Social Media plugin-uri WordPress pentru creșterea traficului

Traficul este într-adevăr elementul de viață al fiecărui site web de pe internet. Fără trafic adecvat, tot ce aveți este doar cod și conținut. Nu aveți o afacere și, dacă nu înregistrați un număr considerabil de accesări în mod regulat, nu aveți nici măcar un instrument de marketing. Dar cum ajungi mai mulți oameni să-ți viziteze site-ul? Cu aceste rețele de socializare plugin-uri WordPress, desigur!


În primul rând, trebuie să vă asigurați că SEO WordPress este de primă clasă, întrucât nu putem ignora motoarele de căutare ca fiind cea mai mare sursă de trafic pe web. În al doilea rând, trebuie să partajați (sau să oferiți utilizatorilor șansa de a împărtăși) conținutul dvs. prin rețelele de socializare, care este o altă mare sursă de trafic web doar a doua pentru motoarele de căutare.

În trecutul recent, am prezentat cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress. Această a doua listă încearcă să se bazeze pe acea postare, oferindu-vă alte douăzeci (20) de plugin-uri pentru a răspândi conținutul dvs. ca focul în mediile sociale și pentru a vă crește traficul.

În mod evident, aici sunt douăzeci de plugin-uri WordPress puternice pentru social media pentru a crește traficul către site-ul dvs. web sau proiectul următor. se bucura!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Plugin WordPress VIVO Live Tweetin

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-vivo-live-tweet-wpexplorer

Îmbunătățirea implicării pe site-ul dvs. web folosind pluginul WordPress Viu Live Tweeturi care vă permite să încorporați tweet-uri pe site-ul dvs. pe baza locației, a etichetelor hash (a termenilor de căutare) și a tweet-urilor utilizatorului. Acest plugin poate veni util, mai ales dacă aveți un site de știri care ar putea beneficia foarte mult de tendințe și de tweet-uri canalizate.

Caracteristicile dintr-o privire sunt ușor personalizabile, răspund complet, setează numărul de tweet-uri care vor fi afișate, sunt compatibile cu browserele principale, funcționalitatea codului scurt și este ușor de utilizat. Vivo Live Tweets are un rating excelent al cumpărătorului de 4,75 / 5,00 și revinde doar la 16 dolari dolari.

2. Plugin WordPress jQuery Facebook Wall

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-jQuery-facebook-wall-WordPress-wpexplorer

Acest plugin este echivalentul Facebook al Tweeturilor Vivo Live doar cu câteva alte funcții. De exemplu, pluginul WordPress jQuery Facebook Wall vă permite să puneți albume, fotografii, fluxuri și evenimente printre altele pe site-ul dvs. WordPress.

Acest plugin WordPress de social media oferă funcții uimitoare, cum ar fi animații CSS frumoase, design responsiv, suport pentru mai multe pagini, casetă luminoasă Facebook pentru fotografii, butoane pentru comentarii și altele, precum și peste patruzeci (40) de alte opțiuni. Pluginul WordPress jQuery Facebook Wall se vinde la 17 dolari și are un rating impresionant de cumpărător de 5.00 / 5.00.

3. Easy Social Metrics Pro WordPress Plugin

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-ușor-social-valori-pro-pentru-wordpress-wpexplorer

După ce strategia dvs. de social media începe să plătească, veți avea nevoie de o soluție de valori sociale pentru a monitoriza performanța conținutului dvs. pe rețelele sociale. De aici vine Easy Social Metrics Pro pentru WordPress.

Acest plugin de social media este ușor de instalat și utilizat, este livrat cu un tablou de bord excelent, colectează automat date și apoi oferă rapoarte detaliate care vă permit să urmăriți conținutul dvs. pe cel mult doisprezece (12) rețele sociale majore. Easy Social Metrics Pro pentru WordPress include alte funcții, inclusiv un widget pentru a afișa postările sociale de top. Pluginul este relativ nou (publicat pe 2 septembrie 2014), deci nu a fost evaluat încă. Cu toate acestea, clienții spun lucruri grozave despre acest plugin. Acest plugin vă va stabili doar 28 USD.

4. Sossy – Profil social și contor pentru WordPress

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-sossy-social-profile-si-contra-pentru-wordpress-wpexplorer

Știați că demonstrarea socială poate stimula implicarea utilizatorului și activitatea socială pe site-ul dvs. web? După generarea traficului din motoarele de căutare, social media sau din altă parte, ar trebui să fotografiați pentru implicare, iar Sossy vă oferă exact ceea ce aveți nevoie.

