Cele mai bune pluginuri pentru migrare WordPress

Mutarea site-ului dvs. web de la o gazdă la alta? Sau sunteți gata să vă luați site-ul localhost live? Pare o mișcare mare. Dar nu ar trebui să fie o sarcină ascendentă dacă puteți urma câțiva pași bine documentați. Puteți face acest lucru cu ajutorul multor pluginuri populare, a unor pluginuri gratuite și a unor pluginuri premium, toate care vă vor cere să urmați pur și simplu unele instrucțiuni de pe ecran, în timp ce toată acțiunea se întâmplă în spatele scenei. Dacă este efectuat în mod corespunzător, site-ul dvs. web ar trebui să funcționeze de pe noul server și să primească cantitatea normală de trafic în câteva ore, fără a avea timp de oprire vizibilă.


Migrația poate fi necesară din mai multe motive – mutarea gazdei, clonarea unui site web pe computerul dvs. local pentru a efectua teste sau modificări sau pentru a muta un site dezvoltat local pe un server live.

Desigur, puteți alege să predați procesul de migrare unui profesionist, sau noul dvs. furnizor de servicii de găzduire vă poate oferi migrarea ca supliment. În timp ce acestea sunt opțiuni care vă sunt disponibile, puteți alege, de asemenea, să faceți sarcina singur cu ajutorul pluginurilor care facilitează munca.

Etapele de bază ale migrației

În timp ce procedura pentru trecerea bazei poate varia de la plugin la plugin, majoritatea migrărilor WordPress vor urma cei 8 pași descriși aici:

  1. Faceți backup la toate fișierele site-ului dvs. chiar de la început. Există și multe pluginuri pentru a face acest lucru. Efectuați o copie a tuturor fișierelor din directorul site-ului dvs. web în computerul dvs. local.
  2. Exportați baza de date accesând baza de date care conține instalarea WordPress prin cPanel și phpMyAdmin și făcând clic pe Export. Baza de date va fi apoi copiată pe computerul dvs. local.
  3. Creați baza de date pe serverul noii dvs. gazde.
  4. Printre fișierele pe care le-ați creat în timpul procesului de rezervă la început, localizați wp.config.php, deschideți-l, schimbați numele bazei de date, numele utilizatorului bazei de date și parola bazei de date. Salvați și închideți fișierul.
  5. Importați baza de date pe noul server accesând-o prin panoul de administrare al noului dvs. server și făcând clic pe Import în phpMyAdmin. Veți fi informat când importul va fi finalizat.
  6. Acum puteți importa toate fișierele în noua bază de date.
  7. Modificați adresa URL a site-ului, astfel încât să nu fiți din nou direcționat către site-ul vechi.
  8. Reconfigurați setările DNS ale domeniului dvs. pentru a indica noul server gazdă.

Să aruncăm o privire mai atentă la unele pluginuri care ne vor ajuta să migrăm către servere noi!

Disclaimer: WPExplorer este un afiliat pentru unul sau mai multe produse enumerate mai jos. Dacă faceți clic pe un link și completați o achiziție, am putea comisiona.

1. Duplicator

Duplicator 2 - Setări
Duplicator este un plugin gratuit care este disponibil pentru descărcare din depozitul de pluginuri WordPress. Este printre cele mai bune alegeri cu utilizatorii, dezvoltatorii și administratorii site-ului. Acest plugin vă va ajuta să trageți un site către computerul dvs. local, să îl testați, să îl modificați și apoi să îl împingeți din nou pe server. Puteți muta site-ul într-o locație complet nouă.

Are avantajul de a clona site-ul dvs., precum și de a servi drept o copie de rezervă simplă.

Un asistent de configurare vă va ajuta în procesul de migrare. Un fișier de arhivă zip și un program de instalare sunt configurați, iar serverul este scanat pentru orice incompatibilitate. Un pachet este apoi construit de plugin, în timpul cărui proces puteți exclude fișierele, baza de date și directoarele pe care nu mai doriți să le păstrați.

Un alt vrăjitor ajută la instalarea site-ului web prin despachetarea de pe pachet. Puteți autoriza setările și puteți activa pluginurile. Un raport de instalare este generat la finalizare.

