Spam og banning er et stort problem for alle som har et WordPress-nettsted. Enten din er et enkelt nettsted med noen få sider eller en flerbrukerplattform som rommer mange brukergenerert innhold, må du være på vakt mot banning og spammere av to hovedgrunner:


 1. Banning vil skremme bort potensielle kunder og etterlate deg en tynnere banksaldo.
 2. Spammere vil øyeblikkelig skade SEO-rangeringene dine i Google og andre søkemotorer

Avhengig av hvilken type nettsted (eller fellesskap) du driver, kan banning være eller ikke være et problem. Men overdreven bruk av cursives og voksnespråk vil redusere salget ditt på nettet og potensialet ditt for å tiltrekke levedyktige partnere. Det er riktig; selskaper vil tenke to ganger om å samarbeide med deg hvis nettstedet ditt er for profan.

Spam på den annen side vil skade din troverdighet med søkemotorer så vel som menneskelige besøkende. Troverdighet er din online valuta – tap den og taper virksomheten. Denne guiden vil avdekke fem banningefilter og fem spam-plugins for å hjelpe deg med å forbedre rangeringen din i Google og gi en bedre brukeropplevelse med ditt WordPress-nettsted.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Topp fem profanityfilter plugins for WordPress

Nedenfor er mine fem beste WordPress profanity-filtre og plugin-blokkering av spam. Jeg sier ikke at du må eller bør bruke alle programtilleggene, men de jobber absolutt fordi de er helt topp.

WebPurify Profanity Filter

webpurify-filter-wordpress-plugin

WebPurify er sannsynligvis et av de beste banningfiltrene der ute. For det første trenger du ikke å lage en liste med profane ord / uttrykk for å filtrere ut, siden pluginen har en omfattende liste, ikke bare på engelsk, men også på flere andre språk, inkludert spansk, fransk, arabisk, italiensk, portugisisk og til og med kinesisk..

Når en bruker legger ut profaninnhold, la oss si det via kommentarseksjonen, pluginen bruker WebPurify Profanity Filter API for å erstatte de profane ordene med stjerner umiddelbart.

Hvis du er villig til å bruke vår premium-tjeneste, kan WebPurify gjøre mye mer enn tekstfiltrering. Å sortere gjennom innhold er en oppoverbakke oppgave, men å sortere gjennom bilder og videoer kan bryte baksiden av selv den mest spenstige webmesteren. WebPurify premium inkluderer nyttig videomoderasjon for å spare deg for verdifull tid.

Last ned WebPurify

Ordskifte

Denne gratis plugin fungerer som magi som erstatter profane ord med ditt eget valg av ord. Hvis diskusjonen på WordPress-siden din er full av spesielle profane ord eller uttrykk, kan du velge å snu den ved hjelp av Word Replacer-plugin.

Den eneste ulempen er at du må bruke en relativt lang periode på å sette opp ordutskiftningene. Du betaler den prisen, men når utskiftningene er på plass, vil plugin-en gjøre resten automatisk.

Word Replacer lar deg også spesifisere hvilke områder på nettstedet ditt som skal overvåke betydningen du kan filtrere ord i bestemte deler av nettstedet ditt mens du ignorerer andre områder fullstendig.

Last ned Word Replacer

Word Filter Plus

wordfilterplus-wordpress-plugin

Word-filter pluss fungerer på samme måte som Word Replacer. Det ville være rettferdig å si at Word Filter Plus er mer enn et banning filter da du kan erstatte eksplisitte ord og uttrykk med dine egne ord.

Etter å ha lastet ned og installert Word Filter Plus, vil du kunne få tilgang til pluginen ved å klikke “Verktøy” og deretter “Word Filter Plus” i WordPress Dashboard.

Hvis du velger dette alternativet, vil du ta deg til en ny skjerm der du kan sette opp filtrene. Word Filter Plus er et flott banning-filter, og så snart du er ferdig med å konfigurere ordfiltrene, vil plugin-filen skanne hele nettstedet ditt for banning. Den kammer hele WordPress-nettstedet ditt, og betyr at det erstatter alle baneord som ble lagt igjen dypt inn i fortiden eller bare nylig.

Denne plugin vil hjelpe deg med å håndtere banning og gjøre det mulig for deg å gjøre raske endringer i innholdet. Du kan for eksempel bruke plugin-modulen til å endre telefonnummeret ditt på flere sider uten å måtte redigere hver side manuelt.

