Top 20 de pluginuri WordPress pentru site-uri web de afaceri 2020

Top 20 de pluginuri WordPress pentru site-uri web de afaceri 2017

De ce ai nevoie de plugin-uri WordPress dacă WordPress este o platformă la fel de impresionantă cum spun ei? Aceasta este, într-adevăr, o mare întrebare. Ei bine, nu aveți nevoie de toate plugin-urile WordPress, ci doar de câteva dintre ele pentru a duce site-ul dvs. de afaceri la nivelul următor.


Ca sistem de gestionare a conținutului, WordPress este destul de impresionant. Totuși, o mare parte din acțiunea pe care o iubim se regăsește în mii de pluginuri gratuite gratuite și premium WordPress. Și există o hoardă acolo, om, de dezvoltatori înfometați care fac și mai mult în timp ce vorbim.

În primul rând, ce zici să aruncăm câteva fapte amuzante, așa că știi că vei participa la o plimbare minunată. Dacă da, am auzit de la băieții din spate, cine trebuie să te țin în așteptare? Știați?

 • Dintre primele 1 milioane de site-uri, numărul de site-uri de afaceri alimentate de WordPress este cinci ori numărul site-urilor de știri gestionate de WordPress.
 • Există nenumărate plugin-uri WordPress pentru securitate, SEO, apartenență, comerț electronic, analiză, distribuire socială și multe altele.
 • Astăzi, primiți o listă strălucitoare de nu 10, ci 20 de plugin-uri WordPress cu stele rock pentru a vă duce site-ul de afaceri de la bun la mare ?! Pariați că nu știați asta, dar eu mă descurc.

Dacă ar fi posibil, am putea scrie această capodoperă împreună – tu și cu mine. Aceasta este una dintre aceste postări „deschise” dacă îmi permiteți. Orice sau orice plugin WordPress pe care îl ai în minte este potrivit pentru conversația de aici. Dar până când putem scrie postări împreună, participă la secțiunea de comentarii ca întotdeauna. Toate vizualizările sunt binevenite ��

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Yoast SEO

Pluginuri WordPress

Ar fi trebuit să ghiciți că voi începe cu SEO. Baiat, SEO sau optimizarea motorului de căutare, este altceva. Optimizează titlurile, plasează cuvinte cheie focalizate, scrie descrieri meta, curăță URL-uri, trimite site-uri și sit.

Yoast SEO pune toată această acțiune chiar sub editorul tău de post. Pluginul măsoară, de asemenea, lizibilitatea conținutului dvs. Consultați, conținutul dvs. trebuie să fie placut la un al patrulea gradator – ceea ce este bun pentru păstrarea utilizatorului, cred. Spuneți nu la jargon și străduiește-te să conversezi cu cititorii tăi.

Acesta este un plugin WordPress obligatoriu pentru fiecare site de afaceri. Și dacă ești un profesionist WordPress, memoria cache a pluginurilor WordPress nu este niciodată completă fără SEO Yoast. Cu caracteristici la fel de înflăcărate precum praful negru din China antică, Yoast SEO funcționează ca și reclamă.

Puteți auzi acele flauturi din China antică în capul vostru? Nu? Să mergem mai departe. Cu adevărat, tot ce ai nevoie pentru scopurile tale SEO pe site este Yoast SEO. Puteți afla mai multe despre utilizarea pluginului în ghidul nostru detaliat SEO Yoast.

Oh, ca să nu uit, are o versiune pro care te va salva 150 de ani. Desigur, glumesc despre anii, dar SEO este foarte bun. Stai, sună atât de vânzător? Există multe alte plugin-uri SEO WordPress, așa că sunteți în mod esențial liber să vă uitați. La sfârșitul zilei, Yoast SEO este Chuck Norris a pluginurilor SEO.

Btw, știai Chuck Norris poate înota o cascadă? Haha.

Descarcă Yoast SEO gratuit   Obțineți Yoast SEO Premium

Shortcodes Simulare

Pluginuri WordPress

Dacă doriți să adăugați elemente pe site-ul dvs., dar nu aveți timp să învățați codul, vă vor plăcea codurile scurte simulare. Artizanat chiar aici, Simplu Shortcodes vă pune la dispoziție o mulțime de opțiuni de extensibilitate. Ce inseamna asta?

