24. august 2015 var en rød brevdag for Facebook. For første gang, 1 milliard mennesker logget inn på Facebook-kontoene sine på en dag. Tidligere i år kritte Facebook opp totalt 1,59 milliarder brukere. Dette er tall som ingen forretninger, store eller små, har råd til å ignorere. En god del Facebook-brukere utgjør også en del av målgruppen til de fleste virksomheter. Sikkert, å nå ut til disse brukerne gjennom en plattform som er kjent for dem, er bra for enhver bedrift.


Å holde kontakten med Facebook er enkelt med WordPress. Så enkelt at det i mange land er den primære formen for å kommentere og kommunisere på nettet. Du kan integrere Facebook med WordPress-siden din fra profilen din eller siden din, eller ved å plassere en widget på nettstedet ditt som besøkende ganske enkelt kan klikke og få kontakt med deg. Det er mange forskjellige elementer på Facebook som enkelt kan legges til WordPress.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Facebook-plugins for WordPress

Et stort antall plugins kan bidra til å koble en Facebook-side til WordPress-nettstedet. Facebook-brukere kan koble seg til deg fra nettstedet ditt, uten å måtte ha tilgang til Facebook-kontoen deres.

Fra å dele Facebook-oppdateringer, fans, hendelser og bilder på nettstedet ditt til å automatisere oppdateringer og legge til en praktisk bildedeling-funksjon, gjør WordPress-plugins alt mulig. De fleste av programtilleggene trenger en Facebook-app-ID og en hemmelig nøkkel til appen. Disse numrene er nødvendige slik at Facebook er sikret identiteten din mens du får tilgang til Facebook-informasjonen din.

Jeg har blandet gjennom mange av programtilleggene, og her er det beste valget av Facebook-plugins for WordPress.

Facebook-side-plugin

De Facebook Page-plugin legger inn en Facebook-beskrivelse på nettstedet ditt. Det lar brukere like eller dele siden din ved å klikke på knappene. Hvis brukere er logget inn, kan de også se hvem av vennene deres som allerede har likt siden.

Facebook Page-plugin

Besøk Facebook-plugin-siden for å legge til løsningen på nettstedet ditt. Kopier nettadressen til nettstedets Facebook-side, og lim den deretter inn i det medfølgende rommet. Du kan tilpasse Facebook-embedet for nettstedet ditt ved å justere høyden og bredden.

Etter å ha fått størrelsen på embedet akkurat slik du ønsker, generer du en kode ved å klikke på Get Code-knappen. To kodebiter blir generert. Kopier / lim inn det første utdraget i temaet eller barnetemaet som beskrevet i instruksjonene som følger med koden. Lim inn det andre utdraget uansett hvor du vil at løsningen skal vises. Det vanligste stedet du vil finne Ligningen er i sidefeltet. Du kan plassere den andre koden i en tekstwidget og dra den til sidefeltet. Nå kan brukere enkelt like eller dele på nettstedet ditt.

Ultimate Facebook

Ultimate Facebook av WPMU DEV integrerer Facebook-sider med WordPress sømløst. Mange oppgaver utført av flere plugins er samlet i denne strømpakke-pluginen. Den har kraftige integrasjonsverktøy som sikrer en flytende opplevelse for besøkende å koble identiteten til nettstedet ditt.

Facebook-brukere trenger ikke opprette en konto på nettstedet ditt. De kan enkelt registrere eller logge seg på WordPress-nettsteder ved å bruke sine Facebook-detaljer. WordPress Member-profilen opprettes automatisk med profildetaljer hentet fra Facebook.

Ultimate Facebook

Brukere kan finne siden din på Facebook enkelt og kan kommentere ved hjelp av det velkjente Facebook-kommentargrensesnittet. Kommentarer lagt ut på Facebook kan slås sammen med kommentartråden. Så hvis en venn legger ut en kommentar på brukerens Facebook-vegg, importeres den kommentaren automatisk til kommentarfeltet på nettstedet ditt. Mange Facebook-brukere føler seg mer komfortable med å kommentere innen Facebook, og denne pluginen gjør det enkelt for dem å dele kommentarer på både Facebook og nettstedet ditt.

