Hvis du kobler ut til eksterne nettsteder fra WordPress-nettstedet eller bloggen din, kan det være lurt å vurdere å bruke et verktøy for å hjelpe deg med å administrere disse koblingene mer effektivt. Ikke bare hjelper disse verktøyene deg med å administrere dine eksterne lenker på et sentralt sted på admin-dashbordet, men de kan også brukes til å kappe eller skjule den sanne destinasjonen til disse linkene..


Selv om det å henge sammen eller skjule koblingene på nettstedet ditt kanskje høres litt lurt ut i starten, er det noen ekte grunner til å gjøre det, så vel som noen litt mer tvilsomme.

I dette innlegget skal vi se på noen av fordelene og årsakene til at du bør bruke en koblingsadministrasjon og cloaking plugin, i tillegg til å anbefale noen gratis og premium alternativer å velge mellom.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Fordelene ved å bruke en lenkehåndtering WordPress Plugin

Det er en rekke fordeler med å bruke en koblingsadministrasjon og cloaking plugin på WordPress-nettstedet ditt. Noen av disse fordelene inkluderer: enkel oppdatering av koblinger, klikkstatistikk, muligheten til å bevare PageRank på nettstedet ditt og geografisk-basert basert omdirigering. Så la oss se nærmere på noen av disse fordelene mer detaljert:

Enkel koblingskorrigering og oppdateringer

Den største fordelen ved å bruke et av programtilleggene vi skal se på i dag, er at det gjør det enkelt å raskt oppdatere lenkene du har inkludert i innleggene og sidene dine..

Hvis du jevnlig lenker til favorittnettverten din, for eksempel fra blogginnleggene dine, og deretter bruke en plugin til å opprette en kortkobling til det nettstedet, kan du raskt sette inn lenken i innleggene og sidene dine, noe som hjelper deg å spare tid.

I stedet for å finne adressen til nettstedet du vil koble til, for deretter å kopiere og lime inn lenken, kan du lagre den koblingen i pluginens instrumentbord en gang, og deretter raskt sette den inn i innholdet mange ganger.

Den virkelige fordelen med dette er at hvis den koblingen må endres i fremtiden, kan du bare endre den en gang i plugin-dashbordet. Etter å ha gjort det, vil alle forekomster av den tilsvarende kortlenken i tidligere publiserte innlegg og sider nå peke til den nye adressen.

Skulle produktet, tjenesten eller andre destinasjoner du lenker til for å gå ut av drift, bli avviklet, eller bare ønsker å anbefale eller støtte et annet alternativ, vil du være glad for at du kan endre koblingen på ett sted, uten å måtte sjekke og redigere utallige innlegg.

Gjør koblingene dine mer lesbare

lesbare-koblinger

En annen funksjon i disse koblingshåndterings- og kloveringsverktøyene er at de kan gjøre tidligere uhåndterlige og lite attraktive lange lenker, til mer lesbare og pålitelige URLer..

Hvis du kobler ut til et produkt på Amazon, komplett med tilknyttet ID, kan koblingen være flere linjer lang. Ved å bruke et av programtilleggene nedenfor, kan du imidlertid slå dette:

Inn i dette:

http://www.yourdomain.com/WordPress-book

Nå har du en gjenbrukbar kortkobling du kan sette inn i innholdet ditt og bruke andre steder. Den nye lenken er også lesbar av besøkende, sammenlignet med originalen. Som nevnt tidligere, hvis boken er utsolgt, eller du vil koble til et annet element, kan du ganske enkelt oppdatere kortlenken på ett sted, og så vil alle forekomster av den korte lenken bli oppdatert.

Dette er også kjent som link cloaking eller skjul, som ble nevnt i innledningen til dette innlegget. Hvis du vil få koblingene dine til å se mindre ut som koblinger til produkter, og mer som interne lenker, er dette en måte å gjøre det på. Dette kan øke antallet besøkende som klikker på lenkene dine, selv om det avhengig av hvordan du navngir kortkoblingene dine, kan slå tilbake når besøkende blir tatt til en side de ikke forventet.

Hvis du bruker denne funksjonen etisk, kan du fremdeles gjøre dine eksterne lenker mer leselige, uten å lure leserne til å besøke en side de ikke forventet å komme til.

Sporing av linkklikk

spore-link-klikk

Et vanlig trekk ved plugins som kan hjelpe deg med å administrere eksterne koblinger, er at de også kan spore kortkoblingene dine og fortelle deg hvor mange ganger de har blitt klikket av besøkende. Disse dataene kan hjelpe deg med brukeranalysen din og gi deg en følelse av hvor vellykket teknikken for koblingsplassering har vært.

Hvis du markedsfører produkter som tilknyttet selskap, kan det også være nyttig å ha dine egne sporingsdata. Dette kan hjelpe hvis du har noen tvister med det tilknyttede nettverket du jobber med.