Puteți aplica o hartă Google, de exemplu, oriunde pe site-ul dvs. web. În plus, nu ești liber să plasezi mărturii, împărțitori, coloane și multe altele.

Puteți crea acorduri, apeluri, butoane, evidențieri și pictograme sociale cu câteva clicuri. Personal, acest plugin WordPress se găsește pe fiecare site web, iar codurile scurte vin de obicei la îndemână de multe ori. Îți face viața mult mai ușoară pentru tine.

Este un plugin gratuit WordPress, curat și extrem de ușor de utilizat. Cel mai bun scenariu este să îl utilizați pentru a-ți supraîncărca paginile, postările și toate celelalte zone ale site-ului. Cu atât de multe caracteristici construite într-un design aparent ușor, plătesc un kilogram de carne pe care nu te vei plictisi niciodată.

Ce pari?! Știu, știu … cu toții suntem mai purtați mai departe, dacă sunteți persoana care a încercat și a iubit pluginul în centrul acestei discuții. Simplele Shortcodes sunt un geniu pur și nu sunt în niciun fel cel puțin părtinitor.

Descarcă gratuit Shortcodes Simple

W3 Cache totală

Pluginuri WordPress

Dacă tăiați de fiecare dată când vedeți sau auziți cuvântul „cache”, bine ați venit, nu sunteți singur. Această activitate de cache este un fel de confuză pentru mulți oameni, motiv pentru care am aliniat o postare întreagă despre subiect. Merge live în câteva zile, așa că fiți în căutarea acestui lucru.

Dar ce este W3 Total Cache și de ce este important pentru site-ul dvs. de afaceri? Caching-ul stochează tehnic biți ai unui site web pe dispozitivul utilizatorului. Poate implica, de asemenea, o rețea de livrare de conținut, precum și conversia fișierelor PHP grele și dinamice în fișiere HTML ușoare.

Indiferent dacă știi ce înseamnă asta sau nu, memorizarea în cache este destinată exclusiv creșterii vitezei de încărcare a paginii. În această perioadă și epocă, nu vă puteți permite să aveți un site web care necesită o eternitate de încărcare. Utilizatorii vor sări pur și simplu și veți avea un gust rău în gură. De asemenea, Google vă va trimite în uitare.

Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de W3 Total Cache, un plugin de caching din partea zeilor. Configurați-l corect și aveți imediat un site web mai rapid. Configurează-l greșit și ești pe partea întunecată luptând demonilor și lucrurilor. Anyhu, W3 Total Cache este un drag pentru a lucra și unul dintre cele mai simple plugin-uri WordPress pe care le veți găsi.

Caracteristicile acestui lucru vă vor face să vă uitați înapoi. Pentru a-ți trezi pofta de mâncare, primești caracteristici extraordinare, precum AMP (pagini mobile accelerate) asistență, suport SSL, compatibilitate cu găzduirea partajată, reducerea resurselor și multe altele.

Descarcă gratuit W3 Total Cache

jetpack

Pluginuri WordPress

Există foarte multă vibrație despre acest plugin în cercurile WordPress. Există o fracțiune a WordPresserilor care înjură prin Jetpack, iar alții care susțin că Jetpack nu este altceva decât o caracteristică neplăcută care este rău pentru viteza ta.

Atunci suntem noi. Simțim că Jetpack este un plugin magnanim care merită laude și mai multă recunoaștere. Vezi, nu trebuie să activezi toate modulele. Nu uitați, fiecare modul activat vine cu codul său – cod care este adăugat pe site-ul dvs. de fiecare dată când se încarcă o pagină. În plus, dacă ai o găzduire excelentă, nu ai de ce să te temi.

Nu este mai bine, în primul rând, să activezi doar funcțiile de care ai nevoie? Am întâlnit multe plugin-uri WordPress, dar numai o puțini pot concura cu Jetpack în ceea ce privește caracteristicile și conceptul general de proiectare. Este un instrument excelent pentru a supraîncărca site-ul dvs. de afaceri în moduri pe care nu le-ați imaginat niciodată.

Fie că este vorba despre partajare socială, publicitate postări, caruseli imagine, widgeturi conținut conexe, statistici site-uri, protecție forță brută, comentarii și multe altele, Jetpack are totul. Este un mic plugin extraordinar care oferă. Planul de bază este gratuit pentru totdeauna, dar există o mulțime de opțiuni premium care să corespundă nevoilor dvs..

