De beste musikk- og lyd WordPress-plugins

WordPress og musikk går hånd i hånd. Eller er du ikke klar over at hver større versjon av WordPress er oppkalt etter en jazzlegende? I skrivende stund heter den siste hovedversjonen av vår favoritt CMS “Jaco”, men jeg vet at du ikke er her for en WordPress historietime.


Du er her ute og leter etter den perfekte plugin for å legge til musikk til WordPress-nettstedet ditt. Hvis det er deg, er i dag din heldige dag, da vi lyser 10 av de beste WordPress-musikkprogramtilleggene.

Pluginsene på denne listen vil være nyttige hvis du er musiker, DJ, band eller noen andre som ønsker å legge til musikk til et WordPress-nettsted. De er alle enkle å bruke og har et moderne design som bare er perfekt for dine behov.

Vårt dagens servering er den perfekte blandingen av gratis og premium WordPress-musikk-plugins. Uansett hvilken rute du velger, velg og kjør med en musikkplugin som er perfekt for dine behov. Denne listen følger ingen spesiell rekkefølge, da vi tror dette er noen av de beste WordPress-musikkpluginene i markedet.

Når det er sagt, la oss oppdage hva WordPress-samfunnet har å tilby når det gjelder musikk-plugins (og hva vi, etter vår ydmyke mening, synes er de aller beste). Gled deg til slutten og del din favoritt WordPress musikkplugin i kommentarene!

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Audioalbum

Audioalbum gratis plugin

La oss starte med en freebie – den utrolige lydalbum-pluginen som opprinnelig ble opprettet for Dave Drapers nettsted. Det er et bemerkelsesverdig stykke programvare som hjelper deg å legge til musikk til WordPress-nettstedet ditt i albumformat.

Audio Album bruker standard MediaElement.js det er en del av WordPress-kjernen, noe som gjør den perfekt for alle nettsteder du har i tankene.

Det er en av de enkleste WordPress-musikk-plugins du noensinne vil bruke, og sannsynligvis den siste du noen gang trenger. En slik dristig proklamasjon Freddy, men før du lynsj meg, kan du lese videre for hvorfor lydalbum kun har 5-stjerners rangeringer, og over 4,00 aktive installasjoner når vi snakker.

For det første kommer dette WordPress-musikkpluginet med fantastiske WordPress-tilpasningsmuligheter, som lar deg style musikkalbumene dine som en sjef.

For det andre kan du slippe lydalbumene dine på hvilken som helst side på nettstedet ditt ved å bruke to kortkoder. Hvis det ikke er nok, kan du legge til 20+ parametere til snarvekodene for å lage din musikkspiller av drømmene dine.

Audio Album er en enkel WordPress musikkplugin, men det er verdt sin vekt i salt. Den eneste måten å finne ut hva denne skjønnheten tilbyr er å leke med demoen. Å vent, det er en gratis plugin, noe som betyr at du ikke trenger å begrense deg til demoen. kan du teste plugin-modulen i sin fulle prakt. Kom tilbake og del funnene dine ��

2. Music Player for WooCommerce

Musikkspiller for WooCommerce gratis plugin

Selger du musikk på WooCommerce-butikken din? Hvis det er et ja, vil du absolutt elske Music Player for WooCommerce-plugin.

Dette WordPress-musikkprogrammet vil gjøre det å selge musikk på nettstedet ditt til en lek, hva med et fint sett med funksjoner. Den lar deg legge HTML5-spillere til produkt og lagre sider som inneholder lydfiler. Som sådan kan brukeren forhåndsvise lydfilen uten nødvendigvis å laste inn produktsidene. Snakk om bekvemmelighet min venn.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer skins med flere spillere, støtte for 4 lydfilformater, OGA, MP3, WAV og WMA, støtte for store nettlesere og mobile enheter, en sikker modus for å forhindre uautorisert nedlasting, kompatibilitet med Gutenberg editor, Elementor, Page Builder av SiteOrigin & Beaver Builder, avanserte administratoralternativer, Google Drive-integrasjon og en widget for å legge til en spilleliste på sidefeltet blant andre.

Er du fyren som lager et slag som selger musikk, podcaster og andre typer lydfiler? I så fall er Music Player for WooCommerce-plugin den virkelige avtalen.

3. MP3-jPlayer

MP3-jPlayer gratis plugin

Simon Ward er midt i scenen med MP3-jPlayer, en fabelaktig og enkel WordPress musikkplugin som vil endre hvordan du serverer lydfiler på nettstedet ditt.

MP3-jPlayer er en effektiv løsning for alle som ønsker å lage flotte lydspillere og spillelister på et WordPress-nettsted.

