Trafikk er virkelig livsnerven til alle nettsteder på internett. Uten tilstrekkelig trafikk er alt du har bare kode og innhold. Du har ikke en bedrift, og hvis du ikke registrerer et betydelig antall treff med jevne mellomrom, har du ikke en gang et markedsføringsverktøy. Men hvordan får du flere til å besøke nettstedet ditt? Med disse sosiale mediene WordPress-plugins selvfølgelig!


For det første må du forsikre deg om at WordPress SEO er på topp, da vi ikke kan ignorere søkemotorer som den største trafikkilden på nettet. Dernest må du dele (eller gi brukerne dine sjansen til å dele) innholdet ditt via sosiale nettverk, noe som er en annen stor kilde til nettrafikk bare for andre søkemotorer.

I den siste tiden avslørte vi de beste plugins for sosiale medier for WordPress. Denne andre listen søker å bygge videre på dette innlegget ved å gi deg ytterligere tjue (20) plugins for å spre innholdet ditt som en ildsted over sosiale medier og øke trafikken din.

Det er forresten, her er tjue kraftige WordPress-plugins for sosiale medier for å øke trafikken til nettstedet ditt eller til neste prosjekt. Nyt!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. VIVO Live Tweets WordPress Plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-vivo-live-tweets-wpexplorer

Øk engasjementet på nettstedet ditt ved å bruke Vivo Live Tweets WordPress Plugin som lar deg legge inn tweets på nettstedet ditt basert på beliggenhet, hasjmerker (søkeord) og brukertweet. Denne pluginen kan komme til nytte, spesielt hvis du har et nyhetsnettsted som kan ha stor nytte av trender og kanaliserte tweets.

Funksjoner på et øyeblikk er enkle å tilpasse, fullt responsive, angi antall tweets som skal vises, kompatible med store nettlesere, kortkode-funksjonalitet, og det er enkelt å bruke. Vivo Live Tweets har en god kjøperrangering på 4,75 / 5,00 og selger kun på $ 16 dollar.

2. jQuery Facebook Wall WordPress Plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-jquery-facebook-vegg-wordpress-wpexplorer

Denne pluginen er Facebook-ekvivalenten til Vivo Live Tweets bare med noen få funksjoner til. For eksempel lar jQuery Facebook Wall WordPress-plugin deg enkelt plassere album, bilder, feeds og hendelser på WordPress-nettstedet ditt.

Denne sosiale mediene WordPress-plugin leveres med fantastiske funksjoner som vakre CSS-animasjoner, responsiv design, flere sidefôder-støtte, Facebook-lysboks for bilder, kommentarer og lignende knapper samt over førti (40) andre alternativer. jQuery Facebook Wall WordPress-plugin selger til $ 17 og har en imponerende kjøperrangering på 5,00 / 5,00.

3. Easy Social Metrics Pro WordPress-plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-enkle-sosiale-beregninger-pro-for-wordpress-wpexplorer

Når strategien for sosiale medier begynner å lønne seg, trenger du en løsning for sosiale beregninger for å overvåke hvordan innholdet ditt presterer på sosiale nettverk. Det er her Easy Social Metrics Pro for WordPress kommer inn.

Denne sosiale medie-pluginen er enkel å installere og bruke, kommer med et flott instrumentpanel, samler inn data automatisk og gir deretter detaljerte rapporter som lar deg spore innholdet ditt i opptil tolv (12) store sosiale nettverk. Easy Social Metrics Pro for WordPress-plugin kommer med andre funksjoner, inkludert en widget for å vise de beste sosiale innleggene dine. Programtillegget er relativt nytt (publisert 2. september 2014), så det er ikke vurdert ennå. Kundene sier imidlertid gode ting om plugin-modulen. Denne pluginen vil bare sette deg tilbake $ 28.

4. Sossy – Social Profile & Counter For WordPress

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-sossy sosial-profiler-og-counter-for-wordpress-wpexplorer

Visste du at det å vise sosialt bevis kan øke brukerengasjement og sosial aktivitet på nettstedet ditt? Etter å ha generert trafikk fra søkemotorer, sosiale medier eller andre steder, bør du skyte for engasjement, og Sossy gir deg akkurat det du trenger.

Sossy er best kjent for følgende funksjoner: fullt responsiv, noe som betyr at sosiale teller vil se bra ut på alle enheter, ubegrensede sosiale profiler, dra og slipp, kortkode-funksjonalitet, ubegrensede visningsalternativer (dvs. at du kan vise Facebook-likes, Twitter-følgere osv.), Cache funksjonalitet for å redusere sideinnlastingstid og mye mer. Sossy plugins for sosiale medier for WordPress ble opprettet av Phpbits, har en flott rangering på 4,80 / 5,00 og selger kun til $ 14 dollar. Stor investering for ditt WordPress-nettsted.

