Topp 20 WordPress-plugins for bedriftsnettsteder 2017

Hvorfor trenger du WordPress-plugins hvis WordPress er en så imponerende plattform som de sier? Det er faktisk et stort spørsmål. Vel, du trenger ikke alle WordPress-plugins, men bare noen få for å ta bedriftsnettstedet til neste nivå.


Som et innholdsstyringssystem er WordPress ganske imponerende. Fortsatt finnes mye av handlingen vi elsker i de tusenvis av gratis og premium WordPress-plugins der ute. Og det er en horde der ute, av sultne utviklere som lager enda mer mens vi snakker.

For det første, hva med at vi dropper et par morsomme fakta, så vet at du er på tur. Hvis det er et ja, hører jeg fra gutta bak, hvem er jeg for å vente på deg? Visste du?

  • Antall 1 million nettsteder er antall bedriftsnettsteder drevet av WordPress fem ganger antall WordPress-administrerte nyhetsnettsteder.
  • Det finnes utallige WordPress-plugins for sikkerhet, SEO, medlemskap, netthandel, analyse, sosial deling og så mye mer.
  • I dag får du en sydende liste med ikke 10, men 20 rockestjernede WordPress-plugins for å ta bedriftssiden fra god til stor ?! Satser på at du ikke visste det, men jeg tisser.

Hvis det var mulig, kunne vi skrevet dette mesterverket sammen – deg og meg. Dette er et av de “åpne” innleggene hvis du vil tillate meg det. Alt eller hvilken som helst WordPress-plugin du har i tankene, passer for samtalen her. Men til vi kan skrive innlegg sammen, kan du delta i kommentarfeltet som alltid. Alle visninger velkomne ��

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Yoast SEO

WordPress-plugins

Du burde ha gjettet at jeg vil begynne med SEO. Gutt, SEO eller søkemotoroptimalisering, er noe annet. Det er å optimalisere titler, plassere fokus søkeord, skrive metabeskrivelser, rydde opp nettadresser, sende inn kart og bla bla.

Yoast SEO legger all den handlingen rett under innleggets redaktør. Plugin måler også lesbarheten til innholdet ditt. Se, innholdet ditt må være velsmakende for en fjerde klasse – noe som er bra for brukeroppbevaring tror jeg. Si nei til sjargong, og forsøk å snakke med leserne dine.

Dette er en må ha WordPress-plugin for alle bedriftsnettsteder. Og hvis du er en WordPress-profesjonell, er cachen din med WordPress-plugins aldri komplett uten Yoast SEO. Med funksjoner like brennhet som det svarte støvet fra det gamle Kina, fungerer Yoast SEO som annonsert.

Kan du høre de gamle kinesiske fløytene i hodet ditt? Nei? La oss gå videre. Alt du trenger for SEO-formålene på stedet er virkelig Yoast SEO. Du kan lære mer om bruk av plugin i vår detaljerte Yoast SEO-guide.

Å, for ikke å glemme, den har en proffversjon som vil spare deg 150 år. Selvfølgelig tuller jeg med årene, men Yoast SEO er veldig bra. Vent, høres det så omsetningsfullt ut? Det er mange andre SEO WordPress-plugins der ute, så du er egentlig fri til å se. På slutten av dagen er Yoast SEO Chuck Norris for SEO-plugins.

Btw, visste du det Chuck Norris kan svømme opp en foss? Ha ha.

Last ned Yoast SEO Free   Få Yoast SEO Premium

Enkle kortkoder

WordPress-plugins

Hvis du vil legge til elementer på nettstedet ditt, men ikke har tid til å lære deg kode, vil du elske Symple Shortcodes. Symple Shortcodes er laget av hånd her og plasserer mange utvidelsesmuligheter i hendene. Hva betyr det?

Du kan feste et Google Map, for eksempel hvor som helst på nettstedet ditt. I tillegg er du fri til å plassere attester, skillelinjer, kolonner og mye mer hvor som helst.

