Responsive WordPress-temaer

Et responsivt WordPress-tema er et tema som er designet på en måte slik at designet tilpasser seg forskjellige skjermstørrelser. Tanken er at hvis en person ser på temaet på en stor skjerm og deretter på en liten mobil enhet, som en telefon, at det vil justere seg deretter gir brukeren en mye bedre opplevelse. Hvis nettstedet ditt ikke reagerer og ser på det i en liten skjermstørrelse, vil det som standard gjengi hele nettstedet, noe som i de fleste tilfeller gjør det veldig vanskelig å navigere fordi det ikke ble opprettet med så små dimensjoner i tankene. En responsiv layout gir i de fleste tilfeller en layout som er ganske annerledes enn partneren i full størrelse, men optimalisert for din mindre enhet. Dette inkluderer ting som å tilby et nedtrekksalternativ for menyen, berøringsaktiverte bildeskyttere og karuseller, mindre rutenett slik at innholdet blir nestet bedre, mindre “rot og selvfølgelig optimaliseringer basert på spesifikke enheter (for eksempel iPad-forbedringer).


Jeg personlig har begynt å lage noen responsive nettsteder og temaer, og selv om det kan være mye ekstra arbeid å legge til responsen, er utbetalingene vanligvis verdt det. Nedenfor er en liste over gratis og premium WordPress-temaer som har responsive oppsett, som jeg synes er ganske kule. Selvfølgelig er det mange flere der ute, men jeg ville dele med deg noen av de jeg opprettet / fant. Selvfølgelig inkluderer premium-filene mine tilknyttede lenker, så jeg vil ta litt provisjon hvis du kjøper dem (takk) – men de er valgt ut fra mine personlige preferanser når det gjelder design / layout og også basert på tilbakemeldinger fra nåværende kjøpere. For gratis temaer, jeg har ikke prøvd dem alle, og de jeg faktisk ikke har testet, og jeg inkluderte var fordi jeg virkelig likte hvordan det så ut, og de virket legitime.

Ansvarsfraskrivelse: WPExplorer er et tilknyttet selskap for ett eller flere produkter listet nedenfor. Hvis du klikker på en kobling og fullfører et kjøp, kan vi gjøre en provisjon.

1. Totalt

Totalt, et flerbruks WordPress-tema for infoprenuers

Total er vårt mest solgte WordPress-tema hos WPExplorer. Det er et flerbruks-tema med full støtte for dra og slipp Visual Composer-plugin, og den inneholder mange innebygde innstillinger for Customizer og Theme Panel for å lage stort sett ethvert nettsted du trenger / ønsker! Temaet støtter også fullt ut WooCommerce slik at du kan opprette din nettbutikk. Det er også fullt responsivt å se bra ut på alle nettlesere.

2. Noir

noir-responsive-wordpress-tema

Noir er et premium blogging og e-handel WordPress-tema som er perfekt for enhver blogg. Den har en veldig ren og moderne design som også reagerer fullt ut. Hvis du vil etablere en butikk sammen med bloggen din enten for å selge dine egne produkter eller tilknyttede produkter, kan du via WooCommerce-integrasjonen!

3. I dag (gratis)

dag-wordpress-tema

WordPress Theme i dag er et gratis tema av WPExplorer perfekt for alle slags blogger og er fullt responsive. Temaet har en hjemmeside med et omtalt innlegg sammen med et 2-kolonnes rutenett for de siste innleggene nedenfor. Designet er veldig glatt og minimalt og perfekt for alle slags blogger. Det inkluderer også alternativer i Customizer for sosiale koblinger for topptekstene, bildestørrelser, kolonner, oppsett og mer.

4. Tjue 11 (gratis)

Wordpress Twenty Eleven Theme

Selvfølgelig ville jeg starte ting med standard Twenty 11 Theme. WordPress.org-teamet har gjort en ypperlig jobb med dette temaet i både å holde det virkelig enkelt, men også kraftig og enkelt å bruke. Det er selvfølgelig det perfekte temaet for nybegynnere, og det er fullt responsivt, så det ser bra ut til enhver tid.

5. Tilpass (gratis)

Tilpass WordPress Theme

Adapt er mitt første gratis responsive WordPress-tema. Den ble opprettet ideelt for forretnings- og porteføljens nettsteder, men den kommer også med en full bloggmal, så den lett kan tilpasses for alle typer nettsteder du ønsker. Den inkluderer den fantastiske FlexSlider, hurtigfilterbar portefølje, noen gode kortkoder, blant mange andre funksjoner, og selvfølgelig er den 100% gratis GPL.

6. BonPress (gratis)

BonPress WordPress Theme

BonPress er et gratis responsivt WordPress-tema laget av WPZoom. Temaet er best for bloggere og det har en veldig ren og elegant design med innebygd innleggsformatstøtte.

7. Evolusjon

Evolution WordPress Theme

Evolution er det første premium Responsive WordPress-temaet som er opprettet av det fantastiske folkemusikken på Elegante temaer. Temaet har en veldig veldig minimal design som er perfekt for å lage et rotfritt nettsted som for eksempel en fotografiportefølje og selvfølgelig sin del av medlemskapet som også inkluderer tonnevis av andre flotte maler.

8. Svar (gratis)

Svar WordPress Theme

Respo er et gratis responsivt WordPress-tema jeg møtte på forleden og var ganske imponert. Den har et veldig rent og minimalt design perfekt for alle slags bloggere, den er fullstendig responsiv og gratis.

9. Smart Start

Smart Start WordPress Responsive Theme

Smart Start er en gigantisk toppselger over på Themeforest. Dette temaet har vært ekstremt populært siden dagen det kom ut, og det er ingen tvil om hvorfor. Den har et veldig rent og minimalt design, det er fullt responsivt og det er syltetøy fullpakket med alle slags godbiter. Det er også en HTML-versjon tilgjengelig.

10. Oksygen (gratis)

Oksygenresponsivt WordPress-tema

Oxygen er et gratis responsivt tema opprettet opprinnelig av alienwp, men eies nå av devpress. Temaet er ultra minimalt og perfekt, ikke bare for blogger, men også for å dele bilder.

11. Moderniser

Modernisere er et annet veldig populært tema på TF-markedet. Den har en veldig enkel design / layout som er fullt responsiv, men det som gjør det virkelig unikt er en innebygd innholdsredigerer som lar deg enkelt konfigurere sider på nettstedet ditt via et dra-og-slipp-panel.

12. Responsiv (gratis)

Responsivt WordPress-tema

Responsive er et gratis tema som er tilgjengelig via WordPress.org. Det fanget mitt øye fordi det er veldig enkelt, fra et raskt blikk så koden bra ut, og den kan være en god løsning for de som leter etter en gratis løsning for deres bedriftsnettsted.

13. Uber

Uber er et superminimal tema av ThemeTrust. Temaet er orientert mot forretnings- / porteføljesider, og det har en fantastisk evne til å sette forskjellige bakgrunner for hver side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me