Sossy este cel mai cunoscut pentru următoarele caracteristici: pe deplin răspunzător, ceea ce înseamnă că contoarele dvs. sociale vor arăta bine pe orice dispozitiv, profiluri sociale nelimitate, glisare și plasare, funcționalitate shortcode, opțiuni de afișare nelimitate (adică puteți afișa Facebook Like-uri, adepți Twitter etc), cache funcționalitate pentru a reduce timpul de încărcare a paginii și multe altele. Pluginul Sossy pentru social media pentru WordPress a fost creat de Phpbits, are o notă excelentă de 4,80 / 5,00 și se vinde doar cu 14 dolari. Investiție grozavă pentru site-ul dvs. WordPress.

5. file pentru rețeaua socială pentru WordPress

20-minunat-social-media-plugins-pentru-social-network-file-WordPress-pentru-WordPress-wpexplorer

De la Design Chemical, autorul de elită al Stream social WordPress, vine încă un puternic plugin de social media WordPress care vă ajută să „… combinați toate profilurile dvs. preferate de rețea socială și fluxurile în diapozitive simple sau în filele statice.” Și aveți suficient spațiu pentru a crea file uimitoare, deoarece acest plugin acceptă șaisprezece (16) rețele sociale și până la șaizeci și nouă (69) tipuri de feed.

Alte caracteristici includ încărcare rapidă AJAX, funcționalitate a codului scurt, poziționare flexibilă, ușor de personalizat, interfață drag and drop și documentație completă, doar pentru a menționa câteva. Cu aproximativ 4.000 de vânzări și un rating de 4.53 / 5.00, putem concluziona Design Chemical este angajat pentru excelență și calitate. Tabele pentru rețelele sociale pentru WordPress sunt de 14 dolari, dar pluginul merită fiecare bănuț.

6. Plugin WordPress simplu inbox social pentru Facebook, Twitter și Google+

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-simplu-social-inbox-facebook-twitter-google-plus-wpexplorer

Puneți-vă marketingul pe rețelele de socializare WordPress la nivelul următor cu Simple Social Inbox, un plugin WordPress de social media ca niciun altul. Dezvoltat de dtbaker, un autor de elită, apropo, costând doar 18 dolari și cu un rating excelent al cumpărătorului de 4,33 / 5,00, Simple Social Inbox îți oferă posibilitatea de a partaja postări pe blog pe Facebook, Twitter și Google+ cu un singur clic chiar de la dvs. Zona de administrare WordPress.

În plus, puteți urmări performanța legăturilor dvs. sociale și răspunde la mesajele sociale (comentarii, tweet-uri etc.) din tabloul de bord WordPress! Cat de cool. dtbaker a turnat creativitate și geniu în acest plugin de social media!

Potrivit autorului, Simple Social Inbox este o alternativă excelentă la Hootsuite. Faptul că vă puteți bucura de funcții asemănătoare cu hootsuite chiar în tabloul de bord WordPress face ca acest plugin să fie mai interesant. Efectuați dtbaker pentru crearea unui plugin de social media cu adevărat unic pentru WordPress, deși acceptă doar trei (3) rețele sociale la momentul scrierii.

7. Pinterest automat Pin WordPress Plugin

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-pinterest-automat-pini-plugin-wpexplorer

De la lansarea în 2010, Pinterest a crescut atât ca rețea de socializare bazată pe consiliu, cât și ca sursă de trafic. De fapt, Pinterest concurează favorabil cu like-urile Google+, LinkedIn și YouTube în ceea ce privește conducerea traficului. Trebuie să accesați această sursă imensă de trafic, iar pluginul Pinterest Automatic Pin este exact ceea ce aveți nevoie.

Acest plugin WordPress de social media vă oferă puterea de a fixa automat imagini nelimitate pe plăcile Pinterest. Puteți chiar să fixați imaginile prezentate (sau prima imagine din fiecare postare), să fixați în mai multe imagini și să legați pini la postările dvs.. Automat. Instalați pluginul și munca dvs. este gata.

Plugin-ul Pinterest Automatic Pin acceptă WooCommerce (fixați automat imaginile produsului dvs.), tipuri de postări personalizate, ace bazate pe categorii și taxonomii personalizate, printre altele. Pluginul este livrat cu alte funcții nemenționate mai sus, precum și asistență gratuită. Plugin-ul Pinterest automat Pin WordPress are peste 1.200 de vânzări, un rating excelent de 4.30 / 5.00 și se vinde doar la 15 dolari.

8. DITTY Twitter Ticker WordPress Plugin

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-cântecel-twitter-ticker-wpexplorer

Acesta este mai mult un supliment, deoarece necesită Ditty News Ticker (gratuit) să lucreze. Deoparte, puteți utiliza Ditty Twitter Ticker pentru a crea mai multe fluxuri Twitter pentru site-ul dvs. WordPress. Cu o multitudine de opțiuni, acest plugin vă permite să vă afișați fluxurile într-o listă, rotator, scroller sau widget. Puteți crea un flux de tweeturi din mai multe conturi Twitter și nume de produse. Ditty Twitter Ticker are un rating excelent de 4,33 / 5,00, a fost achiziționat de peste opt sute (800) de ori și costă doar 7 dolari dolari.

