Tilbakestill plugins for å rydde opp nettstedet ditt

Tilbakestill plugins for å rydde opp nettstedet ditt

Ferdig med testing og trenger du en ren skifer? Bare å lære WordPress, og lage et rot? Bruk en av disse programtilleggene for å tilbakestille nettstedet ditt.


Vi vet alle det – det mystiske rotet som sakte hoper seg opp i livene våre. Det skal ikke være noen overraskelse at det samme kan skje med WordPress nettsteder. Du kan fortelle at dette er sant hver gang du gir databasen en rask titt.

Husk at WordPress automatisk oppretter oppføringer i databasen din. Hvis du ikke tar hensyn, kan det bli et skred og knuse nettstedets hastighet under unødvendige data. WordPress kommer heller ikke med en tilbakestillingsknapp, så mange mennesker pleier å ignorere dette problemet helt.

Eller du kan være en utvikler og lage WordPress-temaer og plugins. Testing av dem er kjedelig, spesielt hvis du må installere WordPress på nytt hver gang du vil prøve den nye plugin eller tema ut. Det er de som føler mangelen på tilbakestillingsknappen mest.

Hvorfor tilbakestille?

Selv om disse begge er en god grunn til å gi WordPress en tilbakestilling nå og da, kan det være en annen, mer populær. WordPress krefter 34% av alle nettsteder og er klar til å drive noe mer. Det er fremdeles plattformen du velger for bloggere, e-handelsnettsteder og DIY-nettsteder.

Sistnevnte vokser i popularitet, og med disse, behovet for tilbakestilling av plugins. Sannheten er at det er mange blogger som tilbyr råd om nettsteddesign, tilgjengelige plugins eller til og med sikkerhetstiltak for WordPress.

Selv om disse er utrolig nyttige når du vet hva du gjør, er den beste måten å lære fremdeles en praktisk tilnærming. Å dykke rett inn og se hva som skjer, er sannsynligvis den raskeste måten å finne ut nettstedet ditt. Det er også mange morsomme også!

Når DIY-forsøket er fullført, kan det imidlertid se ut som et tredje-klassers håndverksprosjekt, forhåpentligvis uten glitter. Og det er her folk har en tendens til å gi seg. Hvis det bare var en måte de kunne tilbakestille nettstedet sitt, kan du begynne på nytt og gjøre det ordentlig.

WordPress har ikke enkle alternativer for å tilbakestille ut av boksen. Men det er mange nyttige plugins. Hver av følgende plugins får deg dit. La oss se hvor og hvordan.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Tilbakestill WP

WP Tilbakestill WordPress-plugin

Tilbakestill WP var opprinnelig ment for utviklere – som ville trenge å tilbakestille nettstedet flere ganger om dagen. Takket være brukervennligheten gikk den imidlertid mainstream. Mange som trenger å begynne på nytt, enten for å gi nettstedet sitt en makeover eller for å rydde opp i et tilfeldig rot, begynte å stole på denne pluginen.

Ikke bare tilbakestiller nettstedets database til sin opprinnelige tilstand på kort tid, men den kan også hjelpe deg med å rydde ut målrettede segmenter på nettstedet ditt. Har du for mange plugins eller temaer på nettstedet ditt? Alt som trengs er et klikk på en knapp for å tømme dem.

Programtillegget har flere feilsikre mekanismer for å sikre at du aldri sletter det du ikke vil. Det viktigste er at med WP Reset, velger du oppsettet for tilbakestilling. Så du trenger ikke å installere alt på nytt. Denne pluginen, som mange andre på denne listen, vil ikke berøre dataene dine, så det er ingen grunn til bekymring. det vil slette alle brukerne, men brukeren som tilbakestiller nettstedet, kan logge inn igjen.

En annen viktig funksjon i denne plugin-en som du sannsynligvis ikke vil finne sammen med andre, er muligheten til å lage database-stillbilder. Hvorfor er det viktig? Når du har opprettet et øyeblikksbilde av databasen, kan du bruke denne pluginen til å gå tilbake til det aktuelle øyeblikksbildet. Betyr at du får tilbakestilt nettstedet til et bestemt punkt, som utviklerne vil finne ganske nyttige.

Sannsynligvis den mest berømte funksjonen i denne plugin er den eksepsjonelle støtten. Det interne WP Reset-teamet er tilgjengelig for å hjelpe brukere med alle problemer de måtte ha.

Dette er ganske viktig, ettersom WP Reset opprinnelig ble designet for utviklere, kan alle bruke det. Det er en perfekt løsning for både å rydde opp i rotet, oppdage og fikse mindre problemer og få fart på utviklingen, ettersom det gir en rask måte å teste kode på nytt.

WP Reset Webhook Integration

WP Webhooks WP Reset WordPress Plugin

WPWH – WP Reset Webhook Integration plugin kan ikke gjøre mye av seg selv, men det er verdt å nevne ettersom det legger et nytt lag til WP Reset. Hva betyr det? Denne pluginen integreres med WP Reset for å legge til webhook-funksjonalitet.

Hvis du har en annen tjeneste som du bruker kroker med for å jobbe på nettstedet ditt, er denne pluginen et must. Det vil tillate deg å gjøre alt du normalt vil gjøre med WP Reset plugin gjennom admin-dashbordet.

Fra tilbakestilling av hele nettstedet til rengjøring av opplastingsmappen, med denne integrasjonen kan du gjøre det gjennom din foretrukne programvare.

Hvordan tilbakestiller du nettstedet ditt med WP Reset?