Descărcați Jetpack gratuit   Obțineți Jetpack Premium

Akismet

Pluginuri WordPress

Vărul lui Jetpack, Akismet este – după opinia populară – asasinul de spam final. Dar doar pentru că este opinia populară, înseamnă că este adevărat? Ei bine, peste 3 milioane de instalări active pe WordPress.org este un punct de plecare remarcabil, nu credeți?

Akismet surprinde comentarii spame înainte să apară pe site-ul dvs. și să facă ravagii. Puteți modera comentariile ori de câte ori doriți. Acest plugin WordPress vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a face față spam-ului de comentarii categoric.

În zilele noastre, Akismet se livrează cu WordPress auto-găzduit, așa că tot ce trebuie să faci este să activezi o cheie API. Procedura este destul de simplă și nu veți avea probleme. Cea mai bună parte este, asta este tot ce trebuie să faci pentru a surprinde și a opri comentariile spam pe site-ul dvs..

Planul de bază este pentru totdeauna gratuit (este potrivit pentru bloguri mici / personale), dar Automattic oferă câteva arome premium la o taxă lunară. Accesibilitatea depinde de nevoile afacerii, de preferințele personale și, desigur, de buget.

Descărcați Akismet gratuit   Obțineți Akismet Premium

Plugin Director de afaceri

Pluginuri WordPress

Uite care-i propunerea:

Repertoriile ies bine în spațiul online. Vă amintiți câteva lucruri despre care am spus despre SEO în urmă cu câteva secunde? Da, pariez că vorbim despre Yoast SEO. Mă interesează ca expresia „optimizarea motorului de căutare” să fie exactă. Începătorii nu au habar despre ce este SEO.

Vezi, în momentul în care am scris asta, am avut imediat o idee. Se întâmplă ceva de genul: Cât de frumos ar fi să existe un director SEO pentru studenții SEO interesați? Oamenii ar putea lista tot felul de lucruri legate de SEO. Poate că ar fi obținut milioane de vizualizări pe pagină, deoarece SEO este unul dintre cele mai căutate cuvinte cheie.

Are sens chiar asta? La fel, dacă ați căutat un plugin de director pentru a revoluționa afacerea dvs. de înregistrare, pluginul Directory Directory este de păstrat. În orice caz, este gratuit și vine cu o listă impresionantă de funcții. Într-o singură linie, funcțiile vă vor insenina.

Descărcați gratuit Business Directory   Obțineți Business Directory Premium

Securitate Sucuri

Pluginuri WordPress

Securitatea WordPress este destul de animalul alunecos. Tocmai când credeți că aveți totul sub control, un hacker vă uzurpează până la punctul nebuniei. Dar nu poți plânge, nu poți. Aveți nevoie doar de o soluție de securitate WordPress de top, precum Sucuri.

Pluginul Sucuri Security vă oferă un control total asupra securității site-ului dvs. WordPress. Cu alte cuvinte, este o suită de securitate menită să-ți consolideze eforturile de securitate existente. În afara cutiei, pluginul Sucuri Security este livrat cu câteva caracteristici.

Vorbim despre monitorizarea integrității fișierelor, înregistrarea activităților de securitate, scanarea la distanță a malware-ului, acțiuni de securitate post-hack, monitorizarea listei negre, întărirea eficientă a securității și notificări de securitate. Acesta este unul dintre pluginurile WordPress de securitate care funcționează de fapt.

Dar asta probabil, deoarece pluginul a fost dezvoltat de aceiași tipuri care ne-au adus una dintre cele mai bune soluții de securitate web. Cuplă acest plugin și funcțiile suplimentare din Sucuri Premium, cum ar fi firewallul site-ului CloudProxy și ai o soluție de securitate formidabilă, astfel încât să poți dormi mai bine noaptea.

Descărcați Sucuri Security gratuit   Obțineți Sucuri Premium

Formular de contact 7

Pluginuri WordPress

Probabil cel mai bun constructor de forme pe care l-am întâlnit, Formularul de contact 7 vă oferă multă putere în ceea ce privește construirea și integrarea formularelor de contact pe site-ul dvs. Acest plugin este salvator de viață, deoarece pot crea formulare de contact și să le așez oriunde pe site-ul meu în timp record.

