Pluginuri WordPress pentru adăugarea de imagini frumoase pe site-ul dvs. web

Conținutul este rege. Sunt sigur că ai mai auzit asta de nenumărate ori înainte. Și este adevărat: conținutul este o piesă foarte mare a puzzle-ului pentru construirea unui site web de succes. Dar nu este numai bucată.


Pentru început, un site web frumos, bine conceput, pentru a saluta vizitatorii va oferi cea mai bună impresie posibilă. Aceasta este prima impresie care îi încurajează să stea pe site mai mult timp, să citească de fapt acel conținut genial pe care l-ați petrecut ore întregi perfecționând.

Acum, sunt sigur că cu toții ne dorim acel site uimitor vizual și probabil că toți avem opinii diferite cu privire la ceea ce face un site web uimitor. Cu toate acestea, există un lucru pe care sunt sigur că suntem cu toții de acord: imaginile fac un site web să arate bine. Și imaginile îndrăznețe, frumoase, bine alese fac aspectul unui site web într-adevăr bun. Dacă un vizitator ajunge pe site-ul dvs. web pentru a vedea doar un bloc de text, primul său gând este „Nu pot să mă deranjez să citesc acest lucru”. Înainte de a avea timp să probeze conținutul dvs. restant, au apăsat deja pe butonul înapoi și un alt client potențial este pierdut.

Astăzi vreau să vă ajut să vă încurajați vizitatorii să rămână mai mult timp, introducându-vă în șapte pluginuri WordPress pentru a adăuga imagini frumoase pe site-ul dvs. web. Amintiți-vă: cu cât stau mai mult, cu atât vor citi mai multe și cu atât sunt mai multe șanse să se convertească. Având în vedere acest lucru, aceste plugin-uri sunt obligatorii!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Grile de imagine responsive GridFX

GridFX Responsive Image Grids Plugin WordPress

Info și descărcare

Adăugarea galeriilor de imagini elegante este o modalitate bună de a vă răspândi conținutul și de a-l face mai atrăgător vizual. Unul dintre pluginurile mele preferate pentru galeria de imagini este pluginul GridFX, disponibil pentru 17 $.

Folosind GridFX, puteți adăuga grile de imagine frumoase și sensibile la postările dvs., de asemenea, există o grilă uimitoare de stil de zidărie. Puteți trage imagini din biblioteca media WordPress în rețelele dvs. sau puteți încorpora videoclipuri, produse WooCommerce și postări / pagini WordPress. Există peste 80 de opțiuni de personalizare diferite din care puteți alege, inclusiv căsuțe luminoase, culori și animații de titlu. Preferatul meu personal este grila groasă, cu lățime mare, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Captura de ecran GridFX pe toată lățimea

Imagini Easy Elevator

Imagini ușoare pentru elevator de imagini pentru WordPress

Info și descărcare

WordPress a făcut întotdeauna ușor să adăugați imagini în conținutul dvs. – este la fel de simplu ca glisarea și aruncarea unei imagini în galeria media WordPress pentru a o încărca, apoi faceți clic pentru a o introduce într-o postare. Cu toate acestea, pluginul pentru imagini face acest proces și mai eficient!

Image Elevator vă permite să inserați imagini direct în editorul WordPress – nu este nevoie să deschideți chiar și galeria media. Această funcționalitate se extinde și la capturile de ecran pe care le luați singur: pur și simplu apăsați Captură de ecran și puteți lipi direct în editor. Personal, consider că decuparea imaginilor este cea mai mare neplăcere dintre toate, iar Image Elevator rezolvă perfect această problemă. Folosind software-ul preferat de editare a imaginilor, tot ce trebuie să faceți este să evidențiați partea din imaginea dorită, să faceți clic pentru a o copia, apoi o puteți lipi în editor. Fără a fi necesară o recoltă manuală, acest plugin este un salvator de timp real.

Captura de ecran a imaginii

Buton Design Canva

Canva Design Button Free WordPress Plugin

Imaginile prezentate de postarea dvs. sunt unul dintre elementele vizionate cel mai des pe site-ul dvs. web – la urma urmei, acestea apar pe pagina de start a blogului dvs. și sunt adesea afișate în partea de sus a postărilor. Dacă puteți face imaginile dvs. mai atractive, veți obține mai multe clicuri în conținutul dvs. Simplu, corect?

