På mange av de populære WordPress-opplærings- og nyhetsnettstedene, og også i Meetups og WordCamps over hele verden, er det mange gode diskusjoner om gode plugins for WordPress: glidebrytere, kontaktskjemaer, sikkerhetskopier, SEO, medlemskap, e-handel; men jeg ser sjelden folk som fokuserer på plugins som er spesifikt for vedlikehold og lesbarhet av backend på nettstedet ditt.


Hvis du ignorerer vedlikeholdet og vedlikeholdet av nettstedet ditt, kan det ikke bare være at en gammel, sjelden brukt og mye mindre besøkt side til ekstreme tilfeller av total miskrenning eller fullstendig tap av innhold. Uten riktige forholdsregler kan nettstedet ditt raskt fylles med tusenvis av spam-kommentarer, prestere dårlig eller verre ennå, bli sårbart for hackere, noe som til slutt resulterer i driftsstans og tap av besøkende og potensielle kunder på nettstedet ditt.

Det har skjedd enorme forbedringer i responsen og kontrasten til administratoren i den siste utgivelsen av WordPress i 3.8, og automatiske oppgraderinger for mindre utgivelser var et kjærkomment tillegg til kjernen i WordPress 3.7. De fem pluginene som jeg har anbefalt, tar 3.7 og 3.8 til neste nivå og tillater mer finkornet kontroll over utseendet til administratoren og planlegging av automatiske oppdateringer.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Akismet


Akismet

Hvis du har en WordPress-blogg, kan du legge merke til spam- eller trackback-kommentarer fra tilfeldige adresser mange ganger som inneholder lenker til annonser eller potensiell skadelig programvare som dukker opp på nettstedet ditt. Disse kommentar- og trackback-spamene blir automatisert av angriperen, men kan raskt fylle ut bloggen og databasen din med irrelevant informasjon og er et rødt flagg fra en dårlig vedlikeholdt blogg eller nettsted, noe som kan gi et enkelt mål for de som ønsker å forårsake ugagn.

Akismet er vert for webtjenester som drives av WordPress.com som automatisk oppdager og fjerner kommentarer og trackback spam. Du må aktivere plugin-modulen for å bruke den, som er installert som standard sammen med WordPress som er selv vert, og du vil også trenge en WordPress.com-konto og en Akismet-nøkkel, som er gratis for personlig bruk, og det er en minimal avgift til bedrifter. Hvis du bruker kontaktskjema-modulen i Jetpack-pluginen, integreres Akismet sømløst med alle kontaktskjemaer for å sikre at de ikke genererer spam, alt uten captcha eller brukerutfordring. alt blir håndtert gjennom tjenesten.

Wordfence Security


Wordfence

Hvis du noen gang har fått et nettsted hacket, vet du at det kan være en ødeleggende og ekstremt vanskelig situasjon, spesielt hvis du ikke tar regelmessige sikkerhetskopier av nettstedet. Et nettsted som ikke er ordentlig låst med sterke passord og andre tiltak, kan bli fullstendig defaced eller ødelagt i løpet av få minutter. Det første forsvaret ditt bruker sterke passord, for eksempel et som kombinerer store og små bokstaver, tall og spesialtegn. jo lenger passordet er, desto sikrere er det. Det er noen andre tiltak du bør ta for å sikre et trygt og innelåst nettsted. En enkel måte er å installere Wordfence Security-pluginen.

Det er flere sikkerhetsplugins for WordPress, men uten tvil min favoritt og mest omfattende av disse programtilleggene er Wordfence. Wordfence søker daglig etter sikkerhetsproblemer i bakgrunnen, og vil sende deg en e-post hvis noe er unødvendig. Den sjekker DNS-endringer, endringer i plugin- og kjernekode, utdaterte plugins, spammy-koblinger, i tillegg til å verne mot brute force-angrep ved å begrense innloggingsforsøk. Dette er ganske en perle av en plugin, for i tillegg til å tilby en brannmur, kan du også se alle påloggingsforsøk og blokkere brukere med IP-adresse. Med pro-versjonen kan du til og med blokkere hele land. Det er også en sanntids trafikklogg der du kan se hvem som får tilgang til nettstedet og hvorfra. Dette er en plugin som jeg legger på hvert nettsted jeg bygger eller kommer over, og som er sterkt anbefalt for alle WordPress-nettsteder.

Avanserte automatiske oppdateringer


avanserte automatiske-oppgraderinger

Sammen med WordPress 3.7 kom autoupdates, som er en enorm tidsbesparende. Imidlertid vil bare 3.7 automatisk oppdatere mindre utgivelser, for eksempel til 3.7.1; men større oppdateringer, for eksempel til 3.8, vil kreve en manuell oppgradering. For å løse dette problemet og få alle oppgraderinger automatisk, er favoritttillegget mitt avanserte automatiske oppgraderinger. Denne pluginen oppdaterer mindre og større utgivelser av WordPress-kjerne sammen med muligheten til automatisk å oppgradere plugins og temaer i en daglig plan. Vær forsiktig når du bruker denne plugin-en, ettersom det ikke er noen tilbakevendingsfunksjon, så du vil forsikre deg om at du parer dette med en solid daglig sikkerhetskopiløsning som Vaultpress.

WP-Optimize


optimalisere

WordPress bruker en database sammen med filer for å lagre innhold og innstillinger. Ved regelmessig bruk blir databasene fragmentert akkurat som harddisk. ettersom informasjon blir skrevet til, flyttet og slettet, blir plass utilgjengelig, slik at optimalisering av tabellene i en database er noe som må gjøres rutinemessig. Tidligere må du logge deg på PHPMyAdmin og utgi flere kommandoer for å utføre denne oppgaven. PHPMyAdmin kan være et skummelt sted, og selv de mest erfarne utviklerne kan utilsiktet utslette et nettsted med noen få klikk eller tastetrykk.

WP-Optimize lar deg administrere databaseoptimalisering rett fra dashbordet til WordPress, som er tryggere og mer kjent for WordPress-administratorer. I tillegg til at du kan planlegge denne oppgaven på et forhåndsbestemt tidspunkt som du spesifiserer, er det alternativer for andre vanlige databasens opprydningsoppgaver, for eksempel å slette postrevisjoner, utkast og kommentarsøppel. Jeg installerer denne pluginen på hvert nettsted jeg bruker, og setter vanligvis opp en ukeplan for de fleste nettsteder.

CodePress-administrasjonssøyler


codepress

Dette er en fantastisk plugin som har mindre å gjøre med vedlikehold av nettstedet og mer å gjøre med administrasjon av brukergrensesnittet til backend av WordPress. Når du ser sider, innlegg, media og på mange admin-skjermer, er det en liste over sidene / innleggene / mediene, etter tittel, forfatter, dato og annen relevant informasjon. Plugins kan legge til eller fjerne disse kolonnene. For eksempel er mange kjent med WordPress SEO ved at Yoast legger til flere kolonner relatert til SEO på disse sidene. CodePress-administrasjonskolonner lar deg enten skjule kolonnene som vises, eller vise kolonner som er skjulte, til og med tilpassede felt. Dette er spesielt nyttig for å legge til miniatyrbildet av innlegg, slik at du kan sørge for at det er et omtalt bilde eller sørge for at et tilpasset felt er fylt ut på et innlegg / en side. Et flott verktøy som er spesielt nyttig på store eller tilpassede nettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me