Plugin-en kan se grunnleggende ut med det første, men den er fullpakket med et par kule alternativer, for eksempel en volumkontrolllinje, en sammenleggbar spilleliste, en nedlastningsknapp, vakker bakgrunn, nesten kontinuerlig avspilling mellom sider og popout-spillere blant andre..

Du kan legge til flere lydavspillere på hvilken som helst side, og til og med vise spillere eller tilby nedlastinger selektivt avhengig av brukerens påloggede status.

Videre kan du i større grad tilpasse farger, skrifter, titler og lettere. I tillegg har du kortkodeparametere som gir deg absolutt kontroll over spillerne dine.

MP3-jPlayer støtter MP3, M4A, MP4, WEBM, OGA, OGG, WAV, Icecast og Shoutcast. Annet enn det, er plugin-modulen kompatibel med store nettlesere så vel som mobile enheter og har et tilbakevendende alternativ for eldre nettlesere.

Denne WordPress-musikkpluggen er gjeninnkjørbar og støtter tilpasset CSS hvis du trenger å tilpasse spillerdesignene. Den er multisitekompatibel og leveres med tilleggsprogrammer og mange utviklingsvennlige funksjoner.

4. Moderne lydspiller (Premium)

moderne lydspiller WordPress musikk plugin

Det er på tide at en premium WordPress-musikkplugin dukket opp. Fair damer og herrer, sier et stort hallo til Modern Audio Player av Tean, en eliteforfatter hos CodeCanyon.

Med mange justerbare funksjoner, er Modern Audio Player en kraftig plugin for lydspiller som fungerer som annonsert. Plugin-enheten lar deg lage et ubegrenset antall lydspillere og spillelister. Det siste kan være en blanding av forskjellige formater, alt fra MP3 til SoundCloud og podcast og så videre.

Modern Audio Player for WordPress har vakre skins som du enkelt kan style med grunnleggende CSS-triks. På toppen av det er plugins fullt responsive, noe som betyr at spillerne dine vil se fantastiske ut på flere enheter.

Andre interessante funksjoner inkluderer fleksible spillerposisjoner, Font Awesome ikoner, detaljert statistikk, skylagring, kontinuerlig avspilling, flere avspillingsalternativer, nedlastinger og hurtigtaster blant andre.

5. Sticky HTML5 Music Player (Premium)

klebrig html5 musikkspiller

Du kjenner meg, jeg kan ikke motstå å ta en ypperlig plugin for en prøvekjøring, og denne babyen passerte med flygende farger. Og akkurat som din virkelig, kan du ende opp med å spille med demoene – hvis ikke den virkelige tingen – en god stund.

Klissete HTML Music Player er så bra. Det er en fantastisk løsning for alle lydfiler takket være en serie fantastiske funksjoner som vil blåse konkurransen helt ut av vannet.

Dette WordPress-musikkprogrammet er den perfekte løsningen for å legge til bakgrunnsmusikk til WordPress-nettstedet ditt. Plugin-enheten har en kontinuerlig avspillingsfunksjon som sikrer at musikken din fortsetter å spille fra forrige minutt når du bytter side.

Annet enn det er Sticky HTML5 Music Player enormt enkelt å tilpasse og style, noe som betyr at den er perfekt for ethvert webdesign.

Hvis det er behov, kan du automatisk laste spillerens spillelister fra en mappe som inneholder MP3-filene dine. Og siden denne dårlige gutten er intuitiv og smart designet, er den kompatibel med både stasjonære og mobile enheter.

Takket være over 30 parametere (du kan ringe ‘em-alternativer), kan du vri lydspilleren uansett hvilken måte du måtte ønske deg. Plugin-en blir regelmessig oppdatert og godt støttet, noe som betyr at du er i gode hender.

6. AudioIgniter

AudioIgniter gratis plugin

Hvis du har vært rundt i WordPress-kretser en stund, må du ha hørt en ting eller to om CSSIgniter-teamet. Hvis du er den perfekte nybegynneren, ikke bekymre deg, du vil komme over merkevaren på kort tid, så føl deg hjemme. CSSIgniter er kjent for sine lykkebringende WordPress-temaer og plugins – og et av deres bedre kjente plugins er ingen ringere enn AudiIgniter.

AudioIgniter er en gratis WordPress-musikkplugin som gjør det utrolig enkelt å legge til en musikkspiller til ditt WordPress-nettsted. Det leveres med et bredt spekter av alternativer som lar deg bygge lydavspilleren til dine drømmer. Teamet bak denne fantastiske musikkpluggen har testet AudioIgniter mot 150 mest populære gratis temaer, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for problemer med inkompatibilitet.