Personal, sunt un mare fan al pluginului Freemium Canva Design Button pentru construirea de imagini – în mod alternativ, puteți construi imagini prezentate direct din Site-ul Canva. Folosind interfața drag-and-drop, Canva vă permite să suprapuneți o varietate de fotografii stoc, fonturi și grafică pentru a crea imagini frumoase, de marcă. Pentru un exemplu de tip de imagine Canva este capabil să producă, consultați imaginea de mai jos.

Exemplu Canva

Canva are peste un milion de fotografii disponibile și o mulțime de elemente grafice. Câteva dintre acestea sunt gratuite, dar majoritatea au atașat un preț rezonabil. După ce ați terminat de creat imaginea stratificată, plătiți pur și simplu pentru elementele premium pe care le-ați utilizat, apoi le puteți utiliza pe site-ul dvs..

Aesop Story Engine

Aesop Story Engine Plugin WordPress gratuit

Dacă doriți un plugin minunat, gratuit, care să vă facă conținutul să arate superb, vă recomand masivul Aesop Story Engine extrem de apreciat. Pluginul este în mod efectiv o suită de diferite „module” pentru publicarea conținutului cu forme îndelungate. O parte din această funcționalitate este axată pe organizarea conținutului dvs., de exemplu, cronologie și titluri de capitole. Cu toate acestea, Aesop Story Engine poate face, de asemenea, o mulțime de lucruri interesante pentru imaginile tale.

Pentru început, puteți adăuga imagini frumoase cu o pagină completă în partea de sus a unei postări. Aceasta este o caracteristică susținută de unele teme WordPress, dar aceasta este o alternativă excelentă pentru oricine dorește să adauge acest lucru pe site-ul lor web. Puteți utiliza, de asemenea, pluginul pentru a adăuga galerii de imagine simple la imaginea dvs. sau imagini cu lățime întreagă în conținutul dvs. – puteți utiliza chiar și un efect de paralax cu imaginile dvs. cu lățime completă, care arată uimitor.

Dacă doriți să vă transmiteți mesajul într-un stil minunat, spectaculos, Aesop Story Engine ar putea fi exact ceea ce căutați.

Allground: Fundaluri pe ecran complet

Allground: Fundaluri pe ecran complet pentru WordPress

Info și descărcare

Depărtându-vă de a plasa imagini frumoase în conținutul dvs., fundalul Allground Fullscreen vă va ajuta să adăugați un element de design frumos pe întregul site web. Allground vă permite să adăugați propriile imagini pe ecran complet, care sunt apoi afișate ca fundal pentru site-ul dvs. web. Aceasta este o modalitate excelentă de a crea o primă impresie atractivă pentru vizitatori. Puteți încorpora videoclipuri YouTube sau puteți afișa videoclipuri self-hosting ca fundaluri.

Puteți seta fundalul dvs. să apară pe întregul site sau îl puteți configura să apară pe o anumită postare / pagină. Fundalurile nu sunt fixate și puteți configura o serie de imagini pentru a roti la fiecare câteva secunde.

WP Smush.it

WP Smush.it Plugin WordPress gratuit

Fără îndoială, cel mai puțin plugin glamour prezentat în lista de astăzi, dar posibil unul dintre cele mai importante. Optimizarea imaginii WP Smush.it vă permite să mențineți rapid site-ul dvs. WordPress, condensând imaginile la dimensiuni mai mici de fișiere, fără a pierde calitatea. Și, după cum știm cu toții, viteza site-ului web este o componentă a algoritmului de clasificare Google, așa că orice puteți face pentru a îmbunătăți timpii de încărcare te-ar putea vedea urcând în SERP-uri.

WP Smush.it comprimă dimensiunea fișierului unei imagini prin eliminarea metadatelor inutile – o formă de compresie fără pierderi. Puteți seta pluginul pentru a „zdrobi” automat imaginile noi pe măsură ce sunt încărcate în media media sau puteți reveni și comprima fișierele existente. Dacă doriți o versiune premium a pluginului Smush.it, WPMU a lansat WP Smush PRO.

