24 august 2015 a fost o zi cu scrisoare roșie pentru Facebook. Pentru prima dată, 1 miliard de oameni s-au conectat în conturile lor de Facebook într-o singură zi. La începutul acestui an, Facebook a înregistrat un număr total de 1,59 miliarde de utilizatori. Acestea sunt numere pe care nici o afacere, mare sau mică, nu își poate permite să le ignore. Un număr bun de utilizatori Facebook formează, de asemenea, o parte din publicul țintă al majorității afacerilor. Cu siguranță, accesarea acestor utilizatori printr-o platformă care le este familiară este bună pentru orice afacere.


Rămâneți conectat cu Facebook este ușor cu WordPress. Atât de ușor încât în ​​multe țări este forma principală de a comenta și comunica pe web. Puteți integra Facebook cu site-ul dvs. WordPress din profilul sau pagina dvs. sau prin plasarea unui widget pe site-ul dvs., pe care vizitatorii pot pur și simplu să facă clic și să se conecteze cu dvs. Există multe elemente diferite de Facebook care pot fi adăugate cu ușurință la WordPress.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Pluginuri Facebook pentru WordPress

Un număr mare de plugin-uri pot ajuta la conectarea unei pagini de Facebook la site-ul WordPress. Utilizatorii Facebook se pot conecta cu dvs. de pe site-ul dvs. web, fără a fi nevoie să acceseze contul lor de Facebook.

De la partajarea actualizărilor Facebook, fanilor, evenimentelor și imaginilor de pe site-ul dvs. web până la automatizarea actualizărilor și adăugarea unei funcții utile de partajare a imaginilor, pluginurile WordPress fac totul posibil. Majoritatea pluginurilor au nevoie de un ID de aplicație Facebook și o cheie secretă a aplicației. Aceste numere sunt necesare pentru ca Facebook să fie asigurat de identitatea dvs. în timp ce vă accesează informațiile de pe Facebook.

Am răsfățat multe dintre pluginuri și aici este cea mai bună selecție a pluginurilor Facebook pentru WordPress.

Plugin de pagină Facebook

Pluginul paginii Facebook include o imagine de Facebook pe site-ul dvs. web. Permite utilizatorilor să le placă sau să partajeze pagina dvs., făcând clic pe butoane. Dacă utilizatorii sunt conectați, pot vedea, de asemenea, care dintre prietenii lor le-a plăcut deja pagina.

Pluginul paginii Facebook

Pentru a adăuga imaginea pe site-ul dvs. web, vizitați pagina pluginului Facebook. Copiați adresa URL a paginii de Facebook a site-ului dvs., apoi inserați-o în spațiul oferit. Puteți personaliza încorporarea Facebook pentru site-ul dvs. web, prin ajustarea înălțimii și lățimii.

După ce obțineți dimensiunea încorporării exact așa cum doriți, generați un cod făcând clic pe butonul Obține cod. Două fragmente de cod vor fi generate. Copiați / Lipiți primul fragment din tema dvs. sau tema copilului, așa cum este descris în instrucțiunile care însoțesc codul. Lipiți cel de-al doilea fragment oriunde doriți să afișeze poza. Cel mai obișnuit loc în care veți găsi poza este în bara laterală. Puteți plasa al doilea cod într-un widget de text și îl puteți trage în Bara laterală. Acum utilizatorii pot ușor sau partaja cu ușurință în timp ce pe site-ul dvs..

Facebook final

Ultimate Facebook by WPMU DEV integrează paginile Facebook cu WordPress fără probleme. Multe sarcini efectuate de mai multe plugin-uri sunt toate încorporate în acest plugin de alimentare încărcat. Are instrumente puternice de integrare care asigură o experiență fluidă vizitatorilor pentru a-și conecta identitatea cu site-ul dvs. web.

Utilizatorii Facebook nu trebuie să creeze un cont pe site-ul dvs. web. Se pot înregistra sau conecta pe site-urile WordPress cu ușurință folosind detaliile lor de Facebook. Profilul de membru WordPress este creat automat cu detaliile profilului preluate de pe Facebook.