Adus de dvs. de către Takayuki Miyoshi, acest plugin WordPress este super extraordinar la gestionarea mai multor forme de contact. Asta și puteți personaliza cu ușurință formularele și conținutul de e-mail folosind marcarea simplă. am spus marcaj simplu. După ce ați obținut lucrurile, Formularul de contact 7 va deveni unul dintre pluginurile dvs. preferate de WordPress.

Alte caracteristici includ trimiterea alimentată de AJAX, filtrarea spam-ului Akismet, CAPTCHA, funcționalitatea codului scurt și multe altele. În plus, câteva setări pentru a vă asigura că primiți fiecare trimitere de pe site-ul dvs. Formularul de contact 7 este ușor de instalat și utilizat. Are peste 3 milioane de instalări active în timp ce vorbim.

Descărcați formularul de contact 7 gratuit

Încă un alt plugin aferent (YARPP)

Pluginuri WordPress

A face mai ușor pentru cititori să găsească mai mult din conținutul tău minunat nu poate însemna decât lucruri grozave pentru site-ul tău WordPress. Pentru început, cu cât vor găsi mai mult conținut, cu atât vor rămâne mai mult pe site-ul dvs. web, ceea ce este excelent pentru implicarea utilizatorilor, trafic și – eventual – conversii..

Încă un alt plugin aferent, vă oferă o mulțime de funcții care vă asigură că ușor de descoperit conținutul dvs. Pentru început, aveți mai multe locații de afișare pentru postările aferente. Locația implicită este, desigur, sub conținutul dvs., dar sunteți liber să adăugați postări conexe oriunde altundeva, inclusiv în zonele widget și în fișierele șablon.

În plus, acest plugin WordPress este livrat cu unul dintre un fel de sistem de șabloane care vă permite să personalizați modul în care cititorii văd rezultatele. În plus, puteți afișa postări corelate în postările, paginile, tipurile de postări personalizate și chiar în fluxurile dvs. Și datorită unui algoritm versatil, pluginul adună conținut asociat de pe site-ul dvs..

Descarcă gratuit YARPP

MonsterInsights

Pluginuri WordPress

Urmărirea traficului dvs. este un lucru indispensabil pentru fiecare proprietar de afaceri. Cu informațiile pe care le colectați din analiza traficului, puteți ajusta site-ul și strategia de marketing pentru impactul maxim. Mai mult, analiza traficului constituie o parte uriașă a înțelegerii publicului țintă.

MonsterInsights este un instrument excelent de analiză a traficului. Și pluginul lor este cel mai popular plugin Google Analytics pentru WordPress, cu peste 1 milion de instalări active! Acest plugin face integrarea Google Analytics cu site-ul dvs. WordPress o briză.

În câteva minute, puteți spune modul în care vizitatorii găsesc site-ul dvs. web, astfel încât să vă puteți concentra asupra lucrurilor care le readuc înapoi. În câteva clicuri, puteți configura MonsterInsights și vizualiza rapoartele Google Analytics chiar în tabloul de bord WordPress. Este dulce, nu?

Acest instrument este destul de prietenos pentru începători datorită urmăririi excelente, setărilor și fluxurilor de lucru care au obținut un nume MonsterInsights pe tot globul. Alte caracteristici notabile includ analiza comerțului electronic, urmărirea anunțurilor, statisticile în timp real, urmărirea descărcărilor de fișiere, urmărirea linkurilor și urmărirea dimensiunilor personalizate, printre altele.

Descărcați gratuit MonsterInsights   Obțineți MonsterInsights Premium

WP Smush

Pluginuri WordPress

Doar pentru a dezvolta un impuls, să începem cu un plugin WordPress unic, care promite să crească viteza site-ului dvs. de afaceri de zece ori. Doamnelor și domnilor, spuneți un salut bun lui Smush de marea echipă de la WPMU Dev.

Știați că fișierele cu imagini mari pot fi motivul pentru care site-ul dvs. durează pentru totdeauna încărcarea? Dintre toate lucrurile care încetinesc site-ul dvs., imaginile sunt cele mai notorii. Este într-adevăr trist, deoarece majoritatea începătorilor nu înțeleg dimensiunea fișierului imaginii are o corelație masivă cu viteza site-ului web.