Deși plugin-ul evaluează o creștere de 4,9 stele pe WordPress.org, autorii recunosc că la sfârșitul utilizatorului este necesar un anumit nivel de cunoștințe tehnice, așa că poate fi o idee bună să ai ajutor profesional la îndemână..

Duplicator Pro este versiunea premium. Aceasta vine cu funcții adăugate, precum programarea copiilor de rezervă, alerte de e-mail, funcționalitate multisite, stocare în cloud la Dropbox, Google Drive și Amazon S3. Prețul de achiziție începe de la 39 USD pentru pachetul personal, care poate fi utilizat cu 3 site-uri și urcă la 119 dolari pentru pachetele de afaceri pentru site-uri nelimitate.

2. Migrația WP All-in-One

All-in-one-wp-migrație -import
Plug-in-One WP pentru migrare este de asemenea un plugin de migrare gratuit și foarte apreciat. Este conținut de sine stătător, nu depinde de nicio extensie și, prin urmare, este compatibil cu toți furnizorii de găzduire PHP.

Acest plugin vă va ajuta să transferați baza de date și fișierele media, plugin-urile și temele. Acceptă driverul MySQL și noi extensii au fost introduse pentru a migra către serviciile cloud populare precum Dropbox, Google Drive și Amazon S3.

Exportul de date se face în loturi pentru a depăși orice restricție de dimensiune a încărcării. Pentru dimensiuni mai mari de încărcare de până la 5 GB, va trebui să adăugați extensii premium. Transferul de date în două sensuri se face în bucăți de 3 secunde pentru a evita cronometrarea pluginului.

Acest plugin poate rezolva problemele de serializare și poate fi adaptat la dispozitivele mobile. Cu extensii premium, puteți adăuga funcții precum capabilități multisite, opțiune suplimentară de stocare și programare de rezervă. Toate extensiile pot fi utilizate pe orice număr de site-uri web și vin cu actualizări de viață.

3. Amic de rezervă

Amic de rezervă 1
Backup Buddy este un plugin premium care este în mare parte achiziționat și instalat pentru utilitatea de rezervă și restaurare. Dar este extrem de util și pentru migrare. Scriptul ImportBuddy va ajuta la migrarea adreselor URL și a căilor de fișiere în toate postările și fișierele de configurare.

Prin crearea unei noi baze de date și validarea acesteia cu datele de acreditare ale bazei de date în timpul procesului de importare, puteți migra site-ul dvs. WordPress chiar din tabloul de bord. Backup Buddy poate gestiona și URL-urile de dimensiune / acasă divizate și este foarte eficient în transferul datelor serializate. Nu acceptă configurații multisite.

Bloggerul obișnuit va trebui să scoată 80 de dolari anual pentru 2 site-uri, un freelancer care se poate extinde până la 10 site-uri va fi setat înapoi 100 $ anual, pachetul pentru dezvoltatori costă 150 de dolari anual pentru site-uri nelimitate, iar pachetul de aur vine la o singură plată. de 297 USD pentru site-uri nelimitate. Actualizările și asistența sunt gratuite doar pentru primul an. Pentru actualizări și suport continuu, abonamentul de membru trebuie reînnoit.

4. WP Migrate DB

WP Migrate DB 2 Migrare
WP Migrate DB este un alt plugin gratuit și popular care îți migrează site-ul WordPress. Funcționează puțin diferit față de alte plugin-uri, găsește și înlocuiește adresele URL și căile de fișiere pentru a efectua migrația. Pluginul rulează o căutare și o înlocuiește pe datele serializate pentru a localiza șiruri. Apoi serializează datele și le pune înapoi în baza de date. Această caracteristică face o alegere bună pentru dezvoltatorii care trebuie să mute date frecvent între site-urile locale de instalare și live.

Gestionează eficient datele serializate și le salvează pe computerul dvs. local ca fișier SQL. După crearea fișierului SQL, va trebui să utilizați phpMyAdmin pentru a importa fișierul în baza de date în locul bazei de date existente.

În timpul procesului de migrare, puteți omite fișiere inutile și puteți salva, de asemenea, setările de migrare, astfel încât, în viitor, să repetați migrarea cu un singur clic.