På toppen av det sparer AudiIgniter deg mye tid siden pluginen prøver å hente spor ID3-metadata og fylle ut de respektive feltene automatisk. Ta farvel med å fylle disse feltene manuelt, forutsatt at MP3-filene kommer med metadata.

Videre kan du lage ubegrensede spillelister med ubegrensede spor. Alle spillerne og spillelistene dine vil se utrolig vakre ut på flere enheter siden plugin-modulen er fullt responsiv og retina klar. Og hvis du er i radio, kan du til og med streame stasjonen din også! Hvor suave?

7. ZoomSounds (Premium)

zoomsounds wordpress musikk plugin

Og akkurat når du sier opp og tror du har sett alt WordPress har å by på når det gjelder lydspillere, dukker en annen bestselger opp.

Den mest solgte bølgelydospilleren, ZoomSounds WordPress musikkplugin er en styrke å regne med. Det er et premiumalternativ med bare $ 20 dollar i skrivende stund, men mellom deg og meg er prisen vel verdt det.

Hyperbole til side, hva tilbyr ZoomSounds annet enn et fancy klingende navn? For det første er ZoomSounds full responsiv og retina klar, noe som betyr at lydavspilleren fungerer og ser bra ut på flere enheter fra stasjonær til mobil. Men alle WordPress-musikkprogramtillegg på denne listen er responsive, så hva annet gjør at denne skjønnheten skiller seg ut?

Eksempeldata

ZoomSounds kommer med eksempeldata som betyr at du kan slå bakken ved å redigere demoeksempler. På toppen av det støtter plugin-programmet SoundCloud, Icecast, Shoutcast radiostasjoner og self-hosted MP4, M4A og WAV lydfiler.

En annen unik funksjon du kanskje er, er sosial støtte som lar brukerne dine kommunisere med deg og andre ved å like og kommentere. Woah – det er absolutt en funksjon som ikke er tilgjengelig i mange andre WordPress-musikkprogrammer.

I tillegg integreres ZoomSounds sømløst med WooCommerce og tilbyr deg akkurat det du trenger for å selge lydinnhold uten å brekke svette.

Med åtte bølgeskinn har du et ganske solid utgangspunkt for å lage en lydspiller som passer ditt merke. Hvis det ikke er nok, er skinnene 100% redigerbare; bare slipp CSS-stilene dine, så er du god til å rocke festen.

Og det er mer …

På toppen av det kommer ZoomSounds med en brukervennlig backend som er full av alle alternativene du trenger for å tilpasse lydspillere til ditt hjerte. For ikke å nevne CSS3-komponentene til denne plugin-en er bygget oppå SASS.

Andre funksjoner du må huske på inkluderer et selektivt nedlastingsalternativ, SEO-vennlig kode, innebygde koder, ZoomBox lightbox, berøringsaktivert brukergrensesnitt, levetidsoppdateringer, HTML5-teknikker, kortkodegenerator, loopalternativ, spillelister, WPBakery Page Builder integrasjon, autospilling, kontinuerlig avspilling (forutsatt at temaet ditt støtter AJAX), et felt for å legge til tilpassede lenker til iTunes og Amazon, videoopplæringer, detaljert kunnskapsbase, levetidsoppdateringer og support i verdensklasse blant annet.

ZoomSounds er helt klart et monster WordPress-musikkplugin som vil endre hvordan du legger til musikk til ditt WordPress-nettsted.

8. MP3 Sticky Player (Premium)

mp3 klebrig spiller

Likevel blir ting stadig bedre, spesielt med MP3 Sticky Player på bildet. Dette WordPress-musikkprogrammet ble brakt til deg av eliteforfatteren FWDesign, og vil endre hvordan du tenker på WordPress-lydspillere.

Du er vant til grunnleggende lydspillere som ikke klarer å dekke alle dine behov. Hvis det ikke er tilfelle, er du kjent med avanserte løsninger som forvirrer og overvelder deg med klebrig design og funksjoner oppblåsthet som bare ikke kutter det.

MP3 Sticky Player har ingen av begge verdener; det er den perfekte blandingen av avansert funksjonalitet og enkelhet. Med andre ord, pluginen leveres med en lang og utrolig liste over funksjoner, mens den fremdeles forblir ren og enkel å bruke.

Denne WordPress-musikkpluggen er kraftig, responsiv og ekstremt tilpassbar, og tilbyr deg bare verktøyet du trenger for å legge til lydfiler og videoer (inkludert YouTube) til WordPress-nettstedet ditt.

Ingen avbrudd

Plugin-en leveres med en popup-spiller som lar deg surfe på nettet mens du hører på musikk, så si farvel til avbrudd. På toppen av det kommer MP3 Sticky Player med nedlastings- og kjøpknapper, slik at du kan selge musikken din uten å knekke ryggen.