Cu cât imaginea este mai mare, cu atât va dura mai mult timp pentru a încărca pe site-ul dvs. web. Intră pe Smush și poți spune adio la zilele site-urilor web lente și la ratele ridicate de respingere. Datorită acestui plugin, puteți redimensiona, comprima și optimiza toate imaginile cu un singur clic.

Smush scanează imagini noi și existente pe site-ul dvs. web folosind super-serverele WPMU, ceea ce înseamnă că încărcarea este preluată de pe server. În plus, acest plugin decupează toate datele inutile, comprimă și scalează imaginile înainte de a le salva în media media.

În plus, Smush optimizează toate imaginile de pe site-ul dvs. Aceasta include imagini adăugate de teme și pluginuri, printre altele. Acest lucru se întâmplă chiar dacă aveți o instalare WordPress multisit. Într-adevăr, există doar atâtea lucruri pentru a scrie despre acest plugin, încât am avea nevoie de o revizuire completă pentru a acoperi totul.

Descărcați Smush Free   Obțineți WP Smush Premium

Galeria Envira

Pluginuri WordPress

Deși nu aveți nevoie de pluginuri WordPress pentru a bifa galeriile de imagini în WordPress, un plugin pentru galerii, cum ar fi Envira Gallery, supraalimentează galeriile dvs., permițându-vă să livrați mult mai multe cu imaginile dvs..

Într-o postare anterioară, am prezentat cum să creăm galerii WordPress uimitoare, dar ne-am concentrat doar pe funcția de galerie încorporată care creează galerii de bază. Dacă aveți nevoie să parcurgeți kilometrul suplimentar și să citiți cititorii cu imaginile dvs., aveți nevoie de Gallery by Envira. De ce? Tu intrebi.

Pentru început, acest plugin vă este adus de Syed Balkhi, cel care este WPBeginner. Un nume renumit în cercurile WordPress, Syed este popular pentru multe produse de top, printre care MonsterInsights, printre altele.

În ceea ce privește caracteristicile, Gallery by Envira răspunde 100% și este livrat cu un constructor de galerii drag-and-drop, care este un lucru bun pentru a lucra, integrări de social media, suport WooCommerce, galerii video, filigranare, rezistență la imagini și modele pre-făcute uimitoare doar pentru a menționa câteva.

Descarcă Galerie de Envira   Obțineți galeria de Envira Premium

WooCommerce

Pluginuri WordPress

Dacă rulați un site de comerț electronic alimentat de WordPress, probabil utilizați WooCommerce. Asta sau, poate, ai găsit o modalitate de a conecta magazinul online la Shopify. În total, WooCommerce oferă concurenței o alergare bună pentru banii lor.

În termen de cinci minute, puteți avea un site de comerț electronic complet dezvoltat și funcționat. Da, WooCommerce este foarte bun. Și puteți vinde orice doriți, prelucrați comenzile și urmăriți inventarul ca un șef.

WooCommerce este cu adevărat comerțul WordPress într-o cutie. Funcțiile notabile includ mai multe gateway-uri de plată, tema gratuită Storefront, un tablou de bord ușor de utilizat, o mulțime de opțiuni pentru a-ți gestiona magazinul online și o mulțime de suplimente gratuite și premium care îți vor exploda mintea..

Adus de dvs. de către Automattic (da, compania din spatele WordPress.com, Akismet, Jetpack etc), cu peste 3 milioane de instalări active și un rating superb de 4.5 / 5.0, WooCommerce este singurul plugin de comerț electronic de care veți avea nevoie vreodată..

Atenție, însă, că suplimentele premium pot costa o avere, așa că mergeți doar cu funcțiile de care aveți nevoie. Totuși, trebuie să testezi amicul WooCommerce.

De la crearea sa, WooCommerce a fost aplicația noastră pentru e-commerce. Găsim un anumit confort în cunoașterea concurenților noștri că folosesc alte „căruțe”. Extensiile și suplimentele sunt cam confuze și pot fi costisitoare. – Brent

Descarcă WooCommerce gratuit

Castor constructor

Pluginuri WordPress

Designul site-ului dvs. de afaceri are un impact profund asupra conversiilor și vânzărilor. Cu puțin timp în urmă, am schimbat câteva elemente de design pe site-ul portofoliului meu și mă cred, întrebările s-au triplat imediat, am fost șocat. Șocat că lăsasem o mulțime de bani pe masă.