Facebook final

Utilizatorii pot găsi cu ușurință pagina dvs. pe Facebook și pot comenta folosind interfața familiară de comentarii Facebook. Comentariile postate pe Facebook pot fi contopite cu subiectul dvs. Comentarii. Deci, dacă un prieten postează un comentariu pe peretele Facebook al utilizatorului, acel comentariu este automat importat în secțiunea Comentarii din site-ul dvs. web. Mulți utilizatori Facebook se simt mai confortabili comentând în Facebook, iar acest plugin le face ușor să partajeze comentarii atât pe Facebook, cât și pe site-ul dvs. web.

Se poate adăuga un widget de feed de activități care poate introduce un utilizator la alt conținut personalizat de pe site-ul dvs. web. Utilizatorii pot partaja albume și postări automate la perete, pagină, evenimente sau note.

Pluginul poate fi achiziționat ca parte a unui pachet de membri cu WPMU DEV, iar o probă gratuită de 14 zile este oferită. Este gata cu mai multe site-uri și este compatibil cu majoritatea temelor standard.

Feed personalizat pe Facebook

Feed personalizat pe Facebook este un plugin foarte apreciat, mult descărcat (peste 200.000 de instalări active). Vă ajută să afișați un site Facebook personalizabil pe site-ul dvs. web. Alte plugin-uri Facebook încorporează feedul în iframes și acest lucru nu poate fi accesat cu crawlere de către motoarele de căutare. Dar Feed Facebook personalizat adaugă conținut care poate fi accesat cu crawlere de către motoarele de căutare – un adevărat impuls pentru SEO.

Feed personalizat pe Facebook

Feed-ul poate fi extras dintr-o singură pagină sau din mai multe pagini sau grupuri. Codurile scurte vă vor ajuta să încorporați feedul în orice pagină, postare sau widget. Este simplu de configurat. O parte din postări pot fi ascunse, iar caching-ul asigură încărcarea posturilor la viteză mare. Dacă postați în mod regulat, puteți ajusta setările pentru a verifica în fiecare zi paginile dvs. de Facebook cu privire la feed-uri proaspete. Sau se poate verifica la fiecare câteva minute sau câteva zile, în funcție de cât de des publicați. Hashtag în postări sunt legate automat cu hashtag-urile Facebook.

Setările pot fi personalizate în detaliu pentru a ajusta tipografia, conținutul, culorile și multe altele. Pluginul este excelent pentru afișarea fluxului de text, dar pentru a afișa fotografii, videoclipuri și numărul de like-uri, share-uri și comentarii pentru fiecare postare, va trebui să faceți upgrade la versiune premium.

Comentarii Facebook

Comentarii Facebook pluginul face simplă adăugarea sistemului de comentarii Facebook pe site-ul dvs. WordPress. Acesta poate fi apoi personalizat și administrat de pe site-ul dvs. web.

Facebook_comments

După descărcarea și activarea pluginului, va trebui să accesați pagina de Facebook prin setările pluginului. În Facebook, înregistrați-vă site-ul, creați o aplicație și generați un ID al aplicației. Copiați ID-ul și lipiți-l în spațiul furnizat pentru site-ul dvs. web. Apoi, parcurgeți personalizarea afișajului și a altor setări. Am explicat în detaliu configurația într-un articol anterior.

Facebook are o bază largă de utilizatori și aducerea comentariilor Facebook pe site-ul dvs. va însemna o implicare crescută a vizitatorilor. Acesta va încuraja vizitatorii să revină pe site și va reduce comentariile negative și abuzive. Amintiți-vă că comentariile de pe Facebook nu pot fi anonime, iar identitățile revelatoare pot reduce reducerile de spam și troli.

Articole instantanee Facebook pentru WordPress

Articole instantanee Facebook este un plugin gratuit lansat recent, dezvoltat în comun de Automattic și Facebook. Este open source și disponibil pentru dezvoltare ulterioară github. Este posibil să fi văzut pictograma Lightning Bolt pe unele articole din feedul tău Facebook. Această pictogramă indică faptul că citiți un articol instant.

Articole instantanee FB

Cu acest plugin, puteți crea articolul dvs. pe WordPress și apoi îl puteți publica instant pe Facebook. Înainte de publicare, probele vor trebui să fie aprobate de Facebook. Articolele folosesc aceeași tehnologie folosită pentru afișarea de imagini și videoclipuri și se încarcă de zece ori mai rapid decât articolele normale.