Takket være Google Analytics kan du se hvordan lydspillerne dine presterer. Og vi vet alle at data er den nye valutaen til den digitale verdenen vi lever i, noe som betyr at du kan lage en vinnende kampanjestrategi med riktig data.

MP3 Sticky Player støtter tilpassede innleggstyper og flere typer spillelister, dvs. XML, MP3 / MP4-mappe, HTML, SoundCloud PLS, podcasts, YouTube og Official.fm.

Kontinuerlig avspilling skuffer aldri på MP3 Sticky Player, og en kortkodegenerator gjør det mulig å legge spilleren din hvor som helst på nettstedet ditt.

I tillegg kan du enkelt dele et enkelt lydspor eller hele spillelisten takket være dyp kobling.

Og for å holde tyvene i sjakk krypterer MP3 Sticky Player sporstier. For eksempel, innhold / videoer / noen-audio-fle.mp3 blir til 7ode890g83C42a95877Ob738fd3b66f2, noe som gjør det umulig å stjele filen selv om den uautoriserte brukeren ser på sidekilden.

MP3 Sticky Player leveres med enda flere funksjoner, men vi vil trenge et helt innlegg for å dekke alt, så jeg oppfordrer deg til å teste vannet med demoen.

9. Karma Music Player

Karma Music Player Gratis plugin

Det er tøft å finne en flott WordPress-musikkplugin. De fleste av programtilleggene – enten det er gratis eller premium – jeg fant er inkompatible med den nyeste versjonen av WordPress. Noen ble sist oppdatert tilbake i 2015, noe som bare er trist fordi de sørger for flotte WordPress-lydplugins.

Men jeg vil ikke ha noe av det; Jeg vil aldri anbefale en utdatert plugin selv om Envato markedsplass viser at det har rikelig med salg.

Hvorfor?

Fordi utdaterte WordPress-plugins utsetter deg for funksjonalitetsproblemer og sikkerhetsproblemer. Det er en av grunnene til at jeg er ekstremt opptatt av WordPress-produktene jeg bruker og støtter.

Karma Music Player er en flott WordPress-plugin for å legge til musikk- og lydfiler til ditt WordPress-nettsted. Den mottar jevnlige oppdateringer, noe som betyr bedre sikkerhet og funksjoner til enhver tid.

Karma Music Player er så enkel som den blir, men gir deg nok kraft til å servere lydfiler på nettstedet ditt som en proff. 10 fargepaletter gjør det utrolig enkelt å lage den ideelle lydspilleren for nettstedet ditt.

Andre funksjoner inkluderer widgets, Elementor og WPBakery Page Builder-kompatibilitet, nedlastingsknapp, RTL-støtte, responsiv design og mye mer.

10. Kompakt WP-lydspiller

Kompakt WP Audio Player gratis plugin

Sist, men definitivt ikke minst, har vi Compact WP Audio Player WordPress-plugin som bringer opp baksiden. Håndlaget på Tips and Tricks HQ, Compact WP Audio Player er en flott WordPress musikkplugin som setter “A” i lydavspillerne..

Compact WP Audio Player er en enkel lydspiller-plugin som bare støtter to formater; MP3- og OGG-filformater. Plugin-enheten er kompatibel med alle større nettlesere. I tillegg til det er Compact WP Audio Player responsiv, noe som betyr at den ser bra ut og fungerer bra på alle typer enheter.

Det er en funksjonsrik løsning for soloartister, DJ-er, band, produsenter og alle i musikkbransjen. Hvis du er i markedet for en utrolig WordPress-musikkplugin, må du ikke se lenger enn Compact WP Audio Player har ryggen.

Andre funksjoner inkluderer podcast-støtte, forhåndsvisning av lyd, koder, autospilling og mye mer. Når du er klar, kan du alltid legge til en Compact WP Audio Player hvor som helst på nettstedet ditt for å tjene musikken og tiltrekke flere lesere, spesielt hvis du bruker materiale av høy kvalitet.

Med mange alternativer, kan du tilpasse lydspillerne til å gjenspeile merkevaren din. Med andre ord, Compact WP Audio Player er en fantastisk WordPress musikkplugin som ikke skuffer. Det er enkelt å konfigurere og bruke at vi ikke forventer at du får problemer. Programtillegget er tilgjengelig gratis å laste ned på WordPress.org.

En siste merknad

Det finnes ganske mange WordPress-musikkprogrammer der ute, hver med et unikt sett med funksjoner og verk. Du bør alltid gå etter en WordPress-musikkplugin som tilfredsstiller dine behov, enten du velger et freebie- eller premium-alternativ.

Hvilken er din favoritt WordPress musikkplugin? Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me