Poate că designul tău te fură. Deci, ce modificări de design au făcut cu adevărat? Ei bine, am eliminat un slider greu care mi-a încetinit site-ul și am folosit câteva dintre funcțiile găsite în pluginul Symple Shortcodes despre care am menționat mai devreme. Am inserat de asemenea ceva cod PHP în fișierele mele șablon pentru altceva.

Ce dracu are asta cu tine sau chiar cu Beaver Builder?

Ei bine, am putut să modific modificările codului PHP, deoarece știu care este o etichetă de deschidere. Putem spune același lucru despre tine? Ce trebuie să faceți dacă trebuie să modificați designul site-ului dvs. fără să editați codul sau să modificați tema WordPress?

Alegeți Beaver Builder, un puternic constructor de pagini de drag and drop care vă ajută să creați machete din această lume. Da, este compatibil cu orice temă ai, în plus poți folosi șabloane pre-făcute care te economisesc mult timp.

Descarcă gratuit Beaver Builder   Obțineți Beaver Builder Premium

CSS Erou

Pluginuri WordPress

Văzând cum tocmai am atins designul, să vorbim despre CSS Hero, un plugin WordPress premium care vă va economisi mult timp în ceea ce privește personalizarea temei dvs. WordPress. Asculta: Temele WordPress depind de CSS pentru aspectul vizual al site-ului dvs.… dar nu știți CSS hombre.

Dacă doriți să schimbați dimensiunea textului, culorile, marginile și acest tip de lucru, va trebui să învățați CSS, ceea ce trebuie să recunoaștem necesită timp pentru proprietarul mediu de afaceri. Ce să faci în schimb? Pentru a schimba aspectul site-ului dvs. de afaceri fără a scrie o linie de cod, trebuie să faceți CSS Hero prietenul dvs..

Acest plugin WordPress este livrat cu funcții nemaipomenite, cum ar fi peste 900 de fonturi Google, un manager de culoare de top, efecte speciale, stiluri gata făcute și skinuri tematice, printre altele. Puteți exporta chiar și stilurile dvs. pe o altă platformă, deoarece acești tipi sunt minunați ��

Dacă ați fost vreodată unul dintre acei oameni care vă îngrijorează faptul că nu știți suficient CSS pentru a face ca un site să pară așa cum doriți, puteți înceta să stresați chiar acum. – Chris Lema

Obțineți CSS Hero

Butoane ușor de partajare socială

Pluginuri WordPress

Unul dintre cele mai vândute plugin-uri de socializare WordPress, butoanele Easy Social Share este mai mult decât un simplu plugin de partajare socială. Este menit să îți duci misiunea de informare la un nivel cu totul nou, cu funcțiile de aici până la Timbuktu.

Butoane de partajare socială ușoară Plugin-urile WordPress sunt cele mai cunoscute pentru funcții nemaipomenite, cum ar fi asistența pentru 50+ rețele sociale, șabloane frumoase, numeroase animații cu butoane și pictograme, contoare sociale, 27+ poziții de afișare, asistență pentru WhatsApp + alte aplicații mobile, partajare media și acțiuni post-partajare, printre altele.

Pe lângă asta (și un milion și alte caracteristici uimitoare), butoanele Easy Social Share sunt prietenoase pentru mobil și vin cu suport superior. Apoi este livrat cu forme optin atrăgătoare, puteți crește atât urmărirea rețelelor de socializare, cât și lista de corespondență cu un singur plugin. Uciderea a două păsări cu același fel de piatră.

Trebuie să vedeți lista extinsă de funcții. Dacă sunteți la fel ca mulți dintre noi aici, cu siguranță acest plugin vă va mătura de pe picioare. În momentul scrierii, acest plugin are peste 80 de site-uri web, are un rating impresionant de 4,66 / 5,00 și costă doar 19 dolari.

Obțineți acțiuni sociale ușoare

WP-membri

Pluginuri WordPress

Oriunde ai acces online, trebuie să găsești cel puțin un site web folosind modelul de membru. Aceasta înseamnă că conținutul de care aveți nevoie este blocat în spatele unui formular de înregistrare sau al unui perete de plată. Dar cum reușesc proprietarii de afaceri să construiască site-uri de membru pe WordPress?