Afișarea rapidă și interactivă a articolelor este sigur că va încuraja mai multe partajări și va crește citirea. Dezavantajul este că Facebook este strict în ceea ce privește formatarea, iar barele laterale și câmpurile vamale nu pot fi permise. Sunt permise doar imagini și videoclipuri limitate. Publicitatea și generarea de bani vor trebui să fie conform politicii Facebook și, astfel, poate exista o scădere a veniturilor la acest număr.

Un plugin mai consacrat, care poate face mult același lucru este Facebook Auto Publicare. Cu acest plugin poți publica postări pe Facebook direct de pe blogul tău. Postările pot fi filtrate pe categorii sau tipuri de postări personalizate și pot fi în format text simplu, cu sau fără imagini.

Facebook Traffic Pop pentru WordPress

Facebook Traffic Pop pentru WordPress, un plugin premium, generează un pop-up pe blogul dvs. care blochează accesibilitatea la pagina pe care vizitatorul o vizionează. Doar dacă faceți clic pe Like sau Share, accesul este restabilit.

Facebook Trafic Pop

Pluginul va urma mouse-ul în josul paginii și va rămâne centrat. Odată ce un vizitator a făcut clic pe fereastră, acesta nu va mai fi deranjat.

Facebook Locker Content Viral pentru WordPress

Facebook Viral Content Locker pentru WordPress este un alt plugin premium disponibil pe CodeCanyon, care este excelent pentru blocarea conținutului. Vizitatorii pot debloca conținut doar după conectarea cu contul lor de Facebook.

fb-content-dulap-WordPress

Când fac acest lucru, detaliile de e-mail ale vizitatorului sunt stocate în baza de date. Ulterior poate fi exportat în format CSV. Un plugin excelent pentru restricționarea accesului la conținut premium și pentru colectarea detaliilor utilizatorului.

Unele pluginuri mai populare

S-ar putea să doriți să aruncați o privire la alte pluginuri înainte de a alege unul care este cel mai potrivit pentru dvs. Așa că adaug câteva care sunt populare sau care pot îndeplini o anumită sarcină.

  • Integrarea paginilor Facebook pentru WordPress este o potrivire bună dacă doriți să integrați orice pagină Facebook pe site-ul dvs. WordPress. Ultimele câteva postări de pe peretele paginii dvs. pot fi afișate și puteți adăuga un buton Mai mult pentru a încărca mai multe postări. Paginile sunt optimizate pentru motoarele de căutare și comentariile atașate postării pot fi, de asemenea, vizualizate.
  • Pentru a afișa imaginea de pe Facebook în interiorul unei Lightbox care poate fi cronometrată pentru încărcare, consultați Lightbox pentru promotorul paginii Facebook.
  • Bar social plutitor adaugă o bară socială orizontală ușoară la postarea și paginile tale. Nu acceptă decât platformele majore de socializare (include Facebook). Butoanele nu se încarcă împreună cu pagina, astfel încât nu există o tracțiune pe viteza site-ului. Numai atunci când un vizitator trece peste bară, butoanele sunt încărcate.
  • Un plugin de încredere pentru a vă menține postările în circulație prin partajarea postărilor vechi pe social media este Revigui Posta veche.
  • Aceste plugin-uri adaugă un feed personalizat Facebook: Hrăniți-le social adaugă fluxuri personalizate pentru social media, inclusiv paginile Facebook. Plugin simplu Facebook adaugă un site simplu de conținut de pe o pagină de Facebook pe site-ul dvs. web, pe care cititorii le pot place și le pot împărtăși. De asemenea, pot citi postări recente din pagină
  • Pluginele, comentariile și dialogurile Facebook pentru WordPress pot fi utilizate pentru a integra pluginuri, comentarii și dialoguri Facebook în orice postare sau pagină din blogul dvs. cu ajutorul unor comenzi rapide..
  • Paginile înregistrate ca pagini de fani sau companii și organizații pot utiliza jQuery Facebook Gallery pentru a afișa albume Facebook în WordPress. Acest plugin nu va funcționa pentru paginile personale sau paginile de grup.

A concluziona

Acesta este un număr corect de pluginuri pentru a le adresa utilizatorilor Facebook de pe WordPress. Adăugați-le pe blogul dvs. și vedeți multiplica Like-urile și Acțiunile.

Dacă vreunul dintre aceste pluginuri sau alte alte pluginuri care nu sunt pe lista mea au funcționat bine pentru dvs., anunță-mă în Comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me