En aktivitetsfeed-widget kan legges til som kan introdusere en bruker til annet personlig innhold på nettstedet ditt. Brukere kan dele album og automatisk post til vegg, side, hendelser eller notater.

Plugin-en kan kjøpes som en del av en medlemspakke med WPMU DEV, og en 14-dagers gratis prøveversjon tilbys. Den er multisiteklar og kompatibel med de fleste standardtemaer.

Tilpasset Facebook-feed

Tilpasset Facebook-feed er et høyt vurdert, mye nedlastet plugin (200 000+ aktive installasjoner). Det hjelper deg med å vise en tilpassbar Facebook-strøm på nettstedet ditt. Andre Facebook-plugins legger inn feeden i iframes, og dette kan ikke gjennomsøkes av søkemotorer. Men tilpasset Facebook Feed legger til innhold som kan gjennomsøkes av søkemotorer – et skikkelig løft for SEO.

Tilpasset Facebook-feed

Innmatinget kan trekkes fra en enkelt side eller mange sider eller grupper. Kortkoder vil hjelpe deg å legge inn innføringen på hvilken som helst side, innlegg eller widget. Det er enkelt å sette opp. En del av innleggene kan være skjult og hurtigbufring sikrer at innleggene lastes i stor fart. Hvis du legger ut regelmessig, kan du justere innstillingene for å sjekke Facebook-sidene dine hver dag for ferskt fôr. Eller det kan sjekke hvert par minutter eller få dager, avhengig av hvor ofte du legger ut. Hashtag i innlegg kobles automatisk til Facebook-hashtags.

Innstillingene kan tilpasses i detalj for å justere typografi, innhold, farger og mye mer. Plugin-en er flott for å vise tekststrøm, men for å vise bilder, videoer og antall likes, delinger og kommentarer for hvert innlegg, må du oppgradere til premium versjon.

Facebook-kommentarer

De Facebook-kommentarer plugin gjør det enkelt å legge til Facebook Comment-systemet til ditt WordPress-nettsted. Det kan deretter tilpasses og administreres fra nettstedet ditt.

Facebook_comments

Etter å ha lastet ned og aktivert plugin-modulen, må du få tilgang til Facebook-siden din via plugin-innstillingene. Innen Facebook kan du registrere nettstedet ditt, opprette en app og generere en app-id. Kopier IDen og lim den inn på plassen som er gitt for den på nettstedet ditt. Deretter kan du tilpasse skjermen og andre innstillinger. Vi har forklart oppsettet i detalj i en tidligere artikkel.

Facebook har en bred brukerbase, og å bringe Facebook-kommentarer inn på nettstedet ditt vil bety økt besøkende engasjement. Det vil oppmuntre besøkende til å fortsette å returnere til nettstedet og redusere negative og voldelige kommentarer. Husk at Facebook-kommentarer ikke kan være anonyme, og avslørende identiteter kan redusere spam og troll.

Facebook Instant Articles for WordPress

Direkte artikler fra Facebook er en nylig utgitt gratis plugin som er utviklet i fellesskap av Automattic og Facebook. Den er åpen kildekode og tilgjengelig for videre utvikling GitHub. Du har kanskje sett Lightning Bolt-ikonet på noen artikler i Facebook-feeden din. Dette ikonet indikerer at du leser en øyeblikkelig artikkel.

FB øyeblikkelig artikler

Med denne pluginen kan du opprette artikkelen din på WordPress og deretter publisere den umiddelbart på Facebook. Før publisering må prøvene godkjennes av Facebook. Artiklene bruker den samme teknologien som brukes til å vise bilder og videoer, og lastes ti ganger raskere enn vanlige artikler.

