Slik oversetter du WordPress-nettstedet ditt til flere språk

Slik oversetter du WordPress-nettstedet ditt til flere språk

Du vet aldri hvem du designer for, og på et tidspunkt trenger du eller en klient et oversatt WordPress-nettsted. Men hvordan oversetter du WordPress? Det trenger ikke å være komplisert. Det er mange flotte WordPress-plugins som du kan bruke for å gjøre oversettelsesprosessen enklere. Men uansett hvilken du velger, vil hver av de følgende pluginene hjelpe deg med å få oversettelsene dine ferdige på en jiffy. Ingen koding kreves. La oss nå oversette WordPress!


Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

Weglot Oversett gratis WordPress-plugin

Oversett WordPress med Weglot

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Den neste plugin du bør se på er Weglot Translate – en gratis plugin som kan oversettes WordPress på hvilken som helst webside. Plugin-en er helt gratis for små nettsteder med en enkelt oversettelse, men kan enkelt oppgraderes for å låse opp hele oversettelsesmulighetene.

Hvis du oppgraderer til Weglot premium den er kompatibel med mest populære temaer og plugins, inkluderer 60+ innebygde oversettelsesspråk, har en tilpassbar språkbryterknapp og mye mer. Plugin gir deg til og med enkel tilgang til anbefalte profesjonelle oversettere som er tilgjengelige for utleie (en veldig verdifull investering hvis du spør oss).

Den beste delen av Weglot er brukervennligheten. Du bokstavelig talt installerer plugin-en, konfigurerer en håndfull innstillinger (originalspråk og destinasjonsspråk er det viktigste) og pluginen gjør oversettelsen for deg. Hvis du støter på oversettelser som ikke helt fungerer for nettstedet ditt, bruker du hurtigkoblingen i plugin-oversikten for å redigere oversettelsen. Dette tar deg til Weglot-kontoen din, hvor du kan gå inn i “i kontekstredigereren” for å gjøre live-redigeringer på nettstedet ditt. Det er superenkelt å bruke til å oversette WordPress – bare prøv det!

TranslatePress Flerspråklig WordPress-plugin

TranslatePress Flerspråklig WordPress-plugin

Det gratis flerspråklige oversettelsespluginet TranslatePress er et utmerket alternativ for å gjøre WordPress-nettstedet flerspråklig. Etter å ha installert plugin-filen, bør du se en ny Innstillinger-fane for TranslatePress. Herfra kan du angi et standardspråk samt formatere tilleggsoversettelser. Det er også her du kan få tilgang til den valgfrie Google Translate-funksjonen, som vil lage en automatisk oversettelse for nettstedet ditt på et gitt språk.

For manuelle oversettelser inkluderer denne gratis WordPress-plugin et enkelt og intuitivt oversettelsesgrensesnitt. Bare klikk på alternativet “Oversett side” i administrasjonsfeltet når du er logget inn og surfer på nettstedet ditt. Hvis du er kjent med WordPress-tilpasningen, skal det være enkelt for deg å komme i gang med TranslatePress-redigereren. Bare pek og klikk for å begynne å oversette forskjellige seksjoner på siden din. Bruk deretter de medfølgende tekstboksene til å opprette flerspråklige oversettelser (merk: de tilgjengelige språkboksene bestemmes av språkene du definerer i TranslatePress-innstillingene).

Oppgrader til a for flere funksjoner TranslatePress Personlig, forretnings- eller utviklerplan. Dette gir kraftige funksjoner for flere språk, SEO-oversettelser (sidefliser, metabeskrivelse, URL, image alt, osv.), Tilpasset oversetter brukerrolle tillatelse, muligheten til å forhåndsvise oversatte sider som hvilken som helst brukerrolle, tilpasset språkbasert nettstednavigasjon og automatisert brukerspråk gjenkjenning. Hvis du kjører en enkel blogg, bør gratisversjonen være helt fin. For bedrifter og bloggere med fokus på oppgradering av SEO til premium er imidlertid det beste alternativet.