9. Plăți sociale Plugin WordPress

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-social-plăți-wpexplorer

Mulți dezvoltatori au creat pluginuri de socializare WordPress care permit utilizatorilor să „plătească” cu un like, un tweet sau un +1 pentru a vedea conținut restricționat. Cu toate acestea, doar câteva dintre aceste plugin-uri se potrivesc cu eleganța și ușurința de utilizare care vin cu pluginul pentru plata socială WordPress de Butterfly Media.

Plățile sociale sunt compatibile cu browserele principale, WordPress 3.9 și permit o personalizare totală. În plus, pluginul acceptă shortcodes, astfel încât să puteți adăuga pictogramele dvs. de plată socială oriunde. Este minunat, trebuie să vezi pluginul în acțiune pentru a crede. Acest plugin relativ nou se vinde doar la 18 dolari.

10. Plugin WordPress Teatru Instagram

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-Instagram-teatru-wpexplorer

Ești activ pe Instagram? Dacă te simți postând imagini pe Instagram de mai multe ori în fiecare zi, poți să le tragi și să le afișezi pe site-ul tău WordPress ușor și cu stil, folosind pluginul Instagram Theatre. Ce este mai mult? Pluginul vă va ajuta să vă îmbunătățiți jocul Instagram dacă rămâneți în urmă.

Instagram Theatre vă permite să creați galerii / portofoliu Instagram frumoase pe site-ul dvs. WordPress fără prea mult efort. Pentru dvs. sunt disponibile mai multe machete, inclusiv lista, grila și ecranul complet. Pluginul răspunde complet, are un rating al cumpărătorului de 4,3 / 5,00 și se vinde la 14 dolari.

11. Social Locker Plugin WordPress

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-social-dulap-pentru-wordpress-wpexplorer

Uneori, indiferent de cât de mare este conținutul dvs., oamenii nu vor face clic pe butoanele sociale atât de des pe cât doriți. Ce zici de a-i determina pe oameni să „plătească” cu un like, un tweet sau Google +1 să acceseze conținutul tău cel mai valoros? Social Locker pentru WordPress este un plugin de social media proiectat frumos, care vă ajută să stimulați performanța socială a site-ului dvs. web, să obțineți expunere și să construiți o comunitate de urmăritori ușor și rapid. Social Locker pentru WordPress a fost achiziționat de peste 3.600 de ori, are un rating impresionant de 4.68 / 5.00 și se revinde la 24 de dolari.

12. Plugin WordPress amuzant pentru Facebook

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-funny-facebook-pop-up-wpexplorer

Cine nu ar folosi o chicotire din când în când? Râsul este cel mai bun medicament, spun ei și, dacă doriți să îi faceți pe vizitatorii dvs. de web să râdă și să vă crească scorul social în același timp, aveți nevoie de acest pop-up amuzant Facebook.

Pentru început, fereastra pop-up prezintă butonul tipic Like și, pentru reliefarea comicului, un buton Dislike pe care este imposibil să faceți clic. Da, se deplasează pe mouse. Este suficient să spui, nu poți sfârși decât să îți placă pagina sau să închizi pop-up. Oricum, veți râde. Pop-up Funny Facebook are un rating de cumpărător de 4,00 / 5,00 și costă doar 5 dolari.

13. ULTIMATE WP Social Deux Plugin WordPress

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-final-social-deux-wpexplorer

Cu un rating uimitor de 4,68 / 5,00, peste 1.700 de vânzări și o multitudine de caracteristici deosebite, Ultimate Social Deux este pluginul pentru social media pe care doriți să îl conduceți pe activități sociale pe site-ul dvs. web. Ultimate Social Deux funcționează din cutie și se joacă bine cu alte plugin-uri WordPress. Principalele caracteristici sunt că pluginul este foarte rapid, complet răspuns, include culori personalizate, actualizări automate, suport pentru limbi multiple, etc. Ultimate Social Deux are doar 14 dolari.

14. Socialslider Social Social Bara laterală Plugin WordPress

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-socialsider-wpexplorer

Pluginul pentru social media SocialSider este frumos să spun cel puțin. Cu peste șaizeci (60) de icoane sociale, șase (6) stiluri de culori și design elegant printre alte caracteristici unice, SocialSider vă va ajuta să creați o frumoasă bara laterală în câteva minute. Acest plugin de social media WordPress are un rating superb de 4,9 / 5,00 și revinde la 13 dolari, ceea ce vă oferă un suport extraordinar.