Du kan lage trekkspill, utrop, knapper, høydepunkter og sosiale ikoner med et par klikk. Personlig er denne WordPress-plugin-en på alle nettsteder, og kortkodene kommer vanligvis godt med mange ganger. Det gjør livet mye lettere for deg.

Det er en gratis WordPress-plugin som er ren og ekstremt enkel å bruke. Det beste tilfellet er at du bruker det til å lade sidene, innleggene og alle andre områdene på nettstedet ditt superbelastet. Med så mange funksjoner som er bygget i en tilsynelatende lett design, lønner jeg et kilo kjøtt du aldri vil bli lei.

For en innsats?! Jeg vet, jeg vet … vi blir alle sammen båret bort til tider mer, hvis du er personen som prøvde og elsket pluginen i sentrum av denne diskusjonen. Symple Shortcodes er rent geni, og jeg er ikke minst forutinntatt på noen måte.

Last ned enkle kortkoder gratis

W3 Total Cache

WordPress-plugins

Hvis du klipper hver gang du ser eller hører ordet “cache”, velkommen, er du ikke alene. Denne hurtigbufringsvirksomheten er litt forvirrende for mange mennesker, og det er derfor vi har stilt opp et helt innlegg om emnet. Det går live om et par dager, så vær på utkikk etter det.

Men hva er W3 Total Cache, og hvorfor er det viktig for bedriftssiden din? Bufring lagrer teknisk deler av et nettsted på en brukers enhet. Det kan også innebære et innholdsleveringsnettverk samt konvertere tunge og dynamiske PHP-filer til lette HTML-filer.

Enten du vet hva det betyr eller ikke, hurtigbufring er utelukkende ment å øke sidehastigheten. I denne tiden og tiden har du ikke råd til å ha et nettsted som tar en evighet å laste. Brukere spretter ganske enkelt, og du skal ha en dårlig smak i munnen. Google vil også sende deg i glemmeboken.

Derfor trenger du W3 Total Cache, en cache-plugin fra gudene. Konfigurer det riktig, så har du øyeblikkelig et raskere nettsted. Konfigurer det galt, og du er på den mørke siden og kjemper mot demoner og sånt. Anyhu, W3 Total Cache er en elskling å jobbe med, og en av de enkleste WordPress-plugins du finner.

Funksjonene på denne tingen vil få deg til å svøpe deg forbauset tilbake. For å få appetitten får du kjekke funksjoner som AMP (Accelerated Mobile Pages) support, SSL-støtte, kompatibilitet med delt hosting, minifisering av ressurser og så mye mer.

Last ned W3 Total Cache Free

jetpack

WordPress-plugins

Det er mye vibe om denne pluginen i WordPress-kretser. Det er en fraksjon WordPressers som sverger ved Jetpack, og andre som hevder Jetpack ikke er annet enn funksjonsoppblåsing som er dårlig for hastighetene dine.

Så er det oss. Vi føler at Jetpack er en storartet plugin som fortjener ros og mer anerkjennelse. Du trenger ikke å aktivere alle modulene. Husk at hver modul du aktiverer kommer med sin kode – kode som legges til nettstedet ditt når en side lastes inn. Pluss at du har god hosting, er det ingenting å bekymre seg for.

Er det ikke bedre, i utgangspunktet, bare å aktivere funksjonene du trenger? Jeg har kommet over mange WordPress-plugins, men bare en få kan konkurrere med Jetpack med tanke på funksjoner og det overordnede designkonseptet. Det er et flott verktøy for å lade virksomhetsnettstedet ditt på måter du aldri hadde forestilt deg.

Det være seg sosial deling, publisering av innlegg, bildekaruseller, relatert innholds-widgeter, nettstedstatistikk, beskyttelse mot brute force, kommentarer og så mye mer, Jetpack har alt. Det er en fin liten plugin som leverer. Den grunnleggende planen er gratis for alltid, men det er mange premium-alternativer som passer dine behov.