WPML.org Premium Oversettelse-plugin for WordPress

Oversett WordPress med WPML

Info & NedlastingVis The Demo

WPML.org er en av de fremste pluginene for WordPress-oversettelser. Ta en titt på de mest solgte WordPress-temaene og utviklerne rundt på nettet. Du vil merke at de fleste av dem gjør et poeng av å lage temaer som er kompatible med WPML.org. Hvorfor? Fordi WPML.org er en kraftig oversettelse WordPress-plugin med 40 innebygde språk, alternativer for tilpassede språkvarianter, kompatibilitet med installasjoner på én eller flere nettsteder og god støtte. Med hurtigoppsettveiviseren kan du begynne å oversette WordPress-nettsteder på få minutter. Bare bruk et av de inkluderte språkene, uten å ha noen koding fra din side. Når du har fullført en oversettelse, kan du bare legge til en rullegardinliste for språkvalgene dine til navigasjonsmenyen på nettstedet.

Prisene starter på $ 29 og går derfra avhengig av oversettelsesbehov. Selv om det er gratis oversettelsesplugins tilgjengelig, er WPML.org et kvalitetsprodukt med anstendig støtte. I tillegg trenger du aldri å bekymre deg hvis plugins fungerer med den siste versjonen av temaet ditt eller WordPress. De oppdateres kontinuerlig for å sikre at plugin-modulen fungerer for deg og leserne dine.

Polylang gratis WordPress-plugin

Oversett WordPress med Polylang

Polylang er et flott alternativ når du manuelt oversetter WordPress-nettstedet ditt til mer enn ett språk. Denne gratis WordPress-plugin inneholder støtte for over 50 språk. Det er veldig sannsynlig at språket du trenger er inkludert som standard. Det er imidlertid støtte for tilpassede språk hvis du ikke finner ditt. Polylang fungerer ved at du lar deg stille et språk for hvert innlegg eller side når du legger dem til. Dette tar den harde delen av å prøve å holde oversatte innlegg skilt.

En flott funksjon i dette gratis plugin-programmet er at det ved installasjon gir deg muligheten til automatisk å sette alt innholdet til et standardspråk. Dette betyr at du ikke trenger å gå gjennom gamle innlegg for å stille inn språket side for side. Den støtter også et alternativ for å oppdage en brukers nettleserspråk og automatisk bruke det språket til å oversette WordPress-sider på nettstedet ditt (hvis det er en oversettelse du har tilgjengelig).

Flerspråklig trykk gratis WordPress-plugin

Oversett WordPress med flerspråklig press

Multilingual Press jobber med din WordPress flersideanstallasjon for å koble oversettelser til nettstedet ditt (ett språk per nettsted). Plugin-en har 174 språk innebygd i språkbehandleren, og den støtter og ubegrenset antall nettsteder – slik at du kan opprette og koble sammen så mange oversettelser du trenger. Dette er utmerket for SEO siden det holder språkene dine på separate innlegg og sider, og hvis du noen gang bestemmer deg for å bruke et annet oversettelsesplugin, forblir innholdet ditt i takt (selv etter å ha deaktivert eller slettet flerspråklig press). I tillegg kan du legge til oversettelses-widgeten til alle widget-klare områder, slik at leserne raskt kan navigere mellom oversettelser.

Flerspråklig presse er et flott gratis alternativ for å legge til oversettelser til WordPress-nettstedet ditt via multisite. Pluss at hvis du noen gang finner ut at du trenger flere alternativer, kan du alltid oppgradere til Pro-versjonen deres for $ 75. Dette inkluderer støtte for tilpassede innleggstyper, automatiske viderekoblinger for språk, hurtigkoblinger og mer som gjør det enklere å oversette WordPress-innlegg, sider og til og med WooCommerce-produkter.

