Utilizatorii de internet astăzi sunt o grămadă de nerăbdători. Aparent mici întârzieri de timp sunt extrem de importante și au o mare impact asupra experienței utilizatorului. Acest lucru este valabil în special pentru site-urile de comerț electronic, cu o rată estimată de abandon de 40% însoțind doar o întârziere de trei secunde.


Altfel spus: un site web încet va ucide linia de jos. Oamenii pur și simplu nu vor să aștepte și vor face clic imediat după doar câteva secunde. Cu alte sute de site-uri web doar cu un clic de mouse, trebuie să atragi cu atenție un utilizator – trebuie să aștepți să se încarce site-ul tău, realizează exact opusul. În acest sens, faptul că un site web rapid și eficient este într-adevăr o condiție necesară pentru a avea succes în mediul online competitiv de astăzi.

Dacă viteza site-ului web este ceva cu care v-ați confruntat, există o serie de pluginuri gratuite WordPress pe care le puteți utiliza pentru a accelera lucrurile – Pingdom este un instrument excelent pentru testarea timpului dvs. actual de încărcare pentru a obține o bază. Acum, pluginurile sunt doar o mică bucată a puzzle-ului când vine vorba de viteza de încărcare a site-ului dvs. Există o mulțime de alți factori care îți pot îmbunătăți performanța: o gazdă mai bună, o rețea de livrare de conținut și o temă mai puțin umflată pentru început. Cu toate acestea, pluginurile WordPress sunt un loc bun pentru a începe. Aici, am ales șase pluginuri gratuite, fiecare îndeplinind o funcție diferită.

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

Plugin de memorie în cache: Cache totală W3

W3 Cache totală

Se încadrează ferm în categoria victorii rapide, un plugin de cache este o necesitate. Pluginul W3 Total Cache este unul dintre cele mai populare plugin-uri de cache și, de asemenea, unul dintre cele mai apreciate. Un plugin de memorie în cache este o necesitate pentru toți webmasterii, iar un plugin precum W3 Total Cache va fi extrem de eficient la îmbunătățirea timpului de încărcare. Dezvoltatorii săi promit cel puțin o îmbunătățire de 10 ori a performanței generale a site-ului, ceea ce este o afirmație serioasă! Și mai bine, avem propriul nostru Ghid de plug-in-memorie W3 Total Cache, pe care îl puteți urmări împreună pentru a obține configurarea caching-ului dvs..

Un plugin Caching funcționează prin stocarea unui static versiunea site-ului dvs. pe server. Imaginile, CSS și JavaScript de pe site-ul dvs. web sunt foarte notoriu pentru a le încărca și nu are sens să le încărcați de la zero de fiecare dată, în special pentru un site web care se schimbă rar. Cu pluginul de cache instalat, de fiecare dată când primiți un vizitator, este afișată versiunea statică stocată a site-ului dvs., ceea ce înseamnă că ridicarea grea se face doar o singură dată. Acest lucru economisește o mulțime de resurse și accelerează site-ul dvs. web.

Principalul concurent al W3 este Plugin WP Super Cache, pe care unii utilizatori o preferă datorită faptului că este ușor mai ușor de utilizat (avem și un ghid pentru WP Super Cache, dacă acest plugin este mai mult stilul tău).

Plugin pentru dimensiunea imaginii: WP Smush.it

WP Smush.it

Asigurarea că imaginile dvs. sunt optimizate corespunzător este un alt mod de a scăpa o parte din timpul de încărcare vital. Dacă imaginile dvs. sunt prea mari, nu numai că ele poartă o dimensiune de fișier inutilă (care încă trebuie descărcată), dar serverul dvs. trebuie să utilizeze resurse suplimentare doar pentru a ajusta modul în care este afișată imaginea – este o pierdere inutilă..

WordPress vine cu un editor de imagini încorporat, care vă permite să decupați fiecare imagine până la dimensiunea dorită, dar dimensiunea fișierului fizic poate provoca probleme. Comprimarea imaginilor este o soluție și există o serie de servicii online gratuite, inclusiv kraken.io. Cu toate acestea, dacă doriți o modalitate mai rapidă de a face acest lucru, pluginul WP Smush.it comprimă automat fiecare imagine pe care o încărcați.

Pluginul Smush.it funcționează prin eliminarea tuturor metadatelor din JPEG, precum și prin eliminarea culorilor neutilizate din imaginile indexate. Rezultatul: dimensiunea fișierului mai mică, timpul de încărcare mai rapid și nicio pierdere vizibilă a calității imaginii. Dacă doriți să vedeți alte opțiuni de pluginuri, consultați sfaturile noastre de optimizare a imaginii.

Plugin de bază de date: WP-Optimize

WP-Optimize

Fiecare postare, pagină și comentariu este stocată în baza de date WordPress – inclusiv fiecare revizuire pe care o faceți. Acum, de fiecare dată când un utilizator dorește să acceseze una dintre postările tale, trebuie să fie preluat din această bază de date. Inutil să spun, cu cât aveți mai multă stăpânire acolo, cu atât site-ul dvs. web este mai prost. La fiecare revizuire și economisire automată a spațiului, există câteva îmbunătățiri substanțiale ale vitezei care trebuie făcute prin optimizarea bazei de date.

