Sfaturi de comerț electronic pentru a atrage traficul care transformă

Sfaturi de comerț electronic pentru a atrage traficul care transformă

Crearea site-urilor de comerț electronic pe WordPress devine foarte populară, iar numerele o dovedesc: WooCommerce a atins deja cota de piață de 22% în 2019, poziționând ca cea mai populară soluție în topul unui milion de site-uri de pe Internet.


Acesta este motivul pentru care WordPress a lucrat pentru a facilita funcționarea și reușirea site-urilor de comerț electronic pe platformă. Dacă deții un magazin WooCommerce, știi cât de frustrant poate fi să ai vânzări reduse. Mai ales când aveți o cantitate bună de trafic. Acest lucru se poate întâmpla deoarece traficul pe care îl aduceți este de calitate scăzută sau pentru că trebuie să continuați să lucrați la optimizarea magazinului.

În acest articol, vom examina pluginurile de comerț electronic WordPress care vă ajută să configurați magazine online uimitoare și câteva sfaturi pe care le puteți aplica pentru a atrage trafic care se transformă de fapt în vânzări..

1. Optimizează-ți strategia de publicitate online

Plata pentru publicitate nu asigură că veți aduce trafic de înaltă calitate în magazinul dvs. care se va converti. Aceasta se aplică atât reclamelor de socializare, cât și anunțurilor Google. Traficul pe care îl aduceți prin anunțuri plătite nu va avea neapărat o rată de conversie ridicată, dar atingerea unor rate ridicate de conversie, în acest fel depinde de cât de bine sunt create și optimizate anunțurile dvs..

Cu toate acestea, publicitatea este una dintre cele mai reușite modalități de a ajunge la o cantitate imensă de clienți țintă ușor și rapid. Doar pentru a vă face o idee, Google are peste 100 de miliarde de căutări lunare, imaginați-vă toate persoanele la care ați putea ajunge și posibilitățile clienților care văd și fac clic pe anunțurile dvs. Facebook are milioane de utilizatori la nivel mondial la care vă puteți afișa și anunțurile.

WooCommerce Clever Ads Google

WordPress vă poate ajuta să creați anunțuri pentru produsele și serviciile dvs. cu unele dintre pluginurile lor: Dacă doriți să vă afișați produsele pe Google, dar nu aveți suficient timp pentru a crea toate anunțurile, bannerele sau configurarea strategiei dvs. de licitare, există pluginuri precum WooCommerce Clever Ads Google care va crea și configura automat anunțurile Google gratuit în 5 pași simpli:

 • Primul pas este să permiteți aplicației să acceseze configurația Google Ads. În acest fel, vă poate încărca, publica și optimiza campaniile dvs. Google Ads.
 • După ce oferiți aplicației accesul, vi se va solicita să configurați atributele generale: țări în care doriți să vă faceți publicitate pentru produse, categoriile în care magazinul dvs. se încadrează și colecțiile pe care doriți să le facem publicitate.
 • Apoi, este timpul să oferiți aplicației numele magazinului dvs. și câteva propoziții care o descriu. De asemenea, vi se va solicita să încărcați o imagine a logo-ului dvs..
 • În acest moment, aplicația vă va solicita să scrieți câteva propoziții scurte pe care doriți să le afișați în anunțurile dvs. și să selectați serviciile pe care le oferiți astfel de transport gratuit sau retururi ușoare. Veți avea, de asemenea, opțiunea de a include un număr de telefon în cazul în care doriți să îl afișați.
 • În ultimul pas, va trebui să selectați doar bugetul zilnic pe care doriți să îl cheltuiți pentru publicitate pe Google.

După finalizarea acestui pas, pluginul va fi complet configurat și anunțurile dvs. Google vor fi create în patru zile lucrătoare! După crearea anunțurilor, veți avea acces la tabloul de bord de pe care veți putea controla totul.