15. ShareIt – Extindere WordPress Plugin de conținut

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-ShareIt-wpexplorer

Mi-am făcut un obicei să laud creativitatea ori de câte ori o văd. Elliot a ales o idee și a adăugat o margine pentru fragmentele de conținut partajabile cu pluginul său unic, ShareIt. Pluginul este cel mai cunoscut pentru unele caracteristici grozave, cum ar fi capacitatea de a partaja la diferite rețele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn și Tumblr, printre altele, design complet receptiv, opțiuni de aliniere multiple (adică așezați fragmentele în stânga, în dreapta sau în centru), integrare în editorul vizual WYSIWYG, CSS personalizat, integrarea pictogramelor FontAwesome, suport excelent și multe altele. ShareIt are un rating minunat de 4,62 / 5,00 și costă doar 14 dolari dolari.

16. Distribuirea Jetpack de WordPress.com

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-jetpack-sharing-wpexplorer

Trebuie să fi auzit despre Jetpack până acum. Acest plugin vine cu o serie de module cool, inclusiv Partajare, care vă permite să adăugați butoane de partajare socială frumoase în conținutul dvs. Jetpack Sharing acceptă câteva rețele sociale, inclusiv Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit, Digg, StumbleUpon și Pinterest, printre altele. Este ușor de instalat, activat și utilizat. În plus, modulul de partajare Jetpack vă permite să trageți și să fixați butoanele sociale pentru a le aranja așa cum doriți. Jetpack are peste 12 (12) milioane de descărcări și un rating de 3,9 / 5,00. Vă va plăcea acest modul de partajare dacă apreciați designul simplu și curat.

17. Butoane de partajare socială Mashshare Plugin gratuit WordPress

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-parts-buton-mashshare-wpexplorer

Mashable.com a beneficiat de partajare socială cu sistemul lor de partajare socială, care însumează și afișează numărul total de acțiuni în partea de sus a fiecărei postări. Share Button MashShare vă oferă șansa de a reproduce butoanele sociale ale lui Mashable pe site-ul dvs. web. Plugin-ul nu încarcă scripturi externe și folosește memoria de memorie cache, adică rapid. În plus, este compatibil cu toate temele WordPress și are funcționalitate a codului scurt, astfel încât să puteți plasa butoanele sociale oriunde doriți.

18. FLARE Plugin WordPress gratuit

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-flare-wpexplorer

După înscrierea la un cont Filament (ușor și gratuit), veți afla rapid că Flare are o mulțime de opțiuni flexibile. Pentru început, butoanele sociale sunt ușor de configurat și personalizat. În plus. Flare vine cu o interfață de utilizator excelentă care vă permite să creați experiența socială dorită. Sunteți cu adevărat responsabil de marketingul social pe site-ul dvs. WordPress, deoarece Flare va avea oameni care vă împărtășesc conținutul și vă vor urmări în cel mai scurt timp. Acest plugin este construit cu jQuery, suportă și browsere majore.

19. Bara de instrumente sociale Plugin gratuit pentru WordPress

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-social-bara de instrumente-wpexplorer

Organizați-vă toate butoanele sociale într-o bară de instrumente atractivă vizual folosind incredibilul plugin pentru bara de instrumente sociale. Cu alte cuvinte, pluginul pentru Social Media Toolbar vă permite să adăugați o bara de instrumente ușor de personalizat în secțiunea de subsol a site-ului dvs. web. Puteți personaliza bara de instrumente cu alegerea proprie a culorilor (de ex. Culori ale mărcii). Pluginul răspunde pe deplin și vă va ajuta să conduceți implicarea pe site-ul dvs. web, fără a intra în calea cititorilor.

20. Partajare socială de Danny Plugin gratuit WordPress

20-minunat-social-media-plugins-pentru-WordPress-social-sharing-by-danny-wpexplorer

Acest plugin WordPress de social media este adus de Danny van Kooten, tipul care a dezvoltat popularul plugin WordPress MailChimp printre alte plugin-uri excelente WordPress. Acest plugin este rapid, flexibil și simplu. Cu peste cincisprezece mii de descărcări (15 K), un rating extraordinar de 5,0 / 5,0 și o serie de caracteristici nemaipomenite, Partajarea socială de Danny te va ajuta să duci jocul tău de partajare socială la un nivel cu totul nou. Apoi pluginul funcționează cu WordPress 3.5 sau o versiune ulterioară și acceptă mai multe limbi, precum și funcționalitatea codului scurt.

Gândurile dvs. cu privire la pluginurile de social media pentru WordPress

Acum că ai încă douăzeci de plugin-uri WordPress de social media, nu există niciun motiv pentru care site-ul tău WordPress să funcționeze slab în măsura în care merge marketingul social. În același timp, amintiți-vă de calitate și valoare va aduce mai multe persoane care vă împărtășesc conținutul. Ce plugin-uri WordPress de social media utilizați pe site-ul dvs. WordPress? Vă rugăm să partajați și să contribuiți la această postare prin secțiunea de comentarii de mai jos. Toate cele bune!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map