Last ned Jetpack Gratis   Få Jetpack Premium

Akismet

WordPress-plugins

Jetpacks fetter, Akismet er – etter folkelig mening – den ultimate spam-snikmannen. Men bare fordi det er en populær mening, betyr det at den er sann? Vel, mer enn 3 millioner aktive installasjoner på WordPress.org er et bemerkelsesverdig utgangspunkt, tror du ikke?

Akismet fanger spammy-kommentarer før de dukker opp på nettstedet ditt og skaper ødeleggelser. Du kan moderere kommentarer når du vil. Denne WordPress-plugin-en gir deg verktøyene du trenger for å takle kommentarsøppel kategorisk.

I disse dager leverer Akismet WordPress med egen vert, så alt du trenger å gjøre er å aktivere en API-nøkkel. Prosedyren er ganske så enkel at du ikke får problemer. Den beste delen er, dette er alt du trenger å gjøre for å fange opp og stoppe spammy-kommentarer på nettstedet ditt.

Den grunnleggende planen er for alltid gratis (den passer for små / personlige blogger), men Automattic tilbyr et par premium smaker mot en månedlig avgift. Rimelig avhenger av dine forretningsbehov, personlige preferanser og, selvfølgelig, budsjett.

Last ned Akismet Gratis   Få Akismet Premium

Business Directory-plugin

WordPress-plugins

Her er avtalen:

Kataloger klarer seg bra på nettet. Husker du et par ting vi sa om SEO for noen sekunder siden? Ja, jeg vedder på at vi snakket om Yoast SEO. Jeg er interessert i at uttrykket “søkemotoroptimalisering” skal være nøyaktig. Nybegynnere aner ikke hva SEO er.

I det øyeblikket jeg skrev det, hadde jeg en ide om det. Gjør noe som dette: Hvor fint ville det være å ha en SEO-katalog for interesserte SEO-elever? Folk kunne liste opp alle slags SEO-relaterte ting. Kanskje ville det hente millioner av sidevisninger siden SEO er et av de mest etterspurte søkeordene.

Er det til og med fornuftig? Likevel, hvis du har sett etter en katalogplugin for å revolusjonere oppføringsvirksomheten din, er Business Directory Plugin din å oppbevare. For all del at det er gratis og kommer med en imponerende liste over funksjoner. På en enkelt linje vil funksjonene gjøre deg sinnssyk.

Last ned Bedriftskatalog Gratis   Få Business Directory Premium

Sucuri Security

WordPress-plugins

WordPress-sikkerhet er ganske det glatte dyret. Akkurat når du tror at du har alt under kontroll, overfører en hacker deg til galskapen. Men du kan ikke gråte stygt, nei. Du trenger bare en topp WordPress-sikkerhetsløsning som Sucuri.

Sucuri Security-plugin gir deg full kontroll over sikkerheten til ditt WordPress-nettsted. Det er med andre ord en sikkerhetspakke som er ment å styrke din eksisterende sikkerhetsinnsats. Ut av esken leveres Sucuri Security-plugin med et par kjekke funksjoner.

Vi snakker om overvåkning av filintegritet, logging av sikkerhetsaktiviteter, skanning av skadelig malware, sikkerhetshandlinger etter hacking, overvåking av svartelister, effektiv sikkerhetsherding og sikkerhetsvarsler. Dette er en av sikkerhets WordPress-plugins som faktisk fungerer.

Men det er sannsynligvis fordi pluginen ble utviklet av de samme gutta som brakte oss en av de beste websikkerhetsløsningene. Sett sammen denne plugin og tilleggsfunksjonene i Sucuri Premium, for eksempel CloudProxy-brannmuren på nettstedet, og du har en formidabel sikkerhetsløsning slik at du kan sove bedre om natten.

Last ned Sucuri Security Free   Få Sucuri Premium

Kontaktskjema 7

WordPress-plugins

Sannsynligvis den beste formbyggeren jeg har kommet over, Kontaktformular 7 tilbyr deg mye kraft så langt som å bygge og integrere kontaktskjemaer på nettstedet ditt går. Denne pluginen er en livreddende, siden jeg kan opprette kontaktskjemaer og plassere dem hvor som helst på nettstedet mitt på rekordtid.

