Nu este nimic mai interesant decât să-l atragem pe cont propriu ca freelancer. Să fii propriul tău șef, deși este plin de riscuri și responsabilități, este una dintre cele mai îndeplinite profesii pe care le poți alege. Iar una dintre aceste responsabilități menționate include crearea și gestionarea propriului dvs. site web. Dacă nu sunteți un designer web independent, atunci poate părea o sarcină descurajantă, dar nu trebuie să fie. Există o mulțime de teme minunate premium WordPress pe care le puteți utiliza pentru a vă construi site-ul în cel mai scurt timp. Uitați-vă la câteva dintre alegerile noastre pentru cele mai bune teme WordPress pentru freelanceri.


Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Alona

Alona-wp-temă

Alona este o temă de portofoliu minunată, care include 4 portofolii uimitoare, mai multe vitrine de imagini (grilă, glisor sau video), integrarea cu pictograme FontAwesome, fonturi Google personalizate și multe altele. Această temă este o opțiune excelentă pentru crearea unui portofoliu online profesionist și impresionant, care să captiveze clienții și să convingă tema să vă angajeze!

2. Flatiron

Flatiron-minimal-business-temă

Flatiron este o temă WordPress foarte simplă și curată pentru afaceri, creată de WPExplorer. Tema este disponibilă spre vânzare pe piața creativă, la un preț foarte asortabil și include tot ce ai nevoie pentru a crea un site corporativ / de afaceri foarte curat, care este perfect pentru freelanceri să-și arate munca și abilitățile..

3. Diamant

diamant-wp-temă

Diamond este o temă WordPress multifuncțională pe care ați putea-o utiliza pentru a construi un site pentru afacerea dvs. în cel mai scurt timp. Tema este complet integrată cu WooCommerce dacă doriți să vindeți orice produs de pe site-ul dvs., include mai multe șabloane de pagină de pornire pentru a face configurarea o briză și există o mulțime de funcții adăugate pentru a face site-ul dvs. să afișeze cu adevărat munca pe care o faceți (cum ar fi paralaxa glisiere, director personalizat și multe altele).

4. Total

totală-wp-temă

Total este o altă opțiune solidă pentru site-ul dvs. freelancer sau agenție. Cadrul nostru total include un constructor de drag and drop super simplu, pe care îl puteți utiliza pentru a crea pagini de pornire personalizate, despre noi pagina, articole de portofoliu, blog de un fel, pagini de servicii sau orice altceva fără a fi necesar să cunoaștem niciun cod. Opțiunile pentru pictogramele fontului, culorile personalizate, aspectul complet sau în cutie și multe altele fac din aceasta o temă cu adevărat nelimitată atunci când construiți propriul site web.

5. Secțiunea

sectiunea-wp-temă

Secțiunea este o temă uimitoare de portofoliu de zidărie de Themes Kingdom, care a fost practic construită pentru freelanceri. Portofoliul de zidărie, blogul personalizat, designul receptiv, șabloanele de pagină ușor de utilizat și alte funcții grozave fac din aceasta o temă excelentă pentru bloggeri independenți, designeri, fotografi sau orice altcineva.

6. Oswald

-wp-oswald temă

Oswald este o altă temă fantastică pentru crearea propriei afaceri sau reluarea site-ului. Opțiunile pentru culori nelimitate, fonturi Google, icoane FontAwesome, coduri scurte personalizate, imagini și videoclipuri în paralax, un portofoliu filtrant și chiar un panou cu opțiuni tematice sunt toate coapte chiar în această minunată temă minunată..

7. Centric

centrice-wp-temă

Am mai vorbit despre Framework Genesis înainte, iar Centric este o temă pentru copii Genesis, care este doar perfectă pentru a crea pagini de destinație pentru companii sau produse mici. Această temă pentru copii adaugă 7 piei de culoare, fundaluri personalizate, antete personalizate și multe altele, astfel încât să puteți proiecta o pagină de apucare a atenției în câteva minute.

8. SinglePage

o singură pagină-wp-temă

Aveți nevoie de un site web cu stil de pagină de destinație pentru produsele sau serviciile dvs.? Nicio problemă – Singura pagină este o opțiune minunată pentru a-ți construi propriul site web cu o singură pagină. Instalați doar tema și utilizați opțiunile pentru un logo personalizat, culori personalizate, glisoare responsive și fonturi personalizate pentru a crea propriul site web.

9. Freelancer

freelancer-wp-temă

Vorbim despre teme pentru freelanceri, așa că nu putem lipsi tema Freelancer de ThemeFuse. Această temă a fost literalmente construită pentru freelanceri cu o pagină de proiectare, portofoliu, servicii, secțiunea despre mine, un blog minunat și, desigur, un formular de contact. Această minunată temă pregătită pentru retină este o modalitate excelentă de a vă promova pe dvs. și în afacerea dvs..

