tot posibilul să descoperiți singuri când descărcați Descărcări digitale simple fără costuri (da – este gratuit!).

Mai mult, pluginul este actualizat în mod regulat și așa cum am menționat mai sus, există o mulțime de extensii pe care le puteți utiliza pentru a crește funcționalitatea acestuia. Am instalat deja extensia Affiliates Pro și va arunca o privire mai atentă la alte extensii pentru a vedea dacă pot fi de ajutor și pentru mine.

După ce am instalat și am configurat descărcări digitale simple, nu pot să mă gândesc la niciun motiv pentru care aș merge cu o opțiune alternativă. Nu aș ezita să îl recomand oricui dorește să vândă descărcări digitale prin blogul lor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map