Denne WordPress-plugin er brakt til deg av Takayuki Miyoshi, og er super-fantastisk til å administrere flere kontaktskjemaer også. Det, og du kan enkelt tilpasse skjemaene og postinnholdet ved å bruke enkel markering. jeg sa enkel markering. Når du har fått tak i tingene, vil Kontaktskjema 7 bli et av dine favoritt WordPress-plugins.

Andre funksjoner inkluderer innsending av AJAX, Akismet spamfiltrering, CAPTCHA, kortkodefunksjonalitet og mye mer. Pluss et par innstillinger for å sikre at du mottar hver innsending fra nettstedet ditt. Kontaktskjema 7 er enkelt å installere og bruke. Det har over 3 millioner aktive installasjoner når vi snakker.

Last ned kontaktskjema 7 gratis

Nok et beslektet innlegg-plugin (YARPP)

WordPress-plugins

Å gjøre det enkelt for leserne å finne mer av det fantastiske innholdet ditt, kan bare bety gode ting for ditt WordPress-nettsted. For det første, jo mer innhold de finner, jo lenger blir de på nettstedet ditt, noe som er flott for brukerengasjement, trafikk og – etter hvert – konverteringer.

En annen plugin for relaterte innlegg tilbyr mange funksjoner som sikrer at innholdet ditt er lett å oppdage. Til å begynne med har du flere visningssteder for de relaterte innleggene. Standardplasseringen er selvfølgelig under innholdet ditt, men du står fritt til å legge til relaterte innlegg andre steder, inkludert widget-områder og inne i malfiler..

På toppen av det leveres denne WordPress-plugin-en med et unikt templeringssystem som lar deg tilpasse hvordan leserne ser resultater. Videre kan du vise relaterte innlegg i innleggene, sidene, tilpassede innleggstyper og til og med feeds. Og takket være en allsidig algoritme samler pluginen relatert innhold fra hele nettstedet ditt.

Last ned YARPP gratis

MonsterInsights

WordPress-plugins

Å holde oversikt over trafikken din er et must å gjøre for enhver bedriftseier. Med informasjonen du samler inn fra trafikkanalyse, kan du justere nettstedet og markedsføringsstrategien din for maksimal innvirkning. Dessuten utgjør trafikkanalyse en stor del av å forstå målgruppen din.

MonsterInsights er et flott verktøy for trafikkanalyse. Og pluginen deres er den mest populære Google Analytics-pluginen for WordPress, hva med over 1 million aktive installasjoner! Denne pluginen gjør det enkelt å integrere Google Analytics med WordPress-nettstedet ditt.

På få minutter kan du fortelle hvordan besøkende finner nettstedet ditt, slik at du kan fokusere på de tingene som stadig fører dem tilbake. I løpet av noen klikk kan du konfigurere MonsterInsights og se Google Analytics-rapportene dine rett innenfor WordPress-oversikten. Det er søtt, ikke sant?

Dette verktøyet er ganske nybegynnervennlig takket være utmerket sporing, innstillinger og arbeidsflyter som har gitt MonsterInsights et navn over hele kloden. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer e-handelsanalyse, annonsesporing, statistikk i sanntid, sporing av nedlasting av filer, sporing av koblinger og sporing av tilpassede dimensjoner blant andre.

Last ned MonsterInsights Free   Få MonsterInsights Premium

WP Smush

WordPress-plugins

La oss begynne med en unik WordPress-plugin som lover å øke hastigheten på bedriftssiden ti ganger for å bygge fart. Mine damer og herrer, sier et stort hallo til Smush av det flotte teamet på WPMU Dev.

Visste du at store bildefiler kan være grunnen til at nettstedet ditt tar evig tid å laste? Av alle ting som bremser nettstedet ditt, er bilder det mest beryktede. Det er faktisk trist siden de fleste nybegynnere ikke forstår bildefilstørrelsen har en massiv sammenheng med hastighetene på nettstedet.