Pluginul meu preferat pentru sarcină este Plug-ul WP-Optimize. Acest plugin vă ajută să dezactivați baza de date în mai multe moduri. Pentru început, pluginul facilitează eliminarea reviziilor excedentare de postare de care pur și simplu nu mai aveți nevoie – dacă, ca mine, faceți o mulțime de revizii pe post, acest lucru poate economisi mult spațiu. Vă permite, de asemenea, să eliminați rapid orice comentariu spam pus în coadă, care poate fi greoaie pentru a elimina manual. O altă caracteristică excelentă este că simplifică procesul de ștergere a conținutului nedorit, mai degrabă decât de a-l depozita ca gunoi. Dacă doriți să știți cât de eficient ar putea fi acest plugin, vă poate spune dimensiunea dvs. actuală a bazei de date și vă poate indica cât de mult poate economisi optimizarea spațiului.

Plugin Loy Load: BJ Lazy Load

Sarcina BJ Lazy

Acum, procedura implicită pentru încărcarea unei pagini web WordPress este de a încărca totul simultan. Dacă aveți o mulțime de imagini, cereți serverului dvs. să facă toate funcțiile de ridicare grele în avans vă poate încetini semnificativ viteza de încărcare.

Pluginul BJ Lazy Load îmbunătățește viteza de încărcare a site-ului dvs. web folosind ceea ce este cunoscut încărcătură leneșă. Când site-ul dvs. web folosește încărcarea leneșă, prioritizează mai întâi tot conținutul de deasupra – cu alte cuvinte, conținutul pe care îl vor vedea utilizatorii dvs. mai întâi. În loc să încărcați fiecare imagine pentru a începe, pluginul folosește marcatoarele. Imaginile sunt încărcate doar deoarece sunt pe punctul de a deveni vizibile în browserul utilizatorului.

Plugin de încărcare socială Lazy Load: Digg Digg

Digg Digg

Evident, nu putem ignora importanța dezvoltării cititorilor prin intermediul rețelelor de socializare, însă pluginurile pentru rețelele de socializare pot fi printre cele mai lente de încărcat – la urma urmei, pentru fiecare buton pe care îl includeți, solicitați serverului dvs. să ruleze o interogare HTTP suplimentară. Dacă aveți patru butoane sociale în partea de sus, de jos și într-o bară laterală flotantă pentru fiecare postare, sunt douăsprezece întrebări suplimentare pe care le solicitați – acest lucru contribuie semnificativ la încetinirea timpului de încărcare.

Digg Digg plugin social folosește încărcarea leneșă pentru a evita această problemă. Pur și simplu afișează un marcator de butoane sociale. Acest lucru nu necesită întrebări suplimentare de la serverul dvs., iar utilizatorii nu pot spune diferența. Numai atunci când un vizitator trece peste butoanele sociale se încarcă, iar acest lucru ajută la timpul de încărcare inițial pentru fiecare pagină.

Pentru organizarea de pluginuri: Organizator de pluginuri

Organizator de pluginuri

Un timp de încărcare lent este adesea atribuit prea multor pluginuri. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, noi nevoie aceste plugin-uri, deci eliminarea lor nu este o opțiune. Poate că o întrebare mai bună nu este dacă aveți nevoie de un anumit plugin, ci dacă aveți nevoie de el în fiecare pagină. De exemplu, în afară de pagina dvs. de contact, aveți nevoie într-adevăr de formularul de contact 7 de fiecare dată când un utilizator vrea să citească o postare pe blog? Probabil ca nu.

În mod implicit, WordPress încarcă fiecare plugin activat pentru fiecare pagină, indiferent dacă îl folosești pe pagina respectivă sau nu. Prin utilizarea funcției Plugin Organizator plugin, puteți înlocui îndemnul implicit al WordPress de a încărca fiecare plugin și să-i spuneți care sunt pluginurile pe care doriți să le încărcați pe fiecare pagină. Acest lucru se realizează printr-un sistem simplu de căsuțe. Încărcând doar pluginurile de care aveți absolut nevoie, puteți reduce timpul de încărcare substanțial.

O altă caracteristică excelentă a acestui plugin este capacitatea de a da prioritate ordinii în care se încarcă plugin-urile, adăugând o funcție drag-and-drop la Plugin-uri instalate secțiunea tabloului de bord. De exemplu, secțiunea de comentarii este de obicei ultimul lucru pe care îl va vedea un utilizator, deci are sens să încarce acest ultim lucru, nu? Acest lucru poate îmbunătăți experiența utilizatorului făcând pagina utilizabilă mai rapid. Pluginul vă permite să grupați pluginuri conexe pentru a simplifica sarcina organizării lor.

Gânduri finale

Prin instalarea acestor pluginuri puteți aduce îmbunătățiri semnificative la viteza site-ului dvs. Cu cât se încarcă mai rapid site-ul dvs., cu atât este mai bun pentru utilizatori, este atât de simplu. Un utilizator fericit este mai probabil să rămână în jurul dvs. pentru a vă bucura de conținutul dvs. și, în cele din urmă, acest lucru vă poate stimula abonamentele, partajarea socială și conversiile. O fracțiune de secundă este cu adevărat acea important! Dacă doriți să vă recomandați un alt plugin care a contribuit la îmbunătățirea vitezei de încărcare pe site-ul dvs. web, contactați secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me