Last ned Word Filter Plus

WP-innholdsfilter

WP-innholdsfilteret har blitt eldre og blitt smartere med hver oppdatering. Dette banning-filteret inneholder nå fleksible, men strenge filtreringsalternativer. Hvis for eksempel de markerte ordene / nøkkelordene vises midt i et helt ord, blir det (hele ordet) ignorert.

Dette er hva jeg mener:

La oss si at du har flagget “potten”. Hvis en bruker går inn i “potbelly”, vil hele ordet bli ignorert i motsetning til tidligere der det ville ha vist seg som “*** mage”.

En annen kul funksjon er muligheten til å erstatte alle bokstaver med jokertegn etter eget valg, eller beholde den første eller siste bokstaven i det erstatte ordet. For eksempel vil “pothead” filtreres slik at den ser ut som “*******” eller “p ******” eller p ***** d “.

I tillegg kan du velge å filtrere forskjellige deler av nettstedet ditt fra innlegg til kommentarer til tagger og innleggtittler osv. WP Content Filter er et spesielt nyttig verktøy for å blokkere alle former for banning, eksplisitt språk, voldelige kommentarer og sverger.

Last ned WP-innholdsfilter

Defensio Antispam

Det er korrekt; denne pluginen passer til regningen både som et banningefilter og som en spamblokkerer. Defensio Anti-Spam vil hjelpe deg med å avrunde og straffe alle useriøse brukere på ditt WordPress-nettsted.

Plugin-en er en av få banning for profanity som kan håndtere spammere så vel som søppel eller blankt innhold. Plugin-en ble designet for å tilby URL-kategorisering, banning filtrering, skriptdeteksjon og skadelig innhold gjenkjenning blant andre kule funksjoner.

I følge utviklerne, Websense Inc., lærer Defensio Anti-Spam og tilpasser seg atferden din og brukerne dine over tid … ”

Den eneste ulempen er at du ikke kan bruke Defensio Anti-spam med andre anti-spam-plugins som Akismet. Dette vil bare føre til kompatibilitetsproblemer. Dette betyr at du må deaktivere Akismet og andre slike plugins, selv for å prøve Defensio Anti-spam.

Last ned Defensio Anti-spam

Når vi snakker om anti-spam-plugins, skal vi nå se på toppen fem anti-spam-plugins som vil hjelpe deg å gi spammere støvelen?

Topp fem Anti-SPAM-plugins for WordPress

Akismet

Akismet-wordpress-plugin

Du hater spam, jeg hater spam og vi hater alle spammere fordi de er desperate om enn veldig besluttsomme. De ønsker oppmerksomhet, og vi vet alle hvordan skruestolen er så frastøtende som en ape i en negligé. Men det er de mange lenker og uforståelige kommentarer som er utenfor kontekst som irriterer nesten alle WordPress-nettstedseiere jeg har snakket med.

Noen spammere er riktignok utrolige morsomme, men allikevel heslige. Jeg vet dette fra første hånd fordi jeg pleide å kjempe en tapende kamp med alle typer spammere til jeg fant Akismet. Egentlig fant det meg rett i dashbordet, og alt jeg måtte gjøre var å konfigurere en API-nøkkel.

Akismet er en veldig populær anti-spam-plugin som vil hjelpe selv den nybegynner WP-brukeren med å eliminere spam.

Selv om antall nedlastinger ikke nødvendigvis ikke skal bety noe så langt effektiviteten går, har jeg brukt og elsket Akismet veldig. Jeg føler at millioner av brukere som lastet ned plugin-en, føles på samme måte.

Akismet er gratis for små WordPress-blogger, men du må dele med en avgift på 5 dollar per måned for store kommersielle nettsteder..

Akismet, som ble lansert i 2005, har en kompleks filtreringsmotor som holder rede på alle kommentarer, trackbacks og pingbacks på bloggen din. Ved å bruke disse dataene utfører den strenge tester for å filtrere bort søppel. Plugin-en skyver deretter alle spam-kommentarer i spam-mappen din i tilfelle du trenger å motsjekke.

Akismet kan til tider være overdreven, og blokkerer selv kommentarer fra ekte lesere. Plugin-en har imidlertid blitt ganske intelligent siden den lærer når du fortsetter å bruke den.

Last ned Akismet

WP-reCAPTCHA

Facebook, Twitter og Google er enorme fans av reCAPTCHA. Men hva har det med WordPress å gjøre? WP-reCAPTCHA – WordPress-versjonen av reCAPTCHA – gir deg kraften som spionerer fra Google og Facebook..

