Spamul și profanitatea sunt o mare problemă pentru oricine are un site WordPress. Indiferent dacă site-ul dvs. este un site simplu, cu câteva pagini sau o platformă cu mai mulți utilizatori, care găzduiește tone de conținut generat de utilizatori, trebuie să vă feriți de profanitate și de spameri din două motive majore:


 1. Profanitatea va speria perspectivele care vă vor lăsa cu un sold bancar mai subțire.
 2. Spammerii vă vor răni instantaneu clasamentele SEO în Google și în alte motoare de căutare

În funcție de tipul de site web (sau de comunitate) pe care îl acționați, este posibil sau nu este o problemă. Dar utilizarea excesivă a cursivelor și a limbajului pentru adulți va reduce vânzările online și potențialul dvs. de a atrage parteneri viabili. Asta e corect; companiile se vor gândi de două ori despre colaborarea cu dvs. dacă site-ul dvs. web este prea profan.

Pe de altă parte, spamul îți va răni credibilitatea cu motoarele de căutare, precum și cu vizitatorii web ai omului. Credibilitatea este moneda ta online – o pierzi și pierzi afacerea. Acest ghid va dezvălui cinci filtre de profanitate și cinci pluginuri de spam pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți clasamentele în Google și să oferiți o experiență de utilizator mai bună cu site-ul dvs. WordPress.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Cele mai bune cinci plugin-uri pentru filtrul profanity pentru WordPress

Mai jos sunt cele cinci filtre de top ale profanității WordPress și plugin-uri de blocare a spamului. Nu spun că trebuie sau trebuie să folosiți toate plugin-urile, dar cu siguranță că toate verifică pentru că sunt cu adevărat de top.

WebPurify Profanity Filter

webpurify-filtru-wordpress-plugin

WebPurify este probabil unul dintre cele mai bune filtre de profanitate. În primul rând, nu este necesar să creați o listă de cuvinte / fraze profane pentru a fi filtrate, deoarece pluginul vine cu o listă extinsă nu numai în engleză, ci și în mai multe alte limbi, inclusiv spaniolă, franceză, arabă, italiană, portugheză și chiar chineză.

Ori de câte ori un utilizator postează conținut profan, să spunem, prin secțiunea de comentarii, pluginul utilizează WebPurify Profanity Filter API pentru a înlocui cuvintele profane cu asteriscuri imediat.

Dacă sunteți dispus să beneficiați de serviciul premium, WebPurify poate face mult mai mult decât filtrarea textului. Sortarea prin conținut este o sarcină ascendentă, dar sortarea prin imagini și videoclipuri poate rupe spatele chiar și celui mai rezistent web master. WebPurify premium include o moderație video utilă pentru a vă economisi un timp prețios.

Descărcați WebPurify

Înlocuitor de cuvinte

Acest plugin gratuit funcționează ca magia înlocuirea cuvintelor profane cu propria alegere a cuvintelor. Dacă discuția de pe site-ul dvs. WordPress este plină de cuvinte sau fraze particulare, puteți alege să o rulați folosind pluginul Replacer Word.

Singurul dezavantaj este că trebuie să petreceți o perioadă relativ lungă pentru a configura înlocuirile de cuvinte. Plătiți acest preț, dar atunci când înlocuirile sunt în vigoare, pluginul va face restul automat.

Word Replacer vă permite, de asemenea, să specificați care zone ale site-ului dvs. web să monitorizeze înseamnă că puteți filtra cuvintele în anumite părți ale site-ului dvs., ignorând complet alte zone.

Descărcați Word Replacer

Word Filter Plus

wordfilterplus-wordpress-plugin

Word filter plus funcționează în același mod ca Word Replacer. Ar fi corect să spunem că Word Filter Plus este mai mult decât un filtru de profanitate, deoarece puteți înlocui cuvinte și fraze explicite cu propriile cuvinte.

După descărcarea și instalarea Word Filter Plus, veți putea accesa pluginul făcând clic pe „Instrumente” și apoi pe „Word Filter Plus” în tabloul de bord WordPress..

Selectând această opțiune vă va duce la un ecran nou, unde puteți configura filtrele. Word Filter Plus este un filtru de mare profanitate și, imediat ce ați configurat filtrele de cuvinte, pluginul va scana întregul site web pentru a vă propana. Îți pieptenește întregul site WordPress, ceea ce înseamnă că înlocuiește toate cuvintele profane care au fost lăsate adânc în trecut sau recent.

Acest plugin vă va ajuta să faceți față profanității și vă va permite să faceți schimbări rapide în conținutul dvs. De exemplu, puteți utiliza pluginul pentru a schimba numărul dvs. de telefon în mai multe pagini, fără a fi necesar să editați fiecare pagină manual.

