Majoritatea bloggerilor sunt obsedați de creșterea audienței lor, când ar trebui să se concentreze pe îmbunătățirea nivelului de implicare. Amintiți-vă, un public angajat este unul de cumpărare și aceasta este o veste grozavă pentru singura cifră care contează cu adevărat: linia de jos.


Îmbunătățirea acestui angajament este un proces treptat. Conținutul mare este fundamental fundamental, ca întotdeauna, dar la fel este și modul în care interacționezi și te conectezi cu publicul tău – cu cât te conectezi mai mult cu publicul tău, cu atât relația dintre blogger și cititor devine mai puternică..

De ce ar trebui tu îngrijire despre puterea acestei relații? Ei bine, deoarece construirea relațiilor este o modalitate excelentă de a stabili cititorii fideli de care ai nevoie pentru un succes sustenabil – ai auzit de principiul celor 1.000 de fani fideli, nu? Acești cititori fideli vor citi instantaneu noul material pe care îl publicați, vor împărtăși articolele cu mai mult entuziasm și vor deschide portofelele pentru a cumpăra lucrurile pe care le vindeți.

Astăzi vreau să vă ajut să vă creșteți nivelul de implicare a publicului, arătându-vă cinci moduri de interacțiune cu publicul dvs., precum și un plugin care vă poate ajuta să implementați fiecare strategie. Să mergem direct, trebuie??

Secțiunea de comentarii active: Disqus (GRATUIT)

Disqus

Un loc minunat pentru a începe să interacționați cu publicul dvs. este prin secțiunea dvs. de comentarii de mai jos articole. WordPress include în mod implicit un sistem de comentarii, care funcționează suficient de bine, dar este destul de limitat în comparație cu numeroasele pluginuri de comentarii bogate în funcții disponibile – ca urmare, majoritatea proprietarilor de bloguri vor instala un plugin pentru comentarii..

Acest lucru se reduce la preferințele personale, dar eu sunt un mare fan al Pluginul Disqus Comment System, care până în prezent are peste 1,5 milioane de descărcări. De ce sunt un fan atât de mare al Disqus? Ei bine, nu numai că arată excelent, cu un aspect simplu, dar elegant, dar face incredibil de ușor pentru vizitatori să lase un comentariu – se pot conecta folosind Facebook, Twitter, Google+ sau un cont Disqus. Minimizați frecarea, maximizați numărul de comentarii rămase.

Disqus acceptă, de asemenea, comentarii cu filet, făcând posibilă reacția directă la comentariile lăsate. Aruncați un sistem de vot sus / jos care încurajează oamenii să lase comentarii sensibile – nimănui nu-i place un vot în jos, nu? – și aveți platforma de comentarii perfectă pentru a promova o discuție semnificativă.

Încurajați discuțiile cu sondajele: sondaj receptiv (14 dolari)

Sondaj responsiv

Puteți utiliza sondaje într-o serie de moduri de a încuraja interacțiunea cu publicul dvs. Pentru început, le puteți utiliza pentru a obține feedback direct de la vizitatori: puteți rula un sondaj pentru a vedea ce subiecte ar dori să citească mai mult publicul dvs., de exemplu. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a adăuga interactivitate la postările dvs.: luați în considerare să puneți o întrebare de actualitate, să lăsați vizitatorii să își exprime părerea și apoi să urmăriți o dezbatere aprinsă în spațiul de comentarii – dacă doriți să creați o postare rapidă care să încurajeze dezbaterea, acest lucru este o soluție excelentă.

Unul dintre plugin-urile de sondare mai bune pe care le-am întâlnit este pluginul Responsive Poll, care costă 14 $ peste CodeCanyon. Rezultatele sondajului dvs. sunt afișate în grafice animate responsive, dintre care există șapte stiluri din care puteți alege: diagramă de bare, grafică de plăcintă, diagrama de gogoși, diagramă liniară, diagramă radar, diagramă polară și bare de progres pentru bootstrap – toate stilurile arată excelent. . Sondajele sunt complet personalizabile și puteți selecta cât mai multe răspunsuri posibile.

Puteți introduce un sondaj chiar în mijlocul conținutului dvs. folosind un cod scurt, plus puteți utiliza același cod scurt pentru a adăuga sondaje în orice zonă de widget – la momentul scrierii nu există un widget dedicat, dar acest lucru este lucrat de dezvoltatorii.

Generați Buzz cu Concursuri: ContestHopper (GRATUIT)

ContestHopper

Oamenilor adoră să obțină lucrurile gratuit, așa că folosește acest lucru în avantajul tău: derularea unui concurs cu un premiu nemaipomenit poate genera o mulțime de zumzet pentru site-ul tău. Cu toate acestea, dacă nu ați mai participat la un concurs înainte, să știți cum să creați unul și să candidați poate părea intimidant. Vă recomand să instalați gratuit ContestHopper plugin pe site-ul dvs. web.

