Este ziua de distracție de duminică (precum și prima noapte de Hanukkah pentru unii dintre voi) și avem niște plăceri minunate pentru dumneavoastră! Pentru a sărbători vesela WordPress, am dorit să împărtășim câteva dintre resursele noastre preferate GRATUITE de vacanță pe care le puteți utiliza pentru a face site-ul dvs. mai festiv. Consultați freebies-urile de mai jos și apucați câteva pentru a-ți aduce cititorii și adepții în spiritul sărbătorilor!


Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Lasă-l să ningă, lasă-l să ningă, lasă-l să ningă!

Nimic nu spune „sezonul sărbătorilor”, cum ar fi căderea zăpezii pe blogul tău WordPress! Există o mulțime de moduri de a adăuga zăpadă pe site-ul dvs., dar îmi place să păstrez lucrurile simple, așa că aici sunt cele mai simple modalități de a adăuga zăpadă pe site-ul dvs. cu ajutorul pluginurilor (desigur)!

Zăpada Jetpack

vacanță majorete-freebies

Da, mega-plugin-ul Jetpack are, de fapt, deja zăpadă încorporată. Dacă aveți deja Jetpack instalat, conectați-vă doar la instalarea WordPress, faceți clic pe Setări> General și bifați caseta „Afișați zăpada pe blogul meu până pe 4 ianuarie”. Asta e! Și are bonusul suplimentar de a se îndepărta după o perioadă de timp rezonabilă.

Jetpack-vacanță zăpadă

De asemenea, puteți stiva Jetpack Holiday Snow cu pluginul gratuit Snow Opt-in. Acest mic plugin adaugă o pictogramă a fulgului de zăpadă pe care utilizatorii trebuie să facă clic pentru a „opta” pentru zăpada de vacanță (pentru că să fim sinceri, unii oameni sunt rânjiți și nu vor să vadă zăpadă pe fiecare pagină a blogului tău).

Obțineți JetPack

WP Super Snow

WP Super Snow Free WordPress Plugin

Doriți ca zăpada personalizată să vă arunce în jos pe postări? Încercați gratuit WP Super Snow WordPress plugin. Ce face acest plugin mai bun decât restul? Toate opțiunile grozave! Puteți utiliza ventilatorul de zăpadă virtual inclus pentru a seta variabile personalizate pentru containerul dvs. de zăpadă (puteți viza întregul corp, sau doar antetul dvs., sau orice alt element de pagină), index z (indexul z poate fi utilizat pentru a avea fulgi de zăpadă) căzând în fața sau în spatele oricărui element de pagină – cel mai mare index z este afișat în partea de sus) și chiar imagini (yup – puteți adăuga orice imagine pentru fulgii de zăpadă). Și cu secțiunea Prognoză / Stare puteți specifica ce pagini afișează zăpada dvs. și dacă doriți să fie afișate pe dispozitivele mobile.

Ia WP Super Snow

3 … 2 … 1 … Sărbători!

O modalitate de a-ți ține emoția sub control este de a urmări zilele rămase până la ziua cea mare! Și aceste plugin-uri gratuite sunt modalități ușoare de a adăuga urmărire numărătoare inversă pentru sărbători, sărbători sau orice altceva. Uită-te!

POWr Countdown de vacanță

Contul de cont gratuit pentru concediu înapoi pentru WordPress

Folosiți POWr Holiday Countdown pentru a crea cronometru personalizat pentru numărătoarea inversă pe site-ul dvs. Cea mai bună parte despre acest plugin? Vine cu suport integrat pentru traduceri! În plus, numărătoarea inversă vine cu opțiuni suplimentare pentru fundaluri, culori și fonturi.

Obțineți numărătoarea inversă a vacanței POWr

Widget de contorizare pentru Crăciun

Mos Craciun Plugin gratuit WordPress

Widgetul de numărare inversă de Crăciun este un mic și drăguț plugin care adaugă un widget pentru Moș Crăciun cu numărătoare inversă pe site-ul dvs. Tot ce trebuie să faceți este să îl adăugați într-o zonă de widget-uri. Contorul se va reseta automat după Crăciun și va începe numărătoarea inversă în fiecare an.

Obțineți widgetul de contorizare pentru Crăciun

Impartaseste iubirea

Anunțați cititorii dvs. cât de mult îi apreciați cu un card! Următoarele pluginuri gratuite facilitează adăugarea de mesaje pop-up pentru cititorii dvs. Adăugați culori, text și chiar imagini!

DW PopUp Card

dw-pop-up-card

Pluginul DW PopUp facilitează adăugarea unui card personalizat pentru cititorii dvs. Trebuie doar să activați pluginul, să adăugați textul cardului și să alegeți setările. Acest plugin include opțiuni pentru un efect de zăpadă, dimensiunea fontului, culori și multe altele. Este un mod ușor și distractiv de a spune mulțumiri sau de a împărtăși o reducere de vacanță.

Obțineți cardul PopWp DW

Mesaj de sarbatori

Mesaj de sărbătoare Plugin WordPress gratuit

Pentru a adăuga un mesaj pop-up pe site-ul dvs. web pentru sărbători, puteți încerca, de asemenea, pluginul gratuit Mesaj de vacanță. Acest plugin minunat are opțiuni pentru adăugarea unui grafic, contor, mesaj personalizat și culori. Acesta este un mod distractiv de a împărtăși știrile și a înveseli toată iarna!

Obțineți mesajul de sărbători

Alte plugin-uri amuzante de Crăciun pentru site-ul dvs.

Vrei să mergi cu adevărat mile suplimentare? Faceți clic pe aceste plugin-uri amuzante de Crăciun care vă vor aduce veselia vacanței la nivelul următor.

Muzica de Craciun

Crăciun-muzică

Partajați-vă dispoziția veselă adăugând melodii festive pe site-ul dvs. web. Pluginul gratuit de muzică de Crăciun va juca Jingle Bells pe site-ul dvs. web. Veți avea opțiunea de a reda muzica pe toate paginile sau doar pe o anumită pagină, postare sau tip de postare personalizată.

Ia muzică de Crăciun

Widget de Crăciun aleatoriu

Widget cu caracter aleatoriu de Crăciun

Pluginul las pe care am dorit să-l împărtășim este Widget de Crăciun aleatoriu. Nu servește cu adevărat alt scop decât să împărtășești bucurie cititorilor tăi. Widget-ul afișează la întâmplare unul dintre cele 40 de fapte de Crăciun pentru cititorii dvs. (de exemplu, știați că „Rudolf” a fost creat de magazinul Montgomery Ward pentru o promoție din anii 1930 – bine acum o faceți).

Obțineți Widget de Crăciun aleatoriu

Înveliți

Asta este pentru azi! Sperăm că veți încerca unul dintre preferatele noastre de vacanță pentru a adăuga puțin ceva în plus site-ului dvs. web în acest sezon de sărbători. Și dacă aveți alte instrumente sau resurse gratuite de vacanță pentru WordPress, împărtășiți-le cu noi în comentariile de mai jos! Ne-ar plăcea să aflăm despre ei!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me