Jo større bilde, jo lengre tid tar det å laste på nettstedet ditt. Inngår Smush, og du kan si farvel til dagene med treg nettsteder og høye avvisningsrater. Takket være denne pluginen kan du endre størrelse på, komprimere og optimalisere alle bildene dine med et enkelt klikk.

Smush skanner nye og eksisterende bilder på nettstedet ditt ved hjelp av WPMU superservere, noe som betyr at belastningen blir tatt av serveren din. På toppen av det kutter denne plugin all unødvendig data, komprimerer og skalerer bildene dine før du lagrer dem i mediebiblioteket.

Videre optimaliserer Smush alle bilder på nettstedet ditt. Dette inkluderer bilder lagt til blant annet temaer og plugins. Dette gjør det selv om du har en flersatt WordPress-installasjon. Det er virkelig så mye å skrive om denne plugin-en vi trenger en full gjennomgang for å dekke alt.

Last ned Smush Free   Få WP Smush Premium

Envira Gallery

WordPress-plugins

Selv om du ikke trenger WordPress-plugins for å piske opp bildegallerier i WordPress, lader et galleri-plugin som Envira Gallery supergalleriene dine, slik at du kan levere mye mer med bildene dine.

I et tidligere innlegg skisserte vi hvordan du kan lage fantastiske WordPress-gallerier, men vi fokuserte bare på den innebygde gallerifunksjonen som lager grunnleggende gallerier. Hvis du trenger å gå en ekstra kilometer og wow lesere med bildene dine, trenger du Gallery by Envira. Hvorfor? Du spør.

Til å begynne med, er denne plugin brakt til deg av Syed Balkhi, han som av WPBeginner. Syed er et kjent navn i WordPress-kretser, og er populært for mange produkter i toppområdet, inkludert MonsterInsights.

Når det gjelder funksjoner, er Gallery by Envira 100% responsive og leveres med en dra-og-slipp-galleribygger som er en lykke å jobbe med, sosiale medieintegrasjoner, WooCommerce-støtte, videogallerier, vannmerke, bildesikring og fantastiske ferdiglagde maler bare for å nevne noen få.

Last ned Galleri av Envira   Få Galleri av Envira Premium

WooCommerce

WordPress-plugins

Hvis du driver et netthandel drevet av WordPress, bruker du sannsynligvis WooCommerce. Det, eller kanskje har du funnet en måte å koble nettbutikken din til Shopify. Alt i alt gir WooCommerce konkurransen et godt løp for pengene sine.

I løpet av fem minutter kan du ha et fullverdig e-handelsnettsted i gang. Jepp, WooCommerce er så bra. Og du kan selge hva du måtte ønske, behandle bestillinger og spore lager som en sjef.

WooCommerce, virkelig, er WordPress e-handel i en boks. Viktige funksjoner inkluderer flere betalingsportaler, det gratis Storefront-temaet, et brukervennlig dashbord, mange alternativer for å administrere nettbutikken din og en rekke gratis og premium tillegg som vil blåse deg i tankene.

Brakt til deg av Automattic (ja, selskapet bak WordPress.com, Akismet, Jetpack osv.), Med over 3 millioner aktive installasjoner og en ypperlig rangering på 4.5 / 5.0, WooCommerce er det eneste e-handelsprogrammet du noensinne trenger.

Vær imidlertid oppmerksom på at premium addons kan koste en formue, så bare pass på funksjonene du trenger. Likevel må du prøvekjør WooCommerce-kompis.

Siden etableringen har WooCommerce vært vår gå til app for netthandel. Vi finner viss komfort ved å vite at konkurrentene bruker andre “vogner”. Utvidelsene og tilleggene er litt forvirrende og kan være dyre. – Brent

Last ned WooCommerce Free

Beaver Builder

WordPress-plugins

Utformingen av bedriftsnettstedet har en betydelig innvirkning på konverteringer og salg. For kort tid siden skiftet jeg et par designelementer på porteføljesiden min og tro deg meg, henvendelser tredoblet seg straks jeg ble sjokkert. Sjokkert hadde jeg lagt igjen mye penger på bordet.