ContestHopper vă permite să adăugați un formular de concurs cu aspect curat pe site-ul dvs. web. Puteți afișa acest lucru oriunde pe site-ul dvs. web folosind un shortcode sau folosind un widget dedicat. Formularul dvs. de concurs este complet personalizabil: puteți seta titlul și textul antetului, inclusiv culoarea de fundal și fonturile – din peste 600 de fonturi Google – și, de asemenea, perioada de timp a concursului. Puteți specifica, de asemenea, cerințele de intrare – ce detalii trebuie lăsate, limitele de intrare pentru fiecare persoană și dacă este necesară o dublă înscriere pentru validarea intrării.

După intrare, pluginul va permite utilizatorului să partajeze concurența pe unul dintre canalele sociale majore – le puteți recompensa cu mai multe înregistrări pentru acest lucru. În cele din urmă, când intervalul de timp al concurenței a expirat, pluginul va selecta la întâmplare un câștigător.

Comunicare directă: Generator de formular de contact (15 USD)

Generator de formular de contact

Uneori, un vizitator va dori să vă contacteze, dar nu se va simți confortabil lăsând interogarea într-un mediu public, precum secțiunea de comentarii. Cel mai simplu mod de a primi mesaje de la vizitatori este să instalați un plugin de formular de contact. Cei mai mulți dintre noi vom fi deja familiarizați cu o serie de pluginuri de formular de contact – în special cele gratuite Formular de contact 7, și plugin-urile premium Gravity Form – dar astăzi vreau să ofer ceva diferit: plugin-ul Contact Form Generator, disponibil doar pentru 15 USD.

Contact Form Generator este un plugin puternic pentru creatorul de formulare, care vă permite să creați formulare de contact cu aspect excelent folosind o interfață intuitivă de drag and drop. Toate formularele răspund complet și au un număr aproape nelimitat de opțiuni de personalizare. Puteți să modelați rapid și ușor formularele – puteți alege fontul dorit dintr-o selecție de peste 600 de fonturi web Google, precum și un control complet asupra fontului, a fundalului, a bordurii și a culorii butonului..

Puteți configura formularul cu ușurință, pur și simplu prin glisarea și fixarea elementelor după cum doriți – puteți adăuga căsuțe de selectare, butoane radio și liste derulante în formular. Există și un glisor pentru a determina lățimea fiecărui element. Există, de asemenea, elemente avansate, cum ar fi ora, data, adresa URL și captcha, cu plugin-ul validând formatul fiecărei intrări înainte de a accepta o trimitere. În cele din urmă, puteți integra toate serviciile principale de autoresponder, inclusiv MailChimp și AWeber.

Canale suplimentare de comunicare: HelloBar (GRATUIT)

HelloBar

Încă din primele zile ale internetului, webmasterii au înțeles importanța creșterii unei liste de e-mailuri – există câteva modalități mai bune de a îmbunătăți interacțiunea dvs. cu publicul. O listă de e-mail vă permite să comunicați cu abonații direct prin căsuța de e-mail, care vă extinde dincolo de limitele site-ului dvs. web și a conținutului pe care îl publicați.

Există o serie de pluginuri de liste de e-mail, mulți identificând o linie fină între a fi prea intruzivi și a nu atrage suficientă atenție pentru a atrage abonații.. HelloBar este o soluție fantastică la această problemă, atrăgând doar suficientă atenție, fără a te simți suprasolicitat.

HelloBar este o formă simplă de înscriere care coboară din partea de sus a paginii. Poate fi integrat cu nouă servicii autoresponder – inclusiv cele mari, AWeber și MailChimp. Dacă nu aveți încă un abonament la răspuns automat, HelloBar vă va stoca adresele de e-mail capturate pentru dvs..

HelloBar în sine este complet personalizabil – vă puteți edita mesajul, fonturile, culoarea fontului și culoarea butonului pentru a maximiza conversiile. Este afișată o versiune demo a barei dvs., care vă permite să vă jucați cu aceste opțiuni de personalizare în timp real. Barele în sine arată fantastic și, cu toate culorile disponibile, puteți crea ceva impresionant în timp ce încă se potrivește cu schema de culori a site-ului dvs. Puteți crea chiar mai multe HelloBars și puteți rula teste a / b pentru a vedea care este cel mai performant – Tabloul de bord HelloBar vă permite să setați cât de des este afișat fiecare, precum și urmărirea rezultatelor.

Când sunteți mulțumit de designul dvs., puteți adăuga HelloBar pe site-ul dvs. web utilizând un cod HTML simplu, adăugat chiar înainte de eticheta dvs. de închidere. De asemenea, aveți opțiunea de a descărca propriul plugin WordPress preconfigurat, descărcat din tabloul de bord HelloBar – pur și simplu descărcați și activați acest plugin, iar HelloBar va deveni instant activ.

Gânduri finale

Deci, îl aveți: cinci simple pluginuri pentru a vă îmbunătăți interacțiunea cu publicul. Dacă sunteți serios cu privire la construirea unei comunități loiale pentru a menține inundațiile vizitatorilor, acestea sunt strategii grozave pe care le puteți utiliza – chiar pot oferi o protecție împotriva celui mai grav impact pe care o actualizare a algoritmului Google ar putea avea pe site-ul dvs..

Și nu uitați: interacțiunea cu publicul dvs. este distracţie – poate cel mai bun motiv pentru a vă conecta mai des cu publicul!

Puteți recomanda orice alte plugin-uri WordPress care stimulează interacțiunea? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me