Den raske og interaktive visningen av artikler er sikker på å oppmuntre til flere andeler og øke leserne. Ulempen er at Facebook er strengt med formatering og sidefelt og tollfelt kan ikke tillates. Bare begrensede bilder og videoer er tillatt. Annonsering og inntektsgenerering må skje i henhold til Facebooks policy, og det kan være en nedgang i inntektene på dette antallet.

En mer etablert plugin som kan gjøre det samme Facebook Auto Publish. Med denne pluginen kan du publisere innlegg til Facebook direkte fra bloggen din. Innleggene kan filtreres etter kategori eller tilpassede innleggstyper og kan være i enkelt tekstformat, med eller uten bilder.

Facebook Traffic Pop for WordPress

Facebook Traffic Pop for WordPress, et premium-plugin, genererer en popup på bloggen din som blokkerer tilgjengeligheten til siden som besøkende ser. Bare når du klikker på Lik eller Del, blir tilgangen gjenopprettet.

Facebook Traffic Pop

Plugin-en vil følge musen nede på siden og forbli sentrert. Når en besøkende har klikket på popup-en, blir han ikke plaget igjen.

Facebook Viral Content Locker for WordPress

Facebook Viral Content Locker for WordPress er et annet premium-plugin som er tilgjengelig på CodeCanyon som er flott for å låse opp innhold. Besøkende kan låse opp innhold bare etter at de har koblet til Facebook-kontoen sin.

fb-content-skap-wordpress

Når de gjør det, lagres e-postinformasjonen til besøkende i databasen din. Det kan senere eksporteres i CSV-format. En flott plugin for å begrense tilgangen til premiuminnhold og for å samle brukerinformasjon.

Noen mer populære plugins

Det kan være lurt å se på flere plugins før du velger en som passer best for deg. Så jeg legger til noen få som er populære, eller som kan gjøre en bestemt oppgave godt.

  • Facebook-sider Integrasjon for WordPress passer godt hvis du vil integrere en hvilken som helst Facebook-side i WordPress-siden din. De siste innleggene fra sideveggen din kan vises, og du kan legge til en More-knapp for å laste inn flere innlegg. Sidene er optimalisert for søkemotorer og kommentarer knyttet til innlegget kan også sees.
  • Hvis du vil vise Facebook-løsningen inne i en lysboks som kan tidsinnstilles for å laste inn, sjekk ut Facebook Page Promoter Lightbox.
  • Flytende sosial bar legger til en lett, horisontal sosial bjelke til innlegget og sidene dine. Den støtter bare de store sosiale medieplattformene (inkluderer Facebook). Knappene lastes ikke sammen med siden, så det er ingen dra på nettstedets hastighet. Bare når en besøkende svir over baren, lastes knappene.
  • Et pålitelig programtillegg for å holde innleggene dine i omløp ved å dele gamle innlegg på sosiale medier er Gjenoppliv gammel post.
  • Disse programtilleggene legger til en tilpasset Facebook-strøm: Mate dem sosiale legger til tilpassede feeder for sosiale medier, inkludert Facebook-sider. Enkel Facebook-plugin legger til en enkel strøm av innhold fra en Facebook-side til nettstedet ditt, som leserne kan like og dele. De kan også lese nylige innlegg fra siden
  • Facebook-plugins, kommentarer og dialoger for WordPress kan brukes til å integrere Facebook-plugins, kommentarer og dialoger i ethvert innlegg eller side i bloggen din ved hjelp av kortkoder.
  • Sider registrert som fansider eller bedrifter og organisasjoner kan bruke jQuery Facebook Gallery til å vise Facebook-album i WordPress. Denne pluginen fungerer ikke for personlige sider eller gruppesider.

Å konkludere

Det er en god del plugins for å nå ut til Facebook-brukere fra WordPress. Legg dem til i bloggen din og se Likes and Shares multiplisere.

Hvis noen av disse programtilleggene eller en annen plugin som ikke er på listen min, har fungert bra for deg, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me