Kanskje stjel designen din fra deg. Så hvilke designendringer gjorde dine virkelig? Vel, jeg eliminerte en tung glidebryter som saktet nettstedet mitt og brukte et par av funksjonene som ble funnet i Symple Shortcodes-pluginen vi nevnte tidligere. Jeg har også satt inn noen PHP-koder i malfilene mine for noe annet.

Hva i helvete har dette med deg eller til og med Beaver Builder å gjøre?

Vel, jeg var i stand til å gjøre endringene i PHP-koden siden jeg vet hva en åpningskode er. Kan vi si det samme om deg? Hva gjør du hvis du trenger å endre designen på nettstedet ditt uten å redigere kode eller bytte WordPress-tema?

Du velger Beaver Builder, en kraftig dra-og-slipp-sidebygger som hjelper deg å lage oppsett ut av denne verden. Ja, det er kompatibelt med hvilket tema du har, pluss at du kan bruke de ferdiglagde malene som sparer deg for mye tid.

Last ned Beaver Builder Gratis   Få Beaver Builder Premium

CSS Hero

WordPress-plugins

Når vi nettopp berørte design, la oss snakke om CSS Hero, et premium WordPress-plugin som vil spare deg for mye tid så langt som å tilpasse WordPress-temaet.. Lytte: WordPress-temaer er avhengig av CSS for det visuelle utseendet på nettstedet ditt … men du kjenner ikke CSS-hombre.

Hvis du vil endre størrelsen på tekst, farger, marginer og den slags, må du lære CSS, som vi må innrømme er tidkrevende for den gjennomsnittlige bedriftseieren. Hva skal jeg gjøre i stedet? For å endre hvordan virksomhetsnettstedet ditt ser ut uten å skrive en kodelinje, må du gjøre CSS Hero til din venn.

Denne WordPress-pluginen leveres med fantastiske funksjoner som 900+ Google-skrifter, en topp fargebehandling, spesialeffekter, ferdige stiler og temaskinn blant andre. Du kan til og med eksportere stilene dine til en annen plattform fordi disse karene er kjempebra ��

Hvis du noen gang har vært en av de menneskene som bekymrer deg for at du ikke vet nok CSS til at et nettsted ser ut som du vil ha det, kan du slutte å stresse akkurat nå. – Chris Lema

Få CSS Hero

Lette sosiale aksjeknapper

WordPress-plugins

En av de bestselgende sosiale WordPress-pluginsene, er Easy Social Share Buttons mer enn bare et sosialt delingsplugin. Det er ment å ta oppsøkende oppdrag til et helt nytt nivå hva med funksjoner herfra til Timbuktu.

Easy Social Share-knapper WordPress-plugins er mest kjent for fantastiske funksjoner som støtte for 50+ sosiale nettverk, vakre maler, mange knapp- og ikonanimasjoner, sosiale tellere, 27+ visningsposisjoner, støtte for WhatsApp + andre mobile apper, mediedeling og handlinger etter deling blant andre.

På toppen av det (og en million og en annen fantastiske funksjoner), er Easy Social Share Buttons mobilvennlig og har overlegen støtte. Deretter det kommer med lokkende optin-skjemaer, du kan utvide både sosiale medier som følger og e-postliste med en enkelt plugin. Drap på to fugler med samme steinslag.

Du må se den omfattende listen over funksjoner for deg selv. Hvis du er som mange av oss her, vil denne pluginen sikkert feie deg av føttene. I skrivende stund har denne plugin-en over 80 000 nettsteder, har en imponerende rangering på 4,66 / 5,00 og koster bare $ 19 dollar.

Få enkle sosiale aksjer

WP-medlemmer

WordPress-plugins

Uansett hvor du går online, er du nødt til å finne minst ett nettsted ved hjelp av medlemsmodellen. Dette betyr bare at innholdet du trenger er låst bak et registreringsskjema eller en lønnsmur. Men hvordan klarer bedriftseiere å bygge medlemskapssider på WordPress?