De asemenea, este disponibilă o versiune pro, care poate face activități suplimentare, precum baza de date push and pull, pe lângă suportul de e-mail, crearea de versiuni de copii de rezervă pentru a reveni în viitor, întrerupe și relua o migrare în curs și alte funcții. Pachetele încep de la 90 USD pentru 12 instalări (pachet personal) până la 1000 USD pentru instalări nelimitate (agenție). Pachetele premium mai ridicate vin cu o serie de suplimente care pot gestiona fișierele media, precum și migrează un subsit al multisitei către o singură instalare a site-ului..

5. Updraft Plus

Migrator UpdraftPlus
Updraft Plus este un plugin de recuperare și restaurare gratuit și complet, în timp ce suplimentul premium va adăuga capabilități de clonare și migrare. Este un plugin extrem de clasat și mult descărcat.

Acest plugin poate copia site-uri întregi. Programarea manuală și automată a copiilor de rezervă sunt ușoare cu acest plugin. Puteți avea diferite planificări pentru copii de rezervă ale fișierelor și ale bazei de date.

Site-ul poate fi salvat în Dropbox, Google Drive, Cloud Rackspace, Google Cloud Storage, FTP și e-mail. Dacă nu doriți să mutați întregul site, puteți împărți site-uri mari în mai multe arhive mai mici și puteți face backup și restaura selectiv orice componentă a site-ului dvs., cum ar fi fișiere, baze de date sau teme.

Versiunea premium vă va permite să faceți backup la Microsoft OneDrive, Microsoft Azure, Copy.com și multe alte locații. Poate migra copii de rezervă de la alte pluginuri, precum BackWPup. Din motive de securitate, backup-ul bazei de date este criptat. Un proces de migrare întrerupt va relua automat.

De asemenea, versiunea premium face posibilă clonarea site-ului și adaugă asistență garantată, stocare de 1 GB în Updraft Plus Vault și compatibilitate multisite. Pentru utilizarea cu unul sau două site-uri, veți plăti 70 USD și pentru mai multe site-uri 95 $, în timp ce un dezvoltator ar fi taxat 145 $ pentru site-uri nelimitate.

6. Clona WP de WP Academy

WP Clone finale
Clona WP este un plugin excelent pentru migrarea site-ului dvs. într-o altă locație sau pentru a schimba numele de domeniu. De asemenea, este eficient în copierea de rezervă și copierea site-ului dvs. WordPress. Și dacă doriți să creați copii și să mutați site-ul dvs. între computerul local și gazda deseori (pentru testare sau pentru dezvoltarea site-ului), este pluginul ales.

Are un avantaj față de alte pluginuri, deoarece nu folosește FTP pentru a accesa site-urile din locația nouă sau veche. Trebuie să instalați pur și simplu un nou WordPress pe noua locație, să încărcați pluginul WP Clone în acea locație și să îl activați. După aceea, trebuie doar să urmați instrucțiunile de pe ecran.

Doar baza de date și fișierele de conținut sunt salvate în timpul migrației, nu fișierele de sistem WordPress. Aceasta se traduce prin timpuri de încărcare mai rapide și o mai bună securitate. Nu numai că, vă accesează rezerva site-ului dvs. utilizând conexiunea http direct a gazdei dvs., ceea ce înseamnă că nu petreceți timp încărcând fișiere mari pe internet.

Autorii recomandă ca toate pluginurile și datele inutile să fie șterse de pe site înainte de a crea copii de rezervă. Pluginul se poate ciocni și cu un sistem de găzduire care funcționează cu un sistem de operare proprietar.

Acesta este un plugin gratuit care a fost gândit destul de detaliat de către autori. Ei depun toate eforturile pentru a îmbunătăți capacitatea de utilizare și a aborda problema migrării site-urilor mai mari, în special a problemelor de restabilire dintr-o copie de rezervă. A fost efectuată o actualizare în decembrie 2015 care promite să îmbunătățească performanța. Suportul pentru plugin se face prin intermediul comunității de utilizatori WordPress.

7. Cloner

wpmudev Cloner Migration WordPress Plugin

Cloner by wpmudev este un plugin de migrare de nișă perfect pentru replicarea sau migrarea site-ului dvs. în cadrul unei rețele multisite WordPress. De ce ai vrea să faci asta? Multiste este excelent pentru găzduirea unui număr de site-uri web similare (cum ar fi un grup de pagini de destinație sau o rețea de bloguri), precum și pentru scopuri de organizare. Și cu cloner este simplu să te apuci să „clonezi” literalmente unul dintre site-urile tale.