Descărcați Word Filter Plus

Filtru de conținut WP

Filtrul de conținut WP a îmbătrânit și a devenit mai inteligent cu fiecare actualizare. Acest filtru profanity are acum opțiuni de filtrare flexibile, dar stricte. De exemplu, dacă cuvintele / cuvintele tale cheie marcate apar în mijlocul unui cuvânt întreg, acesta (întregul cuvânt) va fi ignorat.

Iată ce vreau să spun:

Să spunem că ați marcat „oala”. Dacă un utilizator introduce „potbelly”, întregul cuvânt va fi ignorat, spre deosebire de trecut, în cazul în care ar fi apărut ca „*** burtă”.

O altă caracteristică interesantă este capacitatea de a înlocui toate literele cu caractere cu caracter comod cu alegerea dvs. sau de a păstra prima sau ultima literă a cuvântului înlocuit. De exemplu, „pothead” va fi filtrat pentru a apărea ca „*******” sau „p ******” sau p ***** d ”.

În plus, puteți alege să filtrați diferite părți ale site-ului dvs. web, de la postări la comentarii, la etichete și titluri de postare etc. Filtrul de conținut WP este un instrument deosebit de util pentru a bloca toate manierele de profanitate, inclusiv limbaj explicit, comentarii abuzive și înjurături..

Descărcați filtrul de conținut WP

Defensio Antispam

Asa este; acest plugin se potrivește facturii atât ca filtru de profanitate, cât și ca blocant de spam. Defensio Anti-Spam vă va ajuta să rotunjiți și să pedepsiți toți utilizatorii necinstiți de pe site-ul dvs. WordPress.

Pluginul este unul dintre puținele plugin-uri de profanitate care pot gestiona spam-urile, precum și conținut nesecat sau profan. Pluginul a fost proiectat pentru a oferi categorizarea adreselor URL, filtrarea profanității, detectarea scripturilor și detectarea conținutului rău intenționat printre alte funcții interesante.

Potrivit dezvoltatorilor, Websense Inc., Defensio Anti-Spam „învață și se adaptează comportamentului tău și al utilizatorilor tăi în timp …”

Singurul dezavantaj este că nu puteți utiliza Defensio Anti-spam cu alte pluginuri anti-spam, cum ar fi Akismet, deoarece acest lucru va duce la probleme de compatibilitate. Aceasta înseamnă că trebuie să dezactivezi Akismet și alte astfel de plugin-uri chiar și pentru a încerca Defensio Anti-spam.

Descărcați Defensio Anti-spam

Vorbind despre pluginuri anti-spam, ar trebui să analizăm acum partea de sus cinci pluginuri anti-spam asta vă va ajuta să dați spam-urilor cizme?

Cele mai bune cinci pluginuri anti-spam pentru WordPress

Akismet

Akismet-wordpress-plugin

Urăști spam-ul, urăsc spam-ul și cu toții urâm spamerii, deoarece ei sunt disperați, deși foarte hotărâți. Aceștia își doresc atenția și știm cu toții cum viciul este la fel de respingător ca o maimuță într-un neglijat. Dar numeroasele link-uri și comentarii de neînțeles care nu sunt date din context sunt cele care leagă aproape fiecare proprietar de site WordPress cu care am vorbit.

Totuși, unii spammeri sunt incredibil de amuzanți, dar hidoși la fel. Știu acest lucru de prima dată pentru că obișnuiam să lupt o luptă cu toate tipurile de spammeri până când am găsit Akismet. De fapt, m-a găsit chiar în tabloul de bord și tot ce am avut de făcut a fost să configurez o cheie API.

Akismet este un plugin anti-spam foarte popular care va ajuta chiar și utilizatorul WP începător să elimine spam-ul.

Deși numărul de descărcări nu ar trebui să însemne neapărat nimic în ceea ce privește eficiența, am folosit și iubit foarte mult Akismet. Cred că milioane de utilizatori care au descărcat pluginul se simt la fel.

Akismet este gratuit pentru blogurile WordPress mici, dar va trebui să partiți cu o taxă de 5 dolari pe lună pentru marile site-uri comerciale.

Akismet, lansat în 2005, are un motor complex de filtrare care ține evidența tuturor comentariilor, trackbacks-urilor și pingbacks-ului de pe blogul tău. Folosind aceste date, efectuează teste riguroase pentru a filtra gunoiul. Pluginul împinge apoi toate comentariile de spam în dosarul de spam în cazul în care trebuie să contra-verificați.

Akismet poate fi uneori extrem de entuziast, blocând chiar și comentariile cititorilor autentici. Cu toate acestea, pluginul a devenit destul de inteligent, deoarece acesta învață pe măsură ce îl continui.

Descărcați Akismet

WP-reCAPTCHA

Facebook, Twitter și Google sunt fani uriași ai reCAPTCHA. Dar ce are asta cu WordPress? WP-reCAPTCHA – versiunea WordPress a reCAPTCHA – vă oferă puterea utilizată împotriva spammerilor de către Google și Facebook.