Å bygge et skreddersydd medlemsnett fra bunnen av er vanvittig kostbart og tidkrevende, mer når det er utallige WordPress-plugins som kan gjøre alt det skitne arbeidet til en brøkdel av prisen. Du får spare mye tid også.

En slik plugin er WP-Members av Chad Butler, det første noensinne medlemskapsprogrammet for WordPress. Det er ganske enkelt å sette opp denne pluginen, men den er kraftig og allsidig. Funksjonene inkluderer muligheten til å blokkere tilgang til innlegg og sider, påloggingswidget til sidefelt, kortkoder, tilpasset registrering og brukerprofilfelt, varsler om brukerregistrering og hundrevis av utvidelsesalternativer.

Hvis du ønsker å opprette eller forynge et medlemskapsside, er WP-Members din plugin du velger.

Last ned WP-medlemmer gratis

Registrering Magic

RegistreringMagiske tilpassede registreringsskjemaer - WordPress-plugins

Når vi snakker om medlemsnettsteder, la oss se på Registration Magic, en spesiell type plugin som hjelper deg å ta brukerregistrering på nettstedet ditt til et helt nytt nivå. Denne dårlige gutten er en topp utøver blant WordPress-plugins, og bidrar direkte til salget ditt, og du kan ta det til banken.

Med flere funksjoner enn du noensinne vil trenge, tilbyr Registration Magic deg full kontroll over alle slags registreringer. For det første kan du lage så mange former du ønsker for ulike scenarier. Hver form kan ha sine egne forhåndsdefinerte felt, noe som betyr at himmelen er grensen så langt som bygningsformer går.

Du kan legge til betalingsportaler til skjemaene dine med et enkelt klikk og spore alle skjemainnleveringer og aktiviteter via et intuitivt dashbord. Andre funksjoner inkluderer en fullverdig skjemabehandling, filvedlegg, flere stiler, Google reCAPTCHA, e-postvarsler og flere 3rd festintegrasjoner blant andre.

Registrering Magic bringer mye til bordet som en tilpasset plugin for brukerregistrering. I følge forfatterne er denne plugin-en “… det manglende brukerregistreringssystemet for WordPress og et kraftig tillegg til ethvert WordPress-administratorarsenal.”

Brukere sier også gode ting om registrering magi. Her er en av de mange:

Jeg er virkelig en nybegynner nettsted byggherre. Tidligere har jeg bygget 3 enkle nettsteder, men er nå engasjert i å bygge et veldig komplekst nettsted for et av selskapene mine. Jeg trengte et kraftig verktøy for forskjellige nivåer av medlemmer, noen gratis, noen betalte, noen ganske enkelt abonnenter på nyhetsbrev, og var redd for at jeg skulle komme inn over hodet mitt, helt til jeg oppdaget REGISTRASJONSMAGISK !! Det er virkelig magi. Lett å bruke, lett å forstå. Ingen programmeringsferdigheter. Bare skriv det du vil, og det gjør alt for deg! Nøyaktig hva jeg trengte, gjør mer enn jeg noen gang har drømt om! Jeg er spent! – webmasterwrp

Gratisversjonen har omtrent 80 fantastiske funksjoner, men det er en premiumversjon med over 120 funksjoner, så ja!

Last ned registrering gratis   Få registrering Magic Premium

blogVault-sikkerhetskopi

Blogvault - Komplett WordPress Backup Service

Jeg har prøvd et par sikkerhetskopitjenester i min tid, og blogVault stjeler dagen rett og slett fordi det er utrolig enkelt å installere og bruke. På kort tid lager du full sikkerhetskopiering utenfor stedet som kommer godt med hvis noe skulle gå i stykker.

Og ting bryter hele tiden på nettet, enten det er din feil eller ikke. Med daglige inkrementelle sikkerhetskopier sover du godt og vet at innholdet ditt, og dermed virksomheten, er trygt. For en liten pris på $ 9 dollar i måneden, slår blogVault mange andre sikkerhetskopieringsløsninger ti til to som Bayern mot Arsenal.