Pluginul face ușor să migreze, să înscrii și să faci backup pentru site-urile tale WordPress într-o instalare multisite și include chiar și opțiuni simple pentru ca tu să decizi ce conținut vrei. Dacă și când doriți să transferați modificările înapoi la site-ul inițial pe care l-ați clonat, utilizați funcția de suprascriere a site-ului pentru a implementa modificările dvs. cu un clic pe un buton

8. WPBackItUp

Panoul de bord Wp Backitup
Așa cum sugerează și numele, WPBackItUp este în primul rând un plugin de rezervă. Pentru a putea migra site-ul dvs. web folosind acest plugin, va trebui să achiziționați versiunea profesională.

Pluginul este destul de ușor de utilizat și creează o arhivă zip a întregului site web și îl face disponibil pentru descărcare.

Cu versiune premium, puteți restaura și migra site-ul dvs. web către o locație nouă. Acest lucru se poate face chiar din tabloul de bord WordPress cu un singur clic. Asistența prioritară este disponibilă și cu versiunea plătită a pluginului. Versiunea premium vine în 3 pachete – la prețuri de 79 $, 99 $ și 199 $ cu o garanție de returnare de 30 de zile.

9. WordPress Move

Setări WP Move
Mișcare WordPress este un plugin gratuit care vă ajută să mutați site-ul dvs. web pe un alt server. Se dublează ca plugin de rezervă și restaurare. Cu WordPress Move, puteți schimba numele de domeniu, fără a muta niciun fișier.

10. VaultPress

VaultPress
Strict vorbind, acesta este mai mult un plugin de rezervă care face backup cu strictețe toate lucrurile site-ului dvs. web și îl menține la zi. Dar este foarte eficient și la migrarea unui site.

Acest plugin provine de la Automattic, care este echipa responsabilă în mare măsură de dezvoltarea WordPress ca platformă CMS. Pluginul conectează site-ul dvs. WordPress la VaultPress serverele și utilizând cârlige WordPress, site-ul este scanat pentru probleme de securitate și este salvat automat. Când sunt furnizate informații FTP sau SSH, site-ul este, de asemenea, restaurat automat.

Puteți răsfoi versiunile de rezervă și puteți alege care să restaurați sau să migrați. Este un serviciu de abonament plătit, cu planuri începând de la 5 dolari pe lună pentru o simplă securitate și rezervă. Dar sunt una dintre cele mai bune opțiuni din jur!

11. BlogVault

BlaogVault
BlogVault este, de asemenea, un plugin plătit, destinat în special copiilor de rezervă a site-urilor web. Copia de rezervă se face în timp real și este declanșată de orice activitate nouă pe site-ul WordPress. Backup-ul este, de asemenea, incremental, ceea ce reduce sarcina pe server.

BlogVault vine cu o caracteristică de migrare cu ajutorul căreia puteți muta site-ul dvs. web cu doar doar câteva clicuri. Pe măsură ce copiile de rezervă sunt stocate în serverele BlogVault, migrarea are loc de pe aceste servere. Site-urile foarte mari vor fi migrate pe măsură ce datele sunt reduse în timpul procesului de migrare. Pluginul poate gestiona, de asemenea, mai multe site-uri, ceea ce îl face un top al clasei.

Adevăratul punct al acestui plugin constă în funcția de rezervă, iar prețul poate fi destul de abrupt pentru funcția de migrare pură.

12. DesktopServer

De ce să folosiți DesktopServer

Dacă sunteți în căutarea unui plugin care să faciliteze funcționarea la nivel local și chiar mai ușor să vă împingeți design-ul pe site-ul dvs. live, DesktopServer a fost personalizat pentru dvs. Puteți vedea recenzia DesktopServer pe blogul nostru, dar doar pentru a rezuma DesktopServer este o aplicație care vă configurează instalarea locală WordPress pentru dvs. (astfel puteți săriți toți pașii complicați implicați cu MAMP, XAMPP, etc.) și chiar puteți clona site-uri live pe dvs. folosești activ.

Dar una dintre pietrele reale ale acestei aplicații este caracteristica Direct Deploy (inclusă cu versiunea premium a aplicației). Cu aceasta, puteți migra cu ușurință site-ul localhost către url-ul dvs. live. Oricare oferă chiar și un serviciu live de implementare asistată, așa că dacă rămâi blocat tehnologiile minunate de la ServerPress sunt acolo pentru a te ajuta.