Plugin har et stadig voksende antall støttespillere så vel som kritikere som synger ros for dens effektivitet.

WP-reCAPTCHA bruker et unikt system som bruker arkaisk ordkombinasjon for sin CAPTCHA i motsetning til et flertall antispam-plugins som bruker samme feilkontrollsystem. Dette er sannsynligvis grunnen til at folk, som leser Google, Facebook og Twitter, elsker det så mye.

Selv smarte spambots som bruker OCR (Optical Character Recognition) for å dechiffrere CAPTCHAS, kan ikke gå forbi WP-reCAPTCHA siden pluginen forvrenger formuleringene for å lage nye bilder som eliminerer alle spammere.

Last ned WP-reCAPTCHA

Spamstopper

Tittelen til denne plugin-en kan ikke komme med noe mer. “Jippi! Vi stopper spam og sånt med spam-stopperen vår. ” Det er så opplagt, ikke sant? Går videre.

Spam Stopper Plugin lever opp til tittelen. Den bruker en CAPTCHA-bekreftelsesprosess (akkurat som WP-reCAPTCHA) for å sjekke og validere alle kommentarer som er igjen av brukerne dine. Deretter, hvis den oppdager en spam-kommentar, vil den STOPPE den døde og dens spor.

Spam Stopper er enkel å installere og bruke. Generelt er pluginen rettet mot spambots som angriper blogger med uendelige strenger med søppel. Spam Stopper-pluginen kjøres automatisk og kontrollerer til og med for å sikre at brukere fyller ut alle nødvendige felt før de legger ut kommentarer.

Når du har installert plugin-modulen, er du god til å gå, og du vil bare se den hvis du er logget av. Det er strålende, ikke sant? En ulempe å huske på er at plugin-en ikke har blitt oppdatert på to år (bare en fyi).

Last ned Spam Stopper

Growmap

growmap-antispambot-wordpress-plugin

Hvis den hadde så mange nedlastinger som Akismet, ville denne anti-spam-plugin konkurrere (og sannsynligvis fjerne) Akismet som den ledende spamblokkereren. Med en fantastisk WordPress-vurdering på 4.9 / 5, er det lett å se hvorfor Growmap ville være en trussel mot Akismet.

Det er et effektivt anti-spam verktøy som hjelper deg å bli kvitt automatisert spam – spam som er lagt ut av spambots. Det er feilfritt når det gjelder bekjempelse av spambots, men alvorlig funksjonshemmede når det gjelder reelle menneskelige spammere og pingbacks. Gutta på Growmap er faktisk ikke i det hele tatt opptatt av pingbacks eller trackbacks – virksomheten deres starter og slutter med automatisk spam.

Det skulle forklare hvorfor Growmap bruker en avkrysningsrute der menneskelige lesere er pålagt å krysse av for å bekrefte at de faktisk er varmblodige. Men gjett hva, menneskelige spammere kan også krysse av i boksen.

Samtidig er Growmap en dødelig anti-spam-plugin som tar kampen mot spambots ved hjelp av en av de smarteste anti-spam-teknologiene rundt.

Last ned Growmap

SPAM Gratis WordPress

Spam Free WordPress er nok en dødelig anti-spam-plugin som garantert holder nettstedet ditt fritt for søppelpost.

SPAM Free WordPress er en av de beste anti-spam plugins i henhold til utviklerne som hevder at den kan blokkere alle tilfeller av automatisert spam uten falske positive overhode. Hallo Akismet?

For hva det er verdt, har SPAM Free WordPress-plugin flotte funksjoner, inkludert null-avhengighet av CAPTCHA, lav databaselast, spesielt under tung servertrafikk og svartelisting av IP-adresse. Høres ganske kult ut hvis du spør meg.

Plugin-en lar brukerne velge om de ønsker å fjerne spam automatisk, noe som er en fin måte å spare tid på.

Last ned SPAM Gratis WordPress

oppsummering

Der har du det. Ti flotte plugins for å holde WordPress fritt for spam og banning. Jeg vet at denne artikkelen var ganske lang, så her er en rask oversikt.

Topp fem banning filter

 1. WebPurify Profanity Filter
 2. Word Filter Plus
 3. Ordskifte
 4. WP-innholdsfilter
 5. Defensio Anti-spam

Topp anti-spam plugins

 1. Akismet
 2. Growmap
 3. WP-reCAPTCHA
 4. Spamstopper
 5. SPAM Gratis WordPress

Vet du om andre anti-spam og banning filter plugins som ikke ble nevnt i artikkelen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me