Galeria finală pentru grile

Final Tiles Grid Gallery pentru WordPress

Info și descărcare

Pluginul final din lista de astăzi este Galeria finală pentru grile. Pluginul vă permite să creați galerii de grilă simple, elegante, sensibile pentru site-ul dvs. web.

Stilul meu preferat de galerie susținut de Final Tiles este frumoasa grilă „inteligentă”. Rețelele inteligente vă permit să construiți grile fără restricția coloanelor și a rândurilor – imaginile selectate pur și simplu se fixează împreună, creând galerii frumoase și distinctive. Vizualizați imaginea de mai jos pentru a vedea acest lucru în acțiune.

Screenshot de Final Tiles

Dincolo de acest lucru, pluginul acceptă, de asemenea, partajarea socială cu un singur clic, cinci stiluri lightbox și efecte de încărcare. Puteți adăuga, de asemenea, subtitrări la fiecare imagine, iar vizitatorii pot sorta și filtra galeriile. În funcție de browserul vizitatorului, Final Tiles acceptă animații CSS3 uimitoare, pentru a face galeriile și mai atrăgătoare..

Imagelinks

Imagelinks

ImageLinks este un plugin WordPress premium care aduce soluție interactivă pentru site-ul dvs. web. Informațiile despre hartă sunt accesibile tuturor celor care vă vizitează site-ul, indiferent de dispozitiv sau capabilități. Folosiți-l pentru a crea infografii, hărți, fotografii de știri, pagini de marketing de produse și comerț electronic, cataloage de produse care pot fi achiziționate și nenumărate alte lucruri. Luați orice imagine, așezați hotspoturi, legați fișierele de tip popover cu conținut media bogat și publicați-l pe site-ul dvs. Pluginul este dotat cu propria sa aplicație web drag and drop bogată în funcție, astfel încât utilizatorul să poată crea rapid și ușor harta sa minunată a imaginii interactive și să le încorporeze imediat într-un site web.

De asemenea, acceptă editorul de conținut integrat wordpress pentru instrumentele de tip popover, care vă permite să adăugați conținut bogat în fișele de instrumente ale hărții dvs. interactive de imagine. Adăugați text cu stiluri, conținut media, încorporați conținut de pe YouTube, vimeo, soundcloud și de la alte servicii web. În plus, puteți utiliza coduri scurte wordpress de la pluginurile instalate. Pluginul se va extinde excelent pe orice tip de dispozitiv, funcționează excelent și pe ecranele tactile.

Alegeți una dintre cele trei teme predefinite sau folosiți-vă propriul dvs. Putem să personalizăm tema curentă cu o regulă css personalizată sau să creăm una nouă, să executăm propriul cod JavaScript atunci când un utilizator face clic pe un hotspot sau poate declanșa o altă acțiune pentru a face ceva special pe pagina dvs. web. Dă-le bine, ești binevenit.


Adăugarea de imagini uimitoare pe site-ul dvs. web creează o primă impresie solidă, care vă menține vizitatorii pe site mai mult timp. Cu cât stau mai mult, cu atât citesc și cu atât sunt mai multe șanse să devină fani fideli – și să ai un public fidel este fundamental important atunci când încearcă să construiești un brand durabil și o linie de fundal sănătoasă..

Dacă doriți să adăugați imagini frumoase pe site-ul dvs. web, fiecare dintre aceste plugin-uri vă va ajuta. Sfatul meu: aruncați o privire la ce poate face fiecare și luați în considerare modul în care funcționalitatea pluginului se poate potrivi cu conținutul dvs. și site-ul web pe care îl construiți. Dacă credeți că va fi un meci bun, dați-vă drumul – pur și simplu asigurați-vă că vă urmăriți rata de respingere și timp pe site valori înainte și după instalarea pluginului pentru a vedea cum reacționează publicul dvs. la imaginile suplimentare!

Care este pluginul dvs. WordPress preferat pentru adăugarea de imagini? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map