Funksjoner som er tilgjengelige inkluderer daglige sikkerhetskopier av WordPress-filer og databaser, sikkerhetskopiering til Dropbox, 30 dagers sikkerhetskopihistorie, ett-klikks sikkerhetskopiering, en gratis plan med ukentlige sikkerhetskopier, sømløs migrering av nettsteder, administrerte sikkerhetskopieringer utenfor stedet, topp sikkerhet og iscenesettelsesområder blant andre.

IMHO, dette er den ideelle backup-løsningen hvis du har et stort nettsted som spenner over ti GB. En bruker rapporterer:

Jeg har prøvd flere andre gratis plugins, men de var enten for svake til å bruke eller var utrolig trege med å produsere en sikkerhetskopi. Jeg installerte blogVault i dag, og den hadde produsert en sikkerhetskopi av hele nettstedet – 4,5 GB – på rundt 45 minutter. Den vil oppdatere sikkerhetskopien daglig og tilbyr en rekke andre tjenester, inkludert migrering til en annen server. For $ 9 / måned synes jeg dette er vel verdt sjelefred. Nettstedet mitt er avgjørende for min virksomhet. – trevormwilson

Last ned bloggfritt   Få bloggault

Ninja Popups for WordPress

Ninja Popups

Guruer for internettmarkedsføring sier at pengene er på listen, så det er synd at vi ikke har dekket et eneste WordPress-plugin som gjør abonnenter på brukere 700% enklere. Vel folkens, vi viser deg til Ninja Popups for WordPress, den bestselgende popup-pluginen med over 26 000 salg i skrivende stund.

Hva skiller Ninja Popups fra lignende WordPress-plugins? Glad for at du spurte. For en liten pris på bare $ 25 dollar, får du en dra-og-slipp popup-byggherre, 65+ vakre popups, sosialt skap for begrenset innhold, integrasjon med store sosiale nettverk og 30+ markedsføringsplattformer via e-post, exit-intensjon og så mye mer.

Ninja Popups for WordPress reagerer fullt ut, noe som betyr at optinformene dine vil se fantastiske ut og fungere usedvanlig bra på flere enheter. Denne plugin-en er av arscode, en eliteforfatter hos CodeCanyon, og har en imponerende kjøperrangering på 4,41 / 5,00. Uten tvil er dette den eneste plugin du noensinne vil trenge for alle popup-behovene dine.

Få Ninja-popups for WordPress

Null BS CRM

Null BS CRM

Zero BS CRM er et plugin for kundeforholdsadministrasjon som kjører på WordPress CMS. Det gir deg alt du trenger for å begynne å administrere dine kundeforhold. Oppbevar alt på ett sted (kundeposter) og fakturer kundene dine og samle inn betalinger (logging som transaksjoner).

Med enten Freelancer Bundler eller Small Business Bundle får du tilgang til kraftige utvidelser for en liten årlig avgift. Den årlige fornyelsen er valgfri og skal dekke løpende støtte og oppdateringer.

Begynn å ta kontroll over forretningsdriften din og utvide virksomheten din ved å bruke en CRM for å holde oversikt over verdifulle kundeemner og kunder. Selg dem akkurat det de vil, når de ønsker det mest, ved å lære av dine eksisterende kunders interaksjoner med bedriften din.

Last ned Zero BS CRM Free

Avsluttende merknader

WordPress-plugins kan hjelpe deg med å supercharge virksomhetsnettstedet ditt uten å lære deg kode eller ødelegge banken. For all del, velg bare WordPress-plugins du trenger for din virksomhet og følg med for alle premium tillegg som kan koste en formue.

WordPress-plugins på denne listen er et must for både nybegynnere og etablerte WordPress-brukere. Dette betyr imidlertid ikke at du må installere dem alle på WordPress-nettstedet. Bare velg et par og gå videre derfra.

Hvilke er dine favoritt WordPress-plugins?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me