Pluginul are un număr tot mai mare de suporteri, precum și critici care cântă laude pentru eficacitatea sa.

WP-reCAPTCHA folosește un sistem unic care utilizează combinația de cuvinte arhaice pentru CAPTCHA, spre deosebire de majoritatea pluginurilor anti-spam care folosesc același sistem de verificare defect. Acesta este probabil motivul pentru care oamenii, citesc Google, Facebook și Twitter, îi plac foarte mult.

Chiar și spam-urile inteligente care folosesc recunoașterea optică a caracterelor (OCR) pentru a descifra CAPTCHAS nu pot trece de WP-reCAPTCHA, deoarece pluginul denaturează cuvintele pentru a crea imagini noi care să elimine toți spammerii.

Descarcă WP-reCAPTCHA

Opritor de spam

Titlul acestui plugin nu ar putea fi mai sugestiv. “Ura! Încetăm spamul și lucrurile cu dispozitivul nostru Spam Stopper. ” Este atât de evident, nu? Trecând peste.

Pluginul Spam Stopper este la curent cu titlul său. Utilizează un proces de verificare CAPTCHA (la fel ca WP-reCAPTCHA) pentru a verifica și valida fiecare comentariu lăsat de utilizatori. Apoi, dacă detectează un comentariu spam, îl va opri moartea urmelor sale.

Spam Stopper este ușor de configurat și utilizat. În general, pluginul vizează spam-urile care asaltă blogurile cu șiruri nesfârșite de junk. Pluginul Spam Stopper se rulează automat și chiar verifică pentru a vă asigura că utilizatorii completează toate câmpurile necesare înainte de a posta comentarii.

După ce instalați pluginul, sunteți bine să mergeți și îl veți vedea doar dacă sunteți deconectat. Asta e genial, nu? Un dezavantaj de reținut este faptul că pluginul nu a fost actualizat timp de doi ani (doar un fyi).

Descarcă Spam Stopper

Growmap

growmap-antispambot-wordpress-plugin

Dacă ar avea la fel de multe descărcări ca Akismet, acest plugin anti-spam ar rivaliza (și probabil ar elimina) Akismet ca principal blocant al spamului. Cu o evaluare WordPress uimitoare de 4,9 / 5, este ușor de observat de ce Growmap ar fi o amenințare pentru Akismet.

Este un instrument eficient anti-spam care vă va ajuta să scăpați de spam-ul automat – spam care este postat de spam-uri. Este impecabil în ceea ce privește combaterea spam-urilor, dar este foarte handicapat în ceea ce privește spammeri și pingbacks umani reali. De fapt, tipii de la Growmap nu sunt deloc preocupați de pingbacks sau trackbacks – afacerea lor începe și se încheie cu spam automat.

Asta ar trebui să explice de ce Growmap folosește o casetă în care cititorii umani trebuie să bifeze pentru a valida că sunt cu adevărat cu sânge cald. Dar ghiciți ce, spammerii umani pot bifa și caseta.

La fel, Growmap este un plugin letal anti-spam care duce bătălia împotriva spam-urilor folosind una dintre cele mai inteligente tehnologii anti-spam din jur.

Descărcați Growmap

WordPress gratuit SPAM

WordPress gratuit este încă un plugin letal anti-spam care este aproape garantat pentru a vă menține site-ul fără spam.

Spam Free WordPress este unul dintre cele mai bune pluginuri anti-spam, potrivit dezvoltatorilor care susțin că poate bloca toate cazurile de spam automat, fără falsuri. Bună ziua Akismet?

Pentru ceea ce merită, pluginul SPAM Free WordPress are caracteristici excelente, incluzând încrederea zero pe CAPTCHA, încărcarea redusă a bazelor de date, în special în timpul traficului greu de server și al listei negre a adreselor IP. Pare destul de fain dacă mă întrebi.

Pluginul permite utilizatorilor să aleagă dacă ar dori să elimine automat spam-ul, ceea ce reprezintă o modalitate excelentă de a economisi timp.

Descarcă WordPress gratuit SPAM

Recapitulare

Acolo îl ai. Zece plugin-uri grozave pentru a vă păstra WordPress-ul fără spam și profanare. Știu că acest articol a fost destul de lung, așa că iată o recapitulare rapidă.

Cele mai bune cinci filtre de profanitate

 1. WebPurify Profanity Filter
 2. Word Filter Plus
 3. Înlocuitor de cuvinte
 4. Filtru de conținut WP
 5. Defensio Anti-spam

Plugin-uri anti-spam de top

 1. Akismet
 2. Growmap
 3. WP-reCAPTCHA
 4. Opritor de spam
 5. WordPress gratuit SPAM

Știți de alte plugin-uri de filtru anti-spam și profanitate care nu au fost menționate în articol? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me