10. Firul

fir-wp-temă

Fire este o temă îndrăzneață și elegantă perfectă pentru un site independent. Instalați tema și utilizați constructorul pentru a crea pagini personalizate. Paginile de proiecte Ajaxed, efectele de imagine paralaxă și una sau mai multe opțiuni de dispunere a paginilor sunt doar câteva dintre opțiunile unice incluse cu tema pe care o puteți utiliza pentru dvs. site personalizat minunat.

11. Colectiv

colectiv-wp-temă

Collective by ThemeFuse este o altă opțiune minunată pentru crearea propriului site de freelancing sau site-ul agenției. Tema are toate caracteristicile de care ai nevoie fără să fii umflat. Opțiunile pentru bannere publicitare, bare laterale, culori, fundaluri, un mega meniu și machete sunt modalități perfect ușoare de personalizare a temei pentru afacerea dvs..

12. CleanPort

cleanport-wp-temă

Această temă elegantă este o modalitate excelentă de a afișa cât de bine faceți ceea ce faceți. CleanBold include opțiuni încorporate în personalizatorul Live WordPress Theme, astfel încât să puteți schimba rapid și ușor culorile, logo-ul, glisoarele, fonturile și multe altele cu câteva clicuri ale unui buton. Există, de asemenea, integrare socială, astfel încât clienții dvs. să vă poată urmări cu ușurință pe Twitter, Facebook, etc.

13. StartUp

startingup-wp-temă

Tema StartUp este un șablon excelent pentru a fi utilizat pentru un site web, mai ales dacă tocmai începeți. Această temă face ușor pentru întreprinderile noi sau mici să construiască un site web impresionant, fără a fi nevoie să angajeze un designer web. StartUp include opțiuni pentru un portofoliu, asistență pentru comerțul electronic (astfel încât să vă puteți vinde mărfurile), mai multe skinuri tematice, opțiuni ușoare de culoare și font și multe altele.

14. MAI MULTE

MAI MULT-wp-temă

MORE este o temă minunată WordPress perfectă pentru profesioniștii creativi. Această temă are caracteristici grozave pe care orice freelancer sau agenție ar dori să-și construiască site-ul. Caracteristici, precum prezentări de diapozitive, carusele client, glisiere paralaxe, culori nelimitate și multe altele sunt excelente pentru crearea unui site cu aspect personalizat pentru a impresiona clientela dvs..

15. Divi

divi-wp-temă

Divi trebuia să fie pe această listă. Plin de caracteristici, Divi este o temă flexibilă pe care o puteți utiliza pentru a construi mai multe tipuri de site-uri web. Puteți utiliza machete pre-făcute, constructor Divi personalizat, tipuri de postări personalizate și multe altele pentru a crea un site web perfect pentru pixeli.

16. CleanBold

cleanbold-wp-temă

CleanBold este o temă WordPress simplă și (ai ghicit-o) îndrăzneață, cu tone de spațiu alb pe care le poți folosi pentru a-ți prezenta munca sau afacerea. Tema include o pagină de pornire uimitoare, un portofoliu minunat și bineînțeles un blog superb pe care îl puteți folosi pentru a împărtăși ultimele știri cu cititorii și clienții dvs..

17. corporative

corporative-wp-temă

Înscrieți-vă la business și la checkout Corporate, o temă curată polivalentă de Themify pe care o puteți utiliza pentru a construi orice tip de site web profesional. Themify Builder simplifică crearea de machete personalizate, iar opțiunile incluse pentru fonturi, meniuri, culori, widget-uri personalizate, imagini de fundal și video fac acest lucru mult mai ușor.

18. Macho

macho-wp-temă

Macho este încă o temă excelentă pe care o puteți utiliza pentru a construi un site elegant pentru a vă impresiona clienții. Funcțiile includ opțiunile de fonturi Google, șabloane de pagini ușor de utilizat, opțiuni SEO încorporate, portofolii pentru lightbox, 7 plugin-uri gratuite și multe altele. În plus, această temă include suport pentru descărcări digitale ușoare, astfel încât să puteți vinde toate imaginile, cărțile electronice, videoclipurile sau alte bunuri digitale pe care le doriți.

Înveliți

Desigur, există mii de teme din care să alegeți, dar acestea sunt doar câteva dintre preferatele noastre. Sperăm că veți găsi ceva care vă place! Și dacă credeți că am ratat o temă cu adevărat minunată, perfectă pentru freelanceri sau întreprinderi mici, lăsați-ne o notă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me