13. Migrarea WP GoLive

WP GoLive Migration

WP GoLive este un plugin WordPress premium care face ușor migrarea site-ului dvs. demo pe localhost către un site de producție live. În acest fel, vă puteți perfecționa site-ul pe un site de test închis și apoi puteți merge în direct cu un singur clic când sunteți gata.

Indiferent dacă creați o temă nouă de la zero, personalizați o temă pentru un client sau dacă ați decis să adăugați conținutul dvs. local dintr-un motiv sau alt GoLive, vă poate ajuta să vă transferați site-ul într-o clipă. Pluginul vă ajută să vă mutați toate fișierele pe site-ul dvs. live – tot ce trebuie să faceți este să introduceți în FTP și în detaliile bazei de date și faceți clic pe Start. Apoi, puteți doar să vă așezați și să urmăriți bara de progres pe măsură ce site-ul live este importat. Este atat de simplu.

WP Go Live funcționează prin exportarea bazei de date actuale, crearea unei noi baze de date pe noul server și apoi importarea fișierelor pentru dvs. Pluginul actualizează, de asemenea, toate adresele URL din baza de date pentru a se potrivi cu noua dvs. și actualizează și fișierul wp-config. WP Go Live este sigur că vă va salva ceva timp, eliberându-vă pentru mai multe proiecte de proiectare!

14. MigrateGuru

Migrare Guru Plugin Migration Site WordPress

Migrează Guru un plugin specializat pentru migrare WordPress, care este cel mai simplu (doar un pas), cel mai rapid și cel mai de încredere mod de a migra site-uri WordPress de la orice gazdă la orice gazdă din lume.

Este un plugin complet gratuit (pentru totdeauna). Indiferent dacă doriți să migrați un site WordPress sau să mutați rețeaua multisite WordPress într-un server nou, Migrate Guru este cel mai simplu și mai rapid mod de a efectua o migrare WordPress.

Migrate Guru a fost creat după efectuarea a peste 500.000 de migrații de succes. Este alimentat de tehnologia din spatele BlogVault (partenerul de încredere al unora dintre gazdele WordPress de top, precum WP Engine, Flywheel și Pantheon pentru a numi câteva). Migrate Guru este un mod curat, ușor, rapid și de încredere de a vă muta site-ul WordPress.

Migrate Guru rezolvă fiecare interogare sau problemă de migrare WordPress. Gestionează bine site-urile mari și rescrie automat URL-urile (adică la revedere pentru a învăța cum să mutați WordPress și să remediați legăturile de bază de date!) Este un campion la gestionarea datelor serializate. De asemenea, puteți muta cu acuratețe rețelele cu mai multe site-uri cu NU suplimente, instrumente suplimentare sau achiziții pentru a vă muta site-ul WordPress.

A concluziona

În acest moment, poate aveți o idee corectă despre ce implică migrarea unui site și măsura în care pluginurile de migrare vă pot ajuta în procesul de migrare. Majoritatea pluginurilor se apropie de bifarea tuturor casetelor. În cele din urmă, ceea ce ar trebui să cauți într-un plugin de migrare este faptul că migrația ar trebui să fie finalizată fără perioade de oprire semnificative, toate legăturile trebuie să funcționeze bine și nu ar trebui să lipsească date. Pluginul la alegere poate varia în funcție de dimensiunea site-ului dvs. web, indiferent dacă este un site unic sau multisit, frecvența migrației și capacitățile tehnice ale utilizatorului.

Pentru o migrare totală fără griji, pluginurile premium BlogVault sau VaultPress sunt alegeri bune. WP BackItUp poate fi o opțiune bună de recuperare aici. Dacă aveți un anumit nivel de abilități tehnice, puteți încerca Duplicator sau chiar WP Clone. Dacă doriți să mutați singuri datele, WP Migrate DB ar face o alegere bună.

Cu atât de multe plugin-uri în jur, nu există niciun motiv pentru care să petreci timp și eforturi încercând să migrezi manual site-ul. Mi-ar plăcea să aflu despre experiența dvs. cu migrarea site-ului în comentariile de mai jos ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me