Pe multe dintre cele mai populare site-uri de tutoriale și știri WordPress, precum și în Meetups și WordCamps din întreaga lume, există multe discuții grozave despre plugin-uri bune pentru WordPress: glisiere, formulare de contact, backup-uri, SEO, abonament, comerț electronic; dar rareori văd oameni care se concentrează pe pluginuri care sunt special pentru întreținerea și lizibilitatea backend-ului site-ului dvs..


Ignorarea întreținerii și întreținerii site-ului dvs. nu numai că vă va lăsa un site neobișnuit, rar folosit și mult mai puțin vizitat la cazuri extreme de defacement total sau pierdere completă de conținut. Fără precauții adecvate, site-ul dvs. se poate completa rapid cu mii de comentarii spam, performanță slabă sau mai rău încă, devenind vulnerabil la hackeri, ceea ce duce la pierderea de vizitatori și potențiali clienți pe site-ul dvs..

Au fost îmbunătățiri ample în ceea ce privește capacitatea de reacție și contrastul admin în ultima versiune a WordPress în 3.8, și upgrade-urile automate pentru versiunile minore au fost un bun venit pentru corecția în WordPress 3.7. Cele cinci plugin-uri pe care le-am recomandat duc 3.7 și 3.8 la nivelul următor și permit un control mai fin cu aspectul admin și programarea actualizărilor automate.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Akismet


Akismet

Dacă aveți un blog WordPress, puteți observa comentarii spam sau trackback de pe adrese aleatorii de multe ori conținând link-uri către reclame sau potențial malware care să apară pe site-ul dvs. Aceste spam-uri de comentarii și trackback sunt automatizate de atacator, dar pot completa complet blogul și baza de date cu informații irelevante și reprezintă un steag roșu al unui blog sau site web slab întreținute, care ar putea oferi o țintă ușoară celor care doresc să provoace răutăți..

Akismet este găzduit de un serviciu web condus de WordPress.com care detectează și înlătură automat spam-urile de comentarii și trackback. Va trebui să activați pluginul pentru a-l utiliza, care este instalat în mod implicit împreună cu WordPress-ul propriu, și veți avea nevoie, de asemenea, de un cont WordPress.com și o cheie Akismet, care este gratuită pentru uz personal, și există un taxa minimă pentru întreprinderi. De asemenea, dacă utilizați modulul formularului de contact din pluginul Jetpack, Akismet se integrează perfect cu toate formularele de contact pentru a vă asigura că nu generează spam, toate fără captcha sau provocare utilizator; totul este gestionat prin intermediul serviciului.

Securitate Wordfence


Wordfence

Dacă ați avut vreodată un hacked pe un site, știți că acesta poate fi o situație debilitantă și extrem de dificilă, mai ales dacă nu faceți backup-uri regulate ale site-ului dvs. Un site care nu este închis în mod corespunzător cu parole puternice și alte măsuri poate fi defacrat sau distrus complet în câteva minute. Prima apărare este folosirea parolelor puternice, cum ar fi una care combină litere mari și minuscule, numere și caractere speciale; cu cât parola este mai lungă, cu atât este mai sigură. Există și alte măsuri pe care trebuie să le luați pentru a asigura un site sigur și închis, o modalitate ușoară este să instalați pluginul Wordfence Security.

Există mai multe plugin-uri de securitate pentru WordPress, dar de departe preferatul meu și cel mai cuprinzător dintre aceste pluginuri este Wordfence. Wordfence scanează zilnic vulnerabilitățile de securitate în fundal și vă va trimite un e-mail în cazul în care ceva nu este de natură. Verifică modificările DNS, modificările pluginului și codului principal, plugin-urile învechite, link-urile spammy, precum și protejarea împotriva atacurilor de forță brută prin limitarea încercărilor de autentificare. Aceasta este o bijuterie a unui plugin, deoarece pe lângă furnizarea unui firewall, puteți vedea, de asemenea, toate încercările de autentificare și blocați utilizatorii prin adresa IP. Cu versiunea pro, puteți bloca chiar și țări întregi. Există, de asemenea, un jurnal de trafic în timp real, unde puteți vedea cine accesează site-ul și de unde. Acesta este un plugin pe care îl pun pe fiecare site pe care îl construiesc sau pe care îl întâlnesc și este foarte recomandat pentru toate site-urile WordPress.

Actualizări automate avansate


avansat-automate-upgrade

Împreună cu WordPress 3.7 au venit autoupdates, ceea ce este un economisitor de timp imens. Cu toate acestea, 3.7 va actualiza automat doar versiunile minore, cum ar fi la 3.7.1; dar actualizări majore, cum ar fi la 3.8, vor necesita o actualizare manuală. Pentru a rezolva această problemă și pentru ca toate actualizările să fie rulate automat, pluginul meu preferat este Modernizări automate avansate. Acest plugin actualizează versiunile minore și majore ale corecției WordPress împreună cu posibilitatea de a actualiza automat pluginuri și teme într-un program zilnic. Aveți grijă atunci când utilizați acest plugin, deoarece nu există nici o caracteristică roll-back, așa că doriți să vă asigurați că asociați acest lucru cu o soluție solidă de rezervă zilnică, cum ar fi VaultPress.

WP-Optimize


Optimizați

WordPress folosește o bază de date împreună cu fișierele pentru a stoca conținut și setări. Cu utilizarea regulată, bazele de date se fragmentează la fel ca unitatea de hard disk ;. pe măsură ce informațiile sunt scrise, mutate și șterse, spațiul devine indisponibil, astfel încât optimizarea tabelelor dintr-o bază de date este ceva care trebuie făcut în mod obișnuit. Anterior, ar trebui să vă conectați la PHPMyAdmin și să emiteți mai multe comenzi pentru a realiza această sarcină. PHPMyAdmin poate fi un loc înfricoșător și chiar și cei mai experimentați dezvoltatori pot șterge din greșeală un site cu câteva clicuri sau apăsări de taste..

WP-Optimize vă permite să gestionați optimizarea bazei de date chiar din tabloul de bord al WordPress, care este mai sigur și mai familiar pentru administratorii WordPress. Pe lângă faptul că vă permite să programați această sarcină într-un timp predeterminat pe care îl specificați, există opțiuni pentru alte sarcini comune de curățare a bazelor de date, cum ar fi ștergerea revizuirii posturilor, schițele și spam-ul de comentarii. Instalez acest plugin pe fiecare site pe care îl folosesc și de regulă stabilesc un program săptămânal pentru majoritatea site-urilor.

Coloane de administrare CodePress


codepress

Acesta este un plugin minunat, care are mai puțin de-a face cu întreținerea site-ului și mai mult de-a face cu administrarea interfeței de utilizator a backend-ului WordPress. Când vizualizați pagini, postări, media și pe multe ecrane de administrare, există o listă cu paginile / postările / media, după titlu, autor, dată și alte informații pertinente. Plugin-urile pot adăuga sau elimina aceste coloane. De exemplu, mulți sunt familiarizați cu SEO SEO prin Yoast adăugând mai multe coloane legate de SEO la aceste pagini. CodePress Admin Columns vă permite să ascundeți coloanele care sunt afișate, sau să afișați coloane care sunt ascunse, chiar și câmpuri personalizate. Acest lucru este util în special pentru adăugarea miniaturii postării, astfel încât să vă asigurați că există o imagine caracterizată sau să vă asigurați că un câmp personalizat a fost completat pe o postare / pagină. Un instrument excelent care este util mai ales pe site-uri mari sau personalizate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me