Descarcă Facebook pentru WooCommerce

Alte plugin-uri ca Facebook pentru WooCommerce conectează site-ul dvs. cu Facebook. Pluginul funcționează prin crearea unui magazin pe pagina dvs. de Facebook, permițându-vă să difuzați anunțuri dinamice pe platformă. Opțiunile de publicitate pentru magazinele WordPress și WooCommerce sunt interminabile, trebuie doar să găsești metoda care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

2. Salvarea clienților pierduți

În ciuda motivului pentru care au trebuit să îți părăsească magazinul fără să efectueze o achiziție, ai nevoie de un plan pentru readucerea lor. Există mai multe moduri în care puteți face acest lucru:

 • Utilizați campanii de retargeting: reamintește-le despre produsele dvs. urmând vizitatorii anteriori prin internet cu reclame. Cele mai eficiente sunt reclame dinamice de retargeting. Acestea afișează reclame potențiali clienți cu exact același produs pe care îl priveau pe site-ul dvs..
 • Adăugați o funcție de lista de dorințe WooCommerce în magazinul dvs.: plugin-uri precum TI WooCommerce Wishlist ușurează vizitatorii să salveze produsele care le plac și să le cumpere mai târziu. Utilizatorii pot, de asemenea, să partajeze lista de dorințe cu prietenii unei familii. Așadar, chiar dacă nu fac o achiziție acum, altcineva pe care o știu ar putea să fie la o zi de naștere, vacanță sau alt eveniment.
 • Urmăriți căruțele abandonate: utilizați un plugin cum ar fi Cart Abandoned Lite, acest plugin trimite notificări de e-mail automate și bine programate atât clienților, cât și clienților conectați pentru a le aminti despre comenzile abandonate. Veți fi responsabil de crearea unui număr nelimitat de șabloane de e-mail pentru a le trimite la intervalele dorite. Cu informații în timp real despre comenzile abandonate, inclusiv produsele abandonate și valoarea acestora.

3. Creați-vă propria comunitate online

Crearea unei comunități în jurul mărcii dvs. este esențială pentru creșterea site-ului dvs. și atragerea mai multor persoane către acesta. Pentru a face acest lucru, este foarte important să creăm un mediu adecvat atât pe site-ul dvs. cât și în conturile de social media asociate acestuia.

Primul pas este să-ți creezi propriul blog. Scrieți postări despre produsele și serviciile dvs., clientul are nevoie de dvs. și subiecte care țin de stilul de viață al publicului dvs. țintă. Concentrează-te pe ceea ce au toate în comun și fă-i pe cititori să se simtă ca o parte a brandului tău. După ce vor face acest lucru, vor avea, de asemenea, mai multe șanse să vă împărtășească articolele – ajutându-vă să creșteți gratuit. Revista H&M este un excelent exemplu de cum să combinați magazinul dvs. de e-commerce cu un blog specific clienților. Dacă te uiți, blogul lor acoperă referințe despre modă, frumusețe și cultură, în concordanță cu oferta actuală de produse și marca lor.

Plugin SEO Yoast

Generarea de conținut este foarte utilă pentru îmbunătățirea strategiei dvs. de SEO. Creează mai multe șanse ca site-ul dvs. să apară în rezultatele Google atunci când oamenii caută cuvinte cheie înrudite. Există multe modalități de a îmbunătăți SEO WooCommerce, dar cel mai bun loc pentru a începe este cu un plugin SEO bun. Deși probabil ați auzit despre asta înainte, Yoast este una dintre cele mai bune opțiuni pentru orice site cu WordPress. Inclusiv magazinele WooCommerce. Opțiunile sale încorporate vă vor ajuta să vă optimizați postările înainte de a le publica pe blogul dvs. Crescând probabilitatea de a începe clasamentul în rezultatele căutării.

Al doilea pas este distribuirea întregului conținut pe rețelele de socializare pentru a ajunge la cât mai mulți oameni. Dacă faceți acest lucru, vă va ajuta să aduceți trafic proaspăt pe site-ul dvs. Ceea ce la rândul său ar putea duce la potențiali clienți care vă navighează în magazin, dacă sunteți suficient de convingători!