Construirea de la zero a unui site de apartenență personalizat este costisitor și costisitor, mai mult atunci când există nenumărate plugin-uri WordPress de aderare care pot face toată munca murdară cu o fracțiune din cost. De asemenea, veți economisi mult timp.

Un astfel de plugin este WP-Members de Chad Butler, primul plugin de membru pentru WordPress. Configurarea acestui plugin este destul de ușoară, dar este puternică și versatilă. Funcțiile includ posibilitatea de a bloca accesul la postări și pagini, widget de conectare la bara laterală, coduri scurte, câmpuri de înregistrare personalizate și profil de utilizator, notificări de înregistrare a utilizatorului și sute de opțiuni de extensibilitate.

Dacă doriți să creați sau să întineriți un site de membru, membrii WP reprezintă alegerea dvs..

Descărcați WP-Membri gratuit

Înregistrarea magică

Formulare de înregistrare personalizate RegistrationMagic - plugin-uri WordPress

Văzând cum vorbim despre site-uri de apartenență, să vedem înregistrarea Magic Magic, un tip special de plugin care vă ajută să duceți înregistrarea utilizatorului pe site-ul dvs. la un nivel cu totul nou. Un jucător de top dintre pluginurile de înregistrare WordPress, acest băiat rău contribuie direct la vânzările dvs. și îl puteți duce la bancă.

Cu mai multe caracteristici decât aveți nevoie vreodată, Registration Magic vă oferă un control complet asupra tuturor tipurilor de înregistrări. Pentru început, puteți crea oricâte forme doriți pentru diferite scenarii. Fiecare formă poate avea propriile câmpuri predefinite, ceea ce înseamnă că cerul este limita în ceea ce privește formele de construcție.

Puteți adăuga gateway-uri de plată la formularele dvs. cu un singur clic și urmăriți toate trimiterile și activitățile formularului printr-un tablou de bord intuitiv. Alte caracteristici includ un manager de formular complet, atașamente de fișiere, mai multe stiluri, reCAPTCHA Google, notificări prin e-mail și mai multe 3rd integrări de partid printre altele.

Înregistrarea Magic aduce multe lucruri pe masă ca un plugin personalizat de înregistrare a utilizatorilor. Potrivit autorilor, acest plugin „… este sistemul lipsă de înregistrare a utilizatorilor pentru WordPress și o adăugare puternică la arsenalul oricărui administrator WordPress.”

Utilizatorii spun și lucruri grozave despre înregistrarea Magic. Iată unul dintre mulți:

Sunt într-adevăr un constructor de site-uri novice. Anterior am construit 3 site-uri simple, dar acum sunt angajat în construirea unui site foarte complex pentru una dintre companiile mele. Aveam nevoie de un instrument puternic pentru diverse niveluri de membri, unele gratuite, altele plătite, altele abonate la newsletter și mi-a fost teamă să nu ajung în capul meu, până când am descoperit ÎNREGISTRARE! Chiar este magie. Ușor de utilizat, ușor de înțeles. Nu sunt necesare abilități de programare. Introduceți doar ceea ce doriți și face totul pentru tine! Exact ceea ce aveam nevoie, face mai mult decât am visat vreodată! Sunt incantat! – webmasterwrp

Versiunea gratuită are aproximativ 80 de funcții uimitoare, dar există o versiune premium cu peste 120 de funcții, deci da!

Descărcați înregistrarea Magic gratuit   Obțineți înregistrarea Magic Premium

BlogVault Backup

Blogvault - Serviciu complet de backup WordPress

Am încercat câteva servicii de rezervă în timpul meu, iar blogVault fură ziua pur și simplu pentru că este incredibil de ușor de configurat și utilizat. În cel mai scurt timp, veți crea backup-uri complete în afara site-ului care vin la îndemână în cazul în care ceva se va rupe.

Și lucrurile se întrerup tot timpul online, indiferent că este din vina ta sau nu. Cu ajutorul copiilor de rezervă incrementale zilnice, dormiți bine știind conținutul dvs., prin urmare, afacerea este sigură. Pentru un preț mic de 9 dolari dolari pe lună, blogVault bate multe alte soluții de rezervă zece la două ca Bayern vs Arsenal.