SEO fordeler

Koble til eksterne nettsteder antas å resultere i tap av Google PageRank eller en utvanning av “link juice” på nettstedet ditt. For å hjelpe nettmestere med å takle dette, kom Google, Yahoo og Microsoft opp med nofollow-koden.

Denne taggen kan legges til koblinger for å forhindre at søkemotorer følger disse koblingene og sender noen av nettstedets PageRank til destinasjonswebsiden..

Selv om det kan diskuteres hvor relevant denne praksisen er i dag, hvis du vil ha en enkel måte å merke eksterne lenker som nofollow, så kan disse koblingsadministrasjonspluginene vi skal se på, hjelpe deg med dette.

De beste koblingsadministrasjon og tilknyttede koblingsprogramtillegg

Det omhandler de viktigste fordelene med disse koblinger til tilkobling og administrasjonsplugin, så la oss se på de beste alternativene tilgjengelig for WordPress-brukere:

Pretty Link Lite

Pretty Link Lite

Pretty Link Lite er en gratis URL forkortelse plugin som lar deg administrere tilknyttet og andre eksterne lenker med letthet. Med Pretty Link bruker de forkortede koblingene ditt domenenavn for å rydde opp i dem. Dette kan gjøre at koblingene dine ser mer pålitelige ut, og samtidig skjule hvilket nettsted du faktisk lenker til.

I tillegg til å skjule koblingene dine, kan du også spore og administrere dem mer effektivt, alt fra et enkelt administrasjonsområde. Hvis du vil ta ting opp et hakk, kan du oppgradere til “Pro” -versjonen. Dette inkluderer syv nye viderekoblingstyper, så vel som noen få andre funksjoner.

Tørstige tilknyttede selskaper

Tørstige tilknyttede selskaper

Thirsty Affiliates er et annet gratis verktøy for styring og tilkobling av koblinger. Selv om denne plugin-en inneholder et brukervennlig dashbord og nyttige sett med funksjoner, kan den oppgraderes ved å kjøpe et eller flere av premium tilleggene.

En av de skiller seg ut funksjonene til Tørstige tilknyttede selskaper, som ikke finnes i Pretty Link Lite, er at den legger til en knapp som redigeringsprogrammet for raskt å legge til nye lenker og sette inn eksisterende lenker i innholdet ditt. Dette sparer deg for å måtte bytte skjerm for å finne koblingene dine, og er en sanntidssparer.

Å kunne velge og velge mellom premium tilleggsprogrammer og legge til funksjoner som automatisk kobling, geografisk omdirigeringer og delt testing, gjør dette til et godt valg for de med mer avanserte behov, eller de som tror deres behov vil vokse inn fremtiden.

WP Wizard Cloak

WP Wizard Cloak

WP Wizard Cloak er gratis å bruke og inkluderer en nyttig funksjon som lar deg sende besøkende til en spesifikk URL, basert på deres geografiske beliggenhet.

Du kan også lage nøkkelord som automatisk blir omgjort til lenker, når de vises i et innlegg eller side på nettstedet ditt. Videre får du tilgang til nyttige statistikker for å finne ut hvor mange ganger du klikker på koblingene dine. Plugin-en legger til en knapp til redigeringsprogrammet som gjør det veldig enkelt å sette inn disse koblingene i innleggene og sidene dine.

Selv om denne plugin-en er relativt ny, tilbyr den et stort sett med konkurrerende funksjoner og et intuitivt brukergrensesnitt.

Link Trackr

Link Trackr

Link Trackr er en førsteklasses, hostet løsning for større nettsteder som er klare for alle de profesjonelle verktøyene for koblingsadministrasjon denne tjenesten gir.

Ikke bare dekker denne tjenesten lenkehåndtering og tildekking, men også delt testing av koblinger, konverteringssporing, sosiale og virale markedsføringsverktøy og detaljerte markedsføringsrapporter..

Grunnpakken starter på $ 9 i måneden, og det tilbys en 30-dagers pengene-tilbake-garanti som hjelper deg med å bestemme om dette er verktøyet for deg

Konklusjon

Som du ser er det mange gode grunner til å bruke en koblingsadministrasjon og cloaking-plugin på ditt WordPress-nettsted, og like mange verktøy å velge mellom.

Enten du vil ha et gratis alternativ som inkluderer grunnleggende koblingsadministrasjon, eller en fullt utstyrt premium vertstjeneste, eller noe derimellom, så er det en plugin som tilfredsstiller dine behov og matcher ditt budsjett.

Hva synes du om koblinger? Har du noe imot når nettsteder skaper koblinger? Hvilke funksjoner vil du se i en koblingsadministrasjonsplugin? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me