5. Faner for sosiale nettverk for WordPress

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-sosiale-nettverk-tabs-for-wordpress-wpexplorer

Fra Design Chemical, elitenes forfatter av WordPress Social Stream, kommer enda et kraftig WordPress-plugin for sosiale medier som hjelper deg å “… kombinere alle dine favorittprofiler og sosiale feeder i sosiale nettverk til glatte lysbilder eller statiske faner.” Og du har god plass til å lage fantastiske faner siden denne pluginen støtter seksten (16) sosiale nettverk og opptil seksti-ni (69) feedtyper.

Andre funksjoner inkluderer hurtiglasting av AJAX, kortkodefunksjonalitet, fleksibel posisjonering, lett å tilpasse, dra og slippe grensesnitt og full dokumentasjon for bare å nevne noen. Med cirka 4.000 salg og en rating på 4.53 / 5.00, kan vi konkludere med at Design Chemical er forpliktet til dyktighet og kvalitet. Faner for sosiale nettverk for WordPress koster $ 14 dollar, men pluginen er verdt hver krone.

6. Enkel sosial innboks WordPress-plugin for Facebook, Twitter og Google+

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-enkelt-sosial-innboksen-facebook-twitter-google-plus-wpexplorer

Ta din WordPress-markedsføring på sosiale medier til neste nivå med Simple Social Inbox, en WordPress-plugin fra sosiale medier som ingen andre. Simple Social Inbox er utviklet av dtbaker, en eliteforfatter, koster bare $ 18 dollar og med en god kjøperrangering på 4.33 / 5.00. Simple Social Inbox gir deg muligheten til å dele blogginnlegg til Facebook, Twitter og Google+ med et enkelt klikk rett fra WordPress adminområde.

På toppen av det kan du spore resultatene til sosiale koblinger og svare på sosiale meldinger (kommentarer, tweets osv.) Fra WordPress-oversikten! Så kult. dtbaker helte kreativitet og geni i denne plugin for sosiale medier!

Ifølge forfatteren er Simple Social Inbox et flott alternativ til Hootsuite. Det faktum at du kan glede deg over hootsuite-lignende funksjoner rett i WordPress-dashbordet ditt, gjør denne pluginen til mer spennende. Rop ut til dtbaker for å lage en virkelig unik plugin for sosiale medier for WordPress selv om den bare støtter tre (3) sosiale nettverk i skrivende stund.

7. Pinterest Automatisk pin WordPress-plugin

20-kjempe-til sosiale medier plugg-for-wordpress-pinte-automatisk-pin-plugin-wpexplorer

Siden lanseringen i 2010 har Pinterest vokst så mye som et bordbasert sosialt nettverk så vel som en kilde til trafikk. Faktisk konkurrerer Pinterest gunstig med slike som Google+, LinkedIn og YouTube når det gjelder å drive trafikk. Du må benytte deg av denne enorme trafikkilden, og Pinterest Automatic Pin-plugin er akkurat det du trenger.

Denne sosiale media WordPress-plugin gir deg kraften til å feste ubegrensede bilder automatisk til Pinterest-tavlene dine. Du kan til og med feste bildene dine (eller det første bildet i hvert innlegg), knytte flere bilder og knytte pinner til innleggene dine. Automatisk. Bare installer plugin-en, så er arbeidet ditt ferdig.

Pinterest Automatic Pin-plugin støtter WooCommerce (pin produktbildene dine automatisk), tilpassede innleggstyper, kategoribaserte pinner og tilpassede taksonomier blant andre. Plugin-en leveres med andre funksjoner som ikke er nevnt ovenfor, så vel som gratis støtte. Pinterest Automatisk pin WordPress-plugin har over 1 200 salg, en flott rating på 4,30 / 5,00 og selger kun til $ 15 dollar.

8. DITTY Twitter Ticker WordPress Plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-ditty-twitter-ticker-wpexplorer

Dette er mer et tillegg siden det krever Ditty News Ticker (gratis) å jobbe. Bortsett fra kan du bruke Ditty Twitter Ticker til å lage flere Twitter-feeds for WordPress-nettstedet ditt. Med et mangfold av alternativer lar denne plugin-en deg vise feeds i en liste, rotator, rulle eller widget. Du kan lage en strøm av tweets fra flere Twitter-kontoer og produktnavn. Ditty Twitter Ticker har en ypperlig rangering på 4.33 / 5.00, er kjøpt over åtte hundre (800) ganger og koster bare $ 7 dollar.