NextScripts: Rețelele sociale Auto-Poster

O opțiune este să utilizați un plugin, cum ar fi Afișaj auto rețea socială. Acest plugin publică automat postări de pe blogul dvs. în conturile de social media. Trebuie doar să scrieți o nouă postare și aceasta va fi publicată în toate rețelele de socializare configurate. Acest plugin funcționează cu profiluri, pagini de afaceri, pagini și grupuri de comunitate, iar mesajele sunt complet personalizabile pentru fiecare cerință de rețea.

Revivează postările vechi - Postare automată pe rețelele de socializare

Puteți utiliza, de asemenea, social media pentru a vă păstra conținutul mereu verde și chiar pentru a reînvia postări vechi. Există un plugin WordPress specific pentru acest lucru: Revive Post Old – Postare automată pe rețelele de socializare. Acest plugin vă împărtășește automat postările vechi și conduce mai mult trafic către ele din rețelele sociale. Astfel, vă ajută să vă promovați conținutul. Veți putea alege timpul dintre postări, numărul de postări de partajat și să includeți hashtag-uri și backlinks. Este integrat cu Google Analytics, astfel încât să puteți urmări totul și, de asemenea, este compatibil cu Shorteners URL.

Social media nu este important doar pentru a vă împărtăși articolele. De asemenea, este locul în care aveți ocazia să interacționați cu publicul dvs., să le implicați și să primiți feedback. Aici se întâmplă magia, unde ai șansa să mergi viral și să visezi în mare. Este vital să vă conectați corect site-ul cu rețelele de socializare. Majoritatea temelor WordPress includ opțiuni de social media încorporate. Dar, dacă nu este al tău, există o mulțime de plugin-uri WordPress de social media din care să alegi.

4. Colaborează cu influențarii din sectorul tău

Puteți colabora întotdeauna cu alte companii sau persoane pe social media, bloguri sau alte pagini web. Asocierea cu alte persoane din industria sau nișa dvs. este o modalitate dovedită de a crește traficul relevant. Întrucât vindeți persoane care sunt interesate de produse sau servicii similare sau care au un stil de viață specific cu care se potrivesc produsele sau serviciile dvs., traficul este mult mai probabil să se convertească.

Postare invitat WordPress

Unul dintre cele mai populare moduri de colaborare este postarea invitați. Acesta este un mod natural de a te prezenta pe tine și afacerea ta într-un public nou. Schimbarea de conținut cu alți influenți și companii pe social media sau bloguri nu este numai bună pentru SEO, dar și pentru generarea de încredere.

Suntem animale sociale, ne place să aflăm despre experiențele altor oameni atunci când luăm propriile noastre decizii. Aceasta se numește dovadă socială. Dacă oamenii văd că ceilalți influenți sau comunități din care fac parte și au încredere vă recomandă, va fi mult mai probabil să-și plaseze încrederea în tine. Aproape 63% din consumatori indică faptul că au mai multe șanse de a cumpăra de pe un site dacă are evaluări și recenzii ale produselor. Acest procent este mai mare atunci când revizuirea este făcută de un influencer sau expert în nișă.

Datorită prezenței lor pe social media, influenții sunt văzuți ca niște celebrități în nișă. Oamenii adesea vor asocia atributele pozitive pe care le văd în influencer cu produsele pe care le promovează. Acesta este motivul pentru care a avea ambasadori de marcă pe rețelele de socializare ar putea fi o idee bună pentru afacerea dvs. Dacă influencerul folosește produse din imaginile de pe social media, bios, hashtag-uri și descrieri, acest lucru ar putea avea un impact mare asupra probei sociale a unei mărci. Țineți cont de faptul că un ambasador social media nu trebuie să fie un influențator în social media. Ei ar putea fi, de asemenea, un expert în industrie sau un client pasionat. Totul contează!


Există multe alte sfaturi despre cum să aduceți trafic relevant în magazinul dvs., care sunt concentrate pe cele mai bune practici SEO WordPress. În acest articol, am dorit să vă arătăm tactici care nu sunt doar legate de SEO. Dar asta are, de asemenea, un potențial mare pentru a vă ajuta să îmbunătățiți performanța magazinului WooCommerce. Sperăm că vă ajută! Ne-a lipsit ceva? Ce faceți pentru a atrage vizitatori de înaltă calitate pe site-ul dvs. web?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map