Trinn 1: Bestem hva du vil beholde. Merk av for de nødvendige avmerkingsboksene for å sikre at nettstedet ditt kommer tilbake med alternativene fremdeles.

Tilbakestill handlinger

Steg 2: Velg hva du vil tilbakestille. Trenger du å tilbakestille hele nettstedet, eller trenger du å rydde opp, for eksempel mappen transienter?

Alternativer for tilbakestilling av WP

Trinn 3: Klikk på slett! Og hvis du vil tilbakestille hele nettstedet, skriver du bare inn “reset” og trykker på knappen.

Bekreftelse av tilbakestilling av WP

WP Database Reset

WP Database Reset Plugin

WP Database Reset er en lignende løsning som den første nevnte plugin. Noen ganger er det aspekter av nettstedet du vil beholde, mens du sletter andre.

Nemlig, vi snakker om database og databasetabeller. Med denne plugin-en er det nesten uanstrengt å slette hele databasen og gå tilbake til begynnelsen. Det er også nesten ingenting å rydde opp i et spesifikt bord. Trenger du å bli kvitt alle innleggene dine? Du kan gjøre det på kort tid med et enkelt klikk.

Akkurat som forrige plugin, er det nesten umulig å slette noe ved et uhell. Den har et skuddsikkert system som ligner captcha, slik at du virkelig må tenke deg om to ganger før du sletter noe. Hvis du er sikker på at du vil slette en tabell eller en database, vil den gjøre det for deg på kort tid.

Selv om det ikke er mange funksjoner, har den alt en utvikler trenger for å få fart på utviklingsprosessen. Gå tilbake til den første for de som trenger flere alternativer, eller les videre.

Hvordan tilbakestiller du en database med WP Database Reset?

Trinn 1: Velg databasen du vil tilbakestille.

Alternativer for tilbakestilling av WP-database

Steg 2: Skriv inn den medfølgende sikkerhetskoden og trykk på tilbakestilling.

Avansert tilbakestilling av WordPress

Avansert plugin for tilbakestilling av WordPress

Advanced WordPress Reset plugin er en annen løsning for å tilbakestille nettstedet ditt. Det vil tillate deg å bli kvitt et testnettsted på kort tid, uten å måtte gå gjennom installasjonsprosessen på nytt. Nok en gang – det er perfekt for alle som trenger en ren skifer i WordPress nå og da.

Med denne pluginen, akkurat som med de forrige, får du beholde alle filene dine. Imidlertid vil den slette alle databasetilpasninger som plugins og temaer har opprettet for deg. Det kan også slette alle innleggene, noe som er perfekt for de vårrengjøringsøyeblikkene du måtte ha gjennom året.

Du har også muligheten til å slette alle brukerne, men pluginen vil automatisk oppdage administratorbrukeren. Ved tilbakestilling lar plugin-en denne brukeren logge på igjen med det samme passordet, noe som sparer mye tid.

Det vil ikke slette noen plugins og temaer. Så hvis du leter etter hjelp på dette området, kan det være lurt å se på andre plugins på listen vår. Det samme gjelder flerside, som ikke støttes. Fortsatt vil utviklere sette pris på det enkle å starte helt fra bunnen av, ettersom bekvemmelighet og tidsbesparelse alltid er av største betydning.

Slik tilbakestiller du nettstedet med Advanced WordPress Reset?

Trinn 1: Skriv inn “reset” i tekstboksen.

Avanserte alternativer for tilbakestilling av WordPress

Steg 2: Klikk på tilbakestill!

Tilpassing av tilpasning

Customizer Reset av WPZoom

Tilpassing av tilpassing er den første pluginen du bør installere hvis du bare kommer i gang med WordPress. Hvorfor? Som nevnt før – mange liker å lære nye ting ved å dykke rett inn i det. Og live Customizer er ikke annerledes. Vel, å få tak i Customizer kan virke som ingen liten prestasjon før du prøver det. “Intuitiv, dra og slipp byggherre” virker som et kakestykke. Men resultatet kan ende opp med mindre enn øye.

Ville det ikke være kjempebra hvis du bare hadde en tilbakestillingsknapp? Det er akkurat det Customizer Reset er til for. Det lar deg ta en praktisk tilnærming til læring, uten å gå en ekstra kilometer ved å måtte slette alt manuelt. Husker du selv hva du vridde og finpusse i utgangspunktet?

Denne pluginen sies å fungere med alle temaer og plugins som bruker “tema_mod” -innstillingstypen for å lagre disse modifikasjonene. I det vesentlige, hvis det stemmer for temaet du velger, er det ingen lettere måte å komme til tom skifer og prøve igjen.

Hvordan tilbakestille tilpasningen?

Trinn 1: Installer og aktiver plugin-modulen Customizer Reset.

Tilbakestill-knapp for tilpasning

Steg 2: “Tilbakestill” -knappen vises i din tilpasning. Hvis du trenger det, bruk det!

For å oppsummere

Mens WordPress ikke kommer med en innebygd tilbakestillingsknapp, er det enkelt å legge til den nødvendige funksjonaliteten med en av disse kraftige plugins. Funksjonene kan endres litt per plugin – men brukervennligheten forblir den samme. Alt du trenger å gjøre er å installere, velge hva som skal slettes, skrive inn sikkerhetskoden og klikke på en knapp.

Siden alle disse gir deg en ren skifer på en eller annen måte, er spørsmålet om det som er best, opp til deg. Det avhenger av hva du vil slette eller tilbakestille på nettstedet ditt.

Hvilken bruker du? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map