Ajax Translator Revolution DropDown WP Plugin

Ajax Translator Revolution DropDown WP Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Ajax Translator Revolution Dropdown WP Plugin er en flott måte å legge til språkalternativer på WordPress-nettstedet ditt. Denne pluginen legger til et rent og enkelt språkvalg-rullegardinmeny til nettstedet ditt.

Når du har et populært nettsted, må du imøtekomme besøkende fra hele verden. Med Ajax Translator Revolution Dropdown WP Plugin kan du gi besøkende muligheten til å velge mellom mer enn 100 språk. Nedtrekksmenyen er enkel å bruke og er i stand til å huske språkinnstillinger. Du kan også angi at plugin-en skal oversette alt eller noe av innholdet ditt. Oversett alt, eller velg / ekskluder sider, innlegg eller kategorier. Det er opp til deg. Med 90 innstillinger som kan tilpasses, er denne plugin sikker på å dekke dine behov.

Bruk 90 innstillinger som kan tilpasses, språkflagg og / eller navn, avanserte posisjonsverktøy, innstillinger for brukerspråk og mer for å lage dropdowns. Ajax Translator Revolution Dropdown integreres til og med i den viktigste WordPress-administratoren og legger til faner med paneler for å gjøre ledelsen enkel.

Oversett WordPress med GTranslate

Oversett WordPress med GTranslate

GTranslate er en flerspråklig plugin for WordPress som gjør nettstedet ditt flerspråklig ved hjelp av menneskelige og gratis maskinoversettelser umiddelbart etter installasjon. Å sette opp plugin er like enkelt som å drikke vann. Når du har konfigurert GTranslate, blir nettstedet automatisk oversatt til språkene du velger.

Maskinoversettelser er ikke de beste, det er derfor betalt versjon av GTranslate lar deg redigere disse oversettelsene og legge til menneskelige oversettelser.

GTranslate vil ikke bremse nettstedet ditt, da den oversatte versjonen av nettstedet ditt ikke blir trukket fra nettstedsserveren. I stedet er GTranslate vert for det oversatte innholdet i kan-nettverket (også kjent som oversettelsesleveringsnettverket). Som et resultat vil GTranslate ikke påvirke nettstedets ytelse på noen måte.

qTranslate gratis WordPress-plugin (avskrevet)

Oversett WordPress med qTranslate

qTranslate er et gratis oversettelsesplugin fra WordPress plugin depot. Med nesten 1,2 millioner nedlastinger er det et populært og gratis alternativ for å oversette nettstedet ditt. Bare installer den og begynn å lage oversettelsene dine. Plugin-enheten vil legge til flere faner til hvert innlegg eller side som du oppretter, basert på hvilke språk du har valgt. Dette gjør manuelle oversettelser mye raskere siden du raskt kan navigere mellom fanene når du legger til forskjellige innholdsoversettelser.

qTranslate inkluderer flere språk for automatiserte oversettelser. Denne tjenesten vil imidlertid bare gi leserne en generell ide om innholdet ditt, siden det vil være litt hakket (den oversetter det du skriver bokstavelig talt, slik at den ikke vil lese naturlig for morsmål på det gitte språket du oversetter til). Men hvis du vil oversette WordPress med en gratis plugin, får qTranslate absolutt jobben gjort godt. Plugin-enheten inneholder også en tilpasset widget for qTranslate som du kan legge til på nettstedet ditt, slik at brukere enkelt kan veksle mellom språk. Du kan lære mer og laste ned plugin på WordPress-depotet.

Hvordan oversetter du WordPress?

Oversettelser er ofte en tidkrevende prosess. Forhåpentligvis med disse nyttige plugins vil du kunne oversette WordPress uten mye hodepine. Gi oss beskjed om du noen gang har brukt noen av de ovennevnte oversettelsestilleggene, og hva du synes om dem. Eller hvis du har prøvd en annen plugin for å oversette WordPress som bare var fantastisk, gi oss beskjed. Legg igjen en kommentar med plugin-navnet i delen nedenfor. Jeg vil gjerne høre fra deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map