9. Sosiale betalinger WordPress Plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-sosiale-betalinger-wpexplorer

Mange utviklere har bygget WordPress-plugins for sosiale medier som lar brukere “betale” med lignende, tweet eller +1 for å se begrenset innhold. Imidlertid er det bare noen få av disse plugins som kan matche elegansen og brukervennligheten som følger med Social Payments WordPress-plugin av Butterfly Media.

Sosiale betalinger er kompatible med store nettlesere, WordPress 3.9 og gir mulighet for total tilpasning. I tillegg støtter plugin-kortet koder, slik at du kan legge til sosiale betalingsikoner uansett hvor. Det er flott, du må se programtillegget for å tro. Denne relativt nye pluginen selger bare til $ 18 dollar.

10. Instagram Theatre WordPress Plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-instagram-teater-wpexplorer

Er du aktiv på Instagram? Hvis du finner ut at du legger ut bilder på Instagram flere ganger hver dag, kan du enkelt og stilig trekke og vise dem på WordPress-nettstedet ditt ved hjelp av Instagram Theatre plugin. Hva mer? Plugin-enheten hjelper deg å øke Instagram-spillet ditt hvis du henger etter.

Instagram Theatre lar deg lage flotte Instagram-gallerier / portefølje på WordPress-nettstedet ditt uten mye krefter. Flere oppsett er tilgjengelig for deg, inkludert liste, rutenett og fullskjerm. Plugin-enheten er helt lydhør, har en kjøpervurdering på 4,3 / 5,00 og selger til $ 14 dollar.

11. Social Locker WordPress Plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-sosial-skap-for-wordpress-wpexplorer

Noen ganger, uansett hvor flott innholdet ditt er, vil folk bare ikke klikke på sosiale knapper så ofte du vil. Hva med å få folk til å “betale” med lignende, tweet eller Google +1 for å få tilgang til det mest verdifulle innholdet ditt? Social Locker for WordPress er et vakkert designet plugin for sosiale medier som hjelper deg å øke den sosiale ytelsen til nettstedet ditt, få eksponering og bygge et fellesskap av følgere enkelt og raskt. Social Locker for WordPress er kjøpt over 3600 ganger, har en imponerende rangering på 4,68 / 5,00 og har en pris på $ 24.

12. Morsom Word-popup-plugin for Facebook

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-morsomme-facebook-pop-up-wpexplorer

Hvem vil ikke bruke en humring innimellom? Latter er den beste medisinen, sier de, og hvis du vil få de besøkende til å le og øke din sosiale poengsum på samme tid, trenger du denne morsomme Facebook-pop-up.

Til å begynne med har popup-en den typiske Like-knappen, og for komisk lettelse, en Mislike-knapp som det er umulig å klikke på. Ja, det beveger seg på musepekeren. Det er nok å si at du bare kan ende med å like siden eller lukke popup-vinduet. Uansett vil du ha lo. Den morsomme Facebook-popup-en har en kjøpervurdering på 4,00 / 5,00 og koster bare $ 5 dollar.

13. ULTIMATE WP Social Deux WordPress Plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-ultimate-sosial-deux-wpexplorer

Med en fantastisk rating på 4,68 / 5,00, over 1700 salg og en mengde flotte funksjoner, er Ultimate Social Deux den sosiale mediekoplingen du ønsker å drive sosial aktivitet på nettstedet ditt. Ultimate Social Deux fungerer ut av esken, og spiller bra med andre WordPress-plugins. Hovedfunksjonene er at plugin-en er superrask, fullt responsiv, inkluderer tilpassede farger, automatiske oppdateringer, støtte for flere språk, etc. Ultimate Social Deux koster bare $ 14 dollar.

14. Socialslider Universal Social Sidebar WordPress Plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-socialsider-wpexplorer

SocialSider-pluginen for sosiale medier er mildest sagt vakker. Med over seksti (60) sosiale ikoner, seks (6) fargestiler og elegant design blant andre unike funksjoner, vil SocialSider hjelpe deg med å lage en vakker sosial sidefelt på få minutter. Denne WordPress-pluginen for sosiale medier har en ypperlig rangering på 4.9 / 5.00 og har en pris på $ 13 dollar, noe som gir deg god støtte også.