Funcțiile disponibile includ backupuri zilnice ale fișierelor și bazelor de date WordPress, backup la Dropbox, istoricul copiilor de rezervă de 30 de zile, restaurarea backup-ului cu un singur clic, un plan gratuit cu backupuri săptămânale, migrație fără probleme a site-ului, backup-uri gestionate în afara site-ului, securitate de top și zone de operare printre alții.

IMHO, aceasta este soluția ideală de rezervă dacă aveți un site uriaș care cuprinde 10 GB de GB. Un utilizator raportează:

Am încercat mai multe alte plugin-uri gratuite, dar fie le-au folosit prea prost sau au fost incredibil de lente pentru a produce o copie de rezervă. Am instalat astăzi blogVault și a produs o copie de rezervă a întregului meu site – 4,5 GB – în aproximativ 45 de minute. Acesta va actualiza backup-ul zilnic și va oferi o gamă completă de alte servicii, inclusiv migrarea către un alt server. La 9 dolari / lună cred că asta merită liniștea sufletească. Site-ul meu este vital pentru afacerile mele. – trevormwilson

Descărcați blogVault gratuit   Obțineți blogVault

Popupuri Ninja pentru WordPress

Popup-uri Ninja

Guriștii de marketing pe internet spun că banii sunt în listă, așa că este păcat că nu am acoperit un singur plugin WordPress care face utilizatorilor abonați cu 700% mai ușor. Ei bine, băieți, vă indicăm Ninja Popups pentru WordPress, pluginul pop-urilor cel mai vândut cu peste 26k de vânzări la momentul scrierii.

Ce diferențiază Popupurile Ninja de pluginurile WordPress similare? Mă bucur că ai întrebat. Pentru un preț minus de doar 25 de dolari, primiți un constructor pop-up drag-and-drop, pop-up-uri de peste 65 de frumoase, locker social pentru conținut restricționat, integrare cu rețele sociale majore și 30+ platforme de marketing prin email, intenție de ieșire și multe altele.

Pop-up-uri Ninja pentru WordPress răspunde complet, ceea ce înseamnă că formele dvs. de optin vor arăta uimitor și vor funcționa excepțional de bine pe mai multe dispozitive. Acest plugin este realizat de arscode, un autor de elită la CodeCanyon și are un rating impresionant de cumpărător de 4,41 / 5,00. Fără îndoială, acesta este singurul plugin de care veți avea nevoie pentru toate nevoile pop-up.

Obțineți pop-uri Ninja pentru WordPress

Zero BS CRM

Zero BS CRM

Zero BS CRM este un plugin de management al relațiilor cu clienții care rulează pe CMS WordPress. Vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe să vă gestionați relațiile cu clienții. Păstrați totul într-un singur loc (înregistrări ale clienților) și facturați-vă clienții și colectați plățile (înregistrarea ca tranzacții).

Folosind Freelancer Bundler sau Small Business Bundle, veți avea acces la extensii puternice pentru o taxă anuală mică. Reînnoirea anuală este opțională și vizează asistența continuă și actualizările.

Începeți să preluați controlul asupra operațiunilor dvs. de afaceri și să vă dezvoltați afacerea utilizând un CRM pentru a urmări clienții și clienții dvs. valoroși. Vindeți-le exact ceea ce își doresc, atunci când le doresc cel mai mult, învățând de la interacțiunile clienților dvs. existenți cu afacerea dvs..

Descărcați Zero BS CRM gratuit

Observații finale

Pluginurile WordPress vă pot ajuta să vă supraîncărcați site-ul de afaceri fără a învăța codul sau a rupe banca. În orice caz, trebuie doar să alegeți pluginurile WordPress de care aveți nevoie pentru afacerea dvs. și să fiți atenți la orice suplimente premium care ar putea costa o avere.

Plugin-urile WordPress de pe această listă sunt indispensabile atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii consacrați ai WordPress. Totuși, acest lucru nu înseamnă că trebuie să le instalați pe toate pe site-ul dvs. WordPress. Nah, alege doar un cuplu și mergi mai departe de acolo.

Care sunt pluginurile dvs. WordPress preferate?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map