15. ShareIt – Sharable Content Snippets WordPress Plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-ShareIt-wpexplorer

Jeg har gjort det til en vane å prise kreativiteten når jeg ser den. Elliot valgte en ide og la en fordel for delbare innholdsutdrag med sin unike plugin, ShareIt. Plugin-en er mest kjent for noen flotte funksjoner som sin evne til å dele til forskjellige sosiale nettverk som Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn og Tumblr, blant annet fullt responsivt design, flere justeringsalternativer (dvs. plassere kodebitene til venstre, til venstre til høyre eller i sentrum), integrasjon i WYSIWYG-visuelle editor, tilpasset CSS, FontAwesome ikonintegrasjon, god støtte og mer. ShareIt har en fantastisk rating på 4,62 / 5,00 og koster bare $ 14 dollar.

16. Jetpack Sharing av WordPress.com

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-jetpack-deling-wpexplorer

Du må ha hørt om Jetpack nå. Denne pluginen kommer med en rekke kule moduler inkludert deling, som lar deg legge til vakre sosiale delingsknapper til innholdet ditt. Jetpack Sharing støtter et par sosiale nettverk inkludert Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit, Digg, StumbleUpon og Pinterest blant andre. Det er enkelt å installere, aktivere og bruke. På toppen av det lar Jetpack Sharing-modulen deg dra og slippe sosiale knapper for å ordne dem slik du måtte ønske. Jetpack har over tolv (12) millioner nedlastinger og en rating på 3,9 / 5,00. Du vil elske denne delingsmodulen hvis du setter pris på enkel og ren design.

17. Mashshare sosiale delingsknapper Gratis WordPress-plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-aksje-knapp-mashshare-wpexplorer

Mashable.com fikk sosial delingsrett med sitt en av et slags sosialt delingssystem som oppsummerer og viser det totale antall aksjer øverst i hvert innlegg. Share Button MashShare gir deg sjansen til å gjenskape Mashables sosiale knapper på nettstedet ditt. Plugin-enheten laster ingen eksterne skript og bruker hurtigbufring som betyr at den er uber-rask. I tillegg er den kompatibel med alle WordPress-temaer og har kortkodefunksjonalitet, slik at du kan plassere sosiale knapper hvor som helst.

18. FLARE Gratis WordPress-plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-blusse wpexplorer

Etter å ha registrert deg for en Filament-konto (enkel og gratis), vil du raskt lære at Flare kommer med mange fleksible alternativer. For det første er de sosiale knappene enkle å konfigurere og tilpasse. I tillegg. Flare kommer med et flott brukergrensesnitt som lar deg skape den sosiale opplevelsen du ønsker. Du er virkelig ansvarlig for den sosiale markedsføringen på WordPress-siden din, da Flare vil få folk som deler innholdet ditt og følger deg på kort tid. Denne pluginen er bygget med jQuery, støtter også store nettlesere.

19. Sosial verktøylinje Gratis WordPress-plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-sosial-verktøylinje-wpexplorer

Organiser alle sosiale knapper i en visuelt tiltalende verktøylinje ved hjelp av den utrolige plugins for sosiale verktøylinjer. Med andre ord, sosiale verktøylinjen plugins for sosiale medier lar deg legge til en verktøylinje som er lett å tilpasse i bunntekstdelen av nettstedet ditt. Du kan tilpasse verktøylinjen med ditt eget valg av farger (f.eks. Merkefarger). Plugin-enheten er fullstendig responsiv og vil hjelpe deg med å drive engasjement på nettstedet ditt uten å komme i veien for leserne.

20. Social Sharing av Danny Gratis WordPress Plugin

20-awesome-sosiale-medier-plugins-for-wordpress-sosial-deling-by-danny-wpexplorer

Denne sosiale mediene WordPress-plugin blir brakt til deg av Danny van Kooten, fyren som utviklet den populære MailChimp WordPress-plugin blant andre flotte WordPress-plugins. Denne pluginen er rask, fleksibel og enkel. Med over femten tusen (15K) nedlastinger, en enestående rangering på 5.0 / 5.0 og en rekke fantastiske funksjoner, vil Social Sharing av Danny hjelpe deg med å ta ditt sosiale delingsspill til et helt nytt nivå. Da fungerer plugin med WordPress 3.5 eller nyere og støtter flere språk, så vel som kortkodefunksjonalitet.

Tankene dine om sosiale medier WordPress-plugins

Nå som du har tjue flere fantastiske WordPress-plugins for sosiale medier, er det ingen grunn til at WordPress-nettstedet ditt skal prestere dårlig så langt markedsføring på sosiale medier går. På samme tid, husk kvalitet og verdi vil få flere til å dele innholdet ditt. Hvilke WordPress-plugins for sosiale medier bruker du på WordPress-nettstedet ditt? Del og bidra til dette innlegget via kommentarfeltet nedenfor. Beste ønsker!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me